filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Joi
2024-04-25
2:36 PM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Septembrie 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2010 » Septembrie » 05
Inspirat din benzile desenate create de catre Brad Anderson incepand cu anul 1954 si publicate in diverse ziare nord-americane si nu numai, filmul "Marmaduke" imbina in mod armonios tehnologia live-action cu animatia computerizata si il are in centrul actiunii pe zvapaiatul si inimosul caine Marmaduke din rasa Marele Danez, care raspandeste haosul pe acolo pe unde trece. Atunci cand sotii Debbie si Phil Winslow se muta impreuna cu copiii lor Sarah si Brian din orasul lor natal din Kansas in Orange County - California, neastamparatul Marmaduke adopta imediat stilul de viata californian si declanseaza un razboi intre cainii de rasa si cainii fara pedigree. Tendinta lui Marmaduke de a intoarce totul cu susul in jos si de a lasa un dezastru in urma lui genereaza haos in locuinta familiei Winslow, iar Debbie si Phil se straduiesc in zadar sa-l controleze pe Marele Danez.
   &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 769 | Added by: admin | Date: 2010-09-05 | Comments (0)

Dupa ce mama lui accepta un loc de munca
in China, un baiat in varsta de 12 ani pe nume Dre Parker este fortat
sa se mute de la Detroit la Beijing. Necunoscand limba chineza si
traditiile acestei tari, copilul se confrunta cu probleme de adaptare si
intra in conflict cu un coleg de scoala violent pe nume Cheng atunci
cand se indragostest ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 932 | Added by: admin | Date: 2010-09-05 | Comments (0)

O tanara americanca aflata in vacanta in Italia se indragosteste de orasul Verona, devenit celebru datorita povestii de iubire damnate dintre personajele shakespeariene Romeo Montague si Julieta Capulet, alaturandu-se unui grup de voluntari ce raspund la scrisorile adresate de mai mult de 70 de ani Julietei. Atunci cand gaseste o scrisoare datata din anul 1951 si ramasa fara raspuns pana in prezent, fata este atrasa irezistibil de povestea femeii care isi cauta iubitul cu care a trait o idila pasionala cu multi ani in urma in timpul unei vacante petrecute in Italia si calatoreste prin Toscana cu scopul de a-l gasi pe barbatul misterios.  Incurajand-o pe autoarea scrisorii sa nu renunte la speranta si sa-l caute pe barbatul pe care l-a iubit in tinerete, americanca declanseaza un lant de evenimente ce au drept consecinta gasirea dragostei adevarate atat de catre batrana, cat s ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 931 | Added by: admin | Date: 2010-09-05 | Comments (0)

Inspirat din faimoasa franciza de jocuri video, The King of Fighters va fi un film de actiune cu elemente de SF, in care vom avea ocazia de a urmari nenumarate scene de batai foarte spectaculoase intr-un cadru narativ care se vrea original. Povestea va urmari triulatiile a trei clanuri legendare in continuu transportate in alte dimensiuni de catre o forta malefica pusa pe rele. In fiecare dimensiune in care se trezesc, membrii respectivelor clanuri sunt obligati sa faca fata "localnicilor" care-si apara teritoriul si existenta. Intre timp trebuie sa gaseasca o modalitate de a contracara influenta crescanda a intunecatei figuri care nu vrea altceva decat dominatie absoluta asupra universului.
                                 & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 787 | Added by: admin | Date: 2010-09-05 | Comments (0)

Woody si Buzz au din nou probleme. B ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 821 | Added by: admin | Date: 2010-09-05 | Comments (0)

Avand la baza mitul gemanic "Das Nibelungenlied" si cel nordic "Volsunga Saga" (care a inspirat opera lui Richard Wagner in patru episoade si "The Lord of the Rings" a lui J.R.R. Tolkien), filmul este povestea tanarului fierar Siegfried, mostenitorul unui regat cucerit. Acesta, fara a avea cunostinta despre acest lucru, devine foarte popular intre burgunzi dupa ce il ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE FANTEZIE | Views: 1054 | Added by: admin | Date: 2010-09-05 | Comments (2)

Dom,
sora lui, Mia (Brewster) şi Brian, redescoperă legăturile de familie
înstrăinate acum câţiva ani, dar, soarta îi plasează încă o dată de
părţile opuse ale cursei. Acum, convoiul trece peste lanţul muntos,
traversează Republica Dominicană şi străbate tunelele săpate sub
deşertul Mexcului; Cei doi prieteni-rivali vor apăsa la maxim pedala
acceleraţiei într-o cursă pe viaţă şi pe moarte.
DE la cursele
ilegale de maşini pe străzile din Los Angeles, la manevrele de spălat
banii şi aventurile periculoase în Tokyo, seria de filme întemeiate pe
mania vitezei a devenit o senzaţie la nivel global, încă de la
începuturile ei, acum nouă ani. Acum, în capitolul următor, cele patru
personaje din filmul original se reunesc din nou, pentru ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 948 | Added by: admin | Date: 2010-09-05 | Comments (0)

In aceasta comedie, problemele mari vin in pachete mici.
Darryl Edwards este un tip atat de nerabdator sa devina tata, incat confunda un criminal urmarit de politie, de statura foarte mica, semanand cu un copil, Calvin Sims, cu un copilas abandonat, pe care decide sa-l adopte...
El si sotia lui iau "copilul" in casa, in vreme ce partenerul hotului, Percy P., incearca sa-l ajute pe pitic sa recupereze un diamant furat.
                                                                                & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 3616 | Added by: admin | Date: 2010-09-05 | Comments (3)

Actiunea filmului "Taxi" are loc in Franta, in Marseilles, mai exact. Daniel lucreaza ca distribuitor de pizza. El isi schimba insa slujba si devine conducator de taxi, fara a-si lasa in urma visul de a deveni pilot de formula 1. Deoarece ii cam place viteza, este amendat de politie pentru depasirea vitezei legale, iar pentru a nu-si pierde carnetul si implicit slujba, el trebuie sa-l ajute pe Emilien, un inspector in cautarea unor infractori germani, ce jefuiesc banci.
                                                                         &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 4236 | Added by: admin | Date: 2010-09-05 | Comments (0)

Danny Meehan este fotbalist de renume, insa sub infuenta alcoolului, incalca mai multe reguli de circulatie si agreseaza un politist, ajungand la inchisoare. Directorul inchisorii organizeaza un meci de fotbal intre detinuti si gardieni si nu va accepta ca o adunatura de detinuti sa ajunga o echipa de castigatori. Lui Danny i se va impune astfel sa pierda meciul, si atunci va trebui sa suporte furia detinutilor, iar daca va castiga, nu va mai fi eliberat conditionat pentru buna purtare.
                                                                     &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1006 | Added by: admin | Date: 2010-09-05 | Comments (0)

Un grup de patru prieteni de varsta a doua se hotarasc sa lase in urma rutina vietilor suburbane, plictiseala slujbelor si responsabilitatile familiale si pornesc intr-o excursie cu motocicletele prin tara. Tot ce-si doresc este sa simta libertatea drumului si bucuria exaltanta a lucrului visat o viata intreaga. Entuziasmul lor va scadea insa cand vor intalni gasca ce-si spune Del Fuegos, niste motociclisti adevarati, care nu sunt prea incantati de noii sositi "pe piata”. Curand aventura lor se va transforma intr-una cu adevarat de neuitat…
                                                            &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1212 | Added by: admin | Date: 2010-09-05 | Comments (0)

De acesta data ambasadorul Japoniei este in vizita prin Marseilles pentru a vedea cum functioneaza noile tactici ale politiei, insa chiar in timpul vizitei este rapit. Ofiterul Emilien este hotarat sa il salveze pe ambasador SI pe iubita acestuia, Petra, care si ea a fost rapita. Pentru indeplinirea misiunii este chemat vitezomanul taximetrist, Daniel. Cu dexteritatea lui in ale condu ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 909 | Added by: admin | Date: 2010-09-05 | Comments (0)

Printesa Mia tocmai a implinit frumoasa varsta de 21 de ani si ar trebui sa o succede pe bunica ei la tron ca regina a Genoviei. Dar Vicontele Mabrey, deasemenea doreste ca nepotul lui, care este si el in linia catre tron, sa ocupe tronul si le aminteste tuturor de o lege care interzice ca o femeie nemaritata sa fie numita regina, si cu sustinerea parlamentului el se opune incoronarii Miei.

Dar Regina Clarice cere ca Miei sa i se acorde o perioada de timp pentru a-si gasi un sot, castigand astfel 30 de zile in care sa faca acest lucru. Mabrey incearca orice poate pentru ca acest lucru sa nu se intample. Nepotul lui, Nicholas, a cunoscut-o pe Mia la un bal unde s-au si indragostit, dar Mia dupa aceea afla cine este el si incepe sa il displaca si sa nu aiba incredere in el, insa Clarice il invita sa stea cu ele pentru o perioada de 30 de zile i ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 2294 | Added by: admin | Date: 2010-09-05 | Comments (0)

  Adaptat dupa romanul omonim al jurnalistului David Ignatius de la publicatia Washington Post, filmul "Body of lies" urmareste misiunea sub acoperire intreprinsa de catre agentul CIA Roger Ferris in Jordan, o tara din sud-vestul Asiei, cu scopul de a captura un lider terorist cunoscut sub numele de "Suleiman". Intors din Irak cu un picior fracturat, Ferris primeste de la superiorii lui sarcina de a se infiltra in vasta retea terorista, pregatind pentru aceasta un plan elaborat si periculos, inspirat dintr-o celebra misiune a Serviciilor Secrete Britanice din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial. Pentru a fi sigur de reusita Roger Ferris are nevoie de sprijinul lui Hani, seful Serviciilor Secrete din Jordan si al vicleanului veteran CIA  Ed Hoffman, cu care formeaza o alianta problematica, ce conduce adeseori la conflicte morale si culturale intre cei trei barbati ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 781 | Added by: admin | Date: 2010-09-05 | Comments (0)

                                                                                                             
                                            ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 910 | Added by: admin | Date: 2010-09-05 | Comments (0)

Agentul 007 (Daniel Craig) are ocazia in Quantum of Solace sa afle de ce l-a tradat iubita sa Vesper (Eva Green) in Casino Royale. Tradat de Vesper, femeia de care se indragostise, 007 ia foarte in serios ultima sa misiune: descoperirea organizatiei care o santaja pe aceasta.
Alaturi de M (Judi Dench), Bond il interogheaza pe domnul White (Jesper Christensen), de la care afla ca aceasta organizatie este mult mai importanta si periculoasa decat credeau initial.
Printr-o intorsatura de situatii, Bond o cunoaste pe frumoasa Camille (Olga Kurylenko), o femeie cu propriile planuri de razbunare. Ea il prezinta pe Bond lui Dominic Greene (Mathieu Amalric), un nemilos om de afaceri si piesa importanta in organizatie.
Dupa cercetari in Austria, Italia si America de Sud, Bond descopera ca scopul lui Greene este tocmai acela de a controla una dintre cele mai importante resurse naturale ale ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 835 | Added by: admin | Date: 2010-09-05 | Comments (0)

O comedie franceza cu si despre Daniel, un taximetrist care il ajuta pe politistul Emilien in actiunile sale. Acum in oras a aparut o noua amenintare: "Banda lui Mos Crãciun", formatã din hoti deghizati in costume de mos, ce fac ravagii la Marsilia, si reusesc de fiecare datã "sã opereze" fãrã ca politia sã poatã tine pasul. Singura solutie viabila se dovedeste a fi ineditul cuplu format din Daniel si Emilien.
                                                                                   &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 829 | Added by: admin | Date: 2010-09-05 | Comments (0)

Emilien trebuie sa pazeasca timp de cateva ore, un criminal belgian, dat in urmarire generala in toata Europa si care intr-un final a fost prins de catre poltistii din Marsilia . Acesta urmeaza sa fie transferat intr-o inchisoare din Congo, numai ca din nefericire, politistul Emilien este pacalit de criminal si-l lasa pe acesta sa plece. In urma incidentului, Emilien isi pierde slujba, asa ca se vede nevoit sa apeleze la ajutorul bunului sau prieten taximetrist, Daniel, care in cele din urma ii va dezvalui locatia unde se ascunde criminalul.
                                                             ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 856 | Added by: admin | Date: 2010-09-05 | Comments (0)

Ramas orfan de mic atunci cand parintii sai au fost ucisi intr-un atac sangeros facut de orci (elfi transformati in  niste creaturi foarte sangeroase) Kendrick de Elwood a fost crescut de catre fratele sau mai mare, Darius. Desi avea doar 9 ani in momentul atacului, Darius si-a dedicat viata cresterii si protejarii lui Kendrick si izgonirii orcilor de pe pamantul sau. Acesta ajunge un mare razboinic. Acum dupa ani de liniste un pericol nou planeaza asupra regiunii, mai mortal decat amenintarea orcilor, vestea ca un dragon a atacat o localitate se raspandeste repede printre cetatenii ingroziti.

In memoria mamei sale care a prezis ca din familia sa o sa se ridice un puternic vanator de dragoni, Darius il antreneaza pe  Kendrick intr-o calatorie plina de peripetii spre castelul Ocard- teren de antrenament pentru vanato ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 793 | Added by: admin | Date: 2010-09-05 | Comments (0)

The Uninvited este povestea care se centreaza in jurul lui Anna, care se intoarce acasa, dupa ce a petrecut o perioada de timp in spital pentru refacere, dupa moartea tragica a mamei sale. Dar ea nu este pregatita pentru schimbari majore, mai ales cand ea se intoarce acasa si observa ca tatal ei s-a logodit deja cu fosta asistenta a mamei sale, iar starea ei nu se imbunatateste cu nimic. In prima noapte, Anna este vizitata de stafia mamei sale, care o avertizeaza pe fiica ei de intentiile nefaste ale lui Rachel. Impreuna cu sora ei, Anna incearca sa isi convinga tatal ca logodnica lui, nu este cine pretinde ea a fi, si ca nu ar trebui sa mai continue aceasta relatie. Dar ceea ce trebuia sa fie o fericita reuniune de familie, se transforma intr-o lupta constanta intre cele doua surori si viitoarea lor mama vitrega.
     ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 1051 | Added by: admin | Date: 2010-09-05 | Comments (0)

O drama a unei iubiri dintre un figurant de cinema pe nume Om Prakash Makhija, care viseaza ca va ajunge un mare star de cinema si o va cuceri pe frumoasa acrita de mare succes Shanti Priya. Om reuseste sa o cucereasca pe Santhi dar se pare ca aceasta ascunde un secret. El afla ca aceasta este casatorita cu producatoru de film Mukesh Mehra, care se pare ca nu o iubeste pe frumoasa actrita, insa Om nu stie ca acesta vrea sa o ucida. Astfel, incendiind studioul unde Shanti trebuia sa filmeze urmatorul film, Mukesh reuseste sa o omoara pe Shanti.

Insa ce nu stie Mukesh este faptul ca Om care venise sa se intalneasca cu Shanti a vazut tot ce s-a intamplat. incercand sa o salveze pe Santhi, Om intra in studioul cuprins de flacari nereusind sa o salveze pe aceasta, Om iese din studio, alergand sa ceara ajutor este lovit de o masina in care se afla actorul Rajesh Kapoor si sotia sa insarcinata. I ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 1413 | Added by: admin | Date: 2010-09-05 | Comments (2)

Cyclops,
Jean Grey si Storm sunt copiii erei atomice, homo superior, veriga
urmatoare in lantul evolutiv uman. Fiecare dintre ei s-a nascut cu o
mutatie genetica unica, manifestata la pubertate prin niste puteri
supranormale: Cyclops (James Marsden) poate emite din priviri un
fascicul energetic capabil sa strapunga muntii; Jean Grey (Famke
Janssen) este telekinetica si telepatica, iar Storm (Halle Berry) e
capabila sa manipuleze dupa bunul plac orice fel de conditii
atmosferice.
Intr-o lume plina de ura si prejudecati, ei reprezinta
niste ciudatenii ale naturii, un fel de paria dispretuiti si temuti de
cei care nu sunt capabili sa-i inteleaga si sa accepte diferenta.
Printre acestia se numara senatorul america ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 1007 | Added by: admin | Date: 2010-09-05 | Comments (0)

Frodo si Sam il iau pe Gollum prizonier si isi continua drumul catre Mordor in tentativa lor de a distruge Inelul. Fostii lor insotitori: Strider, Legolas, Gimli, Merry si Pippin isi gasesc aliati in Entsi, calaretii lui Rohan si stewarzii lui Gondor si incep un asalt asupra Isengard-ului. Intre timp, o umbra deasa se lasa asupra Pamantului de Mijloc, pe masura ce armata Lordului Intunericului se indreapta catre Gondor. Razboiul Inelului poate incepe.
                                                                        &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 949 | Added by: admin | Date: 2010-09-05 | Comments (0)

Un nou razboi intre oameni si mutanti ia nastere dupa ce are loc o
tentativa de asasinare a presedintelui Statelor Unite. Acum toti
mutantii trebuie sa lupte impreuna impotriva unui dusman comun:
generalul William Stryker. Acesta, pentru a-si indeplini planul de a
starpi toti mutantii, foloseste unele informatii de la Magneto pentru a
ataca scoala profesorului Xavier. In noaptea atacului, Wolverine este
lasat singur sa aiba grija de studenti, in timp ce Jean Grey si Storm
cauta asasinul mutant iar Xavier si Magneto sunt in inchisoarea de
plastic...
                                                   &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 799 | Added by: admin | Date: 2010-09-05 | Comments (0)

In acesta comedie spumoasa personajul principal este Melanie Porter, o adolescenta de 17 ani din Chicago, care viseaza sa devina avocata din oficiu si ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1041 | Added by: admin | Date: 2010-09-05 | Comments (0)

Dupa ce partenerul sau e ucis de catre Rogue, un asasin deja celebru pentru astfel de operatiuni, agentul FBI Jack Crawford jura sa-l gaseasca pe criminal si astfel sa razbune moartea partenerului sau.

Insa Rogue se dovedeste a fi foarte bine ascuns, fiind de negasit timp de 3 ani. De-abia dupa ce iese la suprafata pentru a porni razboiul intre 2 grupari mafiote, Jack Crawford are sansa sa-l captureze.

Hotarat sa nu o scape, agentul isi conduce echipa de specialiti direct in mijlocul conflictului dintre cele doua grupuri asiatice.

Insa setea sa de razbunare ii intuneca judecata si astfel violenta atinge culmi nebanuite. Pe parcursul luptei Crawford se intalneste cu Rogue si descopera ca multe dintre lucrurile pe care el le credea simple sunt in realitatea mult mai complicate.

... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 803 | Added by: admin | Date: 2010-09-05 | Comments (0)

Sam si Ian sunt impreuna de ceva timp. Locuiesc impreuna in Londra, ea este cantareata iar el, om de afaceri. Nu au parte de o zi prea grozava, apar tot felul de lucruri care le strica ziua. Mai mult, la sfarsitul zilei taxiul in care se urca Samantha este implicat intr-un accident, iar aceasta moare. A doua zi insa, lui Ian i se ofera sansa se repare totul, caci intamplarile se repeta, de aceasta data in mod aleatoriu. Astfel, el reuseste sa traiasca clipe de neuitat alaturi de iubita lui, insa nu va putea opri inevitabilul, care acum s-a intors pe dos.
                                                            ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1360 | Added by: admin | Date: 2010-09-05 | Comments (0)

In a treia parte a acestei trilogii, un "leac" ameninta sa modifice cursul istoriei. Pentru prima oara mutantii pot alege: pot sa-si ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 894 | Added by: admin | Date: 2010-09-05 | Comments (0)

Partea a-3-a a trilogiei ne arata ca, pe masura ce Sam si Frodo se apropie de "Muntele Blestemat", cu scopul de a distruge Inelul, Gandalf si Pippin incearca sa apere Gondorul. Merry ramane cu Eowyn si cu ceilalti luptatori ai regatului Rohan, iar Aragorn, Legolas si Gimli cauta ajutorul celor care traiesc in Muntii Blestemati. Toate aceste batalii au un singur scop: distragerea Ochiului lui Sauron si castigarea de timp pentru ca Frodo sa poata distruge Inelul.
                                                                     & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE AVENTURA | Views: 1255 | Added by: admin | Date: 2010-09-05 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker