filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Vineri
2024-03-29
12:59 PM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Septembrie 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2010 » Septembrie » 07
Tatal lui Rudy,Oscar este arheolog,insa el este un hot de artefacte.Cand tatal sau pleaca in Israel pentru un interviu ,este rapit de o banda de hoti care doresc sa ajunga in subsolurile ascunse ale orasului pentru o valoroasa comoara.Nemaidand nici un semn de viata,Rudy se hotaraste sa plece in tara sfanta pentru a-l cauta,insa la aeroport este intampinat de politie si retinut preventiv sub acuzatia ca a venit in tara sfanta sa fure artefacte.Este dus la un hotel si retinut pana a doua zi cand urma sa paraseasca tara, insa el reuseste sa scape din acel hotel si ajutat de o politista pornesc sa-l caute pe tatal acestuia.
                                                ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 835 | Added by: admin | Date: 2010-09-07 | Comments (0)

Second in Command este povestea unui fost ofiter de marina expert in anti-terorism care protejeaza interesele Statelor Unite oriunde in lume. Dar in ziua cand ajunge la noul loc de munca intr-o tara din Europa de Est, Comandantul Sam Keenan se vede in mijlocul unei scene sangeroase si haotice: rebeli puternic inarmati au jefuit capitala statului, au ucis ambasadorul Statelor Unite si ameninta sa rastoarne proaspatul presedinte si sa distruga recent stabilita democratie. Keenan pune imediat la punct securitatea ambasada americana si il adaposteste pe presedinte. Dar, cu ajutorul fortelor armate americane la distanta de cateva ore si cu violentii rebeli apropiindu-se amenintator, Keenan trebuie sa gaseasca o cale sa distruga rebeliunea, inainte ca sediul ambasadei sa fie distrus in totalitate.
                 ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 870 | Added by: admin | Date: 2010-09-07 | Comments (0)

Tatal lui Meggie, Mo, are o minunata insa cateodata groaznica abilitate. Cand citeste cu voce tare dintr-o carte, el aduce la viata personajele ce se gasesc in ea. Mo si-a descoperit puterea inca de pe vremea cand Meggie era foarte mica. A citit asa de frumos ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE FANTEZIE | Views: 1604 | Added by: admin | Date: 2010-09-07 | Comments (0)

Allen Gamble si Terry Hoitz sunt doi detectivi new yorkezi cum nu se poate mai diferiti unul de celalalt, care sunt fortati sa lucreze in echipa din pricina unui incident public jenant in care a fost implicat cel de-al doilea. Allen Gamble este pasnic si calm, preferand siguranta muncii de birou in locul raidurilor periculoase de pe strazile metropolei si ingropandu-se in fiecare zi in hartii, in vreme ce Terry Hoitz este temperamental si dornic de actiune, simtindu-se impovarat de sarcina de a sta pe scaun si a se dedica activitatilor administrative cand exista atatia infractori care, o data capturati si trimisi in spatele gratiilor, i-ar putea asigura celebritatea si un statut privilegiat printre politisti. Singurul lucru care ii uneste pe cei doi camarazi este admiratia pentru politistii de top Danson si Highsmith, pe care ii adolatrizeaza si in locul carora si-ar dori sa fie. Ins ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 869 | Added by: admin | Date: 2010-09-07 | Comments (0)

                                                                                                             
                                         &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 791 | Added by: admin | Date: 2010-09-07 | Comments (0)

Intr-o ultima excursie pe care o intreprind inainte de a pleca in Vietnam, doi prieteni, impreuna cu iubitele lor, devin victimele unui accident rutier, iar la fata locului apare seriful local. Sub pretextul ca ii protejeaza, acesta ii duce pe tineri intr-o casa a groazei, unde este crescut un monstru criminal.
                                                                                                &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 853 | Added by: admin | Date: 2010-09-07 | Comments (1)

Leatherface: Texas Chainsaw Massacre III este un horror aparut in anul 1990. De regia acestui film s-a ocupat Jeff Burr, iar de scenariu s-au ocupat Kim Henkel si Tobe Hooper. In rolurile principale ii putem vedea pe Kate Hodge, Ken Foree, Viggo Mortense si William Butler. Un frate si o sora calatoresc din California pana in Florida, in masina tatalui lor, pentru a-I livra acea masina lui. Intre timp, politia a gasit corpuri ingropate in spatiul care era acoperit cu o pancarda de resturi toxice, de la prima familia din Texas Chainsaw Massacre 1 si 2. Fratele si sora opresc la o statie de benzinarie unde sunt amenintati de catre un om nebun care avea o pusca. Acestia merg acum pe un drum pe care li s-a spus la statia de benzinarie, dar sunt bantuiti de Leatherface si familia sa. Singura lor speranta este un supravietuitor cu multe arme de foc.
      ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 1259 | Added by: admin | Date: 2010-09-07 | Comments (0)

La Seoul, Park Hee-bong are un mic restaurant fast-food la marginea lacului Han unde traieste impreuna cu familia sa. Este acolo cu fiul sau cel mare, imaturul Gang-du, fiica sa Nam-joo, o campioana ghinionista la tirul cu arcul si Nam-il, fiul sau cel mic, vesnic somer. Toata lumea o adora pe micuta Hyun-seo, fiica unica a lui Gang-du. Intr-o zi, un monstru urias si necunoscut pana in prezent, tasneste din strafundurile raului. Cand creatura ajunge la mal, aceasta incepe sa striveasca si sa atace multimea intr-un mod salbatic, distrugand tot in calea sa. Cand restaurantul este daramat, Gang-du incearca sa fuga cu fiica sa, dar o pierde in multimea disperata. Cand in sfarsit o zareste, Hyun-seo este luata pe sus de catre monstrul care dispare, luand cu el fetita in rau. Neputandu-se biuzui pe niciun ajutor, familia Park decide atunci sa plece in cruciada impotriva monstrului, pentru a o regas ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 740 | Added by: admin | Date: 2010-09-07 | Comments (0)

"Picture this" prezinta povestea celei mai "uncool" fete dintr-un liceu
care, culmea, se indragosteste nebuneste de baiatul cel mai ravnit din
scoala, si cu toate ca acesta avea o prietena superba, ea se hotaraste
sa se faca observata. Cand in cele din urma ei isi vorbesc pentru prima
data, incepe o serie de "Ghinioane" pentru Mandy, personajul principal,
provocate de tatal acesteia si de fosta prietena a iubitului ei. Fiind
invitata  la cea mai asteptata petrecere a anului, Mandy duce o cursa
contra cronometru, insa cu ajutorul celor mai bune prietene ale ei,
reuseste sa faca din seara respectiva baza unei frumoase relatii, dupa
ce anterior isi lasa iubitul cu "ochii in soare". Filmul prezinta o
frumoasa poveste despre adolescenti, presarata atat cu umor, romantism,
loialitate, dar si morala.
    &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1070 | Added by: admin | Date: 2010-09-07 | Comments (0)

"Notorious" este un film despre viata si moartea unui rapper pe nume Christopher Wallace, alias The Notorious B.I.G.
Filmul se centreaza in jurul povestii rapperului BIG inca din copilaria
sa, crescand pe strazile din Brooklyn. Notorious prezinta ascensiunea
lui Wallace din ghetourile din Brooklyn, devenind unul
din cei mai influentabili artisti hip-hop al tuturor timpurilor. In
afara de faptul ca era un cantaret de muzica rap foarte cunoscut,
Wallace era si un mare povestitor. Povestile lui despre viata violenta
de pe strazile din New York, au fost prezentate intr-o
maniera intunecata, fara perdea, cu o doza mare de realism obiectiv,
care i-a aduce mult respect si credibilitate. Viata lui Notorious BIG
este portretizata si prin conflictul cu rivalul ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE MUZICALE | Views: 1045 | Added by: admin | Date: 2010-09-07 | Comments (0)

Resursele naturale ale pamantului s-au epuizat si
omenirea este intr-o continua batalie intr-un razboi initiat de cele
patru Corporatii conducatoare: Capitol, Bauhaus, Mishima si Imperial.
Mitch Hunter, soldat ai corporatiei Capitol, este implicat intr-o
batalie disperata pentru a opri inaintarea armatei Bauhaus. Cand o bomba
ratacita distrug ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 1072 | Added by: admin | Date: 2010-09-07 | Comments (1)

Dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, Comisarul Moldovan a fost multi ani prizonier politic al regimului comunist. Distractia favorita a colonelului rus ce controla inchisoarea era ruleta ruseasca jucata de catre detinuti. Avand parte de un noroc incredibil si dovedind un instinct de supravietuire remarcabil, Moldovan reuseste sa supravietuiasca detentiei.

Dupa ce iese din inchisoare obisnuinta ramane si astfel fostul comisar intra intr-o competitie internationala de ruleta ruseasca. Spre sfarsitul anilor 70, printr-o intamplare ciudata ajunge intr-un oras din Centrul Europei unde Goldberg, o veche cunostinta, organizeaza o versiune imbunatatita a jocului in care 2 oponenti stau fata in fata si se impusca reciproc.

Pe masura ce trece timpul Moldovan se intalneste cu fosti prieteni / inamici, sirul acesta de intalniri dand impresia ca toata lumea a ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE ROMANESTI | Views: 1006 | Added by: admin | Date: 2010-09-07 | Comments (0)

Cei trei prieteni din filmul anterior, Manny, Sid si Diego, s-au
stabilit intr-o vale alaturi de celelalte animale. In momentul in care
acestia descopera ca valea risca sa fie inundata, eipornesc intr-o
calatorie pentru a se salva. Apar tot felul de intamplari amuzante. In
calatoria lor Manny intalneste o femela mamut care se credea oposum si
la inceput acesta o respinge pentru ca i se parea ciudata. Pana la
finalul calatoriei cei doi se indragostesc si reusesc sa salveze
situatia.
                                                             &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 1690 | Added by: admin | Date: 2010-09-07 | Comments (0)

Jamal Malik este eroul principal al Slumdog Millionaire, un orfan care a trait toata viata la periferiile orasului indian Mumbai. Fiind la un pas de castigarea marelui premiu de 20 milioane de rupii (aprox 500.000 USD), Jamal este arestat de politie sub suspiciunea de frauda. Intrebarea tuturor este cum poate ajunge un copil al strazii, analfabet, sa cunoasca toate raspunsurile emisiunii. Jamal incepe sa le povesteasca politistilor intreaga sa viata, de cand era mic si pana in ziua in care a ajuns in concurs. Fiecare capitol din viata sa poate oferi raspunsul la o intrebare din concurs, Jamal parand ca se afla in emisiune mai degraba pentru regasirea unei dragoste pierdute decat pentru suma de bani pusa in joc.
                            &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 1243 | Added by: admin | Date: 2010-09-07 | Comments (1)

....

eXTReMe Tracker