filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Vineri
2024-04-26
0:51 AM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Septembrie 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2010 » Septembrie » 08
Inspirtat din romanul cu acelasi nume al Sophiei Kinsella, filmul se concentreaza pe viata unei tinere de 25 de ani, Rebecca Bloomwood, care a absolvit facultatea si care se lupta pentru a-si implini visele. Astfel, Becky se stabileste in New York, unde viseaza sa aiba parte de viata pe care si-a dorit-o dintodeauna, locuind in apartamentul celei mai bune prietene. Totusi, lucrurile nu par sa mearga cum planuia, chiar daca locuieste alaturi de prietena ei cea mai buna si are parte de multe iesiri la cumparaturi,  visul ei de a se angaja ca redactor la revista ei preferata de moda nu se implineste.

Pana la urma, reuseste sa obtina un post la o revista financiara, care nu este platit indeajuns de bine pentru a acoperi costurile dependentei sale de cumparaturi. Pe masura ce facturile cresc, Becky trebuie sa gaseasca o solutie de a face bani ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1015 | Added by: admin | Date: 2010-09-08 | Comments (0)

Watchmen este o poveste de crima si conspiratie care se petrece intr-un univers paralel, despre un grup de super eroi care fac parte dintr-un program infiintat de guvernul american. Actiunea este plasata in America Anilor 80 care trece printr-o perioada tumultuoasa, dupa ce gloria erei super eroilor costumati a apus odata cu acest program infiintat inca din cel de-al Doilea Razboi Mondial. Singurii "agenti" activi ai guvernului sunt Comediantul, un mercenar care face toata treaba murdara a guvernului si Doctorul Manhattan, un om de stiinta care in urma unui accident capata puteri nelimitate.

In pragul unei noi amenintari din partea sovieticilor, visul american a devenit o realitate dura care inneaca New York-ul intr-o serie de revolte ale locuitorilor care protesteaza impotriva acestui grup de supraveghetori. Da ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 829 | Added by: admin | Date: 2010-09-08 | Comments (0)

Filmul are ca tema principala fascinatia barbatilor pentru curse in general,si a celor de motociclete in particular. Povestea urmareste actiunea unui agent de politie,Jai Dixit care incearca sa gaseasca o banda de spargatori foarte abli, dar, mai ales foarte rapizi, reusind de fiecare data sa scape de sub urmarire folosindu-se de motociclete rapide. In demersul sau de a-l gasi cu orice pret pe capul acestei bande, incepe sa urmareasca tot felul de curse de motociclete , mai mult sau mai putin clandestine, prilej cu care il "agata" pe unul dintre cei mai rapizi:Ali Akbar Fateh Khan.

Obsesia  lui Jai  de a-l captura pe coducatorul acestei bande era amplificata si de faptul ca de cate ori era foarte aproape de el, acesta ii servea o replica ce avea sa-l chinuie nopti la rand: " nu ma poti invinge" !  Multa viteza, prim planuri& ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 922 | Added by: admin | Date: 2010-09-08 | Comments (0)

Alvin este un tanar foarte inteligent si este inscris la facultatea de arhitectura. Paris, o majoreta foarte populara din facultate, are un mic accident cu masina parintilor ei si, cum nu are bani pentru reparatii, ii propune lui Alvin sa o ajute. Ea trebuie sa pretinda ca este prietena acestuia pentru doua saptamani si el ii va repara gratis masina. Insa Alvin isi da seama ca a fi popular nu este asa cum se astepta el.
                                                                               & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1189 | Added by: admin | Date: 2010-09-08 | Comments (0)

Silas si Jamal il pierd pe cel mai bun prieten al lor, Ivory, in cadrul unei incaierari din cauza drogurilor. Dupa moartea acestuia, ei ii folosesc cenusa pentru a creste o planta prin care tin legatura cu spiritul lui Ivory. Cu ajutorul acestui drog puternic, ei vor ajunge la Harvard. Desi viata lor in facultate nu difera prea mult de cea de pe vremea cand erau acasa, ei reusesc sa se distreze si sa le schimbe vietile stundentilor din liga. Intr-un final resursele plantei se risipesc, lasandu-i pe cei doi sa se descurce singuri intr-o facultate de prestigiu.
                                                           ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1101 | Added by: admin | Date: 2010-09-08 | Comments (0)

Plasat in a doua jumatate a secolului 22, in anul 2176, filmul prezinta
planeta Marte ca fiind o planeta terraformata in proportie de 84%.
Melanie Ballard este ofiter in politia intergalactica si impreuna cu
echipa ei trebuie sa asigure transportul criminalului Desolation
Williams, dintr-un avanpot minier de pe Marte catre locul de judecata.
Ajunsi la destinatie, Ballard si colegii ei gasesc orasul aproape pustiu
si in urma cercetarilor afla ca minerii au descoperit un portal
subteran creat de o antica civilizatie martiana prin a carui deschidere
au eliberat fara sa isi dea seama fantome periculoase. In curand, ei vor
ajunge sa ii intalneasca pe minerii disparuti, posedati acum de
spiritele malefice. Ballard impreuna cu ceilalti membrii ai echipei si
cu Williams, trebuie sa lucreze impreuna pentru a supravietui furiei
spi ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 891 | Added by: admin | Date: 2010-09-08 | Comments (0)

The Chronicles of Riddick prezinta lupta dintre bine si rau situata in viitorul indepartat in care universul era amenint de Lordul Marshall si ai sai Necromogeri dornici sa creeze un Univers paralel, SubVersul , in care viata sa fie inlocuita cu moartea. Dar un razboinic furian, Riddick, este prezis ca fiind salvatorul universului. El este un evadat tradat de apropiatii sai si autoexilat pe o planeta inghetata. Prin tertipuri este adus pe o planeta ce urmeaza a fi atacata si de unde intelege ca scopul sau in viata se schimba. Devine tinta principala a Imperiului Necro si a Lordului Marshall. In acest scop isi salveaza partenera , pe nume Jack ulterior Kyra din inchisoarea de pe planeta Crematoria , si porneste razboiul , ajungind pe nava Necromogerilor si a lordului Marshall numita Bazilica
                ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 1078 | Added by: admin | Date: 2010-09-08 | Comments (0)

  "Private Valentine: Blonde & Dangerous" sau "Major movie star" este o comedie usoara avand-o in rolul principal pe Jessica Simpson. Aceasta joaca rolul unei actrice ghinioniste, pe care o cheama Megan Valentine. Megan este o actrita care trece printr-un moment delicat in cariera ei. Dupa ce este umilita chiar in fata admiratorilor ei aceasta decide sa se inroleze in armata Americana. Doar ca planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ, asa cum va realiza si Megan. Armata se dovedeste a fi mult mai grea decat se astepta ea. Dificultatea pe care oridica antrenamentul precum si severitatea sergentului vor fi niste obstacole redutabile in calea terminarii stagiului militar. Daca va reusi Megan sa termine pregatirea, daca va reusi sa se adapteze vietii militare veti afla doar dacaveti urmari acest film.
           &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 902 | Added by: admin | Date: 2010-09-08 | Comments (0)

Dizzy este un elev de liceu cu probleme. El vrea sa fie exmatriculat din liceu, insa ajunge la inchisoare. Acolo il intalneste pe intimidantul Luther, care il ia sub aripa sa si il invata cum sa faca sa fie respectat. Noul Dizzy iese din inchisoare si se inscrie la liceul East Highland sub numele de Gil Harris, unde intra repede in gratiile colegilor "cool". El chiar reuseste sa obtina o intalnire cu cea mai frumoasa fata din liceu, Danielle. Insa atunci cand cineva care il stia dinainte isi face aparitia la liceu, Gil se teme ca trecutul sau va fi cunoscut.
                                                         & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1717 | Added by: admin | Date: 2010-09-08 | Comments (0)

Atunci cand o tanara pereche, Alex si Nancy, cumpara in sfarsit casa la care au visat de mult, cei doi nu se asteapta ca femeia in varsta care locuieste la etaj sa fie o problema, dar sicanele batranei nesuferite si incapatanate ii silesc pe cei doi indragostiti sa se confrunte cu o serie de obligatii ciudate, chiar nebunesti, fata de proprietarul cladirii. Nancy şi Alex s-au căsătorit recent. Ea şi-a dorit mult o casă duplex , şi cu sacrificii, cei doi soţi reusesc să se mute într-una. La mutare, au o singură obligaţie. Să o păstreze în chirie pe bătrâna Connelly. Un poliţist o tot vizitează pe bătrână şi e cu ochii pe tinerii însurăţei. Alex este romancier. Are nevoie de linişte. Nancy lucrează la ziar. Bătrâna Connelly face multă gălăgie. Alex nu poate termina romanul şi pierde un contract, Nancy face gafe la servici. Tânărul cuplu înepe un război veritabil cu bătrâna chiriaşă.
 &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 819 | Added by: admin | Date: 2010-09-08 | Comments (0)

Doi tipi trecuti de 20 de ani, ce fumeaza ocazional marijuana, impart aceeasi camera. Unul dintre ei este de origine coreeana si urmeaza o cariera in investitii bancare; celalalt este de origine indiana si incearca sa intre la facultatea de medicina. Intr-o noapte cei doi simt o pofta nebuneasca pentru hamburgeri de la restaurantul White Castle si pornesc in cautarea unui asemea fast-food, intrand pe parcursul povestii in tot felul de situatii amuzante.
                                                                         ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 939 | Added by: admin | Date: 2010-09-08 | Comments (0)

Devon este un tobosar care a castigat o bursa la Universitatea din Atlanta. Acolo, talentul sau a atras atentia directorului, doctorul Lee, care apreciaza muzica. Insa atitudinea egocentrista a lui Devon nu il pune intr-o lumina favorabila in fata ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1044 | Added by: admin | Date: 2010-09-08 | Comments (0)

Bazat pe o piesa de teatru omonima, filmul "Madea goes to jail"  urmareste noile, amuzantele si incitantele aventuri ale unei bunici de origine afro-americana pe nume Mable "Madea" Simmons, a carei inclinatie spre bucluc o aduce in fata instantei de judecata si o trimite ulterior la inchisoare. In acelasi timp avocatul districtual Joshua Hardaway, care se pregateste sa se casatoreasca cu logodnica lui Linda Holmes si care este pe punctul de a obtine succese importante in cariera, isi vede amenintate viata personala si profesionala atunci cand primeste un caz in care se implica emotional mai mult decat ar fi trebuit intrucat este vorba despre tanara prostituata si fosta dependenta de droguri Candy Washington, cu care avusese un trecut comun.

    In momentul in care frumoasa Candy ajunge la randul ei in inchisoare, Madea se impri ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 830 | Added by: admin | Date: 2010-09-08 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker