filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Sâmbătă
2024-04-20
0:41 AM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Septembrie 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2010 » Septembrie » 03
                                                                                                            
                                           &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 816 | Added by: admin | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Sebastian si Dani sunt scafandri profesionisti in Honolulu si cauta de patru ani o comoara scufundata pe langa recifurile de corali din Hawaii o data cu vaporul spaniol San Cristobal care o transporta. Atunci cand doi clienti dubiosi pe nume Azra si Carlton le arata o harta ce ar indica locul in care este ascunsa comoara si le promit suma de 500.000 de dolari pent ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 788 | Added by: admin | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Dragon Ball Z este povestea care se centreaza in jurul unui baiat pe nume Goku. Dar el nu este orice fel de baiat. Goku descopera ca este nascut pe alta planeta si ca a fost trimis pe Pamant ca sa se infiltreze in societatea noastra si apoi sa o distruga. Dar fiind crescut in spiritul pamantean, Goku se dovedeste a fi aparatorul dreptatii si al adevarului. El alege sa nu isi indeplineasca destinul de a provoca distrugerea planetei, ci alege sa protejeze planeta noastra impotriva unei amenintari extraterestre, care are ca scop dominarea intregului univers, si cauta sa controleze sapte bile magice. Gohan, bunicul care l-a adoptat, il roaga pe Goku pe patul de moarte sa caute cele sapte bile magice cu ajutorul Maestrului Roshi. El trebuie sa il impiedice pe Lordul Piccolo, inainte ca acesta sa puna mana pe aceste bile si sa cucereas ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 1124 | Added by: admin | Date: 2010-09-03 | Comments (1)

Un fost militar in Armata Rosie, Yorgi, si prietena lui, Yelena, conduc o banda cu numele de Anarchy 99 care terorizeaza orasul Praga. Xander Cage, un bataus veritabil, pasionat de sporturi extreme si caruia ii place sa fure masini, este angajat de seful Agentiei Nationale de Securitate, Augustus Gibbons, sa joace dupa aceleasi legi ca si a bandei, pentru a-i impiedica sa distruga lumea si sa descopere cat de periculos este in realitate jocul lor.
                                                                             &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 1097 | Added by: admin | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Kip Raines, un tanar hot de masini, a fost contactat pentru a fura 50 de
masini de colectie, iar treaba nu merge conform planului, asa ca cel
care l-a angajat il vrea mort. Fratele sau, Memphis,care a fost candva
un mare hot de masini, se intoarce pentru a-l ajuta. Nu are prea mult
timp la dispozitie pentru a fura masinile, mai ales ca treaba este
ingreunata de un politist care este pe urmele lor.
                                                                              &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 809 | Added by: admin | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Chev Chelios este un criminal profesionist, care lucreaza pentru un sindicat imens de pe Coasta de Vest. Intr-o ultima misiune pe care o indeplineste inainte de a se face baiat cuminte si a trai o viata linistita alaturi de iubita lui, Eve, Chev lasa tinta sa-i scape. A doua zi il trezeste un telefon bizar, prin care este anuntat ca i-a fost injectata in timpul somnului o otrava care il va ucide intr-o ora. Singura conditie care poate prelungi acest fatidic termen este ca Chev sa-si mentina organismul intr-o alerta permanenta, intrucat adrenalina impiedica otrava sa ajunga la inima. Este o lupta contracronometru, in care barbatul trebuie sa-i inlature pe toti cei care ii stau impotriva, in incercarea de a descoperi cine l-a condamnat la aceasta moarte lenta, de a-si salva iubita de pericolul in care se gaseste si, nu in ultimul rand, de a gasi antidotul pentru otrava care ii fuge prin vene.
  ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 1635 | Added by: admin | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Protagonistul comediei este Pitka, un american care a fost lăsat când a fost mic la porţile unui ashram, în India, fiind crescut de mai mulţi guru hinduşi. Ajuns la vârsta maturităţii, Pitka decide să revină în Statele Unite, în căutarea celebrităţii şi a bogăţiei în lumea spiritualităţii şi a auto-ajutorării.

Metodele sale neortodoxe de acţiune sunt puse la încercare atunci când trebuie să refacă relaţia dintre starul echipei de hochei Toronto Maple Leafs, Darren Roanoke şi soţia sa. Odată cu despărţirea, aceasta se întâlneşte cu jucătorul de hochei Jacques Grande, de la echipa adversă L.A. Kings, lucru care l-a demoralizat pe Roanoke şi i-a afectat profund performanţele profesionale.
Pitka trebuie să intervină şi să împace perechea, astfel încât echipa din Toronto să câştige Cupa
Stanley.

           ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1642 | Added by: admin | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Bruce este reporter de televiziune, cunoscut pentru interesantele sale povesti, pline de umor, care ii face pe toti fericiti, mai putin pe el. Intr-o seara, dupa cea mai nenorocita zi a vietii sale, in care este concediat, el se razvrateste si se cearta cu bunul Dumnezeu, care ii face o oferta tentanta: il va investi cu toate puterile sale pentru o saptamana...
                                                                                            ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1241 | Added by: admin | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Agentul FBI, Malcolm Turner este obligat de catre sefi sa-si ia doua saptamani de concediu pentru a avea grija de sotia lui, care trebuie sa nasca. Insa acesta afla de un caz important, impacheteaza lucrurile lui Big Momma si pleaca cu scopul de a se angaja ca menajera in casa presupusului infractor. Lucrurile devin precipitate cand trebuie sa aiba din nou grija de trei copii, fiecare cu problemele lor, de ingrijirea casei, de gatit si de un caine ce sufera de o depresie. Va reusi oare sa se descurce si sa il prinda pe infractor?
                                                              ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1511 | Added by: admin | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

                                                                                                           
                                              ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE AVENTURA | Views: 1090 | Added by: admin | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Conducatorul Regatului Ehb, King Konreid, trebuie sa-si apare castelul si poporul de maleficul Gallian, care si-a pus in cap sa preia controlul acestei regiuni. In sprijinul sau vine o armata ingrozitoare formata din niste creaturi cunoscute sub numele de Krugs ce au  primit ordin sa strabata tot taramul si sa distruga orice gasesc in cale. Destinatia finala e desigur castelul lui Konreid.

 Intre timp facem cunostinta cu viata simpla a unei familii de tarani condusa de Daimon. Foarte repede acest mod de trai e dat peste cap deorece Krugsii intra in sat. Dupa ce acestia ii omoara fiul si ii rapesc sotia, Daimon e hotarat sa obtina razbunare.

Impreuna cu vechiul sau prieten Norick si cu jutorul lui Merick, un vrajitor cu puteri considerabile porneste intr-o calatorie ce ii va descoperi adevaratul sau destin pe taramul acestui regat. 

   ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 1479 | Added by: admin | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Kate Hudson joaca rolul unei asistente care lucra la un azil de batrani. Dupa ce ultimul pacient al ei moare, Caroline accepta sa se mute la resedinta Terrenbonne Parish, ce apartine familiei Devereaux, sa aiba grija de Ben, un batran paralizat la pat din cauza unui infarct si care nu poate vorbi. Caroline realizeaza imediat ce ajunge in aceasta casa pustie ca ceva e suspect si ca din aceasta cauza Ben nu se poate vindeca. Descopera intr-o camera in care Violet ii interzise sa intre, instrumente folosite la practicele voodoo si atunci afla ca Ben facuse infart in momentul in care trecuse pragul acestei camere. Incercand sa-l salveze pe Ben devine ea insasi o victima a magiei negre.
                                   &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 884 | Added by: admin | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Honey este o fata obisnuita care lucreaza intr-un studio, are o clasa de dans la o sala din centru, iar in fiecare weekend merge in cluburi si invata noile miscari. Acolo ea intalneste un producator de muzica, ce ii ofera sansa de a fi coregrafa. Evident, Honey accepta, insa pana la urma isi da seama ca nu este ceea ce vrea sa faca si se intoarce de unde a plecat cu gandul de a deschide o scoala de dans.
                                                                                      ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 1134 | Added by: admin | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Malcom Turner este un agent FBI dedicat meseriei sale. Este destept, stapan pe sine si este un adevarat maestru cand e vorba de deghizari. Cand un jefuitor de banci evadeaza din inchisoare, Malcom preia cazul. Fosta iubita a hotului, Sherry, locuieste intr-un oras mic din sud, iar vis-a-vis de casa ei locuieste Coana mare, o femeie mai in varsta pe care Sherry obisnuieste sa o viziteze. Coana mare pleaca din oras, asa ca Malcom trebuie sa se deghizeze, sperand ca va reusi sa faca pe toata lumea sa creada ca el este Big Momma cea corpolenta si mereu pusa pe cearta.
                                                       & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1349 | Added by: admin | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Unul dintre cele mai interesante personaje ale secolului XX, Howard Hughes (industrias, producator de film si unul din marii inventatori americani) se considera mai presus de toate, aviator.
In aceasta poveste spectaculoasa, regizorul Mar ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 1113 | Added by: admin | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Ecranizare dupa romanul "Legenda calaretului fara cap", filmul este povestea lui Ichabod Crane (Johnny Depp) trimis sa ancheteze o serie de crime, care ii sunt atribuite unei aparitii fantomatice, ce apare sub infatisarea unui calaret fara cap. Decorul este sumbru cu accente gotice, fiind in consonanta cu atmosfera povestirii.                 
                                                                                 ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 1023 | Added by: admin | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

                                                                                                                   
                                 &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 860 | Added by: admin | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

The Big Hit spune povestea unui asasin profesionist cu un program foarte incarcat. Melvin lucreaza pentru Paris, care are de fiecare data cate o tinta pentru Melvin si colegii lui Cisco, Crunch si Vince. Dar acest asasin platit nu poate face fata nici logodnicei, nici amantei sale, care amandoua il mananca de bani si ii distrug sanatata. Cisco organizeaza o rapire neautorizata de seful lui Paris, Keiko, fiica unui mare industrialist japonez si in acelasi timp, fina lui Paris.Paris a convocat toti ucigasii sa puna mana pe cel care a rapit-o pe Keiko. Mel este prins intr-o afacere in care singura scapare este uciderea tuturor. Cisco il tradeaza pe Melvin, care acum este vanat de o armata de asasini. Marea lovitura o primeste Melvin, atunci cand se indragosteste de Keiko, cu care ajunge sa fuga din calea ucigasilor aflati pe urmele sale.
           ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 658 | Added by: admin | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Prem (Salman Khan) este singurul fiu al unei familii care mai are sase fete. Din respect fata de reprezentantele sexului frumos, Prem decide sa devina sfatuitorul barbatilor pentru a-i ajuta in relatiile cu femeile. Lucrurile merg cum nu se poate mai bine si Prem are mult success. Pana intr-o buna zi, cand Bhaskar apeleaza la ajutorul lui Prem pentru a o cuceri pe sefa sa, care pe langa faptul ca este foarte frumoasa, mai este si mostenitoarea unei averi impresionante. La inceput, Prem refuza, dar insistentele disperate ale lui Bhaskar il conving in cele din urma. In timp ce il ajuta cat poate pe Bhaskar, Prem insusi isi gaseste marea dragoste. Dar si idila lui Bhaskar si idila lui Prem sunt amenintate atunci cand Nikki, o colega a iubitei lui Prem, sustine ca acesta i-a distrus viata si vrea sa-si publice povestea ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 897 | Added by: admin | Date: 2010-09-03 | Comments (1)

O femeie arheolog descopera ,in Ierusalim ,intr-un mormant foarte mare ,scheletul unui om din antichitate.Acesteia i se alatura un cercetator al noului testament in incercarea de a deslusi misterul acestei pesteri.Coloratura incheieturilor mainilor si oaselor picioarelor au dus la concluzia ca respectivul om a fost ucis prin crucificare.Alte semne ,incluzand o moneda de aur marcata cu chipul lui Pontus Pilat si semnele vagi din jurul craniului ,conduc autoritatile catre ipoteza ca acestea ar fi osemintele lui Christos.Politicieni ,inalti prelati ,extremisti religiosi si teroristi simt ca ,credinta si identitatea le este pusa la incercare si prin orice mijloace ,chiar cu cu pretul vietii ,vor sa ascunda adevarul.
                                ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 968 | Added by: admin | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Pierre Dulaine este un dansator profesionist care isi ofera serviciile unui liceu din Bronx. Directorul Augustine James ii face viata mai grea lui Dulaine atunci cand ii da o clasa aflata sub detentie si unde se afla unii din cei mai dificili elevi. Cand copiii afla ca Dulaine vrea sa-i invete cum sa danseze intr-un stil clasic ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE MUZICALE | Views: 1215 | Added by: admin | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

Sara, la cei 17 ani ai ei, viseaza sa devina o mare balerina. Mama ei insa moare intr-un accident de masina si astfel toate visele ii sunt spulberate. Tanara este obligata sa se mute la tatal sau, in Chicago. Acolo are norocul sa cunoasca un baiat de culoare, care ii impartaseste pasiunea pentru dans. Din acel moment toate barierele rasiale sunt inlaturate iar cei doi ajung sa traiasca o adevarata poveste de dragoste.
                                                                                &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 1177 | Added by: admin | Date: 2010-09-03 | Comments (1)

Sean Vetter si Demetrius Hicks sunt politisti din cadrul DEA care lupta in razboiul impotriva drogurilor de la granita mexicano-californiana, fiind cei mai de succes agenti - asta din cauza ca au crescut pe strada si sunt batausi transformati in politisti. Un mare sef este arestat, "Memo" Lucero, si inchis in SUA, dar locul lui este luat de Diablo. Acum Diablo devine tinta principala. Sotia lui Sean este ucisa in urma unei actiuni a sefului mafiot, iar el este grav ranit. Dupa ce isi revine, singura lui dorinta este razbunarea, asa ca nu mai tine cont de nici o regula si porneste sa-l prinda pe Diablo pentru ceea ce i-a facut sotiei lui.
                                          &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 1047 | Added by: admin | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

In lumea interlopa din New Jersey se produce un cutremur, procurorul Sean Kierney organizeaza un caz RICO (anticrima organizata) impotriva familiei Calabrese, condusa de Nick. Acuzarea aduce in fata juriului 20 de acuzati si 76 de acuzatii in cel mai lung proces din istoria Americii pana la acea data. Jackie Dee DiNorscio, unul dintre acuzati, decide sa se reprezinte singur in fata instantei si el este elementul surpriza, atat pentru acuzare, cat si pentru aparare. Un om cu o carisma impresionanta, el poate influenta soarta procesului, dar oare trecutul si responsabilitatea sigurantei celor din Familie nu il vor coplesi?
                                               ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 787 | Added by: admin | Date: 2010-09-03 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker