filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Sâmbătă
2024-04-20
0:16 AM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Septembrie 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2010 » Septembrie » 02
Pe strazile acestea murdare din Central City apare un om. "Ucis" si nascut inca odata, se naste un nou erou. Un politist incepator din Central City isi insceneaza moartea, pentru ca el sa se intoarca in spatele unei masti, sa vina in salvarea orasului sau care urla dupa ajutor. El intentioneaza aduca linistea si sa opreasca toti raufacatorii din Central City. El este Spiritul acestui oras. Asemeni oricarui erou, el are un dusman de moarte, un nemesis pe nume Octopus, care ii omoara pe toti cei care ii vad fata. Daca misiunea eroului este de a instaura pacea si linistea in oras, Octopus are un scop opus, si anume dobandirea nemuririi. Pentru aceasta, conform planului sau, este necesara distrugerea totala a orasului Central City. Confruntarea dintre cei doi este intrerupta de multe ori de numeroase exemplare ale sexului frumos care alearga dupa Spi ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 924 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Filmul este o ecranizare foarte reusita a romanului lui Jane Austen. Povestea este cea a iubirii dintre doi tineri. Elizabeth Bennet, provenind dintr-o clasa sociala defavorizata si neavand o educatie adecvata, il intalneste la un bal pe Darcy, un tanar bogat, ale carui pretentii privind o viitoare sotie erau destul de ridicate, acesta ajungand sa se indragosteasca de Lizy. Apar tot felul de obstacole intre iubirea celor doi si cand acestia isi dau seama de ceea ce simt si vor sa faca cunoscut acest lucru, toti raman surprinsi, intrucat credeau ca cei doi se urasc. Scenariul, peisajul din film, actorii fac o combinatie perfecta pentru un film reusit.
                                          ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 2477 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (1)

  Dupa ce paraseste orasul Chicago, unde locuise impreuna cu tatal sau de la varsta de 17 ani atunci cand mama ei decedase, Sara Johnson se muta la New York si isi urmeaza visul de a deveni studenta la prestigioasa scoala de dans Juilliard. Exceland prin talentul ei, fata se transforma repede in noua vedeta a scolii si in favorita tiranicei si glacialei profesoare Monique Delacroix, starnind invidia si gelozia unei colege pe nume Katrina si fiind nevoita sa reziste tentatiilor pe care i le propune colega ei de camera Zoe, care o sfatuieste sa consume substante interzise pentru a-si perfectiona prestatiile.

    Sara Johnson si-a dorit dintotdeauna sa devina prima balerina, prima ei dragoste fiind baletul traditional, insa cu timpul a dezvoltat o adevarata pasiune pentru ritmurile hip-hop, incurajata fiind si de catre tanarul Miles Sulta ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 903 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Nelson este un tip foarte dedicat profesiei sale in domeniul marketing-ului. El se duce sa dea examenul pentru carnetul de sofer care-i expirase. Acolo, din cauza lui, Sara pica testul. Asa ca Sara il acosteaza mai tarziu si ii cere sa plateasca pentru fapta sa. Dar plata este una ciudata: Nelson trebuie sa petreaca o luna cu Sara locuind la aceasta.Nu foarte incntat la ince ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 1332 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

In urma cu cativa ani Joan Burrows si cea mai buna prietena a ei au fost rapite, maltratate si torturate de catre un asasin in serie periculos. Desi Joan Burrows devenise un fel de eroina locala, fiind sigura supravietuitoare a criminalului sadic si cea despre care se credea ca reusise sa il omoare pe acesta, amintirile dureroase ale experientei traumatizante prin care trecuse o fortasera se se mute in alta localitate.

     Intorcandu-se in oraselul natal pentru a participa la festivitatea de absolvire a liceului de catre nepoata sa, tanara femeie constata cu groaza ca o serie de crime similare cu cele carora le cazusera victime in trecut prietenele si colegele sale reincep, ceea ce o face sa-si dea seama ca este posibil ca atacatorul ei pe care il crezuse mort in toata aceasta perioada sa fie inca in viata, sa actioneze dupa acelasi tipar si sa doreasc ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 896 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (1)

O nava spatiala transporta un grup de persoane catre o colonie indepartata, numita New Mecca, dar din cauza unor probleme mecanice se prabuseste pe o planeta abandonata ce are trei sori, iar noaptea nu se arata deloc. Singurul membru al echipajului care supravietuieste este pilotul Carolyn Fry, iar printre pasagerii scapati teferi este si un ofiter de politie care transporta un prizonier periculos, pe nume Riddick. In timp ce Fry si ceilalti supravietuitori inspecteaza zona, unul dintre ei este omorat de o creatura ce traieste minele din apropiere. Creaturile, care au omorat toti locuitorii planetei, nu suporta lumina soarelui iar Fry descopera ca planeta are parte de o eclipsa totala o data la 22 de ani, si urmatoarea va avea loc foarte curand.
                          ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE SF | Views: 1400 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Lui Belle ii place viteza, este la volanul taxiului sau prin New York si si-a castigat reputatia de cel mai rapid taximetrist. Insa Belle vrea sa concureze cu o masina de curse. Toate merg bine pana il intalneste pe Washburn, politistul ce se afla pe urmele unor jefuitori de banci condusi de Vanessa. Pentru a-i prinde pe acestia, Washburn o convinge pe Belle sa il ajute. Pornesc intr-o cursa infernala pe strazile New York-ului, in incercarea de a-i prinde pe jefuitori.
                                                                           ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 1531 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Igor s-a nascut cu o minte geniala, dar din nefericire lumea din jurul lui nu reuseste sa vada decat cocoasa lui, ingnorand inteligenta. Fortat de circumstante, el devine asistentul unui infam om de stiinta, Doctorul Glickenstein. Igor viseaza la ziua in care va deveni si el un om de stiinta, va castiga premiul cel mare la Targul de Stinte Malefice si va castiga inima lui Gretchen, frumusica satului. In fiecare an, oameni de stinta din toate satele vin in Malaria sa concureze in Targul anual de Stinte Malefice, un eveniment unde sunt prezentate intotdeauna o multime de raze ale mortii, generatoare de cutremure sau plante carnivore mutante. Spre deosebire de ceilalti asistenti, Igor isi doreste sa schimbe lumea in modalitati pe care stapanul sau nici nu si le-ar putea imagina si cand Doctorul Glickenstein moare cu doua saptamania inaintea targului, el profita de ocazia aparuta pentru a-si demonstra t ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 840 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

"The Wrestler" este o drama al carei personaj principal este luptatorul profesionist retras din activitate Randy Robinson, o vedeta incontestabila a ringului in anii '80, dar care a fost fortat sa puna capat de timpuriu carierei lui promitatoare din cauza unui atac de cord suferit in timpul unei partide mai putin importante. Fiind avertizat de medici ca este foarte posibil sa isi piarda viata daca ramane fidel profesiei pe care o practicase pana atunci, Randy Robinson ia decizia dureroasa de a renunta la sport si de a se angaja la un magazin de delicatese, stabilind o relatie emotionala cu o dansatoare dintr-un bar local de striptease pe nume Cassidy si incercand sa se impace cu instrainata lui fiica Stephanie.

    Insa atunci cand i se ofera sansa de a lupta pentru ultima data impotriva vechiului sau adversar The Ayatollah, lui Randy Robinson ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 782 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Shane Wolfe este obisnuit cu misiuni extrem de periculoase si dificile, dar acum are o noua sarcina: trebuie sa-i protejeze pe cei cinci frati Plummer. Astfel soldatul cu muschi trece de la schimbatul uleiul pentru masini de curse, la schimbat pampers, de la scene cu impuscaturi la povestile de noapte buna si la problemele de suflet si de hormoni ale adolescentilor. Iar totul se face in plina actiune comica.
                                                                                    ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 1046 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Fiindu-i distrusă ascunzătoarea de către o bombă rătăcită, frumoasa cântăreaţă evreică Rachel Stein se decide, alături de alţi evrei, să traverseze Biesbosch până în sud, într-o zonă a Olandei deja eliberată. Cu toate acestea, barca lor este interceptată de o patrulă germană şi toţi refugiaţii sunt ucişi. Numai Rachel supravieţuieşte.

Ea se alătură rezistenţei sun numele de Ellis de Vries, se împrieteneşte cu ofiţerul german al SD, Müntze. El este foarte interesat de persoana ei, oferindu-i un loc de muncă. Între timp, rezistenţa încropeşte un plan pentru a elibera un grup de luptători partizani ce fuseseră luaţi captivi, toate acestea cu ajutorul lui Ellis. Planul este trădat şi se sfârşeşte jalnic. Atât Rezistenţa, cât şi germanii o acuză pe ea. Este nevoită, încă o dată, să se ascundă, alături de Müntze. Împreună aşteaptă sfârşitul războiului.

Eliberarea nu îi aduce libertate ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 956 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Pusa in fata unuia dintre cele mai misterioase, ciudate si periculoase cazuri din cariera sa, agentul FBI si cyber-politistul Jennifer Marsh se angajeaza intr-o cursa contra cronometru pentru a opri un criminal in serie ce actioneaza pe internet.

Ucigasul dispune de cunostinte tehnice remarcabile, reusind sa creeze un site (www.killwithme.com) al carui locatie fizica nu poate fi detectata.

 Modul sau de actiune e unul extrem de interesant, profitand de pe urma curiozitatii oamenilor si a atractiei lor fata de tot ce e spectaculos si rau. Sistemele construite de el omoara oamenii in functie de numarul de accesari a site-ului mai sus mentionat. Cu cat mai multi utilizatori il acceseaza cu atat victimele mor mai repede si mai groaznic.

Marsh e ajutata in misiunea ei de catre un coleg FBI in timp ce un detectiv si mama sa asista neputinciosi la desf ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 880 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Grupul de 6 prieteni format din: Page, Charly, Blake, Dalton, Nick si Wade pleaca intr-o excursie, motivul principal fiind un meci de fotbal.
Aventura incepe din momentul cand li se strica masina si sunt nevoiti sa accepte invitatia unui localnic infricosator de a merge in Ambrose.
Ajunsi aici, descopera atractia orasului si secretul lui: Casa de Ceara, decorata cu cadavrele de ceara ale localnicilor si vizitatorilor. Odata aflat secretul, cei sase prieteni incearca sa scape cu viata din Ambrose inainte de a deveni la randul lor figurine.
                                                            ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 1875 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Un grup de tineri aflati pe autostrada ajung la muzeul de ciudatenii al capitanului Spaulding. Ajunsi acolo, ei vor sa descopere misterul legendarului maniac doctor Satan. Atunci cand o fata atragatoare se ofera sa le arate imprejurimile, vremea se strica si ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 1172 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Jessica Spencer este o adolescenta convinsa ca are o viata perfecta: este cea mai frumosa, cea mai populara din scoala si sefa majoretelor. Dar in niste circumstante ciudate, in urma unei vraji, viata perfecta ia sfarsit si se trezeste dimineata in corpul unui barbat de 30 de ani. Pe de alta parte, barbatul al carui trup il imprumutase se trezeste in trupul ei. In noua postura ined ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 919 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

The Hunt for Gollum este un nou capitol din saga Lord of the Rings, un proiect realizat de fanii lui Tolkein. The Hunt for Gollum este un scurt-metraj cu actiunea plasata in Middle Earth si portretizeaza evenimentele care au loc inainte de Fellowship of the Ring. Gollum a pierdut inelul lui Sauron si se afla acum in posesia lui Bilbo din Shire, iar Gollum stie asta. Mostenitorul lui Isildur porneste in cautarea inelului inainte ca acesta sa pice in mana inamicilor. Pana la urma Gollum ajunge in Mordor, dar mostenitorul lui Isildur pleaca dupa el sa il gaseasca inainte ca Gollum sa fie prins de inamic si sa dezvaluie adevarata locatie a inelului.
                                         ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 929 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Jason, un adolescent american obsedat de cinematografia din Hong Kong si de filmele clasice de kungfu, descopera într-un magazin chinezesc de antichitati arma legendar? a unuia razboinic chinez numit Monkey King. Cu arma asupra sa, Jason este teleportat pe neasteptate în timp, în vremurile Chinei antice.

Acolo îi întâlneste pe Lu Yan, un maestrul kungfu ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE AVENTURA | Views: 1356 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Actiunea filmului il prezinta pe Diego Carter unul dintre cei mai buni luptatori dintr-un cunoscut circuit de lupte, luptele in cusca. Atras de cluburi si fete el se incurca cu o frumoasa blonda, Sandra care il aduce intr-un circuit de lupte ilegal, unde banii si femeile sunt atractiile cele mai de pret, Diego s-a decis sa participe la aceste lupte ilegale in cusca, si a luat drept "consorta" pe Sandra, frumoasa blonda, castigand fiecare meci, el se apropie din ce in ce mai mult de Sandra si facandu-si noi prieteni afla micile probleme din acel paradis(fetele erau maltratate daca nu se supuneau) si aceasta problema a avut-o si Sandra care a fost batuta si violata de cel mai bun luptator al circuitului, Seifer. Diego nu mai putea ingadui lui Seifer sa faca ce vrea cu fetele, si provocandu-l intr-o locatie ferita de ochii lumii, il infrange pe Seifer, castigandu-le fetelor dreptul la liberta ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 904 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

"Camp Rock" focalizeaza povestea unei adolescente foarte talentata, Mitchie Torres, dornica sa se faca cantareata pop. Astfel se hotaraste sa-si petreaca o vara la o tabara de prestigiu de rock, dar familia ei nu isi putea permite o tabara scumpa , asa ca mama ei se angajeaza la tabara ca bucatar, iar Mitchie putea participa la cursuri cu conditia sa ajute in bucatarie intre cursuri. Insa dupa ce se imprieteneste cu Caitlyn este intimidata de talentata Tess Tyler si astfel este nevoita sa duca o viata dubla si sa ascunda faptul ca este fiica bucataresei. Cand un star pop adolescent  la tabara o aude cantand, insa nu o vede, el este complet uluit si stabileste, sa gaseasca fata din spatele vocii frumoase. Dar, mai intai, ea trebuie sa se confrunte cu temerile ei, sa iasa din bucatarie direct in lumina reflectoarelor.
            & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1112 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Norman Spencer, un cercetator, este din ce in ce mai ingrijorat de sotia sa Claire, o femeie pensionata, fosta cantareata la violoncel, dupa ce cuplul isi trimite fiica la facultate. Acum Claire sustine ca aude voci si are tot felul de vedenii ce includ fata unei femei vazuta in apa. Claire este din ce in ce mai speriata si este convinsa ca toate acestea au legatura cu femeia de vis-a-vis, care a disparut fara nici o explicatie. Cei doi merg la un terapeut care, dupa ce le aude povestea, ii sfatuieste sa incerce sa contacteze spiritul de pe celalat taram...
                                                        &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 825 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Iubitorii serialului Seinfeld vor fi cu siguranta incantati de noua productie a lui Jerry Seinfeld, un film de animatie scris si produs de celebrul comediant – Bee Movie. In plus, el este cel care asigura vocea personajului principal al acestei comedii animate, o albinuta proaspat absolventa de colegiu, deprimata de perspectiva pe care viitorul sau de albina i-o ofera: aceea de a sta in stup pentru a produce miere. Spirit independent si revoltat, albinuta va pleca intr-o calatorie "initiatica” la finele careia va descoperi un crud adevar: oamenii mananca miere! Care este masura pe care intrigata albinuta o ia si cum incearca ea sa salveze pretiosul aliment din camarile "monstrilor” umani, aflati doar urmarind filmul Bee Movie, din a carui distributie… sonora mai fac parte Renée Zellweger, Kathy Bate ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 985 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Miley Stewart este pe cale sa invete ca popularitatea are un pret. Chiar daca ea vrea si pare sa fie o fata obisnuita, pretul succesului se pare ca este prea mare chiar si pentru ea. Viata ei dubla o copleseste acum ca este o mare interpreta de muzica pop. Ea nu mai poate face fata acestui val de succes care se pare ca pune stapanire pe intreaga sa viata. Singura ei scapare este rugamintea catre tatal ei de a o duce intr-o calatorie in orasul ei natal din Tennessee, Crowley Corners unde s-ar putea regasi sau unde ar putea lua o decizie cu privirea la viitorul ei in lumina reflectoarelor.
                                                  ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 824 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Blade este un film de actiune in care un luptator, jumatate om, jumatate vampir, are sarcina de a curata orasul de vampiri. In lupta lui este ajutat de un prieten, specialist in arme si leacuri impotriva vampirilor. Actiunea filmului este sustinuta de efecte speciale si de acrobatiile spectaculoase ale lui Wesley Snipe.
           & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 1324 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Actiunea filmului este plasata in 1998, si se axeaza pe un grup de fanatici Star Wars care pornesc la drum cu scopul de a se furisa la Ferma Skywalker, casa lui George Lucas, creatorul francizei Star Wars, pentru a fura filmul The Phantom Menace, primul film din noua trilogie. Ei intentioneaza sa fure filmul pentru ca unul din ei este bolnav de cancer, asa ca vrea sa vada filmul inainete de a muri. Totul ia o intorsatura ciudata, atunci cand acesti fani Star Wars, nimeresc din greseala la o Conventie Star Trek, unde intra intr-o altercatie cu alti fanatici ai serialului cu acelasi nume.
                                         & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 746 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Un proiect stiintific care prin creearea unui ser, modifica genetic organismul fiintelor,intarindule sau chiar vindecandule de anumite boli.In cazul de fata, lucrurile scapa de sub control atunci cand o anaconda  care a fost supusa testelor reuseste sa evadeze si sa faca numeroase victime.Modificata genetic,nu numai ca si-a marit volumul de 100 de ori dar mai este capabila sa se regenereze intr-un timp foarte scurt. O echipa de arheologi este surprinsa de tavalugul evenimentelor si incearca sa se salveze din aceasta situatie,in timp ce mai trebuie sa faca fata si unor asasini profesionisti,angajati de catre un bogatas-finantatorul acestui proiect stiintific,ce dorea sa recupereze serul si sa-i elimine pe cei ce l-au creat pentru a pastra secretul acestuia. Sunteti curiosi daca vor reusii eroii din film sa se salveze?Nu va ramane decat sa urmari acest a-4-lea fim din seria A ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 910 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Intr-o zi de vara, la periferia Bucurestiului, Norica, o tanara chelnerita il intalneste pe Mitu. Rad, beau...dar urmatoarea zi Mitu nu-si mai aminteste nimic. Ce s-a intamplat intre ei? Mitu se indragosteste de Norica dar Norica trebuie sa se casatoreasca cu Gili, patronul si amantul ei. Mitu pleaca in armata iar pasiunea sa pentru Norica il impinge la acte extreme, de neconceput pentru societatea in care traieste.

Pesimismul negru se converteşte, astfel, într-o viziune luminoasă, amintind de Andrei Tarkovski, de Tenghiz Abuladze. Un film incomod în care nimic nu este vulgar, ostentativ, ci, dimpotrivă, proaspăt, spontan şi firesc: imaginea, montajul, dialogul. Un film avertisment, anticonvenţional sub toate aspectele, polemic, crud, nemilos, disperat, de o frenetică poezie, o sinteză între comic şi tragic, grotesc şi sublim, un film de un negru pesim ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE ROMANESTI | Views: 1022 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Bazat pe romanul intitulat "Babylon babies" al autorului Maurice Georges Dantec, filmul "Babylon A.D." este un thriller science-fiction al carui personaj principal este mercenarul Toorop, ce primeste o insarcinare pe care o considera initial a fi una de rutina, dar care se dovedeste mult mai complicata si vitala pentru supravietuirea rasei umane.

Toorop trebuie sa escorteze dincolo de granitele Rusiei o tanara femeie pe nume Aurora, insotit fiind de catre o calugarita pe nume Rebecca, care a primit misiunea de a veghea asupra fetei cu pretul vietii ei si de a o apara impotriva oricarei agresiuni. Treptat, mercenarul isi da seama ca slujba care i-a fost incredintata este foarte dificil de adus la indeplinire deoarece, dintr-un motiv care ii ramane deocamdata obscur, Aurora este vanata de o multime de organizatii. Asa cum afla Toorop ulterior, Aurora a fost inoculata cu un vi ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 944 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Cand respectatul expert in simbolistica religioasa Robert Langdon este citat la Luvru de politia judiciara franceza, condusa de Bezu Fache, afla cu stupoare ca el este suspectul nr. 1 pentru asasinarea directorului muzeului. Ajutat de o agenta guvernamentala experta in criptografie, Sophie Neveau, Robert evadeaza si incearca sa descifreze lantul de coduri si puzzle-uri care ii apar in cale. In calea lor dezleaga secrete ascunse de mii de ani care pun la indoiala istoria bisericii crestine, se ciocnesc de forte oculte foarte puternice, iar indiciile ii fac de cele mai multe ori sa creada ca au ajuns ba la capatul cautarilor, ba la un nou indiciu dintr-un sir nesfarsit.
                                    &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 1640 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (1)

Atunci cand detectivul de politie Danny Fisher din New Orleans reuseste sa impiedice un hot genial pe nume Miles Jackson sa dispara cu o prada de multe milioane de dolari, iubita infractorului Erica Kessen este ucisa in mod accidental in confruntare. Evadand din inchisoare dupa un singur an de detentie, Miles Jackson incepe sa isi puna in aplicare planurile diabolice de razbunare impotriva politistului care l-a capturat si care a jucat un rol important in moartea Ericai, chinuindu-l pe Danny cu o serie de sarcini, enigme si puzzle-luri aproape imposibil de solutionat, intr-o infruntare a inteligentelor care ar trebui sa se desfasoare pe parcursul a 12 runde.

    Detectivul de politie isi da seama ca trebuie sa gaseasca rezolvarea misterelor si sa evite capcanele pe care i le intinde adversarul sau daca vrea sa o salveze pe Molly Porter, logodnica lui pe care o iu ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 1230 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Doi buni prieteni, Charlie Carbone si Louis Fucci, se zbat sa duca o viata mai buna, fiecare intr-un mod diferit. Louis are o fire optimista, dar este un magnet pentru lucrurile rele. De cand i-a salvat viata lui Charlie, cu 20 de ani in urma, a tot incercat sa gaseasca mijloace de imbogatire rapida. Mult mai sceptic si mai retras decat Louis, Charlie nu vrea decat sa fie o persoana cinstita, sa intalneasca fata potrivita si afacerea cea noua sa infloreasca. Cei doi sunt prinsi intr-o aventura cu un cangur, mafia si bani australieni.
                                                             &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1152 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Blade lupta in continuare impotriva vampirilor, pana cand acestia ii cer ajutorul in a elimina ceva mult mai periculos decat ei, o noua specie de vampiri care sunt imuni la usturoi, apa sfintita si restul armelor care ranesc un vampir. Cum se impaca Blade cu ceea ce uraste cel mai mult? Cum au aparut acesti noi dusmani ai omenirii? Intrebari ce isi gasesc raspunsul in film
                                                                                           ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 1033 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Death Defying Acts este o drama despre misiunea obsesiva a marelui Harry Houdini de a gasi dovezile vietii de apoi. Este anul 1926, iar Houdini este un superstar international. Abilitatea paranormala de a insela relitatea nu este singura calitate care minuneaza audienta la fiecare spectacol, sarmul sau castigand inima numerosilor sai fani de asemenea. In spatele zambetului permanent pe care il afiseaza se ascunde insa un suflet torturat. Desi faimos, el se simte extrem de singur si vinovat ca nu a fost alaturi de mama lui inainte sa moara.

Houdini decide sa plece in turneu in Scotia si anunta ca ii va plati 10,000 celui care ii va demonstra ca poate lua legatura cu raposata lui mama. Dar in convingerea lui ca exista o forma de existenta dupa moarte, Houdini devine tinta a numerosi sarlatani si spiritisti falsi. Desigur, frumoasa spiritista Mary McGr ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 855 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Robert Angier si Alfred Borden sunt doi tineri care isi invata trucurile meseriei de magician/iluzionist. Borden este cel indraznet, Angier este cel care nu isi asuma riscuri, merge pe ceea ce stie. In urma unui accident pe scena, provocat de Borden, Julia, sotia lui Angier, decedeaza. Intre cei doi se naste o animozitate si o concurenta care ii impinge pe cei doi pana la extrem, fiecare dorind sa descopere secretele celuilalt si sa-l ruineze. Angier nu poate suporta faptul ca Borden reuseste sa-si faca o familie alaturi de care traieste fericit (sau cel putin asa pare). Iar "competitia" aceasta ii aduce pe cei doi in punctul in care niciunul nu mai poate da inapoi.
                                      &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 1055 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Fotograful de celebritati Connor Mead apreciaza libertatea, distractia si femeile, fiind un burlac convins, care nu simte nici o remuscare atunci cand se desparte de mai multe iubite deodata prin intermediul unei conferinte telefonice. Chiar atunci cand se parea ca acest afemeiat fara scrupule va reusi de unul singur sa ruineze petrecerea de nunta a f ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 1043 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

DJ este un tanar de 19 ani a carui existenta penduleaza intre durerea provocata de moartea fratelui sau mai mic si pasiunea pentru dansul de strada. Cand se inscrie la Universitatea Truth din Atlanta prioritatile sale devin inchiderea ranilor trecutului si curtarea fetei de care se indragosteste, insa in scurt timp se va trezi prins la mijloc intre doua fratii din campus, care il ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 1040 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Claire si Hailey sunt doua prietene care sunt indragostite de acelasi baiat, Raymond, salvamarul de pe plaja unde bunicul lui Claire are un local. Hailey se va muta la sfarsitul verii in Australia, unde mama ei, biolog marin, se muta cu serviciul. Intr-o noapte, in urma unei furtuni foarte puternice, cele doua fete gasesc in piscina bunicului lui Claire o sirena, pe Aquamarine. Aceasta a fugit de furia tatalui ei, regele marii, si incearca sa-i demonstreze acestuia ca dragostea exista, pentru a nu se marita cu cel ales de parintii ei. Si pune ochii pe Raymond, iar daca fetele o ajuta, promite sa le indeplineasca o dorinta. Cele doua prietene trebuie sa hotarasca daca prietenia lor este mai importanta decat baiatul viselor lor!
                            &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1109 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (2)

Personajul principal al acestui thriller psihologic sangeros este morocanosul detectiv Aidan Breslin, care jeleste inca moartea survenita recent a devotatei lui sotii si care s-a indepartat incet-incet din punct de vedere emotional de cei doi baieti ai sai - Alex si Sean.

    In timp ce investigheaza o serie de asasinate de o violenta iesita din comun si aduna indicii care il aduc tot mai aproape de criminali, Aidan Breslin descopera o conexiune inspaimantatoare intre el insusi si suspectii dintr-un sir de crime ce par a avea la baza profetiile biblice cu privire la cei patru Cavaleri ai Apocalipsei: Razboiul, Foametea, Ciuma si Moartea. Singurele atuu-ri pe care le detine detectivul Aidan Breslin in lupta lui acerba impotriva Raului sunt cuvintele "Come and see", pe care le gaseste scrise cu sange pe cei patru pereti ai camerei in car ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 826 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Oamenii din Detroit cunosc "8 Mile" ca pe o limita a orasului, ca un hotar. In acelasi timp, pentru Jimmy Smith este o linie despartitoare din punct de vedere psihologic, de unde se gaseste el si unde ar vrea sa fie. Povestea urmareste lupta acestui tanar de a-si depasi propria conditie. Jimmy nu accepta aceste granite si simte nevoia sa evadeze chiar daca drumul este lung si anevios. Singura lui "arma" este muzica si prin ea va incerca unica sansa ce i se ofera, sprijinit fiind si de prietenii lui, ce cred in talentul sau.
                                                                & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 1780 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

  Un agent de succes de la o firma de investitii de
marime mijlocie pe nume Richard Cooper este casatorit de aproximativ 7
ani cu frumoasa educatoare Brenda si au impreuna doi copii reusiti -
Kelly si Brian. In clipa in care viata lor de cuplu este afectata de
rutina zilnica si cei doi soti isi pierd interesul fata de latura
erotica, orientandu-se spre cresterea si educarea copiilor, Richard se
transforma treptat intr-un obsedat de sex, care vaneaza cu privirea
toate femeile atragatoare de pe strada si concepe planuri fanteziste de a
le cuceri si de a le atrage in patul sau.

   
Situatia se complica atunci cand in viata lui Richard Cooper reapare
Nikki Tru, o bomba-sexy de care acesta fusese irezistibil atras inainte
de casatoria cu Brenda si care avusese o relatie amoroasa in tre ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 845 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Nicolas Cage interpreteaza rolul unui barbat care si-a petrecut toata viata incercand sa descopere o comoara despre care putini cred ca exista. El stie ca exista o harta a comorii chiar pe spatele Declaratiei de Independenta a S.U.A. si de aceea se confrunta cu o dilema teribila: sa fure cel mai sfant simbol american sau sa lase pretiosul document si prada in mainile vanatorilor de comori lipsiti de scrupule. Alaturi de el este prietenul sau, Riley Poole, un expert in tehnica de varf si frumoasa, dar nestiutoarea muzeografa Abigail Chase, specializata in conservarea Arhivele Nationale Americane. Vor putea ei sa implineasca un vis care a imbatat mintile istoricilor si arheologilor ce au vanat de veacuri comoara cavalerilor templieri?
                          &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 1660 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Lara Croft este „Tomb Raider” si ii face placere sa colectioneze obiecte vechi din ruinele templelor sau oraselor prin care calatoreste, chiar daca acest lucru inseamna sa treaca prin aventuri periculoase. Este foarte priceputa in lupta corp la corp, manuieste destul de bine armele si cunoaste si multe limbi straine.
Cand planetele sistemului solar sunt gata de aliniere, o grupare numita Illuminati este in cautarea unui talisman care da posesorului puterea de a controla timpul. Insa talismanul nu functioneaza fara o anumita cheie, aceasta regasindu-se in peretele casei Larei Croft. Illuminati reuseste sa o fure si acum Lara este nevoita sa o innapoieze si sa distruga talismanul inainte ca acestea sa cada pe mainile cui nu trebuie.
                          ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 814 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

In copilarie Allan Bauer este salvat de la inec de o sirena, dar nu isi mai aminteste mare lucru. Si totusi imaginea frumoasei salvatoare ii apare mereu in minte. Acum Allan este barbat in toata firea si traieste la New York, iar sirena s-a transformat intr-o femeie de o frumusete rapitoare. Madison (sirena) paraseste lumea sigura a apelor pentru a-l gasi pe alesul inimii ei, pe Allan. Dar obstacolele nu intarzie sa apara in calea fericirii lor, sub forma unor oameni de stiinta care tin neaparat sa demonstreze ceva.
                                                                &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 1028 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Shawn si Nick sunt cei mai populari baieti din liceu datorita faptului ca sunt cei mai buni jucatori din echipa de fotbal de la Gerard R. Ford High School. Cand vara le bate la usa, cei doi incearca tot posibilul sa se "rataceasca" in tabara majoretelor, in loc sa mearga in tabara de fotbal cu ceilalti membri ai echipei. Dupa ce Nick reuseste sa gaseasca o cale prin care el si Shawn sa se alature fetelor in tabara, acestia se trezesc inconjurati de fete care mai de care mai atragatoare.
Totul merge perfect pentru ei, pana cand Shawn se indragosteste de Carly, majoreta sefa. Aceasta pune la indoiala intentiile celor doi, dat fiind faptul ca s-au infiltrat in tabara cu toata grupa de majorete, in loc sa mearga cu ceilalti baieti din echipa in tabara de fotbal. Pentru a-i castiga increderea si prietenia, Shawn trebuie sa vina cu miscari ingenioase, inainte de finala competitiei majoretelor.< ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 833 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Hammer, Doc, Yoshi, Hicks, Click si Nickels fac parte dintr-un grup de mercenari de elita aflat sub comanda experimentatului veteran de razboi Mack. La cererea misterioasei agente CIA Elissa, cei sapte soldati sunt trimisi intr-o misiune secreta in Orientul Mijlociu pentru a-l salva pe Wesley, un om de stiinta care facuse o descoperire arheologica importanta si care ramasese sechestrat intr-un laborator subteran din desert.     Cu ajutorul unui preot ciudat pe nume Fulton, Mack si componentii echipei lui descopera in curand adevaratul secret care zace ascuns de mii de ani sub nisipuri si care nu apartine acestei lumi, fiind vorba despre un spirit antic malefic care a fost eliberat si care provoaca trezirea la viata a celor mai crunte spaime ale tuturor. Atunci cand soldatii americani vad cu ochii lor intamplarile supranaturale si cad victime acestui spirit diabolic, insusi ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 669 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Productia este continuarea succesului intitulat "The Da Vinci Code" si se bazeaza, la fel ca predecesorul, pe un roman scris de Dan Brown. Desi actiunea romanului Angels & Demons are loc inaintea celei din The Da Vinci Code, filmul incepe exact din punctul lasat de prima parte.Profesorul Robert Langdon, cel mai respectat expert in simboluri antice din SUA, este chemat in ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 1023 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

                                                                                                                 
                                     &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 1007 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker