filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Joi
2024-04-25
4:03 PM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Mai 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2011 » Mai » 31
Bazat pe evenimentele ce au avut loc pe data de 28 februarie 1997, povestea se invarte in jurul a doi barbati armati si cu veste antiglont, ce se hotarasc sa jefuiasca o banca din Hollywood-ul de nord. Dar ceva nu a decurs conform planului si ce a rezultat a fost unul dintre cele mai violente schimburi de focuri din istoria politiei americane. Cei doi barbati de unii singuri, armati pana in dinti, au reusit sa tina intregul departament de politie impreuna cu trupele SWAT la distanta pentru 44 de minute sangeroase.
                                                           ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 739 | Added by: admin | Date: 2011-05-31 | Comments (0)

Jennifer Tree e vedeta favorita a americanilor. Un fotomodel de top ce apare zilnic pe copertile revistelor, Jennifer poseda toata averea si puterea ce vin odata cu frumusetea ei extraordinara. Orice fata vrea sa fie in locul ei, orice barbat vrea sa fie alaturi de ea, insa unul vrea mai mult decat toti ceilalti la un loc.Acest om aflat in asteptarea momentului perfect pentru atac primeste aceasta sansa in momentul in care vedeta face greseala sa iasa afara neinsotita la un eveniment de caritate din Soho. Jennifer este drogata, rapita si inchisa intr-o celula unde e supusa unor torturi psihice si fizice ingrozitoare.Tanara incearca sa reziste in fata rapitorului apeland la fiecare gram de curaj si vointa pe care le poseda, insa va fi indeajuns acest lucru pentru a iesi in viata din acest cosmar?
             &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 767 | Added by: admin | Date: 2011-05-31 | Comments (0)

Domnul Brooks (Kevin Costner) e un barbat relativ normal cu o sotie (Marg Helgenberger) si o fiica (Danielle Panabaker). Totusi, ingropat adanc sub fata obisnuita, se afla un suflet torturat din punct de vedere emotional al unei persoane care ascunde un secret intunecat. Alter-ego-ului prefacut al domnului Brooks, Marshall (William Hurt), ii plac crimele si mutilarile si il impinge pe domnul Brooks sa comita fapte ingrozitoare. Oricat ar fi de hotarat sa ramana disciplinat si sa se lupte cu pornirile sinistre, domnul Brooks nu poate rezista in totalitate influentei lui Marshall si traieste o a doua viata drept criminal in serie. Gestul sau capteaza atentia detectivului Attwod (Demi Moore), o politist dura devotata meseriei si prinderii vinovatilor. Cu toate aceastea, inteligenta lui ii castiga respectul si in cele din urma duce la o relatie simbiotica ciudata intre cei doi. ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 652 | Added by: admin | Date: 2011-05-31 | Comments (0)

Trei detective frumoase, Natalie, Dylan si Alex, antrenate in tehnici de arte martiale si inarmate pana in dinti cu arme ultrasofisticate, trebuie sa recupereze un software strict secret care a fost furat si care ar putea distruge planeta daca ar ajunge in mainile cui nu trebuie. Ele lucreaza pentru Charlie, pe care nu l-au vazut niciodata. Charlie le numeste "ingeri” pentru ca, indiferent cat de grea este o misiune, ele o duc la bun sfarsit.
                                                                            & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 777 | Added by: admin | Date: 2011-05-31 | Comments (0)

Filmul este povestea tragatorului de elita Bob Lee Swagger, care se
autoexileaza in salbaticia Arkansas-ului, dupa ce provoaca moartea unei
persoane nevinovate. El revine insa la "civilizatie” in momentul in care
fostii lui asociati il conving ca au nevoie de ajutorul lui pentru a
preveni un asasinat. Insa i se intinde o cursa si de fapt el este pionul
principal in asasinarea pe care incearca sa o impiedice, asa ca nu-i
ramane altceva de facut decat sa porneasca pe urmele celor care l-au
tradat, pentru a descoperi adevarul.
                                                         &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 790 | Added by: admin | Date: 2011-05-31 | Comments (0)

Asiaticul Yang a fost antrenat toata viata pentru a deveni cel mai bun spadasin din lume si unul dintre cei mai de temut razboinici, insa atunci cand isi tradeaza clanul pentru a salva viata unui asa-zis dusman, este fortat sa fuga in America de Nord si sa se stabileasca intr-un oras din Vestul Salbatic. Incercand sa isi ascunda talentul extraordinar de a manui sabia pentru a lasa definitiv in urma trecutul, Yang isi gaseste o slujba umila la o spalatorie si se imprieteneste cu betivul Ron si cu o aruncatoarea de cutite de la circ pe nume Lynne, fara sa stie ca amandoi ascund secrete teribile. Atunci cand frumoasa Lynne este rapita de un grup de banditi condusi de catre Colonel, Yang este fortat sa recurga la abilitatile sale de luptator ninja si de spadasin pentru a o salva si a o proteja pe femeia de care este indragostit.
          ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 838 | Added by: admin | Date: 2011-05-31 | Comments (0)

Filmul este un sequel al filmului "Bachelor Party"  din 1984. Ron vrea sa faca pasul cel mare si sa se casatoreasca. Aici incearca sa il corupa, filmanda burlacilor asa cum se cuvine. Sotul surorii miresei este organizatorul, si ii duce pe mire si prietenii sai in Miami.Aici incearca sa il corupa, filmand tot ceea ce face pentru a putea sa ii arate apoi adevaratul Ron cumnatei sale. Insa "targuiala de acasa nu se potriveste cu cea din targ".
                                                                        &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 883 | Added by: admin | Date: 2011-05-31 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker