filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Joi
2024-03-28
12:07 PM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Mai 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2011 » Mai » 14
"Impact point" este un thriller captivant a carui actiune se centreaza pe viata eroinei principale Kelly Reyes, o vedeta frumoasa si sexy de volei pe plaja. Dupe ce Kelly intalneste un enigmatic reporter pe nume Holden, o serie de evenimente bizare incep sa se petreaca atat in viata ei personala, cat si in viata persoanelor din anturajul sau. La prima vedere Holden pare un tanar carismatic, atragator, inocent si inofensiv, dar in curand Kelly isi va da seama ca barbatul a dezvoltat o adevarata obsesie pentru ea si ca are o latura sumbra si ascunsa care l-ar putea transforma oricand intr-un autentic pericol pentru ea si pentru oamenii dragi ei.

Desi Kelly Reyes este obisnuita prin natura profesiei sale sa faca fata zi de zi provocarilor si sa infrunte deopotriva presa si adversarii indarjiti, ea lupta din greu sa isi mentina concentrarea si sa se pregateasca corespunzator pentru cel mai impor ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 762 | Added by: admin | Date: 2011-05-14 | Comments (0)

Surveillance (2008), film in regia lui Jennifer Chambers Lynch (regizoare si scenarista a mai multor filme horror), beneficiaza de o distributie in care isi fac aparitia Michael Ironside, in rolul capitanului de politie Billings, Julia Ormond in rolul lui Elizabeth Anderson si Bill Pullman in rolul lui Sam Hallaway. Cei doi apar intr-un mic orasel din Santa Fe pentru a investiga o serie de crime brutale ale unor criminali in serie care ucideau pe intreg teritoriul Statelor Unite. Actiunea filmului Surveillance are loc in cea mai mare parte in trei camere de interogatoriu. Agentii F.B.I. instaleaza cate o camera video in fiecare camera pentru a inregistra separat declaratiile martorilor ultimelor crime, iar declaratiile acestora apar in film ca scene distincte. Filmul contine secvente horror, iar finalul filmului este neasteptat si explica spectatorilor in mare parte misterul acestor crime br ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 789 | Added by: admin | Date: 2011-05-14 | Comments (0)

"Wild child" este povestea unei adolescente rebele in varsta de 16 ani pe nume Poppy Moore, care locuieste in Los Angeles si duce o viata de huzur, manuind carti de credit cu sume nelimitate de bani pe ele si fiind inconjurata de o multime de asa-zisi prieteni, care depind de ea din punct de vedere financiar. Dupa moartea mamei sale, survenite in urma cu 5 ani, Poppy a fost rasfatata peste masura de catre tatal ei Gerry Moore, iar comportamentul ei iresponsabil si nepoliticos a lasat mult de dorit, motiv pentru care acesta se decide sa o trimita sa studieze la o scoala de fete foarte stricta din Anglia.

Facandu-si un nou cerc de prieteni, care nu ii accepta fitele si nu se lasa impresionati de atitudinea ei superioara si nonconformista si fiind supravegheata indeaproape de catre directoarea scolii - doamna Kingsley - Poppy sfarseste prin a se adapta la noul liceu, cu ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 1024 | Added by: admin | Date: 2011-05-14 | Comments (0)

Dale si Ron sunt doi fugari de la locul unei crime. Ca sa isi asigure evadarea, ei rapesc un vanzator de arta care sufera de agorafobie. El nu se simt in siguranta decat in casa lui, suferind diverse atacuri de panica in imprejurimi straine, in care considera ca nu detine controlul. In curand ei se trezesc niste participanti minuscului, pioni al unui joc de supravietuire. Dale este o stripperita care nu apreciaza deloc felul in care lumea s-a purtat cu ea in trecut. Ostaticul lor, Andrew, reprezinta tot ceea ce ea si-a dorit vreodata la un barbat, dar nu a gasit la nimeni. Iar Ron chiar daca este foarte impulsiv si scapa deseori de sub control, o iubeste mult pe Dale si doreste sa faca orice ca sa o scape pe Dale de viata ei din trecut, sa ii ofere un viitor mai bun.Andrew, care a trait 6 luni singur in vila lui inainte sa fie parasit de logodn ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 836 | Added by: admin | Date: 2011-05-14 | Comments (0)

Ricardo Tubbs este un smecheras care traieste alaturi de un analist de informatii nascut in Bronx, Trudy. Cei doi lucreaza sub acoperire, transportand droguri in Florida de Sud pentru a identifica un grup responsabil pentru 3 crime. Sonny Crockett este un agent sub acoperire care lucreaza cu cel care le procura droguri si arme grupului din Florida de Sud, un personaj carismatic, caruia ii place sa flirteze. Doar ca se indragosteste de sotia traficantului, Isabella. Tensiunea cazului ii impinge pe Tubbs si Crockett pana la limita extrema, unde identitatea reala si cea asumata incep sa se intrepatrunda, unde politistul si "jucatorul" ajung sa se confunde, iar conflictele interioare au intesitate maxima.
                                   ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 818 | Added by: admin | Date: 2011-05-14 | Comments (0)

Waiting for forever este o poveste atipica de dragoste dintre doi adolescenti.Eroii filmului sunt doi copii care se cunosc din primii ani ai vietii si care isi traiesc unul alaturi de celalat cele mai frumoase momente ale copilariei.Timpul trece si odata cu el vine momentul in care fata se va muta din oras impreuna cu mama ei lasand-ul in urma pe vechiul tovaras de joaca.Intre timp ea isi urmeaza studiile si devine o celebra actrita,pe cand el ramane doar un baiat uitat de lume fara studii si ocupatie.In timp ce vietile lor isi urmeaza cursul departe unul de celalat,tatal fetei se imbolnaveste iar ea se vede nevoita sa se intoarca in vechiul oras unde isi lasase in urma prietenul din copilarie si cele mai frumoase amintiri.Cei doi protagonisti se reintalnesc si observa fiecare schimbarile prin care a trecut celalat,el incepe sa o priveasca diferit pe fosta prietena din copilarie numai ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 1007 | Added by: admin | Date: 2011-05-14 | Comments (0)

Marvel Studios isi extinde inca odata universul cinematografic cu un nou supererou: Thor. Aceasta aventura epica se petrece atat pe planeta noastra cat si pe taramul mitic din Asgard. In centrul povestii se afla Thor, un zeu foarte puternic, dar foarte arogant, care declanseaza inca odata un razboi antic. Thor este aruncat pe Pamant si fortat sa traiasca printre oameni ca pedeapsa pentru actiunile sale. Odata sosit aici, Thor invata ceea ce inseamna cu adevarat sa fie un supererou, mai ales atunci cand cel mai mare dusman al taramului din Asgard incearca sa invadeze planeta Pamant cu ajutorul fortelor intunericului.
                                                &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 847 | Added by: admin | Date: 2011-05-14 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker