filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Miercuri
2024-04-24
7:30 AM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Mai 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2011 » Mai » 26
Greg Focker, un asistent medical evreu, planuieste sa o cera de nevasta pe iubita sa Pam chiar in timpul week-end-ului petrecut pentru prima data la parintii acesteia. Din pacate pentru Greg, tatal lui Pam este Jack, un fost agent CIA, care nu prea-l place si care face tot posibilul sa-l puna in situatii stanjenitoare.
                                                                                                  &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 753 | Added by: admin | Date: 2011-05-26 | Comments (0)

Soldier of God este povestea lui Rene, un razboinic din faimosul Ordin al Cavalerilor Templieri, Ordin Religios care avea misiunea de a-i proteja pe calatorii Crestini in Regatul Cruciatilor. El este luat prizonier in faimoasa batalie de la Hattin din 1187, dar reuseste sa scape si fuge in desert. Hasan, un calator musulman misterios, ii salveaza viata dandu-i mancare si apa, iar Rene ii întoarce favoarea atunci cand sunt atacati de cavalerii lui Saladin.
                                                                           & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 1470 | Added by: admin | Date: 2011-05-26 | Comments (0)

O dramă ce prezintă patru scurte poveşti - "Happiness" ("Fericire"), "Pleasure" ("Plăcere"), "Sorrow" ("Mâhnire") şi "Love" ("Dragoste") - în care personajul principal al fiecărei poveşti în parte ilustrează una din cele patru trăiri.
În "Happiness", un bancher timid interpretat de Forest Whitaker pariază fiecare bănuţ pe care-l are pe un pont considerat "sigur". În "Sorrow", Sarah Michelle Gellar este o vedetă pop în devenire a cărui contract ajunge în mâinile unui cap al mafiei şi ale nepotului acestuia. În "Pleasure", Brendan Fraser interpretează rolul unui om care poate citi în viitorul celorlalţi, dar nu o poate face atunci când vine vorba de propriul destin. În "Love", Kevin Bacon joacă rolul unui doctor care râvneşte după o femeie pe care nu o poate avea.
Deşi fiecare personaj crede că soarta le este determinată de noroc, morala filmului este că fiecare ne construim propriul dest ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 770 | Added by: admin | Date: 2011-05-26 | Comments (0)

Pelicula "Whisper" este un thriller cu foarte multe elemente de horror a carei actiune se invarte in jurul unui complot organizat de catre Sydney Braverman, cu complicitatea altor trei persoane, cu scopul de a-l rapi pentru rascumparare pe David Sandborn, fiul in varsta de numai opt ani al uneia dintre cele mai bogate femei din New England.

Max Truemont nu isi doreste decat sa inceapa o noua viata alaturi de logodnica lui Roxanne si sa obtina un imprumut bancar care sa-i permita sa-si deschida un mic restaurant la care viseaza de multa vreme, dar - fiindca poarta in spate povara unui trecut nu tocmai curat din punct de vedere legal - acest lucru este foarte dificil de realizat. Singura solutie pentru Max este aceea de a face echipa cu Sydney, Vince si Roxanne in incercarea de a-l rapi de micutul David, pe care il fura chiar de la petrecerea data in cinstea zilei lui de nastere si il duc in ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 661 | Added by: admin | Date: 2011-05-26 | Comments (0)

                                                                                                              
                                               ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 727 | Added by: admin | Date: 2011-05-26 | Comments (0)

Mark Renton este un tanar scotian dependent de heroina si face parte dintr-un grup de prieteni (Sick Boy, care il imita pe Sean Connery, Spud, un tanar opac, psihopatul Begbie, prietena lui de 14 ani, Diane, si curatelul atlet Tommy). Acestia  sunt cateva din figurile care-si spun povestea in aceast film, folosind limbajul agrsiv si argotic al scotienilor din Leith si incearca sa scape de banalitatile existentei moderne zilnice cu ajutorul heroinei. Dar nu dureaza mult pana incep sa apara consecintele nefaste ale dependentei lor si descopera astfel ca nu exista solutii usoare impotriva singuratatii si a durerii vietii. Problemele lor legate de consumul de heroina, dilemele sexulae, intorsaturile ironice de situatie sunt dublate de referinte constante la conflictele etnice, religioase si fotbalistice, care fac parte din mecanismele comunitatii din care provin.
     &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 724 | Added by: admin | Date: 2011-05-26 | Comments (0)

Remake al unui film japonez, "Mirrors" este un horror terifiant ce il are in centrul actiunii pe Ben Carson, un fost politist care lucreaza acum ca agent de paza la un imens magazin universal, inchis multa vreme din cauza unui incediu devastator in care si-au pierdut viata foarte multi angajati. In scurt timp, Ben isi da seama ca magazinul este tinta demonstrantilor care doresc compensatii materiale pentru daunele suferite in timpul cumplitei tragedii si totodata locul in care se petrec decese inexplicabile si in care pare sa bantuie un spirit malefic. Barbatul este intrigat de o femeie necunoscuta care pretinde ca fantoma surorii ei, moarta in incendiul respectiv, s-a intors pe pamant dornica de razbunare si se foloseste de oglinzile magazinului ca de niste veritabile porti de intrare in lumea celor vii.Amy Carson, sotia lui Ben de care acesta urmeaza sa se desparta, refuza sa creada initial pov ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 811 | Added by: admin | Date: 2011-05-26 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker