filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Duminică
2024-04-28
7:07 AM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Mai 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2010 » Mai » 28
Violet Sanford este o tanara care locuieste intr-un oras de provincie si are o dorinta mare: sa compuna muzica. Intr-o zi isi ia inima in dinti si pleaca la New York ca sa isi urmeze visul. Cand ajunge, totul pare foarte de diferit fata de oraselul ei natal si se descurca foarte greu. Apartamentul ii este spart, iar incercarile ei de a-si gasi un producator pentru demo-ul pe care il inregistrase, esueaza. Disperata si fara un ban, ea isi gaseste, in sfarsit, o slujba intr-un bar, si nu in orice fel de bar, ci chiar la Coyote Ugly, unul dintre cele mai "fierbinti" locuri din oras.
                                                           ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1482 | Added by: admin | Date: 2010-05-28 | Comments (0)

Larry se întoarce la casa părintească pentru a se împăca cu tatăl său. Aici se îndrăgosteşte de Gwen, patroana unui magazin de antichităţi, căreia îi face cadou un frumos baston cu maciulia în formă de cap de lup. Când Larry o salvează pe o prietenă a lui Gwen de un lup, bărbatul este muşcat şi devine vârcolac. Larry încearcă să scape de blestem, dar sătenii încep să vâneze bestia care le tulbură nopţile. Unul dintre cei mai inverşunaţi vânători este chiar tatăl lui Larry.
                                                                    &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 930 | Added by: admin | Date: 2010-05-28 | Comments (0)

Stan Helsing este functionar la un magazin de casete video, iar in noaptea de Halloween primeste in ultimul moment o comanda de a livra cateva casete unui client care locuieste la Stormy Night Estates. Desi este asteptat de catre cel mai bun prieten al lui, fata cu care se intalneste acesta si o fosta iubita extrem de atragatoare sa mearga impreuna la o petrecere, Stan ii convinge sa se abata din drum pe la proprietatea clientului pentru a onora comanda. Numai ca grupul de prieteni este incuiat in incinta, iar Stan descopera ca este un descendent al celebrului vanator de vampiri Van Helsing si ca trebuie sa invinga sase dintre cei mai temuti monstri din istoria cinematografiei daca vrea sa isi aduca amicii acasa in siguranta si sa salveze orasul, inamicii lui fiind Freddy Krueger, Pinhead, Jason Voorhees, Leatherface, Chucky si Michael Myers.
             ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 806 | Added by: admin | Date: 2010-05-28 | Comments (0)

                                                                                                             
                                               ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 871 | Added by: admin | Date: 2010-05-28 | Comments (0)

Fraţii MacManus duc o viaţă simplă şi liniştită în Irlanda, alături de tatăl lor, dar când află că respectatul şi iubitul lor preot a fost ucis de Mafie, cei doi se întorc în Boston pentru a-i pedepsi pe responsabili.
                                                                                                                  &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 984 | Added by: admin | Date: 2010-05-28 | Comments (0)

Sase luni dupa intalnirea cu Samara si cu caseta ucigasa, Rachel Keller ( Naomi Watts ) si fiul ei Aiden ( David Dorfman ) pleaca din orasul Seattle pentru a locui intr-un orasel mic dintr-o zona rurala unde ei cred ca vor fi in siguranta.

La scurt timp dupa ce ajung, totusi, Rachel aude despre un student pe nume Jake ca a murit in circumstante asemanatoare ca victimele din trecut a Samarei. Apoi, acasa, Aiden, incepe sa intre intr-o stare de hipotermie, si este plin de vanatai pe corp. Acum, se pare ca viata lui Aiden este in pericol, fiind urmarit si insotit de Samara de fiecare data. Inca odata, Rachel trebuie sa investigheze treculul fetitei daca vrea sa isi salveze fiul de la o moarte sigura.
                     & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 1379 | Added by: admin | Date: 2010-05-28 | Comments (0)

O eleva constiincioasa, un baiat dezorientat din punct de vedere sexual si un bogatas care se ascunde in spatele unei fatade de baiat rau sunt personajele acestei povesti in care destinele lor se lovesc unul de altul in ultimul semestru din liceu. Alexa invata mult, ia note bune, dar ea vrea sa isi scoata nasul din carti ca sa guste si ce are viata de oferit. Ben se lupta cu orientarea sa sexuala, iar aratosul si bogatul Johnny isi da seama ca nu poate sa mai joace mult timp rolul lui de baiat rau. In timp ce toti se apropie unul de altul, pentru fiecare dintre ei devine din ce in ce mai evident ca nu se pot revolta decat impotriva inhibitiilor care i-au adus in acest loc.
                                          ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 712 | Added by: admin | Date: 2010-05-28 | Comments (0)

Un grup de adulti primeste o lovitura din trecut. Un spirit malefic, cunoscut ca "It" ( El ), aratindu-se sub infatisarea unui clovn cu numele de Pennywise ucide copii din Derry, Maine. Adultii stiu despre acest spirit dar nu vorbesc despre el de frica. Sapte prieteni, , Bill, Eddie, Mike, Bev, Stan, Richie si Ben, au vazut si au auzit lucruri ciudate. Ei au format grupul "norocosilor" si au decis sa lupte impotriva spiritului. Grupul a reusit, cumva, sa-l invinga iar "It" a disparut pentru 30 de ani.

Dupa aceasta perioada, Mike, singura persoana din grup ramasa in Derry, suspecteaza ca "It" s-a intors din nou si incearca sa-i adune la un loc pe membrii grupului, acum adulti cu probleme, in urma unei promisiuni pe carea si-o facusera unii altora in urma cu 30 de ani. Acelasi spirit, mai malefic decit inainte va veni fata in fata cu mebrii grupului pentru
           &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 909 | Added by: admin | Date: 2010-05-28 | Comments (0)

Ashley este o tanara norocoasa a carei stea nu stie decat sa urce. Jake, in schimb, este un tanar nenorocos, caruia i se intampla toate necazurile. Ashley reuseste sa isi scoata sefa din incurcatura si este promovata, fiind numita sa se ocupa de petrecerea unui client important. Jake insa nu reuseste nimic din ce isi propune, dar nu se da batut. El vrea sa ajunga la Damon Phillips, un producator important, pentru a-i da un demo cu trupa pe care o manageriaza. Asa ca ajunge la petrecerea oraganizata de Ashley, unde se deghizeaza in dansator. Cei doi se intalnesc si el o invita la dans. Ceva se intampla intre ei si cei doi se saruta. Din acest moment lucrurile o iau razna pentru ca cei doi trec norocul de la unul la celalalt. Iar viata lui Ashley se duce de rapa, in timp ce Jake este plin de noroc. Oare asa sa ramana, sau sansa ii va surade lui Ashley din nou?
          &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 982 | Added by: admin | Date: 2010-05-28 | Comments (0)

Adolescenta Holly Hamilton s-a saturat sa se mute de fiecare data cand mama sa Jean este parasita de cate un tip de doi bani. Pentru a-i distrage mamei atentia de la ultima sa alegere gresita, Holly face un plan perfect pentru un barbat perfect... un admirator secret inventat care o va vraji pe Jean si o va face sa aiba incredere in sine. Cand relatia virtuala incepe sa dea roade, Holly se vede nevoita sa ii gaseasca pe cineva real mamei, imprumutandu-l pe unchiul prietenei ei, fermecatorul si frumosul Ben. Holly este fortata sa aplice masuri disperate pentru a face sa mearga relatia perfecta a mamei, aproape ratand adevaratul barbat perfect, atunci cand apare.
                             ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 2521 | Added by: admin | Date: 2010-05-28 | Comments (0)

Functionara Marion Crane din Phoenix s-a saturat de modul ei de viata. Se intalneste cu iubitul ei, Sam, in pauzele de masa si nu se pot casatori pentru ca Sam trebuie sa dea aproape tot ce castiga pentru pensia alimentara. Intr-o vineri, Marion este insarcinata de seful ei sa depuna la banca 40.000 de $. Aceasta vede oportunitatea unei noi vieti, asa ca paraseste orasul si se indreapta spre magazinului lui Sam din California. Obosita de condus si prinsa de furtuna, Marion iese de pe autostrada si se opreste la "The Bates Motel". Motelul este ingrijit de un barbat tanar taciturn, Norman, care pare a fi dominat de mama sa. Dupa ce serveste cina, Marion se intoarce in camera pentru un dus...
                                        & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 1245 | Added by: admin | Date: 2010-05-28 | Comments (0)

Douglas Quaid este bantuit de un vis recurent despre o calatorie pe Marte. Sperand sa afle mai multe despre vis, el isi cumpara un sejur la compania Rekall, ce se ocupa cu implantarea memoriilor. Dar ceva decurge total gresit si isi aminteste in schimb ca el a fost candva un agent secret ce lupta impotriva administratorului planetei Marte, pe nume Cohaagen. Toata lumea doreste acum sa-l omoare, iar el nu stie sigur cine e cu adevarat...
                                                                                  & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 756 | Added by: admin | Date: 2010-05-28 | Comments (0)

Kelly Collins e o adolescenta rebela din New York, care apreciaza mult deosebirea si diferenta dintre oameni, fiind o individualitate aprinsa si interesanta.

Parintii lui Kelly sunt in divort, dar totusi au ramas buni prieteni. Mama ei are un nou "prieten", generalul Jo Makswell, care curind devine logodnicul ei. Kelly este nespus de fericita pentru mama ei, pentru faptul ca a putut sa-si gaseasca din nou iubirea, dar... fericirea ei se pierde atunci cind afla ca trebuie sa se mute in alt oras si in alta scoala, si asta nu e tot, scoala in care e nevoita sa invete e una militara!

Kelly care pretuieste libertatea, devine cadetul Kelly in academia militara, unde domneste disciplina cea mai aspra. Ambianta noua are efect asupra comportamentului lui Kelly, dar si Kelly da un efect pozitiv asupra aspectul scolii si profesoril ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1078 | Added by: admin | Date: 2010-05-28 | Comments (0)

Marinarii de pe un vas oarecare intalnesc in calatoria lor pe mare Cargobotul Negru, ai carui pirati veniti din lumea de dincolo sunt intr-o neoprita cautare de sange, de cat mai mult sange. Din tot echipajul vasului scapa cu viata doar capitanul, naufragiat pe o insula pustie. Cand acesta isi da seama ca piratii ucigasi se indreapta spre orasul in care locuieste familia lui, cu orice pret lupta pentru a se intoarce si a o salva. Dar calatoria pe mare, in singuratate, printre cadavrele echipajului sau ii afecteaza ratiunea iar lucrurile cunosc o intorsatura neasteptata.
                                                        &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 784 | Added by: admin | Date: 2010-05-28 | Comments (0)

Joe Waters si Gus Green sunt prieteni de-o viata. Pasiunea care ii reuneste este cea a pescuitului. De mult timp ei planuiesc o noua expeditie in cautarea pestelui celui mare. Isi fac toate pregatirile si pornesc la drum, dar intalnesc doua fete si de aici tot planul lor se duce de rapa, intrand in incurcaturi din ce in ce mai mari. De fapt, pe urmele lor ajunge un criminal celebru urmarit in intreaga America. Deci, inainte de a arunca momeala in apa, ei trebuie sa-si apere viata.
                                                                            ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1590 | Added by: admin | Date: 2010-05-28 | Comments (0)

Colin Diamond este un dealer de automobile britanic, care tocmai a fost anuntat de catre sotia lui Liz ca va fi parasit pentru un barbat mai tanar. Gelos, furios pe nevasta infidela cu care a convietuit 21 de ani si decis sa se razbune pe chelnerul francez care a vrajit-o pe Liz, Colin Diamond apeleaza la ajutorul celor patru amici ai lui pe nume Archie, Peanut, Meredith si Mal. Archie este cel mai bun prieten al lui Colin, care locuieste impreuna cu mama lui si debordeaza de jovialitate si buna-dispozitie, in vreme ce Peanut este un sexagenar sadic si artagos, care se cearta tot timpul cu blajinul homosexual Meredith si cu beligerantul Mal. Socati sa il vada pe Colin atat de afectat de infidelitatea nevestei sale, cei patru amici planuiesc sa il rapeasca pe amant din restaurantul in care lucreaza si sa ii ofere sotului inc ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 716 | Added by: admin | Date: 2010-05-28 | Comments (0)

Având la bază povestea vieţii legendarului luptător din Bahia, Besouro, specialist în capoeira, lungmetrajul lui João Daniel Tikhomiroff prezintă aventurile unui tânăr brazilian cu rădăcini africane aflat în căutarea propriului rost pe lume.
                                                                                               & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 836 | Added by: admin | Date: 2010-05-28 | Comments (0)

Benjamin e un tanar timid care a fost crescut de o mama foarte excentrica. El e pasionat de scris si reuseste sa creeze un roman SF de calitate. El il prezinta unui autor prestigios al genului, care-l inseala, furandu-i munca si publicand-o ca fiind a sa. Benjamin doreste sa se razbune, dar scriitorul-hot beneficiaza de multe contacte care-i vor face viata grea lui Benjamin. Viata lui devine si mai complicata dupa ce romanul e transformat intr-un film penibil de un regizor ratat.
                                                                       & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 710 | Added by: admin | Date: 2010-05-28 | Comments (0)

                                                                                                          
                                                &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 850 | Added by: admin | Date: 2010-05-28 | Comments (0)


Emmeline si Richard sunt cei 2 copii care, impreuna cu bucatarul de pe
vas, supravietuiesc in urma unui naufragiu si reusesc cu greu sa ajunga
pe o insula tropicala. Dupa putin timp bucatarul moare, iar cei doi
realizeaza ca de acum incolo vor trebui sa se descurce singuri pe acea
insula pustie. Anii trec, iar cei 2 tineri descopera cu uimire
schimbarile care au survenit pe plan fizic si emotional intre ei.
                                                              &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 1937 | Added by: admin | Date: 2010-05-28 | Comments (1)

A treia si ultima parte a succeselor de 100 de milioande dolari "Resident Evil", "Resident Evil:Extinction" se bazeaza iar pe celebra serie de jocuri video si reia povestea de acolo de unde s-a terminat partea a doua. Alice (Milla Jovovich), care acum se ascunde in desertul Nevada, isi uneste din nou fortele cu L.J. (Mike Epps) si Carlos Olivera (Oded Fehr), impreuna cu noii supravietuitori Claire (Ali Larter), K-Mart (Spencer Locke) si Nurse Betty (Ashanti) pentru a incerca sa elemine virusul mortal care ameninta sa transforme toate fiintele vii in zombie... si sa caute dreptate. De cand a fost capturata de Corporatia Umbrella, Alice a fost subiectul unor experimente biogenice si este modificata din punct de vedere genetic, cu puteri, simturi si dexteritate supra-omenesti. Aceste abilitati, alaturi de altele, vor fi ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 1044 | Added by: admin | Date: 2010-05-28 | Comments (0)

Ronnie (Miley Cyrus, la primul ei rol in afara universului Hannah Montana) petrece câteva săptămâni alături de tatăl ei înstrăinat după divorţul părinţilor. Deşi viaţa lui Ronnie nu va fi deloc uşoară în noua ei casă, adolescenta îşi va da curând seama că sângele apă nu se face şi va descoperi, desigur, şi fiorii dragostei...

Dupa ce parintii ei Kim si Steve Miller au trecut printr-un divort urat, iar barbatul a plecat din New York pentru a locui in orasul Tybee Island din Georgia,adolescenta Veronica Ronnie Miller a ramas extrem de afectata si a refuzat sa-i mai vorbeasca tatalui sau. Desi canta la pian sub indrumarea lui Steve, el insusi pianist si profesor de muzica la Juilliard, rebela Ronnie a incetat sa mai exerseze la acest instrument si a preferat sa-si petreaca timpul distrandu-se cu prietenii. Atunci cand Kim Miller decide ca fiica ei trebuie sa plece in Georgia pentru a relua legatura cu ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 1038 | Added by: admin | Date: 2010-05-28 | Comments (0)

                                                                                                       
                                               &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 708 | Added by: admin | Date: 2010-05-28 | Comments (0)

Robin Hood este rezultatul colaborării dintre RUSSEL CROWE şi regizorul RIDLEY SCOTT, premiat cu Oscar pentru Gladiatorul, cărora li se alătură BRIAN GRAZER (A Beautiful Mind, American Gangster) şi scenaristul BRIAN HELGELAND (L.A. Confidential, Green Zone).

Robin Hood spune povestea legendarului personaj care, pornind în viaţă ca proscris, ajunge să devină simbolul etern al libertăţii poporului său. Imaginarul popular a transformat un om cu origini modeste în emblema dreptăţii şi justiţiei, înflăcărând imaginaţia pasionaţilor de aventuri, generaţie după generaţie.

În Anglia secolului al XIII-lea, Robin şi ceata lui de pungaşi se alătură locuitorilor unui sătuc într-un orăşel terorizat de corupţia şerifului local, provoacând însăşi puterea regală şi schimbând echilibrul puterii regelui în ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 893 | Added by: admin | Date: 2010-05-28 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker