filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Vineri
2024-04-19
7:29 PM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Mai 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2010 » Mai » 27
                                                                                                             
                                               ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 797 | Added by: admin | Date: 2010-05-27 | Comments (0)

Lizzie McGuire si prietenii ei Kate, Gordo si Ethan tocmai au terminat scoala generala si, pentru a sarbatori, fac o excursie la Roma, in Italia. Lizzie descopera ca seamana foarte mult cu Isabella, un star pop din Italia, care canta impreuna cu Paolo. Isabella este foarte obosita, asa ca Lizzie este rugata sa-i ia locul la urmatorul concert. Lizzie insa nu crede ca se poate descurca in lumina reflectoarelor si nu se simte deloc atrasa de Paolo, care-i face avansuri. Familia lui Lizzie afla de peripetiile ei si vine in Italia cu primul avion.
                                              & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1504 | Added by: admin | Date: 2010-05-27 | Comments (0)

Capitanul Solomon Kane este o super-eficienta masina de ucis din secolul XVI. Inarmat cu pistoale, cosor si cu o floreta, capitanul, aflat in Africa, decide sa prade un misterios castel aflat aproape de campul sau de batalie. Dar se pare ca respectivul castel este plin de duhuri rele, iar ofiterul se va trezi curand infruntand de unul singur o imensa, invincibila bestie inalta de trei de metri. Confruntarea ii va dezvalui capitanului secrete cumplite.
                                                                              ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 1062 | Added by: admin | Date: 2010-05-27 | Comments (0)

                                                                                                  
                                                      &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 762 | Added by: admin | Date: 2010-05-27 | Comments (0)

Mândră mamă a doi copii realizaţi, soţie devotată a unui publicist cu 30 de ani mai bătrân decât ea, adorată prietenă şi vecină, Pippa Lee încă străluceşte de voioşie şi feminitate la cei 50 de ani ai săi. Dar lucrurile tind să se schimbe atunci când soţul ei, Herb îi propune să părăsească împreună oraşul New York şi să se stabilească într-o comunitate de pensionari din Marigold Village. Trecerea bruscă de la un stil de viaţă la altul, dar şi aventura dintre soţul ei şi o femeie mult mai tânără decât ea, o aduc în pragul unei crize nervoase. Adevărul este că graţioasa femeie a zilelor noastre a cunoscut şi partea mai puţin plăcută a lucrurilor. A găsit în sfârşit dragostea şi stabilitatea formându-şi o familie. Şi acum, acea lume sigură, este ameninţată. Puternică totuşi, Pippa nu se da bătută şi începe să-şi exploreze senzualitatea multă vreme uitată, dezvoltând o legătură stranie cu Chris, bă ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 858 | Added by: admin | Date: 2010-05-27 | Comments (0)

Filmul este o adaptare a romanului omonim scris de Cormac McCarthy. Fratii Joel si Ethan Coen, care au semnat regia, sunt si coautori ai scenariului. Povestea incepe cand Llewelyn Moss descopera intamplator scena finala a unui macel intre bande rivalizante cu masini si cadavre ciuruite de gloante, o camioneta plina cu saci de heroina si nu departe de acest masacru doua milioane de dolari cash intr-o geanta neagra, aproape diplomatica.

Cand Moss ia banii, declanseaza o reactie in lant de o violenta catastrofica pe care doar intamplarea, dar nicidecum legea, parodiata in persoana batranului serif Bell, o mai poate stapani. In timp ce Moss incearca sa scape de urmaritorii sai, printre ei si un geniu criminal ce da cu banul pentru a omori oameni, filmul diseca drama politista americana si isi mareste grijile in ceea ce priveste teme vechi ca Biblia si la fel de contemporane pe cat sunt titlurile de pe prima p ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 1012 | Added by: admin | Date: 2010-05-27 | Comments (0)

Rocky Balboa este fortat sa se pensioneze dupa ce a suferit rani grave in ring din cauza boxerului rus Ivan Drago. Intors acasa, el descopera ca toata averea sa acumulata ca si campion de categorie grea a fost furata si pierduta pe piata de valori de catre contabilul sau. Fara a putea boxa, Rocky incepe acum sa antreneze un tanar talent, Tommy Gunn, dar nu poate concura cu salariile mari si premiile atragatoare oferite de alti manageri din oras.
                                                                                 &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 920 | Added by: admin | Date: 2010-05-27 | Comments (0)

Cand vechiul prieten al lui Rocky, Apollo Creed, este ucis intr-un meci cu un boxer sovietic foarte puternic pe nume Ivan Drago, Rocky se invinovateste pe el insusi, gandidu-se ca ar fi putut sa-l salveze pe Apollo daca ar fi oprit meciul inainte de momentul crucial. Alimentat de aroganta rusului si de dorinta de razbunare in numele prietenului sau, Rocky aranjeaza un meci cu noul campion, de aceasta data in Rusia.
                                                                     &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 1242 | Added by: admin | Date: 2010-05-27 | Comments (0)

Trei ani si 10 meciuri de aparare a titlului dupa infrangerea lui Apollo Creed, cu care acum este prieten, instaritul Rocky Balboa se gandeste la pensionare. Faima si multumirea de sine il fac pe acesta sa-si piarda titlul in fata lui Clubber Lang. Nimeni nu mai vrea sa aiba de-a face cu Rocky, care cade din aceasta cauza intr-o mare depresie. Dar Apollo crede in puterile lui Rocky si incepe sa-l antreneze pentru ca acesta sa poata juca o remiza pentru a-si castiga titlul inapoi. Fiul lui Rocky între timp creşte. Mick îi spune lui Rocky că ultimele lui meciuri au fost aranjate. Rocky are o luptă pentru caritate, cu luptătorul Thunder, care este foarte dur în ring, spre disperarea lui Mitch şi a lui Rocky. Rocky începe să se ocupe de reclame. Paulie suferă de absenţă...şi Rocky îl cooptează în echipa lui. Boxerul de culoare, Chuber Lang, câştigă numeroasele meciuri pe care le-a avut. Apoi la o conferinţă de presă, îl pr ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 898 | Added by: admin | Date: 2010-05-27 | Comments (0)

Apollo şi Rocky ajung la spital, după meciul lor, de box şi sunt reparaţi. Rocky este asaltat de afacerişti, pentru reclame.Îl coptează şi pe Paulie cu el. Între timp Rocky devine băiat cuminte şi se însoară cu Adrian. Rocky se îmbogăţeşte. Între timp îşi ia maşină , casă, alte bunuri. Are probleme la un ochi dar nu acordă atenţie, mai ales că Adrian este gravidă. Rocky învaţă între timp, să citească. Apollo primeşte scrisori, enervante, care spun despre el că a aranjat meciuri. Decide să demonstreze contrariul.
                                                      &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 1244 | Added by: admin | Date: 2010-05-27 | Comments (0)

Rocky Balboa este un tanar boxer ce incearca sa se lanseze intr-o cariera pugilistica. El isi castiga existenta lucrand intr-o fabrica de carne in Philadelphia si de asemenea ca si colector de taxe. Cand un campion de categorie grea, Apollo Creed, vine in vizita in Philadelphia, managerul acestuia doreste sa organizeze o lupta intre clientul sau si un necunoscut, promovand lupta drept sansa "unui nimanui" de a deveni "cineva". Meciul trebuia sa fie castigat cu usurinta de Creed, dar cineva a uitat sa-i spuna lui Rocky, ce considera aceasta drept singura sansa de a ajunge cineva.
                                           &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 3403 | Added by: admin | Date: 2010-05-27 | Comments (0)

                                                                                                              
                                           & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE RAZBOI | Views: 1182 | Added by: admin | Date: 2010-05-27 | Comments (0)

-Filmul povesteste despre viata a patru prieteni nedespartit: Cherep, Borman, Spirt si Chukha, care se cunosc de la gradinita si care si-au croit singuri drum in viata. Neplacandu-le scoala, au incercat de toate ca sa se intretina; totusi, cel mai bine le-a mers cand au incercat sa vanda vestigii din cel de-al Doilea Razboi Mondial. Dupa ce le-au terminat pe cele pe care le aveau de la bunici au inceput sa sape. Si au facut-o prin toata fosta URSS, devenind chiar celebri. Baietii s-au apucat sa studieze istoria pentru a nu sapa la ghici. La un astfel de santier se intampla ceva ciudat: incinsi dupa o zi de sapaturi baietii se arunca in lacul din apropiere pentru a se racori. Cand ies din apa constata ca le lipsesc hainele si nu departe explodeaza obuze...
                           ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE AVENTURA | Views: 836 | Added by: admin | Date: 2010-05-27 | Comments (0)

                                                                                                                
                                        ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 1114 | Added by: admin | Date: 2010-05-27 | Comments (0)

Atunci cand Jess loveste cu masina un pescarus in drumul ei spre portul local, nu stie ca este vorba despre un avertisment infricosator a ceea ce urmeaza sa se intample. Dupa ce urca pe puntea unui yacht impreuna cu un grup de prieteni pentru a face o croaziera de relaxare pe Oceanul Atlantic, femeia isi da seama ca lucrurile nu sunt asa cum ar trebui sa fie, dar nu isi poate explica ce anume ii starneste nelinistea si suspiciunile pana in momentul in care ambarcatiunea lor este lovita de o furtuna puternica si este scufundata in Triunghiul Bermudelor.

Pentru a se pune la adapost de intemperiile atmosferice si pentru a-si salva vietile, tinerii se refugiaza pe un vapor care pare pustiu si al carui ceas de bord s-a oprit de multa vreme, dar pe care Jess are impresia neplacuta si angoasanta ca a mai navigat in tr ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 799 | Added by: admin | Date: 2010-05-27 | Comments (0)

Daca pana acum am fost obisnuiti cu ideea ca suntem in siguranta pe propria noastra planeta, Quantum Apocalypse arata cum omenirea se afla in fata unei crize globale care ar putea schimba viitorul rasei umane pentru totdeauna. Aceasta noua amenintare vine de undeva din spatiu si se pare ca este imposibil de impiedicat. O cometa si-a schimbat traiectoria si se indreapta spre pamant. Marile puteri ale lumii au fost luate prin surprindere si se pare ca nimic nu o poate opri. Impactul ei va fi nimicitor, iar natura se va dezlantui odata ce aceasta cometa ce va lovi de pamant. Rasa umana se afla la rascruce. Singura solutie este ca toata omenirea sa se uneasca si sa caute o cale de scapare din calea acestui dezastru global.
                              &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE SF | Views: 990 | Added by: admin | Date: 2010-05-27 | Comments (0)

Tânărul Rizwan Khan, eroul nostru, un musulman din regiunea Borivali din Mumbai, suferă de sindromul Asperger; o formă de autism cu complicaţii pe latura socializării. La vârsta maturităţii, Rizwan se căsătoreşte la San Francisco cu Mandira, o mamă singură, hindusă. După evenimentele de la 11 septembrie, Rizwan este reţinut de autorităţi, conduita lui dictată de tulburare făcându-i pe oamenii legii să-l considere suspicios. După arestare, bărbatul o întâlneşte pe Radha, o terapeută care-l ajută să se adapteze cu propriile dificultăţi. Rizwan decide apoi că trebuie să-l întâlnească pe preşedintele SUA, Barrack Obama, pentru a-şi reabilita numele.
                                           &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 866 | Added by: admin | Date: 2010-05-27 | Comments (0)

Un basm modern care are drept eroi trei frati - un gunoier, un hingher si o telenovelista - veniti in capitala sa-si faca un rost in viata. Pe fondul povestii de dragoste dintre mezin si fiica unui bulibasa, cei trei ajung fara voia lor in lumea palatelor tiganesti si, asemenea personajelor din povesti, trebuie sa treaca prin trei probe de foc pentru a demonstra ca sunt demni sa intre intr-o familie nobila. Ce nu stiu ei este ca bulibasa ii foloseste pentru a-si duce la bun sfarsit planul de imbogatire rapida...

Vor reusi oare cei trei frati sa demonstreze inca o data ca orice poveste are un final fericit?
                                                  &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ROMANESTI | Views: 1123 | Added by: admin | Date: 2010-05-27 | Comments (0)

Eroul
atâtor aventuri nemaipomenite, Shrek se simte cam stingher în mlaştina
lui, ducând o viaţă paşnică alături de Fiona şi cei trei copii ai lor.
Aprigul căpcăun, odinioară spaima satelor din jur, a ajuns o adevărată
vedetă locală, iar autografele (acordate chiar pe furcile cu care era
urmărit până nu demult) sunt la ordinea zilei. Nostalgia vieţii de pe
vremuri îl face pe Shrek să aplece urechea la vorbele dulci ale
maleficului Rumplestilskin, care-i întinde o meşteşugită capcană şi-l
aruncă într-un Departe, departe alternativ, unde căpcăunii sunt vânaţi
de localnici, spiriduşul e însuşi regele, iar Shrek n-a întâlnit-o
niciodată pe Fiona. Va reuşi căpcăunul să se întoarcă la cei dragi?
              ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 777 | Added by: admin | Date: 2010-05-27 | Comments (0)

Nascut in flacarile iadului acum 60 de ani in timpul celui de-al Doilea
Razboi Mondial, Hellboy a fost adus pe Pamant de catre un nebun
malefic, Grigori Rasputin pentru a dezlantui fortele raului.Desemnat
prezicator al Apocalipsei, Hellboy a fost salvat de Fortele Aliate
conduse de profesorul Boom, fondator al B.C.A.F.P(Biroul de Cercetare
si Aparare impotriva Fenomenelor Paranormale) clandestin, care l-au
crescut ca pe un fiu dezvoltandu-i darurile paranormale
extraordinare.In ciuda originilor sale intunecate, Hellboy devine un
campion al binelui, luptand impotriva fortelor malefice care ameninta
lumea noastra.
                                             &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 860 | Added by: admin | Date: 2010-05-27 | Comments (0)

O entitate necunoscuta, care povesteste evolutia Terrei, ne arata ca de cand a aparut omul, planeta nu a mai fost aceeasi. Ceea ce spunea acea entitate, numita Centrul ("The Center") este finalul unei povesti ilustrate, scrisa de un personaj necunoscut care se sinucide. Actiunea centrala se petrece la sfarsitul razboiul din Korea, cand militarii primesc ordinul de a inceta orice forma de atac. Filmul insa spune povestea fiecarui personaj in parte. Astfel este spusa povestea lui Flash inainte de Liga si cum a devenit Hal Jordan o Lanterna Verde. Filmul prezinta si venirea pe Pamant a lui J'onn J'onzz, unicul extraterestru martian in viata, si cum acesta a devenit un super-erou. Apare si Batman care cerceteaza cazul cultului "Centrului". Femeia-Minune se afla in Amazonia ataca de Centru. Amazoana il anunta pe Superman despre ce va urma sa se intample cand Centrul va ataca America. Se formeaza o echipa de ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 1148 | Added by: admin | Date: 2010-05-27 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker