filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Vineri
2024-03-29
9:06 AM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Mai 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2010 » Mai » 22
Una din productiile de referinta ale Hollywood-ului, Ben Hur este povestea unui nobil evreu, si a destinului acestuia punctat decisiv de doua intilniri cu Isus. Cum spune si subtitlul filmului (A tale about Christ, O poveste despre Cristos), imaginea centrala o reprezinta chiar Mintuitorul. Pe parcursul a mai bine de 3 ore, filmul ne poarta prin Iudeea sau prin Roma, construind o poveste credibila despre stralucirea, agonia si in final mintuirea unui om cu o soarta exceptionala.
                                  
                        & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 972 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

Filmul prezinta povestea unui tanar de 19 ani, Malik, de origine Nord Africana, care s-a instrainat de comunitatea musulmana. Dupa ce a fost condamnat la 6 ani de inchisoare, Malik a fost ales de Cesar Luciani, seful bandei de Corsicani care facea legea prin inchisoare, sa ucida un prizonier. Malik comite crima, si astfel castiga respectul lui Cesar. Promvat la rangul de locotenent, tanarul controleaza aproape total afacerile ce se invart prin inchisoare. Odata iesit din inchisoare el trebuie sa invete cum sa supravietuiasca in libertate, iar in afara zidurilor inchisorii viata e la fel de periculoasa ca si inautru.
                             
                 
    ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 847 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

Pana in momentul de fata rasa umana nu a avut nici un contact cu o lume extraterestra. Asta pana cand are loc prima intalnire de gradul 3 cu Klaatu, un extraterestru cu infatisare umana, care a venit pe planeta noastra sa aduca un mesaj urgent. Nedumeriti, inspaimantati si nesiguri pe ei, guvernul american impreuna cu oamenii de stiinta cauta raspunsuri pentru motivul acestei "vizite" de dincolo de stele. Mesajul lui Klaatu este este pasnic si foarte simplu: Omenirea trebuie sa opreasca orice act de violenta, toate razboaiele trebuie sa inceteze si fiecare forta armata sa capituleze. Nerespectarea acestui mesaj va duce la distrugerea Pamantului de catre un sistem de forta de ordine interstelara. Pentru a dovedi ca nu glumeste, Klaatu a sosit pe planeta noastra impreuna cu un robot pe nume Gort, capabil de mari dis ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 1402 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

Bazat pe prima parte a legendarului joc video cu acelasi nume, dar avand cateva personaje noi si o intriga mai complexa, acest film de actiune este povestea agentului DEA sub acoperire Max Payne, care in urma cu cativa ani a experimentat o tragedie personala atunci cand sotia si fetita sa au fost ucise cu brutalitate si care face tot ceea ce ii sta in putinta pentru a se razbuna pe cei vinovati de acest asasinat. Atunci cand o serie de crime misterioase, care se asemana ca mod de operare cu aceea careia i-au cazut victime cele doua membre ale familiei sale, incep sa se petreaca in New York City, Max se lanseaza intr-o investigatie pe cont propriu care il poarta intr-o lume obscura si supranaturala si intra in conflict deoptriva cu departamentul de politie, cu mafia locala si cu o prospera companie producatoare de medicamente, c ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 770 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

Brennan Huff este un bărbat în vârstă de 39 de ani, care lucrează sporadic şi încă locuieşte cu mama sa, Nancy. Dale Doback este un bărbat de 40 de ani care până la această vârstă s-a ferit cum a putut de muncă şi trăieşte alături de tatăl săi, Robert.

Când Robert şi Nancy se căsătoresc şi se mută împreună, Brennan şi Dale devin fără voie fraţi vitregi şi sunt forţaţi să locuiască în aceeaşi casă. Narcisismul fiecăruia şi lenea agresivă ajung să le distrugă relaţia părinţilor, iar cei doi hotărăsc să colaboreze şi să pună în aplicare un plan menit să refacă relaţia dintre părinţii lor, plan în urma căruia poate ar avea şanse să părăsească locuinţa părintească.
                          
               &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1063 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

Durell si LeeJohn sunt prieteni foarte buni si in acelasi timp criminali ratati. Cand Durell afla ca fosta sa prietena are de gand sa se mute in alta regiune cu fiul lor daca acestia nu fac rost de 17.000 de $ pentru a plati o datorie, duo-ul gandeste un plan disperat pentru a jefui biserica din cartier.
Insa in timp ce ei se chinuie sa realizeze spargerea, creand tot felul de incurcaturi din care reusesc la limita sa iasa, cineva le-o ia inainte si ii lasa fara bani de furat. Pentru a pune mana pe bani, Durell si LeeJohn sunt fortati sa-si petreaca noaptea in prezenta lui Dumnezeu si a credinciosilor, sfarsind prin a primi mult mai mult decat au cerut.
                  
          & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 856 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

The Pagan Queen porneste isi are originile in mitologia ceha. Libuse este fiica cea mai mica a regelui Krok, in Bohemia pre-crestina din secolul VIII. Inzestrata cu puteri supranaturale(mostenite de la mama sa care fusese un elf de padure) ea a jucat rolul de erou civilizator pentru cehi infiintand orasul Praga si initiind mineritul in regiune. Sotul ei, Premysl va intemeia o dinastie care va conduce Boemia pana in 1306. Filmul lui Werner incearca sa rezume legenda de la moartea lui Krok pana la cea a Libusei. Desi subiectul e unul generos, filmul treneaza intre secvente pseudo-erotice fara sens, artificii cum ar fi tendintele lesbiene ale Vlastei si visul fals prin care Libuse isi alege viitorul sot. Scenariul sufera din plin de incoerenta, singurele puncte luminoase fiind peisajele si incercarile actritelor de a scoate ceva ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 1103 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

In anul 1000 dupa Hristos, un razboinic mut cu un singur ochi poreclit One-Eye este tinut prizonier de catre capetenia de trib scandinav Barde si folosit pe post de concurent in lupte similare cu cele de gladiatori. Ajutat de catre un sclav pe nume Are, eroul cu puteri supranaturale reuseste sa il ucida pe Barde si sa evadeze, imbarcandu-se pe o corabie vikinga unde il intampina un grup de pelerini crestini condusi de catre Kare si Gudmund, al coror scop este sa recupereze pamantul sfant al Ierusalimului. In scurta vreme proviziile de hrana sa epuizeaza, apa pe care navigheaza este prea sarata pentru a fi bauta, iar o ceata densa invaluie corabia impiedicandu-i pe pasageri sa observe locurile pe langa care trec, pelerinii considerandu-l responsabil pe strainul One-Eye pentru nenorocirile cu care se confrunta si ridica ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 800 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

Actiunea din Metropia are loc intr-o Europa in viitorul apropiat. Intreaga rezerva de petrol a lumii a fost epuizata iar societatile s-au unit, creand o adevarata retea subterana sub conducerea Europei. Roger vine din suburbia Stockholmului si incearca sa evite aceasta viata subterana.

Lui i se pare foarte bizara, neplacuta si de multe ori aude voci ciudate in capul lui. Intr-o buna zi, Roger afla ca viata lui este controlata pana la cel mai mic detaliu. In incercarea de a evada, el ii va cere ajutorul frumoasei Nina.
                     
                  
                  
         ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 862 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

Cu toate ca se cred niste barbati adevarati, fratii Steve si Doug Butabi nu reusesc niciodata sa agate fete in cluburile in care se duc. Ei lucreaza in Beverly Hills, la o florarie condusa de tatal lor. Singurul loc unde nu pot intra este o discoteca foarte populara, Roxbury, insa un accident auto cu Richard Grieco face ca ei sa intre in clubul mult dorit. Inauntru, ei il intalnesc pe patronul clubului, care le face cunostiinta cu doua fete foarte frumoase, care cred ca cei doi frati sunt oameni de afaceri bogati. Tatal lor vrea ca Steve sa se insoare cu vecina lor, Emily, dar Doug se opune si cei doi se cearta. In final, norocul le surade si devin copropietarii unei noi discoteci.
               
            
           ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1827 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

In anii '70, Ron Burgundy este cel mai celebru prezentator de actualitati din San Diego, un oras unde o ursoaica panda gestanta este subiectul cel mai important. El si echipa sa formata din Brian, Champ si Brick conduc clasamentul audientelor la stiri. Din dorinta de a se adapta la noua mentalitate, directorul postului este de acord s-o angajeze pe Veronica, o jurnalista ambitioasa, care va ajunge repede sa imparta ecranul cu Burgundy. Acesta este socat de faptul ca trebuie sa-si imparta gloria cu o femeie si incearca prin diferite metode sa saboteze performantele colegei sale.
                             
                       
  ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 742 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

Super Club este numele unui supermarket in care majoritatea angajatilor sunt tineri. Ceea ce incearca ei sa obtina este premiul "Angajatul lunii”, pentru ca acest trofeu le asigura prezenta (in varianta fotografiata) pe panoul din salonul in care angajatii isi fac siesta. Vince Downey este un casier model, motiv pentru care el a castigat aceasta competitie de 17 ori consecutiv. Zack Bradley se ocupa de cutiile din supermarket si nu a avut niciodata vreo intentie ca meritele sale sa fie recunoscute. In momentul in care insa afla ca Amy nu se intalneste decat cu "Angajatul lunii”, Zack vrea sa intre si el in competitie. Rezultatul este un razboi fatis intre cei doi, in incercarea de a o impresiona pe Amy, fiecare cu atuurile sale cele mai eficiente.
                      
    &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 912 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

O poveste plina de rasturnari de situatii si intimplari neprevazute, Snatch este relatarea unui sir de evenimente ce are in centrul lui un diamant furat ce aduce probleme tuturor celor ce intra in posesia lui. Actiune bine dozata, umor englezesc si personaje din cele mai ciudate, care aparent au un singur scop: sa puna mina pe diamant. O banda de tigani, un recuperator fara scrupule, un bijutier, un afacerist evreu, un ciine care inghite tot ce ii iese in cale, un fost agent secret rus si bineinteles personajul principal interpretat de Jason Statham se vor infrunta pe parcursul a peste 100 de minute intr-un film in care...scapa cine poate
                      
                           ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 980 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

Viata liceenei in varsta de numai 16 ani Juno MacGuff este pe cale sa se schimbe pentru totdeauna atunci cand afla ca o singura relatie sexuala, pe care a intretinut-o din initiativa ei si mai mult cu titlul de experiment cu vechiul ei amic si coleg Paulie Bleeker, s-a materializat intr-o sarcina nedorita.

Bucurandu-se de suportul moral si de sprijinul neconditionat al tatalui ei Mac, al mamei sale vitrege Brenda si nu in ultimul rand al prietenului ei Paulie, adolescenta indrazneata, plina de farmec, inteligenta si sarcastica nici nu ia in calcul varianta avortului si decide sa aduca pe lume acest copil pentru a-l da spre adoptie unui cuplu de tineri aflati in imposibilitatea de a procreea. Juno si cea mai buna prietena a ei triaza cu mare atentie anunturile de adoptie din ziarele locale si in cele din urma ii selecteaza pe Vanessa si Mark Loring ce par a alcatui familia perfecta, capabila sa-i ofere copilului afectiune, ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 848 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

Silviu este detinut intr-un penitenciar de langa Dunare. Dupa patru ani de existenta crunta, devine jupan printre prizonieri. Desi mai are 5 zile pana la elibere, viata i se schimba complet cand afla ca mama lui s-a intors din Italia si are de gand sa-i duca fratele mai mic cu ea. Lucrurile se complica si mai mult in momentul in care se indragosteste de Ana, o studenta la sociologie, venita in practica la penitenciar. Presat de timp, derutat de primele experiente amoroase, Silviu trebuie sa se adune si sa-si dea seama ce are de facut.
                              
                              & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ROMANESTI | Views: 1061 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

Susan Warfield de-abia s-a mutat in Los Angeles si a fost foarte fericita pentru ca a reusit sa se imprieteneasca imediat cu Nicole. Aceasta din urma insa este foarte grav bolnava, dar nu se poate opera pentru ca nu are asigurare medicala. Cum Susan ar face orice pentru noua ei prietena, are ideea de a rezolva dificila problema printr-un schimb de identitati. Nicole poate imprumuta asigurarea medicala dandu-se drept Susan Warfield, in timp ce Susan pleaca intr-o vacanta pretinzand ca este Nicole. Totul pare a fi in regula, iar mica inselatorie are sorti de izbanda. Numai ca, dupa operatie, Nicole moare, iar Susan devine si ea, din punct de vedere legal, o persoana care nu mai exista.
                                   
  &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 749 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

                                      
                               
                                      
                                  
         &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE CRIMA | Views: 997 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

  Adam, Nick, Jacob si Lou sunt patru barbati trecuti de 30 de ani, care au fost cei mai buni prieteni in perioada liceului, dar pe care destinul i-a despartit mai multi ani. Fiind frustrati de modul in care au evoluat existentele lor ca adulti si nostalgici dupa adolescenta lor plina de aventuri si buna dispozitie, barbatii se reunesc la o cabana de ski din Pine Valley Lodge, la ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 795 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

"G-Force" este o comedie plina de aventuri savuroase despre cele mai recente progrese inregistrate de creatorii unui program guvernamental secret in antrenarea unor animale, pasari si ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 891 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

                        
                         
                                     
                           
                                       
&nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 807 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

Sinbad, cel mai curajos si cunoscut aventurier care a navigat vreodata pe cele Sapte Mari si-a petrecut toata viata cautand pericole si pana la urma le-a si gasit, ba chiar pe cele mai mari. Acuzat de catre Eris, zeita haosului, de furtul Cartii Pacii, una din comorile cele mai de pret de pe planeta, Sinbad are o singura ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 887 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

La trezirea din hibernare, un grup de animale descopera un gard viu aparut parca din senin, jumatate din padurea lor disparuta si stocul lor de mancarea epuizat. In timp ce liderul grupului, Verne, este de parere ca doar trebuie sa se adapteze, ratonul RJ isi face aparitia si propune altceva: sa mearga dincolo de gard si sa fure mancarea oamenilor. Animalele sunt repede convinse de RJ si, colaborand, i ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 970 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

Regele junglei, un mic leu pe nume Simba, este nascut IN Africa. Scar, unchiul sau, caruia ii revine tronul abia dupa acesta, planuieste impreuna cu hienele sa-l omoare pe rege si ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 1018 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

Bazat
pe memoriile pianistului Wladyslaw Szpilman, filmul prezinta povestea
cutremuratoare a unui stralucit pianist polonez care, datorita originii
sale evreiesti, in timpul ocupatiei naziste a Poloniei duce o viata de
fugar, pentru a nu fi deportat. Szpilman reuseste sa fuga din ghetoul din Varsovia si ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 975 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

La un an dupa incredibilele intamplari din "Leul, Vrajitoarea si Dulapul", regii si reginele din Narnia se regasesc in acel taram fantastic, doar pentru a descoperi ca au trecut mai mult de 1300 de ani in timpul narnian. Cat timp au fost plecati, Epoca de Aur a Narniei a luat sfarsit, Narnia a fost cucerita de Telmarini si acum este controlata de catre maleficul rege Miraz.
... Detalii... »
Category: FILME ONLINE FANTEZIE | Views: 1617 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

Trei copii sunt trimisi in vizita la o ruda indepartata si neprietenoasa. Casa ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 1276 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

Actiunea are loc in Bucrestiul anului 1911. Grigore Ursaru, un tanar de 19 ani incantat de aparitia filmelor de cinema se decide sa devina regizor si sa produca un film cu titlul "Razboiul Independentei", o ecranizare a luptei din 1877 dintre romani, turci si ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ROMANESTI | Views: 1046 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

In timpul celui de-al doilea razboi mondial, in Londra, Wendy le povesteste copiilor sai intamplari din tineretea ei cand, alaturi de Peter Pan, calatorea in fantastica lume a Tinutului de Nicaieri. Tanarului Danny ii plac povestile si crede ca sunt reale, dar ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 1128 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

Un grup de cinci tineri, mai mult sau mai putin prieteni, decid sa faca o mica expeditie montaniarda in Balcani, in minunatii munti din Croatia. Fred, organizatorul si liderul grupului este un pasionat alpinist dar totodata si un inconstient. Prin decizia lui de a ajunge intr-un anumit loc, pe traseul cel mai dificil, acesta ii pune pe toti intr-un mare pericol, cu toate ca aflase ca respectivul trase ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 781 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

In aceasta noua ecranizare a celebrei povesti galice Asterix, Obelix si ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1196 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

Lonnie, Dominic si G sunt trei burlaci , prieteni inca din copilarie, care dupa o viata intrega de continua distractie, se trezesc subit la realitate atunci cand respectivele prietene raman insarcinate in acelasi timp. Viitorii tati se imbarca intr-o calatorie emotionala in timp ce invata pe cat  de mult despre ei insisi, pe atat de mult despre dragoste si paternitate.  Fiecare in pa ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1733 | Added by: admin | Date: 2010-05-22 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker