filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Vineri
2024-03-29
10:28 AM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Noiembrie 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2010 » Noiembrie » 30
Dupa ce iese din ou pe o plaja pustie din California anului 1959, masculul de broasca testoasa Sammy este capturat de catre un pescarus, insa reuseste sa evadeze din ghearele pasarii si sa salveze totodata o femela de broasca testoasa pe nume Shelly, care fusese rapita de catre un alt pescarus pentru a fi mancata. Fiind separat de sufletul lui pereche Shelly, Sammy isi cauta partenera timp de 50 de ani, calatorind prin toate oceanele Terrei pentru a ajunge la o insula de vis numita Lapagos, aflata dincolo de Canalul Panama, despre care i-a vorbit un prieten pe nume Ray. Infruntand pericole de tot felul reprezentate de rechini, crabi, serpi sau pescari, imprietenindu-se cu o testoasa matura pe nume Vera si cu un grup de hippioti care il cresc o vreme ca pe un animal domestic, Sammy o regaseste pe Shelly atunci cand o salveaza pentru a doua oara din coltii unui rechin ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 1187 | Added by: admin | Date: 2010-11-30 | Comments (0)

Yusuf este un baiat in varsta de 6 ani, care locuieste impreuna cu parintii intr-o zona montana a Turciei si tocmai a fost inscris in clasa I primara la scoala din sat pentru a invata sa scrie si sa citeasca. Tatal copilului pe nume Yakup este apicultor si de cele mai multe ori il ia pe Yusuf impreuna cu el in padure pentru a-i arata cum se culege mierea, riscandu-si viata ori de cate ori se catara in cei mai inalti copaci. Yusuf are o relatie speciala de afectiune cu tatal lui si este fascinat de plante, animale si pasari, motiv pentru care este fericit atunci cand i se permite sa isi insoteasca parintele in padure, sperand sa calce intr-o buna zi pe urmele lui Yakup si sa imbratiseze meseria de apicultor, desi mama lui Zehra isi doreste ca scoala sa ii deschida fiului noi oportunitati. Atunci cand albinele migreaza si Yakup este fortat sa porneasca spre o padure indepartata pentru a gasi miere ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 805 | Added by: admin | Date: 2010-11-30 | Comments (0)

Actiunea filmului are loc in 1957, deci la 19 ani dupa actiunea din "The Last Crusade", astfel fiind recunoscuta si perioada reala ce a trecut intre lansarile celor doua filme.

Indiana Jones duce o viata linistita ca profesor insa anumite intamplari il forteaza sa se reintoarca la viata de aventurier. Se va confrunta cu agenti ai Uniunii Sovietice pentru a recupera misteriosul craniu de cristal. Acesta se pare ca apartine unei civilizatii disparute precum mayasii sau e posibil sa fi fost creat chiar de o civilizatie extraterestra.

 

Aceasta misiune de recuperare si lupta impotriva rusilor il vor duce pe Indiana prin mai multe regiuni precum New Mexico, Connecticut, Mexico City si jungla din Peru. Totodata, aventurierul va avea de infruntat ironiile celorlalte personaje cu privire la varsta sa.


Category: FILME ONLINE AVENTURA | Views: 1198 | Added by: admin | Date: 2010-11-30 | Comments (0)

Actiunea se desfasoara pe timpul regelui Arthur,unde Kayley este o tanara a carei vis este acela de a deveni,asemenea tatalui ei,ucis de Sir Ruber,cavaler al Mesei Rotunde.Ruber nu se va opri aici ci va invada regatul,va cuceri castelul Camelot si va ocupa Tronul Regelui Arthur nu inainte de a fura si sabia definitoare a puterii Excalibur.Acum va depinde doar de Kayley ce soarta va avea regatul si in calatoria ei de a recupera sabia,de a inapoia tronul regelui va intalni personaje care mai de care mai ciudate intro aventura plina de actiune si umor.
                                                           ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 918 | Added by: admin | Date: 2010-11-30 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker