filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Joi
2024-04-25
5:31 AM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Noiembrie 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2010 » Noiembrie » 24
Dupa un accident tragic, sase prietene se reunesc pentru o expeditie in pesteri. Aventura lor ia o turnura extrem de proasta cand o cadere de pietre le prinde in capcana adanc sub pamant si sunt urmarite de niste creaturi avide de sange. Prietenia lor incepe sa se destrame si ajung intr-o lupta disperata de supravietuire, impotriva creaturilor si una impotriva celeilalte.
                                                                                        &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 1090 | Added by: admin | Date: 2010-11-24 | Comments (0)

Chon Wang, un fost soldat in armata chineza, este acum seriful oraselului Carson City, iar prietenul sau, fostul hot Roy O'Bannon, scrie carti de aventura in New York City. Wang afla ca tatal sau a fost omorat de banditii care au intrat in palatul imparatului si au furat sigiliul imperial. Sora lui Wang este pe urmele criminalilor si se afla acum in Londra, asa ca Wang se duce in Anglia pentru a o intalni, iar Roy O'Bannon il insoteste. Cei trei afla ca Lord Rathbone vrea sa ajunga pe tronul Angliei cu ajutorul lui Wu Chan, fiul nelegitim al imparatului Chinei, si pun la cale un plan pentru a-l opri.
                                                & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 861 | Added by: admin | Date: 2010-11-24 | Comments (0)

Actiunea filmului se petrece in Norvegia anului 709. In timpul unui razboi intre vikingi, Kainan, un barbat dintr-o alta galaxie, ajunge pe Pamant. Capturat de localnici, acesta le dezvaluie ca a ajuns pe Pamant in timp ce vana dragoni si ca nu e singur, unul dintre dragonii pe care urma sa ii vaneze (Moorwen) ajungand pe pamant deodata cu el. Desi voia sa se razbune pentru tratamentul violent pe care l-a primit din partea vikingilor, cand a fost capturat, acesta decide pana la urma sa se alieze cu ei pentru a-l ucide pe Moorwen. Nu mai ramane decat sa spere ca neobisnuita combinatie dintre tehnologia avansata pe care o detine Kainan si armele de fier din epoca vikingilor vor fi suficiente pentru a-l omori pe Moorwen.
                              ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 874 | Added by: admin | Date: 2010-11-24 | Comments (0)

Adaptare a romanului "Prince of Thieves” al autorului Chuck Hogan, povestea urmareste relatia amoroasa dintre managera unei banci, carismaticul lider al unei bande de jefuitori de banci si un agent FBI dedicat, care incearca sa il captureze pe infractor. Intr-un joc de-a soarecele si pisica in care atat agentul federal, cat si spargatorul de banci cad prada farmecelor frumoasei angajate a bancii, omul legii se straduieste sa il prinda pe hot folosind-o ca momeala pe femeia de care acesta este indragostit si pentru care intentioneaza sa renunte la activitatea infractionala si sa revina pe calea cea buna.
                                                  ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 981 | Added by: admin | Date: 2010-11-24 | Comments (0)

Sarah Carter este singura supravietuitoare din grupul de prietene care au coborat in pestera Appalachian, acolo unde s-au lovit de niste monstrii teribili. Incapabila sa explice ce s-a intamplat, sau de ce era murdara de sangele prietenelor sale, Sarah este fortata sa se intoarca inca odata in pestera pentru a dovedi ca nu ea este responsabila pentru disparitia prietenelor sale.

Sarah este bantuita de amintirile celor petrecute si realizeaza ca aceasta misiune este inutila si ca se va termina la fel de rau. Suspectata de grup dar si atacata din nou de aceeasi monstrii, Sarah trebuie sa apleze inca odata la toata energia si curajul ei intr-o disputa finala pe viata si pe moarte cu aceste creaturi.

                              & ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 841 | Added by: admin | Date: 2010-11-24 | Comments (0)

  Tucker Max este un tanar petrecaret, vulgar, destrabalat si amator de placeri carnale, care decide sa faca o excursie intr-un paradis al cluburilor de striptease impreuna cu cei mai buni prieteni ai sai pe nume Dan si Drew pentru a-i organiza primului o petrecere a burlacilor de care sa-si aminteasca toata viata si pentru a-l ajuta pe cel de-al doilea sa depaseasca depresia in care a intrat si sa revina in societate. Dan este obligat sa isi minta logodnica pentru a putea pleca in aceasta calatorie, iar in curand este prins cu ocaua mica de catre aceasta si risca sa nu mai aiba partenera pe care sa o conduca in fata altarului. Dupa ce il vara in bucluc pe Dan si ii pericliteaza relatia amoroasa cu logodnica lui, Tucker Max il abandoneaza pentru a se dedica distractiilor si aventurilor sexuale pasagere. Consecinta imediata a acestor fapte reprobabile este aceea ca ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 915 | Added by: admin | Date: 2010-11-24 | Comments (0)

  Arhitectul Gabriel Richmond are tot ceea ce ar putea sa-l faca fericit pe un barbat in New York-ul anului 1979: o sotie frumoasa si devotata pe nume Annie, o fiica iubitoare pe nume Elizabeth, o multime de prieteni vechi si o cariera promitatoare. Cu toate acestea barbatul nu se simte implinit si isi petrece cea mai mare parte a timpului in sala de cinema, evadand intr-o lume fictiva si relationand mai usor cu personajele de pe ecran decat cu persoanele reale din jurul lui. Atunci cand demisioneaza de la locul de munca si decide sa scrie o piesa de teatru inspirata din existenta proprie, Gabriel Richmond nu isi da seama de consecintele distructive pe care le va avea acest act artistic asupra familiei lui si sfarseste prin a divorta de Annie. Sustinut moral de catre fiica lui Elizabeth si de catre agentul literar pe care l-a angajat, fostul arhitect isi reexamineaza prioritati ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 700 | Added by: admin | Date: 2010-11-24 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker