filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Vineri
2024-03-29
8:26 AM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Iunie 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2010 » Iunie » 06
Robert MacDougal este cunoscut drept cel mai bun hot de obiecte de arta. Iar cand este furat un Rembrandt de mare valoare, toti il banuiesc pe el. Virginia Baker, lucrand pentru o firma de asigurari, isi convinge seful sa o lase sa il caute pe Mac Dougal pentru a recupera tabloul, evitand un foarte mare prejudiciu companiei asiguratoare. Planul ei esueaza pentru ca MacDougal ii intuieste toate miscarile. In cele din urma chiar devin parteneri punand la cale un mai mare jaf care urma sa aiba loc chiar in noaptea dintre milenii. Aventurile prin care trec sunt pe muchie de cutit, oferind filmului suspans, odata cu efecte speciale echilibrate. Filmul abunda in imagini cu locatii exotice, aparatura super hi-tech si "glumitele" domnului Connery.

Povestea celor doi este cumva reluarea clasicei teme "politist-raufacator", doua contrast ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 973 | Added by: admin | Date: 2010-06-06 | Comments (0)

Ronna lucreaza intr-un supermarket si este rugata sa mai faca inca o tura de serviciu de catre colegul ei Simon, care vrea sa plece la Las Vegas. Ea accepta, iar in timpul turei de noapte este acostata de doi actori, Zack si Adam, care vor sa cumpere droguri. Ronnei ii trebuie bani si astfel planuieste sa fie intermediara dintre cei doi si Todd, un traficant de droguri prieten cu Simon. Intre timp, Simon se distreaza de minune la Las Vegas. Intr-o noapte in oras, el reuseste sa se culce cu doua femei, sa fure o masina impreuna cu bunul sau prieten Marcus si sa fie dat afara din cel mai bun club. Ronna are probleme atunci cand un politist pe nume Burke isi face aparitia, iar Adam si Zack nu sunt cei care par a fi.
                                     & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 759 | Added by: admin | Date: 2010-06-06 | Comments (0)

Charlie si John, doi politisti, doi frati, unul alb si unul negru, au crescut ca fratii la propriu. Charlie fusese adoptat de familia lui John, dupa ce fugise de la orfelinat. Ei sunt politisti si una dintre indatoririle lor era sa pazeasca trenul cu bani care, dupa ce colecta milioane de dolari, se indrepta direct spre banca rezervelor federale. Trenul cu bani nu fusese niciodata jefuit. In gluma, ei se gandesc ca n-ar strica sa incerce... Dar o vorba aruncata aiurea de catre John, pentru Charlie devine subiect de meditatie.
                                                                   &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 1016 | Added by: admin | Date: 2010-06-06 | Comments (0)

Crash este o drama cutremuratoare ce se petrece in Los Angeles-ul zilelor noastre, intr-o societate in care teama si rasismul genereaza reactii violente in lant. O serie de personaje interfereaza intamplator, fapt ce accentueaza prapastia care ameninta sa inghita oamenii, din ce in ce mai orbiti de teoriile si prejudecatile pe care viata le impun in fiecare zi.

Un politist de culoare al carui frate isi castiga existenta prin hotie, doi hoti de masini care teoretizeaza in permanenta pe seama urii rasiale din jurul lor, un avocat a carui sotie il incrimineaza pentru lipsa spiritului de actiune, un politist veteran dispretuit de mai tanarul sau coleg, un imigrant din Persia care isi cumpara un pistol pentru a-si proteja magazinul de posibilii hoti si un lacatus hispanic care trebuie sa suporte umilinta de a fi considerat un raufacator sunt doar cateva dintre personajele acestei drame in care bataile inimii se masoara in focuri ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 835 | Added by: admin | Date: 2010-06-06 | Comments (0)

În străvechea Chină, tânăra Kwan Yin era ucisă de catre tatăl său deoarece rămăsese însărcinată cu un tânăr nedemn de rangul său. Acesta îi scosese ochii și îi străpunsese pântecele. În timp ce murea, aceasta făcuse un descântec ce se pare că aducea nemurirea prin intermediul colierului aflat la gâtul său. În secolul nostru, Owen Quinlin reușește să găsească mormîntul ei și să recupereze colierul. El înființează o sectă. În cadrul sectei, un ritual prin care încerca să dobândească puterile zeiței se transformă într-un masacru atunci când una dintre discipole refuză să i se supună. Peste ani, un grup de studenți pregătesc o lucrare despre secta lui Kwan Yin. Ca urmare, lucruri stranii încep să se întâmple...
                       ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 842 | Added by: admin | Date: 2010-06-06 | Comments (0)

The Losers spune povestea unor agenti CIA trimisi in jungla Boliviana intr-o misiune-capcana. Tradati de un anumit Max, individ misterios care lucreaza din interiorul agentiei, atacati si considerati eliminati, Clay, Jensen, Roque, Pooch si Cougar pregatesc o razbunare de toata frumuseatea.Pe parcurs li se alatura Aisha, un agent cu propria ei motivatie. Cei sase trebuie sa ramana anonimi si sa nu de-a de inteles ca sunt in viata. Incercand sa descopere o modalitate de a ajunge la Max, grupul de agenti descopera ca tradatorul intentioneaza sa declanseze un razboi de proportii mondiale..
                                        &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 769 | Added by: admin | Date: 2010-06-06 | Comments (0)

Actiunea se petrece intr-un viitor in care oamenii traiesc in orase dom. Unul dintre acestea este Phoenix. In afara orasului, aerul este greu respirabil, este pustiu, iar cei care se aventureaza acolo sunt atacati de roboti zburatori scapati de sub control. Oamenii sunt din ce in ce mai mult substituiti de androizi in activitatile zilnice. Un astfel de om, Jute, ajunge sa ucida intr-o bataie un android. Este condamnat si trimis la colonia penitenciara Terminal. Pe drum masina cu pizonieri legati in perechi - un om si un android - este atacata de robotii zburatori si distrusa. Jute, legat cu androidul Deecee, reuseste sa scape. Pe parcursul peregrinarii prin pustiu, intre ei se leaga o prietenie. Sunt totusi prinsi si reincarcerati. Vor reusi ei sa dejoace planurile malefice la adresa oamenilor in desfasurare in Terminal?
& ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE SF | Views: 1015 | Added by: admin | Date: 2010-06-06 | Comments (0)

Satan, printul intunericului, vrea sa se retraga din activitate, dar inainte de asta trebuie sa-i lase locul unuia dintre fiii sai - ambitiosului Adrian, subtirelului Cassius sau ciudatului Nicky. Insa Satan se decide sa mai ramana in functie pentru inca 10 000 de ani, asa ca Adrian se infurie si paraseste Iadul. El se refugiaza in New York unde, impreuna cu Cassius, spera sa stranga destule voturi de la oameni pentru a-l detrona pe Satan. Satan se supara pe cei doi si il trimite pe micul Nicky sa-i convinga sa se intoarca.
                                                     ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1019 | Added by: admin | Date: 2010-06-06 | Comments (1)

Filmul spune povestea unui cuplu de succes din Manhattan, format din Meryl si Paul Morgan, care are o singura mare problema: casnicia lor e pe terminate. Dar viata lor devine si mai complicata dupa ce asista din intamplare la un asasinat. Criminalul platit pe care l-au vazut vrea acum sa-i ucida, iar FBI ii muta din New York intr-un orasel micut din Wyoming. Departe de vietile lor agitate si slujbele obositoare, Meryl si Paul au sansa sa-si refaca idila care i-a unit cu ani in urma. Dar asasinului nu-i trebuiesc multe miscari pentru a-i gasi pe martori...
                                          &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 740 | Added by: admin | Date: 2010-06-06 | Comments (0)

Filmul prezintă o istorie a lumii în registru comic. Pricipalele episoade sunt: societatea primitivă (apariția omului primitiv, apariția artelor în lumea primitivă: muzica și pictura, căsătoria heterosexuală și homosexuală, critica de artă), Moise și cele zece porunci, antichitatea romană în vremea lui Nero, Isus și cina cea de taină, inchiziția spaniolă a lui Torquemada (sub formă de musical) și Revoluția franceză. Filmul se încheie apoteotic prin revenirea unor personaje din vremea lui Nero în timpul Revoluției franceze și prin promisiunea unei a doua părți ce ar urma sa-i cuprindă, prin alții pe Hitler pe gheață și pe vikingi.
                              &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE MUZICALE | Views: 982 | Added by: admin | Date: 2010-06-06 | Comments (0)

Kirk Kettner se iroseste intr-o slujba lipsita de viitor de agent de paza la un aeroport si are foarte putine idealuri in viata in afara de acela de a se impaca cu fosta iubita Marnie. Atunci cand frumoasa, inteligenta si fermecatoarea Molly se indragosteste de el, tanarul este primul care recunoaste ca fata ii este superioara din toate punctele de vedere, motiv pentru care decide sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a mentine aceasta relatie amoroasa. Intrucat el insusi nu intelege cum a reusit sa castige afectiunea lui Molly, Kirk Kettner nu este surprins sa observe ca familia, prietenii si fosta iubita privesc cu neincredere noua lui idila si ii ofera sfaturi ce i-ar putea ruina definitiv relatia de iubire. Incantarea si exuberanta manifestate atunci cand Molly a acceptat sa se intalneasca cu el se transf ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 709 | Added by: admin | Date: 2010-06-06 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker