filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Vineri
2024-03-29
1:16 PM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Iunie 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2010 » Iunie » 01
Elevii din ultimul an la Laguna High, organizeaza o excursie in Costa Rica, unde va avea loc Campionatul de Surfing intre licee. Cinci dintre acestia, care nu erau surferi, nu sunt invitati. Insa ei pleaca pe cont propriu in Costa Rica, hotarati sa castige concursul. Vor fi gazduiti de Boris si Tillie( doi fosti radicali hippie care mai sunt si astazi cautati de FBI). Un fost castigator al concursului de surfing, putin cam dus cu pluta ii va invata pe acestia toate secretele acestui sport si de asemena le va povesti despre o fantoma care i-a aparut dupa ce a castigat si careia i-a acordat tot timpul sau, ajungand chiar sa piarda notiunea timpului. Concursul se va tine in doua zile, unde vor trebui sa lupte impotriva altor participanti, in special impotriva colegilor de la Laguna High.
      ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 838 | Added by: admin | Date: 2010-06-01 | Comments (0)

Lincoln Six-Echo (Ewan McGregor) si Jordan Two-Delta (Scarlett Johansson) se afla printre sutele de rezidenti a unei institutii sub control la mijlocul secolului 21. La fel ca toti locuitorii acestui mediu controlat cu atentie, tot ce se refera la vietile lor de zi cu zi este monitorizat, chipurile spre binele lor. Singura cale de iesire – si speranta pe care o impartasesc cu totii- este sa fie alesi sa mearga in „Insula” – ultimul loc necontaminat din lume dupa un dezastru ecologic care, dupa cum s-a anuntat, a luat vietile tuturor de pe planeta … mai putin a lor.

Afectat de curand de cosmaruri inexplicabile, Lincoln este nelinistit si incepe sa puna la indoiala din ce in ce mai mult restrictiile asupra vietii lui. Dar nu este pregatit pentru adevar, atunci cand curiozitatea sa din ce in ce mai mare duce la descoperirea teribila ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 909 | Added by: admin | Date: 2010-06-01 | Comments (0)

John si Jeremy sunt doi burlaci de 30 de ani ce se ocupa cu medierea divorturilor. Tot timpul ei se distreaza "spargand nunti" - mergand la nunti dandu-se drept invitati, facand cunostinta cu femei tinere pentru o aventura de o noapte. John se gandeste sa se maturizeze, dar Jeremy il convinge sa mai o mai faca pentru o ultima data la nunta directorului de la trezorerie. Ajungand la nunta, Jeremy o intalnteste pe Gloria, o nimfomana, in timp ce John face cunostinta cu Claire, cu care isi doreste mai multe decat o simpla aventura. Va putea John sa-l convinga pe Jeremy sa mai ramana pana o va putea face pe Claire sa se indragosteasca de el si sa-i marturiseasca acesteia cine este cu adevarat?
                      & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 733 | Added by: admin | Date: 2010-06-01 | Comments (0)

Burke Wyatt este un barbat nevinovat, dar aflat in spatele gratiilor. El a gasit un refugiu pentru furia sa: se numeste Meciul Mortii, un sport criminal inventat de gardineni si autoritati si jucat intr-o inchisoare de maxima securitate. Wyatt este noul campion, dar cand el rezista din ce in ce mai mult ca fiind cel mai bun, miza creste.
                                                                                                  &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 824 | Added by: admin | Date: 2010-06-01 | Comments (0)

Parea doar o legenda – o caseta video cu imagini de cosmar, care duceau la un telefon prin care cel ce vazuse caseta afla in ce mod urma sa moara dupa sapte zile. Fiind reporter la un ziar, Rachel Keller (Naomi Watts) este destul de sceptica in legatura cu aceasta poveste, pana cand patru adolescenti mor in mod suspect exact la o saptamana dupa vizionarea unei astfel de casete. Fiind invinsa de curiozitate, Rachel gaseste caseta si o vizioneaza. Acum are nevoie de ajutorul prietenului sau, Noah (Martin Henderson) pentru a scapa cu viata si pentru a-si salva si fiul. Impreuna, au doar sapte zile la dispozitie pentru a descifra misterul inelului.
Remake dupa unul din cele mai mari succese din istoria filmului japonez, Averizarea il are ca regizor pe Gore Verbinski (The Mexican, Mouse Hunt) iar ca producatori pe Walter F. ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 2418 | Added by: admin | Date: 2010-06-01 | Comments (0)

Un om de afaceri (Eddie Murphy), care pare să nu poată ieşi de pe trendul descendent al carierei sale, este invitat de către fiica sa în lumea ei imaginară. Aici soluţionarea problemelor mai poate aştepta...
                                                                                                                   
  &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 748 | Added by: admin | Date: 2010-06-01 | Comments (0)

Cand in casa lui Dave, un compozitor de real... insucces, se strecoara trei veverite, barbatul incearca sa scape de ele. Dar cand veveritele arata ca pot vorbi si canta, Dave isi da seama ca ar putea da lovitura cu ajutorul lor. Surprinzatoarea colaborare dintre Dave, bataiosul Alvin, tacutul Simon si sensibilul Theodore ii rezolva compozitorului atat problemele profesioanele, cat si pe cele sentimentale.

ALVIN SI VEVERITELE, un fenomen care a incantat generatii de fani, devine un film artistic CGI cu actiune live, inzestrat cu simtul comic contemporan. Compozitorul Dave Seville transforma veveritele cantarete Alvin, Simon si Theodore in adevarate senzatii pop - dar in acelasi timp trioul scapa lucrurile de sub control si devasteaza casa lui Dave, declanseaza un adevarat haos in cariera lui si ii da peste cap viata care odinioara fusese tihnita.Filmul ii are ca interpreti pe Jason Lee ("My N ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1140 | Added by: admin | Date: 2010-06-01 | Comments (2)

Nu există blestem pe care să nu-l înlăturăm
Nu există vrajă pe care să n-o desfacem
Nu există demon pe care să nu-l distrugem

Pelicula îi aduce în prim plan pe cei doi culegători de folclor, Jacob şi Wilhelm Grimm, acum numiţi Jake (Heath Ledger) şi Will (Matt Damon), care călătoresc prin ţară, în perioada napoleoniană, pentru a învinge monştrii şi demonii, în schimbul a câţiva bănuţi. Atunci când autorităţile franceze le descoperă planurile, cei doi sunt forţaţi să se lupte cu un blestem magic.

Multe dintre renumitele lor basme, cum ar fi "Albă ca Zăpada”, "Scufiţa Roşie”, "Hansel şi Gretel”, se împletesc minunat în poveste, iar Fraţii Grimm sunt nevoiţi să se confrunte cu toată imaginaţia căreia i-au dat viaţă în această bătălie epică între fantezie şi realitate.

Au fost odată ca nic ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 1130 | Added by: admin | Date: 2010-06-01 | Comments (0)

Youth in Revolt este povestea maturizarii lui Nick Twisp, un pusti de 16 ani foarte cinic, care se foloseste de adolescenta pentru a se revolta. Scopul lui este unul singur. Sa isi piarda virginitatea, iar pentru asta va trebui sa o cucereasca pe Sheeni Saunders. Toate actiunile sale ii sperie teribil pe parintii lui, dar el este nepasator in fata acestora. El este dispus sa faca orice numai sa castige "inima" si "floarea" lui Sheeni, inclusiv sa isi faca prietenul disparut, sa arunce in aer o rulota, sa dispara in India, sau sa intre sub acoperire ca sa scape de FBI. Dar inamicul lui este de fapt Sheeni, care face tot posibilul ca acesta sa dea gres in toate icnercarile sale. Un final aproape fericit pana la adanci batraneti.
                 ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 707 | Added by: admin | Date: 2010-06-01 | Comments (0)

In aceasta aventura extrem de densa, un tanar proscris dintr-un trib primitiv e pus in situatia de a-si salva grupul de la disparitie. In ciuda faptului ca e la un nivel foarte scazut din punct de vedere al respectului primit din partea celorlalti, toti vanatori neinfricati, D'Leh spera sa castige iubirea unei frumoase printese, ce evident e mult peste nasul lui.

Cand o hoarda uriasa invadeaza satul sau, forteaza pe ceilalti vanatori sa devina sclavi si o rapesc pe Evolet, tanarul ce pana acuma parea resemnat isi da seama ca aceasta este sansa sa. Insa pentru a reusi sa-si salveze tribul din mana invadatorilor si pentru a-si salava iubirea din mainile rapitorului, baiatul va trebui sa apeleze la toate trucurile posibile si sa fie pregatit pentru orice sacrificiu.
         &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE AVENTURA | Views: 1440 | Added by: admin | Date: 2010-06-01 | Comments (0)

Wendy Christensen se afla lintr-un parc de distractii, cu prietenii ei, in momentul in care are o viziune despre cum vor muri cu totii daca se urca in rollercoaster. Isi asculta instinctul si se da jos din acesta impreuna cu cativa dintre prietenii ei, iar ceilalti care raman mor imediat ce rollercoster-ul porneste. Se crede ca este un accident, insa Wendy si Kevin realizeaza ca toti cei care au coborat din rollercoster si au fentat moartea, acum sunt urmariti de ea si ceva rau are sa li se intample pe rand la fiecare. Vor reusi ei oare sa mai pacaleasca inca o data moartea?
                                          & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 1111 | Added by: admin | Date: 2010-06-01 | Comments (1)

Kim se afla pe autostrada impreuna cu prietenii ei si la un moment dat are o premonitie; ea vede un accident teribil in care cateva masini sunt distruse complet, iar ea si amicii ei isi pierd vietile. Cateva momente mai tarziu, ingrozitoarea viziune dispare, insa Kim este sigura ca a vazut un accident care urmeaza sa se intample. Accidentul chiar se intampla, dar Kim scapa nevatamata. Acum ea crede ca moartea o pandeste la toate colturile, iar ofiterul de politie Thomas Burke incearca sa o salveze.
                                                                      &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 919 | Added by: admin | Date: 2010-06-01 | Comments (0)

Aflat in drum spre Paris impreuna cu clasa lui de franceza, Alex Browning are o premonitie in care avionul se prabuseste si nimeni nu supravietuieste. Dupa ce Alex si cativa pasageri cer sa fie lasati sa coboare, premonitia lui se adevereste, iar avionul explodeaza la decolare. In timp ce FBI-ul este convins ca Alex are ceva de-a face cu accidentul, pasagerii care au coborat din avion inainte ca acesta sa explodeze incep sa moara in moduri oribile.

Se are ca nu au facut decat sa amane finalul cu putin. Toti cei care au pacalit Moartea atunci incep sa isi piarda viata intr-o serie de accidente bizare.
                                                    &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 1622 | Added by: admin | Date: 2010-06-01 | Comments (1)

Aceasta este adevarata poveste a 8 personaje selectate pentru a locui intr-o casa pentru a afla ce se intampla cand oameni inceteaza a fi umani si incep a fi animati. Prezentat ca si un show de reality , Drawn Together raspunde intrebarilor ce se intampla cu 8 personaje diferite , din diferite epoci de animatie si stiluri unice de a trai. Printre participanti se numara: "Captain Hero," un super erou nu chiar moral luat din animatile anilor 70' ; Clara o fata de 20 de ani naiva luata din basme ; Toot un caracter alb negru luat din ani 20' ; Foxxy Love o detectiva sexy muzicanta ; Spanky Ham un porc downlodat dupa internet ; Ling-Ling un asiatic adorabil ce se gaseste pe cartonase ; Wooldoor-Sockbat si Xandir.
                                   &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 803 | Added by: admin | Date: 2010-06-01 | Comments (0)

Construit pe tiparul dezastrului ce se
insinueaza in mijlocul unei comunitati linistite, in care oamenii sunt
binevoitori si toti stiu totul despre ceilalti, filmul Slither este o
combinatie surprinzatoare intre doua genuri antagonice – comedie si
horror. Fara a cadea in parodie, Slither prezinta povestea unei
comunitati americane – din Wheelsy – ce se confrunta cu aparitia unei
prezente malefice care incepe sa decimeze membrii comunitatii. Insumand
elemente din numeroase filme horror anterioare, productia este scrisa
si regizata de James Gunn, de numele caruia se leaga scenariile
comediilor Scooby-Doo (2002) si Scooby Doo 2: Monsters Unleashed (2004)
                                        ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 780 | Added by: admin | Date: 2010-06-01 | Comments (0)

Se spune ca Halloweenul este noapte in care mortii se trezesc sa umble printre noi iar alti monstri inimaginabili umbla liberi. Ritualurile de la All Hallows Eve au fost gandite pentru a ne proteja de necazurile aduse de ei, iar un orasel este pe cale sa invete o lectie terifianta: unele traditii mai bine nu se uita.
Nimic nu e ceea ce pare cand un cuplu din suburbii afla care sunt implicatiile stingerii unui "Jack-O-Lantern" inainte de miezul noptii; patru femei se intalnesc cu un obsedat mascat la un festival local; un grup de tineri pusi pe sotii merge prea departe si descopera terifiantul adevar ascuns intr-o legenda locala; si un singuratic artagos este vizitat de un colindator ciudat. Costume si dulciuri, stafii si spiridusi, monstrii si masacru... bunatatile de Halloween devin mortale in timp ce creaturi ciudate de toate felurile incearca sa supravietuiasca celei mai infricosatoare nopti a anului.
  ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1011 | Added by: admin | Date: 2010-06-01 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker