filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Vineri
2024-04-26
0:26 AM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Aprilie 2024  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » FILME ONLINE GROAZA/HORROR
In anii 80, un psihopat numit Freddy Krueger, a omorat cativa copii cu ajutorul unei manusi prevazute cu lame ascutite pe post de degete. Arestat dar eliberat el devine victima razbunarii parintiilor copiilor ucisi si moare ars, in beciul unde lucra. La ani dupa moartea sa, adolescentii Nancy, Tina, Rod si Glen, ai caror parinti au fost responsabili de moartea lui Krueger, trec prin cosmaruri terifiante in care apare un om ars, imbracat ciudat, purtind o manusa cu lame ascutite. Fantoma lui Freddy Krueger ii vaneaza unul cite unul iar Nancy isi da seama ca trebuie sa ramina treji si isi avertizeaza si prietenii. Nancy stie ca trebuie sa gaseasca o cale de a-l opri pe Krueger sau nu va mai dormi niciodata.
                                  &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 856 | Added by: admin | Date: 2010-05-30 | Comments (0)

n
timp ce nava de remorcare Nostromo se intoarce spre Pamant, echipajul
intercepteaza un semnal SOS de pe o planeta apropiata si pornesc in
directia ei pentru a investiga. Dupa o aterizare proasta, cativa membri
ai echipajului parasesc nava pentru a explora zona, gasind cuibul unei
creaturi necunoscute. In acest timp, computerul navei lor descifreaza
mesajul, care se dovedeste a nu fi de fapt o chemare in ajutor, ci un
avertisment. Cand unul din ouale din cuib este tulburat, echipajul nu
constientizeaza pericolul ce ii paste, decat atunci cand este prea
tarziu.
                                       &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 792 | Added by: admin | Date: 2010-05-30 | Comments (0)

Larry se întoarce la casa părintească pentru a se împăca cu tatăl său. Aici se îndrăgosteşte de Gwen, patroana unui magazin de antichităţi, căreia îi face cadou un frumos baston cu maciulia în formă de cap de lup. Când Larry o salvează pe o prietenă a lui Gwen de un lup, bărbatul este muşcat şi devine vârcolac. Larry încearcă să scape de blestem, dar sătenii încep să vâneze bestia care le tulbură nopţile. Unul dintre cei mai inverşunaţi vânători este chiar tatăl lui Larry.
                                                                    &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 928 | Added by: admin | Date: 2010-05-28 | Comments (0)

Sase luni dupa intalnirea cu Samara si cu caseta ucigasa, Rachel Keller ( Naomi Watts ) si fiul ei Aiden ( David Dorfman ) pleaca din orasul Seattle pentru a locui intr-un orasel mic dintr-o zona rurala unde ei cred ca vor fi in siguranta.

La scurt timp dupa ce ajung, totusi, Rachel aude despre un student pe nume Jake ca a murit in circumstante asemanatoare ca victimele din trecut a Samarei. Apoi, acasa, Aiden, incepe sa intre intr-o stare de hipotermie, si este plin de vanatai pe corp. Acum, se pare ca viata lui Aiden este in pericol, fiind urmarit si insotit de Samara de fiecare data. Inca odata, Rachel trebuie sa investigheze treculul fetitei daca vrea sa isi salveze fiul de la o moarte sigura.
                     & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 1378 | Added by: admin | Date: 2010-05-28 | Comments (0)

Un grup de adulti primeste o lovitura din trecut. Un spirit malefic, cunoscut ca "It" ( El ), aratindu-se sub infatisarea unui clovn cu numele de Pennywise ucide copii din Derry, Maine. Adultii stiu despre acest spirit dar nu vorbesc despre el de frica. Sapte prieteni, , Bill, Eddie, Mike, Bev, Stan, Richie si Ben, au vazut si au auzit lucruri ciudate. Ei au format grupul "norocosilor" si au decis sa lupte impotriva spiritului. Grupul a reusit, cumva, sa-l invinga iar "It" a disparut pentru 30 de ani.

Dupa aceasta perioada, Mike, singura persoana din grup ramasa in Derry, suspecteaza ca "It" s-a intors din nou si incearca sa-i adune la un loc pe membrii grupului, acum adulti cu probleme, in urma unei promisiuni pe carea si-o facusera unii altora in urma cu 30 de ani. Acelasi spirit, mai malefic decit inainte va veni fata in fata cu mebrii grupului pentru
           &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 909 | Added by: admin | Date: 2010-05-28 | Comments (0)

Functionara Marion Crane din Phoenix s-a saturat de modul ei de viata. Se intalneste cu iubitul ei, Sam, in pauzele de masa si nu se pot casatori pentru ca Sam trebuie sa dea aproape tot ce castiga pentru pensia alimentara. Intr-o vineri, Marion este insarcinata de seful ei sa depuna la banca 40.000 de $. Aceasta vede oportunitatea unei noi vieti, asa ca paraseste orasul si se indreapta spre magazinului lui Sam din California. Obosita de condus si prinsa de furtuna, Marion iese de pe autostrada si se opreste la "The Bates Motel". Motelul este ingrijit de un barbat tanar taciturn, Norman, care pare a fi dominat de mama sa. Dupa ce serveste cina, Marion se intoarce in camera pentru un dus...
                                        & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 1244 | Added by: admin | Date: 2010-05-28 | Comments (0)

Atunci cand Jess loveste cu masina un pescarus in drumul ei spre portul local, nu stie ca este vorba despre un avertisment infricosator a ceea ce urmeaza sa se intample. Dupa ce urca pe puntea unui yacht impreuna cu un grup de prieteni pentru a face o croaziera de relaxare pe Oceanul Atlantic, femeia isi da seama ca lucrurile nu sunt asa cum ar trebui sa fie, dar nu isi poate explica ce anume ii starneste nelinistea si suspiciunile pana in momentul in care ambarcatiunea lor este lovita de o furtuna puternica si este scufundata in Triunghiul Bermudelor.

Pentru a se pune la adapost de intemperiile atmosferice si pentru a-si salva vietile, tinerii se refugiaza pe un vapor care pare pustiu si al carui ceas de bord s-a oprit de multa vreme, dar pe care Jess are impresia neplacuta si angoasanta ca a mai navigat in tr ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 799 | Added by: admin | Date: 2010-05-27 | Comments (0)

Cateva persoane primesc mesaje terifiante pe telefon despre propriile clipe ale mortii. Desi mesajele pot fi sterse, "numarul" lor e pe terminate. Beth Raymond (Shannyn Sossamon) ramane traumatizata dupa ce este martora uciderii macabre a doua prietene la doar cateva zile distanta. Chiar mai tulburator de atat, ea stie ca amandoua primisera mesaje infricosatoare, inregistrari adevarate ale propriei lor morti. In mod imposibil, apelurile au fost primite cu cateva zile inainte de moartea lor, dar fiecare moarte a survenit exact in modul descris in mesaj. Politia crede ca Beth are halucinatii, cu exceptia detectivului Jack Andrews (Edward Burns) a carui proprie sora a fost ucisa intr-un accident macabru care seamana izbitor cu moartea prietenelor lui Beth, Leann (Azura Skye) si Taylor (Ana Claudia Talacon). Impreuna, Jack si beth ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 1239 | Added by: admin | Date: 2010-05-26 | Comments (0)

                          
                          
                       
                  
                   
                
                
    ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 923 | Added by: admin | Date: 2010-05-25 | Comments (0)

Pe o insulă din apropierea costei Americii de Nord, localnicii sunt fortaţi să pornească la luptă împotriva unei epidemii care le transformă rudele şi cunoştinţele în zombi nu prea inteligenţi, dar foarte feroce şi contagioşi. Nimic nu-i împiedică pe cei neinfectaţi să spere la un leac ce-i va scoate pe zombi din starea de morţi-vii.
                             
                               
                      & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 845 | Added by: admin | Date: 2010-05-24 | Comments (0)

« 1 2 ... 35 36 37 38 39 40 »
....

eXTReMe Tracker