filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Duminică
2024-05-05
11:48 AM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Mai 2024  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » FILME ONLINE GROAZA/HORROR
Un adolescent in varsta de 17 ani pe nume Jamie Morgan locuieste in zona estica a Londrei impreuna cu mama lui Marion, tatal sau George decedand pe vremea cand el era copil. Intrucat s-a nascut cu un semn dizgratios in forma de inima pe chip din pricina caruia a devenit tinta tachinariilor celorlalti, Jamie este singuratic si nefericit, canalizandu-si energia in pasiunea sa pentru fotografie. Dupa ce urmareste jurnalele de stiri ce prezinta actele de violenta comise de catre un grup de tineri care poarta masti demonice, iar mama lui este ucisa cu brutalitate de acesti atacatori, Jamie Morgan intelege ca asasinii nu sunt oameni mascati, ci creaturi ale infernului. Dornic sa rezbune moartea mamei sale, baiatul il cunoaste pe Papa B, intruchiparea Satanei, care ii propune un pact faustian: indepartarea definiti ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 755 | Added by: admin | Date: 2010-07-02 | Comments (0)

Stephen si Cheryl sunt colegi de facultate care fac un documentar despre ce anume ii sperie pe oameni. dar ei n-au nici cea mai mica idee ca partenerul lor, Quaid a fost martor atunci cand parintii sai au fost ucisi de catre un lunatic si vrea sa faca experiente pe propria lui spaima. Cei trei incep sa discute cu oamenii pentru a descoperi ce experiente terifiante au trait sau de ce anume se tem cel mai mult, dar Quaid se plictiseste repede si decide sa ridice studiul la un alt nivel , afisand propriile lor vulnerabilitati in fata camerei. Cand Stephen si Cheryl realizeaza ca au facut echipa cu un nebun, ei se regasesc si ca subiecte in experimentul caruia i-au dat viata. Aceasta experienta ii va invata despre frica si spaima mai mult decat o minte umana poate suporta.
                     &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 721 | Added by: admin | Date: 2010-06-29 | Comments (0)

Este Ajunul Crăciunului, orăşelul se întunecă, iar cei câţiva chiriaşi rămaşi la Ravenwood realizează că sunt blocaţi în clădire. Să fie ei singuri acolo?
                                                                                             
                            &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 826 | Added by: admin | Date: 2010-06-29 | Comments (0)

Filmul Autumn incepe cu caderea unei frunze de culoare rosie care simbolizeaza ,, cam cat ii trebuie unei frunze sa cada pe paman, atat ii trebuie si unei victime sa moara''. Virusul care s-a napustit asupra oraselor a fost foarte rapid si in cateva minute au murit oameni din orase intregi. Cei care au supravetuit au ramas socati si foarte nepregatiti pentru o asa devastare. Acest virus care a lovit populatia de pe glob a avut o forta neimaginabila pentru ca nici cei mai experimentati supravetuitori nu au putut face fata. Cand Emisfera Nordica a inceput sa intre in anotimpul iernii situatia s-a complicat foarte tare deoarece virusul si zecile de mii de cadavre erau partial conservate.
                                     &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 853 | Added by: admin | Date: 2010-06-28 | Comments (0)

Bazat pe o poveste reala, filmul "The Haunting in Connecticut" este un horror in centrul caruia se afla familia Campbell, al carei fiu adolescent pe nume Matt este diagnosticat cu cancer si trimis sa urmeze un tratament medical adecvat in nordul statului Connecticut. Fortati sa se mute intr-o noua locuinta, situata in apropierea clinicii in care trebuie sa fie tratat Matt, sotii Sara si Peter Campbell constata ca fiul lor este din ce in ce mai afectat de activitatea paranormala ce pare sa se desfasoare in interiorul si in exteriorul casei si, desi pun initial pe seama stress-ului cauzat de maladie evenimentele supranaturale violente care il implica pe Matt, fac cercetari si descopera ca s-au mutat de fapt intr-o fosta morga cu un istoric intunecat.

Fiind disperata, Sara apeleaza la ajutorul unui preot enigmat ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 746 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

Dybbuk (dĭb'ŏŏk, dē-bōōk') : substantiv. Un demon, sau sufletul unei persoane decedate care intra in corpul unei persoane vii si ii dirijeaza comportamentul; exorcizarea este posibila numai printr-o ceremonie religioasa;
Uneori, sufletul unei persoane care a murit a fost atat de intinat de rau incat nu ii este permisa intrarea in Rai. Trebuie sa rataceasca vesnic intre granitele celor doua lumi, cautand cu disperare un nou trup in care sa locuiasca.
Iar cateodata reuseste.
Pentru crearea viziunilor de cosmar ale tinerei bantuite de un demon puternic Goyer si-a selectat o echipa de tehnicieni si creatori talentati, printre care regizorul de imagine JAMES HAWKINSON (The Hitcher, Arrested Development), scenograful CRAIG JACKSON (Stranger Than Fiction, The Lake House), editorul JEFF BETANCOURT (The G ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 2337 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

                                                                                                              
                                              ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 793 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

Thriller psihologic cu buget redus, Blood River prezintă amănunţit descompunerea unui cuplu. Aflaţi pe drum către părinţii unuia dintre ei, doi tineri proaspăt căsătoriţi ajung într-un oraş abandonat după ce o pană de cauciuc îi obligă să facă popas. În straniul orăşel, cei doi întâlnesc un bărbat misterios ce pare să deţină suspect de multe informaţii despre ei. Printr-un apăsător joc al manipulării, bărbatul reuşeşte să distrugă aparent puternica încredere reciprocă dintre cei doi tineri. De aici şi până la ivirea unor secrete teribile mai e doar un pas. Cine este necunoscutul, de unde ştie atâtea despre ei şi, mai ales, ce va aduce pentru cei doi întâlnirea cu acesta?
                                          &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 697 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

                                                                                           
                                                        &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 986 | Added by: admin | Date: 2010-06-24 | Comments (0)

În străvechea Chină, tânăra Kwan Yin era ucisă de catre tatăl său deoarece rămăsese însărcinată cu un tânăr nedemn de rangul său. Acesta îi scosese ochii și îi străpunsese pântecele. În timp ce murea, aceasta făcuse un descântec ce se pare că aducea nemurirea prin intermediul colierului aflat la gâtul său. În secolul nostru, Owen Quinlin reușește să găsească mormîntul ei și să recupereze colierul. El înființează o sectă. În cadrul sectei, un ritual prin care încerca să dobândească puterile zeiței se transformă într-un masacru atunci când una dintre discipole refuză să i se supună. Peste ani, un grup de studenți pregătesc o lucrare despre secta lui Kwan Yin. Ca urmare, lucruri stranii încep să se întâmple...
                       ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 847 | Added by: admin | Date: 2010-06-06 | Comments (0)

« 1 2 ... 33 34 35 36 37 ... 39 40 »
....

eXTReMe Tracker