filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Duminică
2024-04-28
9:37 PM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Octombrie 2013  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2013 » Octombrie » 28
Gone - Disparuta (2012)

Regizor:
Heitor Dhalia
Scenarist:
Allison Burnett
Genul:
Drama / Thriller
Durata:
94 minute
Rating:12

În urmă cu un an, Jill Conway a fost răpită din propriul pat în toiul nopţii, transportată într-o pădure şi aruncată într-o groapă adâncă, în care existau rămăşiţe umane provenite de la alte victime inocente. Voinţa, curajul şi norocul au ajutat-o pe tânără să scape din ghearele acelui sociopat periculos, dar trauma psihică suferită cu acel prilej nu s-a vindecat în totalitate, iar Jill încă se teme că asasinul în serie s-ar putea întoarce pentru a-şi finaliza planul, mai ales că ea este singura victimă pe care nu a reuşit să o ucidă şi care l-ar putea identifica. Lucrând în schimbul de noapte, Jill este şocată să descopere că sora ei Molly a dispărut în intervalul în care ea s-a aflat la serviciu din apartamentul în care locuiau ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 694 | Added by: admin | Date: 2013-10-28 | Comments (0)

Hard Boiled Sweets (2012)

Regizor:
David Hughes
Scenarist:
David Hughes
Genul:
Thriller / Crima
Durata:
84 minute
Rating:
n/a

Film interesant, in sensul ca un grup de masculi ce detineau controlul asupra prostituatelor dintr-un cartier londonez, o dau in bara, adica sunt eliminati pana la urma din afacere de catre femei.
                                                                                              ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 654 | Added by: admin | Date: 2013-10-28 | Comments (0)

Bel Ami (2012)

Regizori:
Nick Ormerod
Declan Donnellan
Scenaristi:
Rachel Bennette
Guy de Maupassant
Genul:
Drama
Durata:
102 minute
Rating:16

Pattinson e Georges Duroy, un cuceritor, care manipulează femei din înalta societate pentru a putea ajunge în vârful ierarhiei din Paris, în anii 1890. Printre frumoasele ce vor fi manipulate sunt Uma Thurman, Christina Ricci şi Kristin Scott Thomas. Duroy - "Bel Ami", eroul imaginat de scriitorul Guy de Maupassant, e un bădăran care trăieşte fără regrete şi reuşeşte, în cele din urmă, să obţină tot ce vrea. El e un jurnalist cu ambiţii mari care se foloseşte de şarmul său pentru a urca pe scara socială ajutat de femei bogate şi sus-puse. Uma Thurman va fi soţia unuia dintre prietenii lui Duroy, personajul lui Pattinson. În cele din urmă ea va fi sedusă şi se va căsători cu Duroy. Kristin Scott Thomas e una dintre femeile care ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 862 | Added by: admin | Date: 2013-10-28 | Comments (0)

Outpost: Black Sun (2012)

Regizor:
Steve Barker
Scenaristi:
Rae Brunton
Steve Barker
Genul:
Groaza / Actiune
Durata:
101 minute
Rating:
n/a

În film totul planează în jurul lui Klausner. Acesta, un adept SS-ist , încearcă să creeze o armată de soldați pe care să nu-i combată nimic și în fața cărora nici gloanțele să nu aibă prea multe de spus . Klausner , ajuns acum la o vârstă înaintată , dorește mai mult ca oricând întemeierea unei fabrici de super-soldați , hrăniți cu energie care provine de la un mega-reactor ascuns în fostele buncare SS-iste și bine aparat de acei super-soldați.Bineînțeles ca aceste acțiuni ale lui Klausner nu sunt agreate de celelalte forțe armate și în zonă sunt trimise trupe NATO . Astfel începe vânătoarea soldaților-monștri și a ,,tatălui'' acestora .

Eroii peliculei sunt Lena și Wallace care se alătură și ei  trupelor NATO , având ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 825 | Added by: admin | Date: 2013-10-28 | Comments (0)

Red Tails (2012)

Regizor:
Anthony Hemingway
Scenaristi:
John B. Holway
Aaron McGruder
John Ridley
Genul:
Razboi / Istoric / Drama / Aventura / Actiune
Durata:
125 minute
Rating:12

Inspirata din evenimente reale petrecute în anul 1944, in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, drama de actiune "Red Tails" relateaza povestea pilotilor afro-americani ce au facut parte din programul de antrenament Tuskegee si au fost fortati sa lupte zi de zi cu prejudecatile rasiale si discriminarea atat in localitatile lor de bastina, cat si in sanul armatei, fiind retinuti la baza militara si impiedicati sa isi demonstreze calitatile de aviatori de top, desi camarazii lor albi erau inclusi in escadrilele combatante dupa numai trei luni de antrenament. Intrucat razboiul era departe de a se fi incheiat in Europa, iar trupele aliate faceau fata cu destul de multa dificultate Puterilor ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 847 | Added by: admin | Date: 2013-10-28 | Comments (0)

This Means War - Să fie război! (2012)

Regizor:
McG
Scenaristi:
Marcus Gautesen
Simon Kinberg
Timothy Dowling
Genul:
Dragoste / Actiune / Comedie
Durata:
97 minute
Rating:12

Doi dintre agenţii de elită ai Central Itelligence Agency sunt atât de bine antrenaţi şi dispun de atât de multe abilităţi profesionale încât şi-ar putea neutraliza în orice moment rivalii din serviciile secrete ale altor naţiuni, iar faptul că sunt prieteni din copilărie şi parteneri inseparabili în misiuni îi transformă într-o forţă greu de învins. Relaţia de prietenie le este pusă la încercare atunci când spionii descoperă că sunt îndrăgostiţi de aceeaşi femeie, însă decid să nu-i mărturisească frumoasei Lauren Scott că se cunosc între ei şi că sunt la curent cu jocul dublu pe care îl face ea întâlnindu-se simultan cu amândoi, propunându-şi să intre în competiţie unul cu altul pentru a câştiga ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 822 | Added by: admin | Date: 2013-10-28 | Comments (0)

The Devil Inside (2012)

Regizor:
William Brent Bell
Scenaristi:
Matthew Peterman
William Brent Bell
Genul:
Groaza
Durata:
83 minute
Rating:16

Michael e un tânăr care speră să devină un regizor profesionist. El o cunoaşte pe Isabella, o fată din Italia care are mama internată la psihiatrie. Femeia se află la spital după ce a omorât mai mulţi oameni în urmă cu câţiva ani. Isabella crede că mama ei a ajuns criminală fiindcă e posedată aşa că îl convinge pe Michael să o însoţească în Italia, pentru a-şi vizita mama la psihiatrie şi a descoperi adevărul. Cei doi tineri iau cu ei şi doi preoţi care să poată face o exorcizare.
                                           ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 712 | Added by: admin | Date: 2013-10-28 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker