filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Miercuri
2024-04-24
12:21 PM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Octombrie 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2011 » Octombrie » 18
Steven Seagal este Matt, un fost politist de elita, care are o problema cu jocurile de noroc si un munte de datorii. Cand un tip misterios se ofera sa îi acopere toate datoriile daca în schimb îl asasineaza pe cel mai celebru gangster din oras, Matt ia o decizie care îi va schimba viata pentru totdeauna.
Singurul om care îl poate apara pe Matt este casatorit cu fosta sotie a acestuia si detine legal custodia asupra fiicei sale. Mai rau este faptul ca Matt are probleme cu alcoolul si jocurile de noroc, care îi distrug permanent eforturile de a fi un tata bun. El are sansa de a lua totul de la zero cand un batran misterios cumpara toate vechile lui datorii la masa de joc. În schimb însa, Matt trebuie sa îi jure loialitate deplina si sa îsi foloseasca talentul pentru a-i ucide pe cei mai celebri criminali din oras. Matt trebuie sa învete mecanismele politic ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 744 | Added by: admin | Date: 2011-10-18 | Comments (0)

Jonah Hex este un ucigas profesionist, care poate sa gaseasca orice si pe oricine, oricat de bine s-ar ascunde. Dupa ce a invins moartea, povestea lui Jonah este transpusa undeva in zona mitului si a legendei, fiind lasat cu un picior in lumea reala si cu altul pe "lumea cealalta". Singura lui legatura cu lumea reala este o tanara prostituata, pe nume Leila, a carei viata intr-un bordel a lasat-o cu multe traume si amintiri urate. Insa trecutul lui Jonah este pe cale sa-l prinda din urma cand armata SUA ii face o oferta pe care n-o poate refuza: in schimbul libertatii sale, el trebuie sa il localizeze si sa il opreasca pe Quentin Turnbull, un terorist periculos. Turnbull, care la randul sau isi aduna o armata si se pregateste sa dezlantuie iadul, este cel mai vechi inamic al lui Jonah, si nu se va opri pana nu-l va omori pe acesta.
       &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE WESTERN | Views: 926 | Added by: admin | Date: 2011-10-18 | Comments (0)

Daniel Bennett isi pierde sotia si unicul fiu intr-un cumplit accident de masina si, in timp ce se afla el insusi in convalescenta dupa ranile suferite, reuseste sa reconstruiasca camera video a baiatului, care fusese distrusa in momentul impactului. Dobandind puteri supranaturale in urma accidentului, respectiva camera video poate stopa curgerea fireasca a timpului atunci cand este apasat butonul de pauza.
Aceasta revelatie il ajuta pe Daniel Bennett sa umple golul ramas in viata lui si sa isi asume responsabilitatea pentru viata lui Sarah Kane, o femeie proaspat casatorita al carei sot a decedat in acelasi accident de automobil ca si familia lui. Initial, barbatul se multumeste sa o observe de la distanta pe Sarah, fara sa se implice in existenta ei cotidiana, dupa care se foloseste de puterea extraordinara a camerei video pe ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 704 | Added by: admin | Date: 2011-10-18 | Comments (0)

Ce au în comun un patron de club de noapte, un mafiot, o stripteuzã, un barman, doi asasini, o prostituatã, un clarvãzãtor... Vietile lor se intersecteazã si iau o turnurã total neasteptatã când sunt implicati, cu sau fãrã voia lor, în evadarea unei fete bolnave, dintr-un spital de boli mintale. Este vorba de Lucille care suferă de o labilitate psihică, încă din copilărie. A o ajuta pe Lucille, înseamnă moarte sigură. Practic, ei devin prizonierii urzelilor sinistre ale fetei obsedate de distrugere, care începe sã-i urmãreascã pentru ai ucide. Acesta este filmul: o fatã... un blestem... saptesprezece cadavre...
                                              & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 630 | Added by: admin | Date: 2011-10-18 | Comments (0)

Dom Cobb este un hot experimentat, cel mai bun în arta periculoasă de extractie, furtul secretelor valoroase stocate adânc în subconstient în timpul stării de vis, atunci când mintea este cea mai vulnerabilă. Capacitatea lui Cobb a făcut din el un jucător râvnit în această nouă lume inselătoare de spionaj corporativ, dar de asemenea a făcut din el un fugar international si l-a costat tot ce a iubit. Acum lui Cobb îi este oferită o sansă de răscumparare. Un ultim loc de muncă ar putea să-i dea viata înapoi, dar numai dacă el poate realiza imposibilul numit Inception (început). În locul unui jaf perfect, Cobb si echipa sa de specialisti trebuie să obtină opusul: sarcina lor nu este sa extragă o idee, ci să o planteze. Dacă reusesc, ar putea fi o crimă perfectă. Dar nici un fel de planificare atenta sau expertiză nu poate pregati echipa pentru un inamic periculos, care pare să ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 641 | Added by: admin | Date: 2011-10-18 | Comments (0)

Povestea lui Clark, un criminal platit, care se ascunde intr-o regiune idilica din sudul Italiei pentru a-si pregati o ultima lovitura de maestru inainte de a se retrage din activitate. Desi in mod obisnuit Clark este foarte retras si manifesta o reala aversiune fata de relatiile interumane, reuseste sa lege cateva prietenii cu localnicii, se implica intr-o idila cu o prostituata si ii face vizite dese si confesiuni preotului din sat. Pretinzand ca este jurnalist si a venit in zona pentru a poza peisaje, Clark simte ca cineva este pe urmele lui si ca prieteniile si aventurile romantice in care s-a implicat au inceput sa-i complice misiunea pentru care a fost angajat.
                                  &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 651 | Added by: admin | Date: 2011-10-18 | Comments (0)

Un grup de infractori din Los Angeles continua sa ridiculizeze si sa intarate fortele de politie din oras perfectand de multa vreme planuri perfecte de a jefui bancile. Hotii intra si ies din locatiile alese pentru a fi jefuite cu o precizie de ceasornic, nu lasa in urma niciun indiciu ce ar putea conduce la identificarea si capturarea lor si pun in scena cu o maiestrie demna de invidiat lovituri din ce in ce mai indraznete si mai periculoase, cu recompense materiale pe masura. Atunci cand un complice proaspat eliberat conditionat din inchisoare le propune o ultima actiune de anvergura, ce le-ar introduce in conturi suma de 20 de milioane de dolari, jefuitorii de banci nu se pot abtine sa nu accepte provocarea. Numai ca de data aceasta trebuie sa il infrunte pe incapatanatul si durul detectiv de politie Jack Welles, un dependent de munca care si-a facut un ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 869 | Added by: admin | Date: 2011-10-18 | Comments (0)

Partial bazat pe nuvela "Adjustment Team" a autorului Philip K. Dick, filmul science-fiction cu elemente romantice "The Adjustment Bureau" il are in centrul actiunii pe ambitiosul si carismaticul politician David Norris, caruia soarta i-a rezervat un loc privilegiat in Senatul Statelor Unite ale Americii. Atunci cand o intalneste pe fermecatoarea balerina Elise Sellas si se indragosteste de ea, David Norris se abate fara sa stie de la drumul pe care i l-a trasat destinul propriu, moment in care un grup de barbati misteriosi, imbracati in costume elegante asemanatoare cu cele ale oamenilor de afaceri, decid sa intervina pentru a-l impiedica pe tanarul politician sa isi continue idila cu dansatoarea si sa modifice astfel existenta ce i-a fost menita inca de la nastere. Convins ca agentii destinului de la The Adjustment Bureau isi vor folosi puterile supra ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 696 | Added by: admin | Date: 2011-10-18 | Comments (0)

Puiul de cucuvea Soren este visator si idealist, fiind extrem de incantat de povestile pe care i le relateaza tatal lui despre razboiul mitic dintre cucuvelele diabolice de la Academia St. Aegolius si cucuvelele pasnice si intelepte care traiesc in Marele Copac de pe insula Ga'Hoole. In vreme ce Soren isi doreste sa faca parte din grupul de luptatori pentru dreptate din Ga'Hoole, fratele lui mai mare pe nume Kludd vrea sa zboare, sa vaneze si sa ii fure mezinului statutul de favorit al tatalui lor. Invidia si gelozia lui Kludd au drept consecinta capturarea ambilor pui de catre cucuvelele de la St. Aegolius, care pretind ca patroneaza un orfelinat, dar in realitate ii transforma pe cei rapiti in soldati. Dupa ce evadeaza cu indrazneala din captivitate, Soren si noii lui prieteni se aventureaza in zbor peste mare si prin ceata sp ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 704 | Added by: admin | Date: 2011-10-18 | Comments (0)

"Miss Conception" este o comedie romantica ce pune accentul pe o scurta perioada din viata Georginei Scott, o londoneza frumoasa si ambitioasa in varsta de 33 de ani, preocupata de cariera ei, care iubeste foarte mult copiii si isi doreste cu disperare sa devina la randul ei mama.Dupe ce epuizeaza toate argumentele in incercarea de a-l convinge pe iubitul ei Zak, cu care are o realtie serioasa si de lunga durata, Georgina isi da seama ca acesta nu doreste sa aiba copii niciodata si ii cere sa isi impacheteze bagajele si sa paraseasca locuinta comuna. Pentru ca tocmai trebuia sa plece in interes de serviciu timp de cateva zile, Zak spera ca partenera lui de cuplu se va calma si va deveni mai rezonabila pana la intoarcerea lui. Dar Georgina, cunoscand faptul ca toate femeile din familia ei s-au confruntat cu problema menopauzei precoce, consulta un medic specialist si afla c ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1005 | Added by: admin | Date: 2011-10-18 | Comments (0)

Filmul a fost realizat in anul 2000 de regizorul Antonio Cuadri,avandu-i in rolurile principale pe Salma Hayek,Carmelo Gomez si Fernando Valverde. Interceptat de un necunoscut pe cand incerca sa isi puna capat vietii,Martin este convins de intrus sa isi mai prelungeasca firul vietii cu inca o saptamana,indatorandu-se cu o suta de milioane la niste camatari care,oricum,cand nu le va putea achita datoria,il vor ucide. Dar,asa cum se intampla in mai toate filmele pe aceasta tema,omul indrageste atat traiul pe picior mare,cat si gratiile candidei Lola,incat,in fata inevitabilului,ii e greu sa se resemneze.Dar Lola nu e ceea ce pare!
                                         & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 667 | Added by: admin | Date: 2011-10-18 | Comments (0)

Cea de-a patra parte a francizei "Resident Evil", care are la baza un joc video de succes, recurge pentru prima data la tehnologia 3D. "Resident Evil: Afterlife" este un horror science-fiction al carui personaj principal este Alice, o supravietuitoare a periculosului virus care a lovit si devastat orasul Los Angeles cu cinci ani in urma si care a transformat pe toti cei infectati in zombii. Luptandu-se in continuare cu Albert Wesker, presedintele corporatiei Umbrella, care si-a stabilit cartierul general la Tokyo si comunica prin intermediul hologramelor cu subalternii sai, curajoasa Alice beneficiaza de sprijinul neasteptat al vechii ei prietene Claire Redfield pentru a-i cauta pe supravietuitori si a-i conduce spre un loc in care sa se simta in siguranta. Atunci cand Alice si camarazii ei ajung in Los Angeles, constata faptul ca metropola este condusa de catr ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 632 | Added by: admin | Date: 2011-10-18 | Comments (0)

                                                                                       
                                                             &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE SF | Views: 852 | Added by: admin | Date: 2011-10-18 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker