filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Vineri
2024-04-19
3:04 AM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Martie 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2011 » Martie » 30
Un editor din New York, Kate Wilkinson are tot ce isi doreste in afara de dragostea unui barbat. Matt Harrison este un scriitor de care Kate se indragosteste si crede ca acum are tot ce isi poate dori o femeie de la viata. Cand relatia devine serioasa Matt rupe relatia cu ea fara nici o explicatie. Kate cu inima franta primeste un colet de la Matt, un colet in care gaseste jurnalul sotiei decedate a acestuia, Suzanne. Kate citeste jurnalul lui Suzanne si reflecteaza asupra propriilor sentimente fata de Matt.
                                                                &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 791 | Added by: admin | Date: 2011-03-30 | Comments (0)

                                                                                                           
                                               ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 711 | Added by: admin | Date: 2011-03-30 | Comments (0)

  In anul 1968, la cea mai mare fabrica de automobile Ford din Europa lucrau 187 de femei, care executau la masinile de cusut husele din piele cu care erau acoperite banchetele si care isi desfasurau activitatea in conditii grele, fiind platite cu sume mult mai mici de bani decat cei 55.000 de angajati barbati. Atunci cand afla ca salariile le vor fi micsorate, angajatele fabricii din Dagenham - Anglia o insarcineaza pe Rita O'Grady sa le reprezinte interesele in cursul unei intrevederi cu patronatul si, incurajata de catre liderul de sindicat Albert si de catre colegele si prietenele ei Brenda, Monica, Sandra, Eileen si Connie, femeia care pana atunci se multumise cu statutul de sotie si mama devine promotoarea unei miscari de emancipare fara precedent, care are drept consecinta obtinerea de drepturi egale intre femei si barbati. Sustinute si de catre Lisa, sotia educata, intel ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 738 | Added by: admin | Date: 2011-03-30 | Comments (0)

Un grup de turisti carora li s-au inmanat binocluri urmaresc bizarele evenimente ce se petrec chiar sub ochii lor si il au ca protagonist pe un cauciuc de automobil botezat Robert, care a prins viata si a descoperit ca dispune de capacitati telekinetice de care se poate folosi in scopuri distructive. Rostogolindu-se printr-un oras nord-american situat intr-o regiune desertica, Robert striveste un gandac si o sticla goala din plastic, insa, atunci cand ii apar in cale obstacole pe care nu le poate depasi in mod normal, isi concentreaza energiile negative si le face sa explodeze prin puterea "mintii". Initial, cauciucul ucide o pasare si un iepure de camp, insa dupa ce dezvolta o obsesie periculoasa fata de o frumoasa bruneta care se plimba cu masina prin desert si isi da seama ca dragostea lui este imposibila si nu i se va raspunde cu aceleasi sentimente, Robert isi manifesta spiritul vindicativ ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 785 | Added by: admin | Date: 2011-03-30 | Comments (0)

Sergentul Brandon King, erou de război, decorat în operaţiunile din Irak, se întoarce nerăbdător acasă, în micul orăşel din Texas în care locuieşte alături de cei dragi. Încearcă să-şi reia viaţa pe care a lăsat-o în urmă, având alături familia şi pe cel mai bun prieten al său, Steve Shriver, alături de care a fost plecat în misiunile armate.
Împreună cu ceilalţi camarazi de război, Brandon şi Steve doresc să revină în sânul comunităţii. Planurile însă le sunt date peste cap atunci când Brandon este rechemat la datorie. Situaţia ajunge să-i pună la încercare credinţa în fiecare lucru în care a crezut până atunci: legătura afectivă cu familia, loialitatea şi prietenia, limitele dragostei şi valoarea onoarei.
                               &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE RAZBOI | Views: 907 | Added by: admin | Date: 2011-03-30 | Comments (0)

Filmul este povestea unei familii destramate unde personajul principal, membru al unei organizatii neo-naziste, este, fara voia sa, tata si model pentru fratele lui mai mic. O serie de intimplari care culmineaza cu asasinarea unui tinar de culoare, il trimit pe Norton la inchisoare, fapt ce se va dovedi ulterior, primul pas spre salvare. Chiar daca experientele traite dupa gratii, ii vor schimba radical viziunile si viata, pacatele il prind din urma si dintr-un anumit punct de vedere, il fac sa inteleaga ca schimbarea a venit totusi prea tirziu...
                                                          & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 738 | Added by: admin | Date: 2011-03-30 | Comments (0)

Partial bazat pe nuvela "Adjustment Team" a autorului Philip K. Dick, filmul science-fiction cu elemente romantice "The Adjustment Bureau" il are in centrul actiunii pe ambitiosul si carismaticul politician David Norris, caruia soarta i-a rezervat un loc privilegiat in Senatul Statelor Unite ale Americii. Atunci cand o intalneste pe fermecatoarea balerina Elise Sellas si se indragosteste de ea, David Norris se abate fara sa stie de la drumul pe care i l-a trasat destinul propriu, moment in care un grup de barbati misteriosi, imbracati in costume elegante asemanatoare cu cele ale oamenilor de afaceri, decid sa intervina pentru a-l impiedica pe tanarul politician sa isi continue idila cu dansatoarea si sa modifice astfel existenta ce i-a fost menita inca de la nastere. Convins ca agentii destinului de la The Adjustment Bureau isi vor folosi puterile supranaturale pentru a-l despa ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 759 | Added by: admin | Date: 2011-03-30 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker