filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Vineri
2024-03-29
10:44 AM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Februarie 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2011 » Februarie » 10
Sonny Koufax este un burlac in varsta de 30 de ani care inca nu are resopnsabilitati de adult. Cum toti prietenii sai incep sa se insoare si sa isi vada de viata lor, Sonny isi da seama ca daca nu face ceva curand, va ramane un singuratic toata viata. Cand prietena lui il paraseste pentru ca nu mai suporta sa fie cu un barbat care se comporta prosteste, el decide ca este timpul sa ia niste masuri drastice pentru a o recuceri. Ca sa o convinga ca este un om responsabil, el adopta un baiatel de 5 ani, pe nume Julian. Cu toate astea, planul nu-i reuseste si face o descoperire ingrozitoare: nu-l poate returna pe Julian si acum chiar trebuie sa se comporte ca un adult.
                                       &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 867 | Added by: admin | Date: 2011-02-10 | Comments (0)

Ali Rose este o tanara originara din Iowa, care viseaza sa isi fructifice talentul muzical pe scenele din Los Angeles. Dupa ce primeste o slujba de chelnerita in clubul The Burlesque Lounge si este luata sub aripa ocrotitoare a proprietarei Tess si a managerului Sean, Ali este fascinata de stralucirea costumelor de dans si de arta burlesca in general, sperand ca intr-o zi sa urce pe scena si sa se transforme in vedeta spectacolului de cabaret. Imprietenindu-se cu dansatoarea Georgia si inspirand sentimente de afectiune barmanului si cantaretului aspirant Jack, Ali Rose starneste gelozia lui Nikki, care ii devine astfel un dusman de temut. Intrucat dansatoarele din trupa sunt tot mai preocupate de problemele personale, iar clubul se confrunta cu dificultati financiare majore, Tess se lupta sa mentina afacerea pe linia de plutire si are nevoie de un star care sa atraga clientii la club. Cu aj ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE MUZICALE | Views: 991 | Added by: admin | Date: 2011-02-10 | Comments (0)

Bazat pe piesa de teatru omonima a autoarei Clare Boothe Luce si fiind un remake al peliculei cu acelasi nume din anul 1939, filmul "The women" se focalizeaza pe un grup de prietene care isi petrec cea mai mare parte a timpului frecventand saloanele de infrumusetare, urmarind prezentarile de moda sau discutand aprins pe marginea problemelor ce intervin in viata fiecareia.Atunci cand new-yorkeza Mary Haines, ce pare a avea o viata perfecta din care nu lipsesc un sot bogat, o fiica adorabila in varsta de 11 ani, o casa frumoasa si o slujba de designer vestimentar cu jumatate de norma la prestigioasa companie a tatalui sau, afla ca barbatul ei are o relatie extraconjugala cu focoasa Crystal Allen, o vanzatoare la raionul de parfumerie de la firma Saks de pe Fifth Avenue, se decide sa inainteze actele de divort. Cele mai bune prietene ale ei - Sylvia Fowler, o editoare la o cunoscuta revista de moda, ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1412 | Added by: admin | Date: 2011-02-10 | Comments (0)

Drama "Hereafter" relateaza povestile paralele a trei oameni, care se confrunta in moduri diferite cu ideile de moarte si viata de apoi. George este un muncitor nord-american din San Francisco, care dispune de capacitatea paranormala de a comunica cu spiritele celor decedati, dar refuza sa se foloseasca de acest har si sa isi deschida o afacere ca medium impreuna cu fratele lui pentru ca isi doreste o existenta obisnuita si o femeie care sa il iubeasca. Marie este o celebra jurnalista franceza, care supravietuieste in mod miraculos unui tsunami si are viziuni despre viata de dupa moarte, motiv pentru care decide sa scrie o carte despre experienta la limita pe care a indurat-o. Marcus este un elev din Londra, care are un frate geaman pe nume Jason si o mama dependenta de droguri, care ii creste singura pe amandoi. Dupa ce Jason este ucis intr-un accident de masina, Marcus cauta cu disperare ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 830 | Added by: admin | Date: 2011-02-10 | Comments (0)

Remake al horror-ului suedez "Let the Right One In" din anul 2008, filmul nord-american "Let Me In" il are in centrul actiunii pe Owen, un baiat singuratic in varsta de 12 ani, care este agresat fizic si verbal in mod frecvent de catre colegii de scoala si care sufera de pe urma divortului parintilor. Lipsit de prieteni si neglijat de catre mama si tatal sau, Owen isi petrece timpul perfectand planuri de razbunare impotriva colegilor care ii transforma viata intr-un iad si spionandu-si vecinii care traiesc in acelasi complex de apartamente. Atunci cand o fetita misterioasa pe nume Abby se muta impreuna cu tatal ei in blocul respectiv, Owen dezvolta sentimente de afectiune fata de ea si ii marturiseste necazurile lui intime, fiind insa umit de faptul ca noua lui prietena iese din casa numai noaptea si pare imuna la frigul iernii, pasind prin zapada in picioarele goale. Atunci cand micul oras ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 984 | Added by: admin | Date: 2011-02-10 | Comments (0)

Un notoriu criminal în serie işi foloseşte ultima suflare pentru a blestema de moarte un orăşel tăcut din Massachusetts.Au trecut 16 ani de când ucigaşul care a terorizat oraşul Riverton şi-a găsit sumbrul sfârşit.Şapte copii s-au născut în noaptea în care a murit,iar el a promis că se va întoarce într-o zi pentru a îi ucide pe toţi.

Exact 16 ani mai târziu,copiii născuţi în acea noapte fatidică au început să dispară fără urmă.

Oare criminalul a inşelat cumva moartea în acea noapte în care toţi au crezut că a murit,sau poate s-a reîncarnat în vreunul dintre cei şapte copii pe care a jurat că îi va ucide?

O singură persoană ştie răspunsul la această întrebare macabră.Adam "Bug" Heller (Max Thieriot) nu realiza cât de aproape a fost de moarte în noaptea în care tatăl său a intrat în acea frenezie sângeroasă,si în ciuda faptului că nu era conştient de atrocităţile car ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 722 | Added by: admin | Date: 2011-02-10 | Comments (0)

Un ratat in dragoste si nu numai,dupa ce este parasit de asa zisa prietena,exact dupa momentul despartirii,cunoaste o alta fata,de care se indragosteste.Urmeaza o adevarata lupta pentu ai castiga interesul,dar cand si reuseste constata ca in tot acest timp era indragostit de prietena acesteia.Deznodamantul il ve-ti afla vizionand acest film,o usoara comedie romantica,zic eu,datorita celor cateva momente hazlii.Fazele cu bicicleta parca le-am mai vazut si in alte filme, numai puse in alt context,ceea ce demonstreaza o mica lipsa de originalitate,scuzabila,daca ne imaginam ca nici o bicicleta nu este la fel,ce sa mai vorbim de femei!  Acest film te tine totusi captiv in firul sau epic de la inceput si pana la sfarsit,astfel ca nu-mi ramane de facut alceva decat sa va urez:"Vizionare placuta!"
                &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 854 | Added by: admin | Date: 2011-02-10 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker