filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Sâmbătă
2024-04-20
7:14 PM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Ianuarie 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2011 » Ianuarie » 27
Bazata pe povestea reala de viata a alpinistului nord-american Aron Ralston si pe cartea acestuia "Between a Rock and a Hard Place", drama "127 Hours" relateaza sacrificiile greu de imaginat pe care a fost fortat sa le faca tanarul pentru a scapa cu viata dintr-o situatie-limita petrecuta in anul 2003. Dornic de adrenalina si de experiente cat mai palpitante si pasionat de catarari pe munte, Aron porneste intr-o expeditie periculoasa in Utah fara sa-si informeze familia sau prietenii despre intentia lui de a escalada peretele unui canion. Dupa ce parcurge cu bicicleta kilometri intregi printr-o zona desertica si se imprieteneste cu doua excursioniste pe care isi propune sa le impresioneze cu abilitatile lui de alpinist, Aron Ralston se prabuseste intr-o despicatura ingusta dintre peretii canionului, iar un bolovan urias ii imobilizeaza bratul drept. Timp de 5 zile lungi si epuizante, tanar ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 1028 | Added by: admin | Date: 2011-01-27 | Comments (0)

The Virgin Suicides este un film care surprinde drama familiei Lisbon. Un grup de baieti care adorau cele 5 fiice ale sotilor Lisbon pentru frumusetea si delicatetea lor se intalnesc peste 20 de ani pentru a rezolva misterul care a destramat familia. Parintii fetelor cred ca lumea este prea rea, ipocrita, pentru frumoasele lor fiice: Lux, Mary, Cecilia, Therese si Bonnie. Dupa ce Cecilia, mezina, se sinucide in timpul singurei petreceri din viata lor, domnul si doamna Lisbon decid ca regulile sa devina mai stricte. Lux incalca regulile, ceea ce ii face pe parinti sa le ia de la scoala si sa le izoleze in casa. Vietile lor devin un mister, fiind rareori vazute la fereastra camerei lor. Decid sa fuga de acasa, dar urmeaza exemplul surorii lor mai mici si se sinucid.
                 ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 836 | Added by: admin | Date: 2011-01-27 | Comments (0)

Fiind rapita din castelul parintilor ei pe vremea cand era doar o copila, frumoasa si rebela printesa Rapunzel si-a petrecut ultimii 18 ani inchisa intr-un turn inalt, care nu are nici ferestre si nici usi si la care nu se poate ajunge pe nici o scara. Complet izolata de lume, dornica de aventura si simtindu-se singura, Rapunzel reuseste sa il prinda in capcana parului ei lung de peste 20 de metri pe tanarul Flynn Rider, care trecea intamplator pe langa turn. Plina de imaginatie, incapatanata si voluntara, printesa Rapunzel se foloseste de cositele ei blonde cu putere magica ca de niste tentacule uriase si evadeaza cu ajutorul lui Flynn Rider din turnul in care fusese tinuta captiva. Pornind intr-o calatorie plina de peripetii, umor si iubire, Rapunzel descopera pentru prima data in viata cum arata lumea reala din exteriorul zidurilor turnului si se straduieste sa evite sa fie prinsa din no ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 1329 | Added by: admin | Date: 2011-01-27 | Comments (0)

Larry este painea lui Dumnezeu si vrea ceea ce e mai bun pentru copii sai. Ramas vaduv, Larry trebuie sa-si protejeze familia si sa o tina unita.
Chuck este un burlac inrait care nu vrea decat sa se bucure de viata de burlac. El ii datoreaza lui Larry viata pe care acesta i-a salvat-o in cursul unei misiuni si cand Larry ii cere o favoare si anume sa pretinda ca este partenerul lui de viata atunci cand completeaza niste formulare, acesta nu il poate refuza mai ales ca Larry il convinge ca e usor si ca nimeni nu va afla.
Dar un functionar excesiv de zelos devine suspicios si face verificari. Si asta inseamna ca aranjamentul lor discret devine public si publicat pe primele pagini ale ziarelor.
Cei doi trebuie sa para un cuplu si de aici apare haosul situatiilor domestice.
               &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1077 | Added by: admin | Date: 2011-01-27 | Comments (0)

Richie Rich este un copil extrem de bogat, care are tot ce isi poate dori, cu exceptia prietenilor. In timp ce isi reprezinta tatal la o deschidere de fabrica, peste drum vede un grup de copii jucand baseball peste. Desi Richie vrea sa intre si el in joc, copiii il resping. Mai apoi Richie ii aduce pe copii la el acasa si ii vrajeste cu jucariile si banii sai. Dar, in timp ce parintii sai sunt plecati cu afaceri, un complot pandeste familia. Inainte de a-si da cineva seama, sotii Rich dispar. Acum ii revine lui Richie sarcina sa-si salveze parintii, infruntandu-l pe directorul general al tatalui sau, un om care vrea doar sa puna mana pe toate bogatiile familiei. Iar in ajutor ii vin tocmai noii lui prieteni si inventatorul tatalui sau.
                         &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1457 | Added by: admin | Date: 2011-01-27 | Comments (0)

Bazat pe fapte reale, filmul este povestea Susannei Kaysen, o tanara ce a incercat sa se sinucida dupa ce a terminat liceul. Aceasta tentativa o aduce la Claymore, un spital de boli mintale. Ea se imprieteneste cu grupul de fete cu probleme: Georgina - mincinoasa patologica, Daisy - abuzata sexual si Polly - victima a focului, dar cade sub influenta aproape hipnotica a Lisei, cea mai salbatica si mai puternica din grup.
                                                                                &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 945 | Added by: admin | Date: 2011-01-27 | Comments (0)

Aceasta noua si moderna adaptare a povestii clasice "Gulliver's Travels" imaginate de catre scriitorul irlandez Jonathan Swift in secolul al XVIII-lea il are in centrul actiunii pe Lemuel Gulliver, un functionar marunt care distribuie corespondenta la sediul unei reviste new yorkeze si viseaza sa devina jurnalist. Dupa ce pacaleste o editoare ca este un scriitor talentat de jurnale de calatorie, Lemuel este trimis intr-o misiune in Triunghiul Bermudelor pentru a scrie un articol. Vaporasul lui este zgaltait de o furtuna puternica, iar Lemuel Gulliver naufragiaza pe o insula misterioasa denumita Lilliput, care este populata de oameni harnici, dar foarte mici de statura. Initial, barbatul nu este primit cu simpatie de catre localnicii miniaturali, insa o data cu trecerea timpului devine eroul lilliputanilor si intelege ca singurul lucru care conteaza este maretia sufleteasca, iar n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 974 | Added by: admin | Date: 2011-01-27 | Comments (0)

The Company Men incearca o analiza a efectelor negative ale corporatismului. Un foarte de succes angajat al unei mari companii este concediat, un tip carismatic ii ofera un loc de munca in constructii, iar unul dintre sefii respectivei companii se chinuie sa le faca fata partenerilor sai. Trei indivizi cu vietile formate in si pentru o campanie majora. Trei indivizi disponibilizati. Cat de afectati sunt ei in urma acestor evenimente? Cat de afectate le sunt familiile? Iata intrebarile la care incearca sa raspunda acest film.
                                                             &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 1066 | Added by: admin | Date: 2011-01-27 | Comments (0)

Aceasta este versiunea unui roman in care actiunea se petrece in anul 1872 axandu-se pe Passeportout, un hot chinez care fura o statueta Buddha de jad,nepretuita ,alaturandu-se astfel excentricului inventator si aventurier londonez Phileas Fogg, care a pariat cu membrii clubului de gentlemeni din care face parte, ca poate sa inconjoare pamantul in doar 80 de zile, folosind o varietate de mijloace de transport, cum ar fi barci, trenuri, baloane,elefanti etc. Pe drum, Passepartout isi foloseste uimitoarele sale abilitati in artele martiale aparandu-l pe Fogg de numeroasele pericole pe care le infrunta.. O mare amenintare adusa calatoriei lor este un detectiv care ii urmareste...
                                  &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 988 | Added by: admin | Date: 2011-01-27 | Comments (0)

Un thriller a cărui acţiune are loc în Londra anilor '60. Laura Quinn, o angajată inteligentă, experimentată şi determinată a companiei London Diamond Corporation, devine frustrată când după ani de loialitate faţă de compania unde lucrează, se află pe aceeaşi poziţie ierarhică, ratând fiecare promovare. Hobbs este paznicul de noapte al London Diamond şi este practic invizibil pentru personalul care îşi desfăşoară activitatea zi de zi, acumulând de-a lungul anilor cunoştinţe importante referitoare la modul în care compania îşi desfăşoară activitatea.
Paznicul observă nemulţumirea crescândă a Laurei, şi, mânat de propriile interese, îi propune acesteia un plan ingenios prin care să uşureze firma la care lucrează de o cantitate importantă de diamante. Însă planul lui Hobbs este cu mult mai complex decât bănuieşte Laura, declanşând o serie de evenimente de proporţii uimitoare.
  &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 2060 | Added by: admin | Date: 2011-01-27 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker