filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Miercuri
2024-04-24
1:12 PM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Aprilie 2024  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » FILME ONLINE SF
Filmul e plin de acţiune şi are un subiect ştiinţifico-fantastic: invazia extraterestră a oraşului american Los Angeles, din statul California. Timp de mai mulţi ani au fost înregistrate cazuri în care persoanele au povestit că au văzut OZN-uri: în Buenos Aires, Seul, Franţa, Germania, China. Dar în 2011, ceea ce erau doar privelişti trecătoare se vor transforma într-o realitate terifiantă. Pământul e atacat de forţe necunoscute. Oamenii văd cum marile oraşe ale lumii sunt distruse. Los Angeles-ul rămâne cel din urmă oraş care mai poate lupta pentru a salva omenirea dintr-o confruntare la care nimeni nu se aştepta. Totul depinde de un puşcaş marin (Aaron Eckhart) şi de plutonul lui, care trebuie să înfrunte un duşman aşa cum nu au mai avut până acum.
                      &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE SF | Views: 1049 | Added by: admin | Date: 2011-03-29 | Comments (0)

Atunci cand o eclipsa de soare aduce un aer rece pe pamant , se declanseaza un lant de evenimente catastrofale care ameninta lumea; in cele din urma se produce o noua era glaciara.
                                                                                                              
            ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE SF | Views: 983 | Added by: admin | Date: 2011-03-28 | Comments (0)

Matt este un jurnalist american care impreuna cu logodnica lui Jessie, sunt ucisi intr-o explozie, dar care reinvie intr-o viata de apoi foarte neobisnuita, pe o planeta misterioasa, asemanatoare cu Purgatoriului si unde orice persoana care a trait pe Pamant a fost reinviata simultan in aceasta lume noua.Determinat de catre o entitate numita supraveghetor de a o gasi pe Jessie, Matt isi uneste fortele cu un echipaj, format din personaje celebre care au trait pe Pamant in diverse epoci, relationand foarte bine cu Tamoe, un razboinic de sex feminin din secolul 13 si cu capitanul vasului de pe Riverboat, Mark Twain. Pentru a implini destinul, acestia pornesc intr-o calatorie in amontele raului, unde aventura lor va fi presarata cu numeroase piedici si intamplari legate de intalnirea cu controversatul Richard Burton.
            &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE SF | Views: 1020 | Added by: admin | Date: 2011-03-23 | Comments (0)

Antreprenorul Terry il ademeneste pe vechiul sau prieten Jarrod pe Coasta de Vest a Statelor Unite ale Americii, in Los Angeles, invitandu-l la o petrecere de pomina care se prelungeste pana tarziu in noapte. In toiul petrecerii, o parte dintre invitati sunt atrasi de o lumina misterioasa de culoare albastra pe care o observa pe fereastra si ies din locuinta, disparand instantaneu si fara urma in vazduh. Pe masura ce tot mai multi oameni si tot mai multe cladiri sunt absorbite de vartejurile de lumina de origine necunoscuta care plutesc pe deasupra orasului Los Angeles, Terry, Jarrod si micul lor grup isi dau seama ca asista la o invazie extraterestra si ca trebuie sa se fereasca de sursa de lumina pentru a supravietui dezastrului. Intrucat pe data de 20 august 2009 NASA a incercat sa ajunga mai departe decat si-ar fi putut imagina vreodata mintea umana, cu scopul de a afla daca exista civi ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE SF | Views: 1363 | Added by: admin | Date: 2010-12-03 | Comments (2)

Un film inspirat dupa canalul SF, war wolves este o grupare condusa de Jack Ford. Jack conduce o grupare speciala de elita, ce au ca misiune sa merga in Statele Unite pentru a vana un soldat care a fost infestat cu un virus de varcolac, care l-a transformat din barbat in varcolac. Insa Jack nu stie ca trei dintre fetele din echipa sa au fost si ele infestate si s-au transformat in varcolace. Jack si echipa sa si cele trei lupoaice sunt prinsi intr-o lupta continua, Jack incercand sa impiedice ca si alte persoane sa fie infestate cu acest virus si in acelasi timp sa captureze acesti varcolaci.
                                                  &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE SF | Views: 1155 | Added by: admin | Date: 2010-11-18 | Comments (0)

Filmul Stargate: The Ark of Truth reprezinta finalul celor 10 sezoane ale serialului Stargate SG-1. Echipa compusa din Cameron Mitchell, Samantha Carter, Daniel Jackson, Teal'c si Vala Mal Doran cauta in galaxia Ori o arma care ii va ajuta sa inviga definitiv armatele Ori. Ei sunt insotiti de un membru al IOA care are un plan malefic. In galaxia Ori se gasesc in lupta cu doi inamici puternici dar primesc si un ajutor neasteptat din partea lui Morgan le Fay, cea care i-a ajutat sa gaseasca si Sangreal-ul, o arma construita de Antici cu ajutorul careia i-au distrus pe Ori.

Filmul poate fi considerat, de fapt, un episod mai lung al serialului.

Stargate:The Ark of Truth este prima parte a incheierii celor 10 sezoane ale serialului stargate SG 1 urmarea,Stargate Continuum, il are in centru pe Baal ultimul Goa'uld ce incearca sa puna stapanire pe galaxia Calea Lactee prin intoa ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE SF | Views: 1671 | Added by: admin | Date: 2010-10-06 | Comments (0)

In acest SF, de calitate medie spre buna, o trupa de comando condusa de catre Comandantul Karza, urmareste un extraterestru scapat de pe o planeta ostila...
                                                                                                            
                 & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE SF | Views: 1107 | Added by: admin | Date: 2010-09-29 | Comments (0)

Razboiul cu gandacii inca nu s-a terminat. Chiar daca acum au parte de tehnologie si mai avansata, multi oameni de pe Pamant, incep sa se indoiasca de capacitatea omenirii de a castiga acest razboi. Tocmai de aceea, incep sa apara proteste si revolutii care se soldeaza cu executia televizata a multor protestanti. Colonelul Johnny Rico se afla departe de casa, conducandu-si echipa intr-o misiune secreta, care trebuie sa salveze un mic echipaj de soldati esuat pe indepartata planeta OM-1. Pentru a avea un avantaj in lupta cu aceasta noua amenintare, se infiinteaza programul "Marauder", care consta intr-un exoschelet contruit pentru a face fata oricarui asalt mortal al unei armate de gandaci. Proiectul "Marauder" este unica lor speranta in lupta impotriva unui element tradator, care actioneaza chiar din interiorul Federatiei, si transmite informatii secrete ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE SF | Views: 1921 | Added by: admin | Date: 2010-09-21 | Comments (0)

O nava spatiala transporta un grup de persoane catre o colonie indepartata, numita New Mecca, dar din cauza unor probleme mecanice se prabuseste pe o planeta abandonata ce are trei sori, iar noaptea nu se arata deloc. Singurul membru al echipajului care supravietuieste este pilotul Carolyn Fry, iar printre pasagerii scapati teferi este si un ofiter de politie care transporta un prizonier periculos, pe nume Riddick. In timp ce Fry si ceilalti supravietuitori inspecteaza zona, unul dintre ei este omorat de o creatura ce traieste minele din apropiere. Creaturile, care au omorat toti locuitorii planetei, nu suporta lumina soarelui iar Fry descopera ca planeta are parte de o eclipsa totala o data la 22 de ani, si urmatoarea va avea loc foarte curand.
                          ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE SF | Views: 1401 | Added by: admin | Date: 2010-09-02 | Comments (0)

Tyler Draven descopera în închisoare abilitatea de a crea foc cu mainile goale . El ar face orice pentru a iesi din aceasta situatie - el iese din inchisoare si isi incepe o strategie de razbunae împotriva tuturor celor care au ras vreodata de el . Autoritatile , cum ar fi Jason X si Lexa Doig , trebuie sa gaseasca o modalitate de a pune capat acestui incendiu înainte ca si mai multe persoane nevinovate sa mearga pâna în flacari .
                                                                             &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE SF | Views: 999 | Added by: admin | Date: 2010-09-01 | Comments (0)

« 1 2 3 4 5 6 »
....

eXTReMe Tracker