filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Sâmbătă
2024-05-04
6:45 AM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Mai 2024  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » FILME ONLINE ROMANESTI
Nume de iubiti romantici, Julieta si Romeo, sunt casatoriti si au trei copii. Ei locuiesc in aceeasi cladire, cu bunica lui Romeo care-si rasfata nepotul, in detrimentul sotiei acestuia. Julieta, mama gospodina, lucreaza ca telefonista sufera in tacere de problemele familiale. Romeo vine dintr-o calatorie cu masina si pe drum, ia cu el cu o tanara care incet-incet intra in viata lui amoroasa. Merg la restaurant, la bazin si chiar la spectacole unde camera de luat vederi , prinde pe cei doi intr-un scurt cadru, suficient ca strabunica lui Romeo, aflata la Sat-Mare, sa vada. Ea decide sa vina la Bucuresti si se apuca sa faca ordine in viata stranepotului, aventurierului Romeo, al sotiei acestuia, Julieta, spre disperarea bunicii eroului romantic.
                      &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ROMANESTI | Views: 1049 | Added by: admin | Date: 2011-05-27 | Comments (1)

Ce e mai important: prietenii sau celebritatea internationala? Smiley
are la dispozitie o zi pentru a gasi raspunsul. Un vanator de talente
american ii promite o cariera in State, cu conditia sa renunte la
Simplu. Baietii au mirosit miscarea si ii bat obrazul, iar asta nu ii
usureaza deloc decizia. Viata lui Smiley se complica si mai mult cand o
intalneste pe Mia, o fata misterioasa, pasionata de cursele de masini
tunate. Dragostea la prima vedere e un lucru minunat, dar timpul trece
si Smiley trebuie sa se hotarasca. Oare la finalul zilei trupa Simplu va
mai urca pe scena primului MTV Block Party din Romania? O comedie
romantica in ritmuri de dance care ne aminteste ca viata ar fi simpla
daca nu am complica-o noi.
                    & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ROMANESTI | Views: 832 | Added by: admin | Date: 2011-04-15 | Comments (1)

Schimb Valutar este povestea lui Emil care isi pierde slujba de strungar in urma inchiderii fabricii. Dupa ce sotia lui isi pierde si ea slujba, cei doi se trezesc in pragul disperarii. Aflati intr-o situatie financiara critica, cei doi decid sa-si vanda bunurile, apartamentul si masina, luand hotararea sa emigreze in strainatate. Ei vor sa plece in Australia. Cu banii obtinuti, ei intentioneaza sa isi cumpere bilete pentru drum. Emil pleaca singur la Bucuresti pentru a schimba banii in valuta, lasandu-si sotia si copilul in grija socrilor. Pana aici, toate lucrurile par sa mearga numai bine. Ajuns in Bucuresti, Emil se duce la banca. Dar aici este abordat de un individ care ii ofera un curs de schimb mai bun decat cel de pe piata. Ei efectueaza schimbul, dupa care individul dispare, iar Emil isi da seama ca a fost inselat. In schimbul banilor se trezes ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ROMANESTI | Views: 919 | Added by: admin | Date: 2011-03-10 | Comments (0)

Filmul "Lacrimi de iubire" este practic finalul telenovelei cu acelasi nume. Dupa o perioada de cateva luni in care nu s-au vazut, Alexandra si Andrei, personajele principale, se intalnesc din nou cu ocazia aniversarii lui Nicole. Fiecare dintre cei doi au o cariera de succes, insa Alexandra are nevoie de un actor care sa se dea drept sotul ei pentru a incheia o afacere foarte importanta. Asa ca cei doi ajung din nou sa fie impreuna, insa trebuie sa mai treaca peste cateva lucruri destul de grele pentru a putea fi fericiti cu adevarat.
                                                           &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ROMANESTI | Views: 841 | Added by: admin | Date: 2011-03-10 | Comments (0)

După ce în anul 1456, voievodul Iancu de Hundeoara a învins turcii, acesta va muri, lovit de ciumă. După perioada lui Mircea cel Bătrân, luptele pentru tronul ţării continuă. Vlad, este un căpitan de armată, ce cu ajutorul oamenilor săi credincioşi, preia puterea. În timp el va primi porecla de Ţepeş, Vlad Ţepeş, pentru că trăgera în ţeapă pe hoţi şi boierii necinstiţi. Tot el incendiase o cârciumă plină de hoţi beţivi. Vlad Ţepeş îşi alege dregătorii, eliberează ostaticii fideli lui, recucereşte teritoriile. Aceste fapte fac pe Sultan să aducă trupele din Corint la Istambul. Ţepeş va avea de furcă cu boierii trădători, turci, rude îndepărtate ale vechiului domnitor Mircea cel Bătrân...
                                  & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ROMANESTI | Views: 1162 | Added by: admin | Date: 2010-11-18 | Comments (1)

Noi, cei din linia intai este o poveste de dragoste desfasurata pe fundalul luptelor din primul razboi mondial. Horia Lazar e un sublocotenent rezervist care participa la luptele din finalul celui de-al doilea razboi mondial, impotriva armatei Germane , aflata in retragere. El se remarca in lupta sub conducerea generalului Marinescu acesta fiind un tactician prin vocatie, un ofiter iubit de ostaşi. Intre doua batalii, Horia cunoaste o tanara doctorita, Silvia, de care se indragosteste. Doar mai tarziu afla ca este fiica generalului Marinescu.
                                                         & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ROMANESTI | Views: 1021 | Added by: admin | Date: 2010-11-17 | Comments (0)

In regia lui Doru Nastase dupa scenariul scris de Eugen Barbu pentru sotia sa Marga Barbu si N.Paul Mihail continua seria cu Margelatu cand un grup al "Fratiei” pasoptiste preia o comoara a lui Tudor din Vladimiri pentru a o schimba pe arme, la Brasov, in lupta cu arnautii si cu propriile lor tentatii. Margelatu, un personaj enigmatic, "cavaler al norocului” venit de niciunde, jumatate haiduc, jumatate revolutionar de profesie temut de multi, ajuta rezistenta in lupta impotriva autoritatilor statului. Numai că oamenii orânduirii sunt şi ei cu ochii pe comoară...Cu o distributie remarcabila : Marga Barbu = Agatha Slătineanu, Florin Piersic = Margelatu, Ernest Maftei, Ion Besoiu, Iurie Darie, Ion Marinescu etc. filmul continua aventurile pline de curaj, palpitante presarate cu scene erotice in care după aventuri palpitante, doar Mărgelatu ajunge teafăr la capătul Drumului oaselor...dar ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ROMANESTI | Views: 934 | Added by: admin | Date: 2010-11-17 | Comments (2)

Andrei este fiul şoferului de autobuz Nicu. El are un frate. Mama lui, e veşnic geloasă pe Nicu. Andrei are o gaşcă de vîrstă lui, elevi, băieţi şi fete. Ei ca toţi tinerii din cartier, fumează şi ascultă manele, pe acoperişul blocului, unde locuieşte unchiul Costică. Acesta este mereu pe acoperiş unde au o masă de tenis. De pe acoperiş, se văd bine prostituatele ce sunt la agăţat. Andrei le admiră, adolescentul înfierbântat, se îndrăgostelte de una dintre ele. I se pare cea mai frumoasă femeie, o admiră. Este Marilena. Inima lui Andrei este tulburată. Andrei decide să facă orice pentru Marilena care însă avea un client la care ţinea mult prea mult. Decizia lui Andrei de a o cuceri pe Marilena, şi iubirea ei pentru un client , duc la evenimente imprevizibile în vieţile acestor personaje.
               &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ROMANESTI | Views: 1164 | Added by: admin | Date: 2010-11-10 | Comments (5)

Iunie 1944. Armata română se pregăteşte de schimbarea cursului istoriei lor. Se pregătesc să întoarcă armele împotriva naziştilor. Germanii intuiesc acest lucru şi pregătesc planul secret "Margareta II", prin care care pregătesc modul de intervenţie a trupelor germane în cazul ieşirii României din alianţa lor. Comandamentul german, prin căpitanul Werner von Richter, elaborează şi pun la punct acel plan. Colonelul Dumbrăveanu anunţă pe cei loiali cauzei, şi decid să trimită pe căpitanul Matei Udrea, să afle acest plan. El fusese coleg de şcoală, la Frankfurt cu căpitanul german. Acesta acceptă, pentru că în adâncul sufletului său, era total anti-naziştilor, şi se întâlneşte cu vechiul coleg.
                              &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ROMANESTI | Views: 903 | Added by: admin | Date: 2010-11-10 | Comments (0)

Neastamparata si vesnic pusa pe sotii Veronica (Lulu Mihaescu), o fetita care creste intr-un orfelinat, primeste de ziua ei in dar de la Zana cea buna (Margareta Paslaru) o traista vrajita: "Veronico,Veronico/ Fata bunasi cuminte/ Pentru tine, Veronica/ traista este darul meu.

Ea e plina de povete.E o traista fermecata!Poate multe sa te invete/daca o asculti mereu!..., care-i va indeplini orice dorinta. Copila refuza sa imparta aceasta bucurie cu ceilalti copii si Zana o pedepseste! Peripetiile in vis ale  Veronicai prin padure o fac sa intalneasca personaje celebre Motanul Danila (Dem Radulescu), cumatra vulpe (Vasilica Tastaman) greierele (Florian Pitis), soricelul (George Mihaita) etc, personaje ce apar cu chipul si personalitatea celor ce lucrau in casa de copii, fiecare cu povestea lui plina de talc care o fac pe micuta Veronica sa ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE ROMANESTI | Views: 1069 | Added by: admin | Date: 2010-11-10 | Comments (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 »
....

eXTReMe Tracker