filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Vineri
2024-03-29
11:21 AM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Martie 2024  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » FILME ONLINE FAMILIE
Actiunea filmului se petrece in Los Angeles unde Emily Tyler, care apreciaza surfingul, si sora ei geamana Tess, care este membra a unei echipe de scafandri, locuiesc cu tatal lor Maxwell, un sculptor talentat. Sotia lui murise cu ceva timp in urma iar fetele il vad pe tatal lor singur si nefericit. si incearca diferite metode de a-i gasi o prietena. Dupa cateva tentative esuate, ele decid sa picteze un anunt pe un panou urias plasat deasupra bulevardului Sunset Boulevard. Dupa 5 intalniri esuate, tatal lor o intalneste pe Brooke Anders si cei doi se plac. Din pacate Nigel, agentul lui Maxwell, crede ca arta lui are de suferit datorita acestei relatii si incearca sa ii desparta. Chiar daca initial fetele nu il plac pe fiul lui Brooke, Ryan, acesta le ajuta sa elaboreze o schema pentru a-i tine pe cei doi impreuna.
          & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE FAMILIE | Views: 1270 | Added by: admin | Date: 2011-11-19 | Comments (0)

"Martian child" este o drama romantica ce il are in centrul actiunii pe David Gordon, un scriitor de literatura science-fiction care sufera inca cumplit din cauza decesului survenit in urma cu doi ani al sotiei sale Mary si care, pentru a depasi acest episod tragic din viata sa, decide sa il adopte pe Dennis, un baietel ciudat in varsta de 6 ani care pretinde ca vine de pe planeta Marte.Cu toate ca sora sa Liz, agentul sau Jeff si chiar un angajat al fundatiei de plasament il avertizeaza pe David cu privire la faptul ca nu este pregatit sa devina parinte al unui copil atat de ciudat, care este tinta batjocurii colegilor lui deoarece isi petrece cea mai mare parte a timpului inchis intr-o cutie uriasa de carton pentru a se feri de razele soarelui si poarta o centura grea formata din baterii pentru a fi sigur ca legea gravitatiei actioneaza asupra lui si il tine legat de ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE FAMILIE | Views: 929 | Added by: admin | Date: 2011-11-17 | Comments (0)

Bodi Grogan este lasat de mama sa la bunic, impreuna cu cainele lasat in grija de unchi. Acesta obtine promisiunea mamei ca va avea propriul caine daca va reusi sa-l dreseze pe Marley. Asadar, la sugestia unei prietene, face o echipa haioasa din Marley si cei doi caini vecini, pe care o inscrie pentru concursul "The puppy years". Deci se pune pe treaba, amenajeaza ajutat de bunic un teren de antrenament pentru cei trei prieteni patrupede care invata regulile concursului, dar facand si tot felul de traznai. Intre timp, Hans - stapanul echipei castigatoare de anul trecut isi antreneaza echipa prin mijloace ilegale si inumane, pentru a castiga concursul precum si sponsorizarea aferenta. Toate-s bune, concursul incepe, apare si mama lui Bodi, echipa lui Hans castiga... dar... cu ajutorul lui Marley, este demascat, descalificat... iar 2 cainii din echipa sa adopta ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE FAMILIE | Views: 872 | Added by: admin | Date: 2011-11-03 | Comments (0)

Atunci cand enigmatica si frumoasa Cassandra Nightingale se muta in oraselul Middleton, intra in posesia unei asa-zise case bantuite in jurul careia se tes o serie de legende si isi deschide un magazin cu produse naturale de aromotarapie, vietile majoritatii localnicilor se schimba in bine ca sub efectul unei vraji. Lori si Brandon, copiii politistului Jake Russell, o considera pe Cassie o vrajitoare buna intrucat i-a ajutat sa scape de cosmaruri si respectiv sa se imprieteneasca cu Kyle, un baiat agresiv de la scoala, care este maltratat de catre un tata alcoolic. Dupa ce o ajuta pe agenta imobiliara Nancy sa ramana insarcinata si pe George O'hanrahan, socrul lui Jake Russell, sa viziteze Irlanda natala, Cassandra Nightingale devine tinta insultelor sotiei primarului pe nume Martha, care vrea cu orice pret sa-i inchida magazinul de suveniruri. Desi este indragostit d ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE FAMILIE | Views: 839 | Added by: admin | Date: 2011-11-02 | Comments (0)

                                                                                           
                                                          & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE FAMILIE | Views: 930 | Added by: admin | Date: 2011-10-26 | Comments (0)

"Knockout" ne spunea povestea lui Matthew, un pusti ce e nevoit sa se mute la un liceu de stat. Fiind nou ii este greu sa se adapteze dar reuseste sa isi faca doi noi prieteni: Nick si Ruby. Din pacate pentru Matthew acesta intra in conflict cu Hector campionul la box al liceului. Matthew este un pusti pasionat de box asa ca se decida sa se inscrie la clubul de box, sfatuit si de Dan, ingrijitorul scolii. Din pacate pentru Matthew proba de admitere la clubul de box e o lupta cu unul din luptatori, iar Matthew trebuie sa-l infrunte pe Hector. Hector il bate rau de tot asa ca Matthew nu intra in clubul de box dar reuseste sa-l faca pe Dan atrenorul sau personal. Dan e un fost luptatorasa ca Matthew este incantat.Hector insa are alte planuri asa ca il pacaleste pe Matthew spunand ca a mai primit o sansa pentru a intra in echipa doar pentru a-i mai da o lectie. Meciul dintre cei ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE FAMILIE | Views: 754 | Added by: admin | Date: 2011-10-20 | Comments (0)

Actiunea filmului se desfasoara la sfarsitul Primului Razboi Mondial, intr-o mica localitate de munte din Franta, unde o tanara de 20 de ani, Angele, viseaza sa devina prima femeie veterinar, urmanad visul fratelui sau care a murit de tanar in razboi. Adevarata dorinta a tinerei era sa salveze lupii, pentru ca erau omorati de catre ceilalti locuitori ai micii localitati. Intre timp Angele dispare misterios, iar logodnicul sau si ceilalti locuitori o cauta in zadar. Fiind data disparuta si crezuta moarta, Angele era in grija unui tanar ciudat, Giuseppe, care traia in munti impreuna cu lupii. Dupa revenirea Angelei acasa, logodnicul acesteia este hotarat sa scape de lupi si de tanarul Giuseppe, de care Angele s-a indragostit intre timp.
                    &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE FAMILIE | Views: 879 | Added by: admin | Date: 2011-10-14 | Comments (0)

                                                                                     
                                                                 ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE FAMILIE | Views: 913 | Added by: admin | Date: 2011-09-20 | Comments (0)

Filmul surprinde povestea unei adolescente cu o vointa extraordinara, ce se ataseaza atat de mult de un cal salbatic pe care il gaseste incat, in momentul in care tatal ei il vinde, ea face tot posibilul pentru a castiga banii de care are nevoie pentru rascumpararea lui.
                                                                               
                         &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE FAMILIE | Views: 1091 | Added by: admin | Date: 2011-09-02 | Comments (0)

Tanara starleta in varsta de numai 17 ani Morgan Carter traieste o viata aventuroasa la Hollywood, plina de excese si dependenta de alcool. La iesirea de la reabilitare, mama ei ii propune sa petreaca un an la matusa ei dintr-un orasel american uitat de lume, departe de tentatiile Hollywood-ului si de paparazzi. Ca urmare, ea isi ia un alt nume: Claudia Miller, se vopseste bruneta si merge in micul orasel, inscriindu-se la la liceul local in anul terminal. Filmul urmareste adaptarea ei la viata de "being nobody", urmarita de propriile comentarii de genul " daca am fi fost intr-un film, acum personajul meu ar fi ...", deciziile pe care trebuie sa le ia in procesul de ragasire a sinelui.
                            &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE FAMILIE | Views: 838 | Added by: admin | Date: 2011-07-24 | Comments (0)

« 1 2 3 4 »
....

eXTReMe Tracker