filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Vineri
2024-03-29
12:46 PM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Martie 2024  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE
Return to Paradise – Întoarcere în Paradis (1998)

DRAGOSTE, DRAMĂ, ROMANTIC, THRILLER

Să renunţe la trei ani din viaţa lor sau să-şi sacrifice un prieten? Au opt zile să se hotărască.
Trei prieteni îşi petrec vacanţa în Malaezia. Distracţie cât cuprinde, băutură, femei şi haşiş. La sfârşitul vacanţei se despart şi pleacă să-şi îndeplinească visele. Unul dintre ei, Lewis McBride, rămâne în paradisul tropical să lucreze cu maimuţele. După doi ani, un avocat, Beth Eastern, vine la New York şi le aduce celorlalţi doi o veste proastă. La câteva zile după ce au părăsit insula, poliţia a făcut un raid în locul unde stătuseră şi a descoperit o mare cantitate de haşiş. Lewis încă locuia acolo, aşa că a trebuit să-şi asume vina. În opt zile trebuia să fie executat… Singura cale de salvare era că ceilalţi doi să-şi asume partea de vină şi să se întoarcă în Malaezia. Dacă fac asta, ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 952 | Added by: admin | Date: 2013-12-15 | Comments (0)

Splendoare în iarbă / Splendor in the Grass (1961)

Dramă, Romantic

O tânără sensibilă din Kansas este îndrăgostită de un băiat din familie bogată ce nu acceptă relația lor. Nici familia ei nu agreează iubirea lor situație ce îi provoacă fetei o cădere nervoasă în urma căreia este internată într-un sanatoriu.
                                                                                                   &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 2670 | Added by: admin | Date: 2013-12-02 | Comments (0)

Lootera (2013)

Dramă, Romantic

În anul 1953 arheologul Varun Shrivastav vizitează satul Manikpur din Bengal pentru a face excavări. Aici o va cunoaște pe Pakhi și între cei doi se naște o idilă motiv pentru care el trebuie acum să aleagă între ea sau trecutul său.
                                                                                                           & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 936 | Added by: admin | Date: 2013-11-28 | Comments (0)

Tom Solomon ii declara iubire vesnica frumoasei Violet Barnes si o cere
in casatorie la un restaurant, intr-un cadru romantic, organizand
ulterior o petrecere de logodna la care este invitata toata familia si
la care cel mai bun prieten pe nume Alex Eilhauer proiecteaza in gluma
un filmulet cu fostele iubite ale viitorului mire, insa nunta se amana
an dupa an din cauza lipsei de timp a partenerilor si din cauza
obstacolelor profesionale care intervin. Violet se inscrie intr-un
program cu o durata de 2 ani la Universitatea din Michigan, dupa care
obtine o promovare de la seful ei Winton Childs si este fortata sa se
mute in alt oras, iar oficializarea relatiei ramane tot timpul in plan
secund, dorinta de a fructifica oportunitatile profesionale fiind mai
puternica decat dorinta de a intemeia o fa ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 1158 | Added by: admin | Date: 2012-09-16 | Comments (0)

Personajul principal al acestei comedii romantice pline de umor este frumoasa Abby Richter, producatoarea obsedata de control a unui show de televiziune axat pe disecarea unor relatii de cuplu. Fiind fortata de catre superiorii ei sa il angajeze la emisiune pe carismaticul, atragatorul, ingamfatul si insuportabilul Mike Alexander in calitate de expert in relatii de cuplu, intrucat acesta avusese mare succes cu emisiunea intitulata "The Ugly Truth" pe care o prezentase, Abby Richter este supusa de catre acesta la o serie de teste ridicole si amuzante, al caror scop aparent este acela de a o ajuta sa il intalneasca pe barbatul visurilor sale. Atunci cand il cunoaste pe tanarul chirurg ortoped Colin si crede ca si-a gasit adevarata dr ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 866 | Added by: admin | Date: 2012-09-14 | Comments (0)

Love Wrecked este povestea lui Jenny Riley. Ea este un mare fan al starului rock Jason Master. Atat de fan-atica incat ar merge atit de departe, incat sa se angajeze pe timpul verii in Caraibe, sperind ca idolul ei sa vina sa-si petreaca vacanta acolo. In excursie vine si Ryan, un baiat care ofteaza dupa iubirea lui Jenny inca de cind era un pustan. Lucrurile merg ca unse, caci nici nu apuca Jenny sa-si despacheteze bagajul si Jason isi face aparitia pe insula. Visul fiecarei adolescente este sa ramina singura pe o insula pustie cu barbatul iubit. Spre deosebire de acestea, Jenny isi transforma visul in realitate, caci, in timpul unei croaziere la lumina lunii, cei doi naufragiaza. Idila lor nu dureaza foarte mult, mai ales cad Jenny afla ca a fost minti ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 941 | Added by: admin | Date: 2012-09-10 | Comments (0)

Cinci cupluri așteaptă să devină părinți, însă habar nu au ce îi așteaptă. Jules e un guru al fitnessului la TV, iar Evan e un dansator de top și amândoi sunt foarte entuziasmați să-și întemeieze o familie, dar curând își dau seama că viețile lor de celebrități nu au nicio șansă să continue la fel odată ce apar provocările sarcinii lui Jules. Wendy e o femeie înnebunită după bebeluși, care a promovat toată viața ei procreerea, însă atunci când hormonii îi răvășesc tot corpul ea înghite o doză amară din propriul ei medicament. Soțul lui Wendy, Gary, va deveni tătic de-odată cu propriul său tată. Acesta din urmă e un bărbat excesiv de competitiv care așteaptă gemeni împreună cu tânăra sa nevastă-trofeu, Skyler. Holly e o fotog ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 984 | Added by: admin | Date: 2012-09-06 | Comments (0)

Before Sunrise este o pasionanta si inteligenta poveste de dragoste intre un tanar american si o studenta din Franta. Sansa celor doi apare in tren, unde Jesse ii propune acesteia sa isi amane intoarcerea in Franta pentru o scurta aventura in 2 prin Viena. In cele 14 ore pe care le petrec impreuna ei descopera atractia fantastica pe care o impartasesc unul pentru celalalt.
                                                                    ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 1027 | Added by: admin | Date: 2012-09-06 | Comments (0)

Dan este un poet tanar si incantator, insa cu o viata ce ameninta sa se naruie din cauza dependentei de heroina. Candy este o studenta frumoasa la Arte, care il va seduce cu incocenta ei si cu fascinatia pe care o are fata de viata lui boema. Pentru a se apropia si mai mult de el, Candy se va preda si ea mortii albe, iar pasionanta relatie dintre ei va pendula intre uitari de sine extatice si izbucniri violente, ce vor duce in cele din urma la autodistrugere.
                                            ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 840 | Added by: admin | Date: 2012-09-05 | Comments (0)

Cu cateva zile inainte de Craciun, in timp ce facea cumparaturi, Jonathan Trager o intalneste pe Sara Thomas si isi petrece seara cu ea hoinarind prin Manhattan, fara macar sa-i stie numele. Cand seara se sfarseste, cei doi hotarasc sa lase destinul sa decida in locul lor. Peste multi ani insa, inainte de nunta, Jonathan se hotaraste sa infrunte destinul si porneste in cautarea ei.
                                                                  ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 970 | Added by: admin | Date: 2012-09-03 | Comments (0)

« 1 2 3 4 ... 19 20 »
....

eXTReMe Tracker