filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Miercuri
2024-05-08
4:24 PM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Mai 2024  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » FILME ONLINE ANIMATIE
Suricata Billy vrea sa ii demonstreze fiului sau Junior ca nu este un ratat asa cum il catalogheaza alte animale din savana africana si porneste impreuna cu leul Socrates sa caute rezerve de apa potabila intrucat, spre deosebire de anii precedenti, atunci cand ploile abundente si inundatiile le asigurau hrana necesara supravietuirii, in acest an nu au avut parte de niciun strop de lichid. Intalnindu-se pe drum cu cocosul galic Charles, care ii informeaza ca in Delta Okavango exista suficiente rezerve de apa, Billy si Socrates constata ca oamenii au pus stapanire si pe aceste resurse si au construit un baraj pentru a alimenta cu energie o statiune de vacanta cu hoteluri de lux, acesta fiind motivul pentru care habitatul lor este pe punctul de a fi distrus de seceta. Leul si suricata fac echipa cu girafa Giselle, elefantul Angie, cangurul Toby, broastele testoase de Galapagos Winnie si Winsto ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 843 | Added by: admin | Date: 2011-05-04 | Comments (0)

Bazata pe cartea ilustrata pentru copii cu acelasi titlu a autorului
Berkeley Breathed publicata in anul 2007, animatia SF "Mars Needs Moms!"
il are in centrul actiunii pe Milo, un baiat in varsta de 9 ani, care
are impresia ca mama lui nu face altceva decat sa il oblige sa manance
broccoli si morcovi, sa duca gunoiul, sa pliveasca buruienile din
gradina si sa isi faca temele. Dupa ce rebelul Milo declara ca mamele nu
sunt bune la nimic si coloreaza in purpuriu chipul surorii sale in
varsta de 5 ani, mama il trimite in camera lui si il pedepseste pentru
tot restul verii, iar copilul adormit nu aude zgomotul pe care il face o
nava spatiala aterizata in fata casei lor. Mama lui Milo este rapita de
catre martieni, care au nevoie de ea pentru a le pregati pranzul, a-i
conduce la antrenamentele de fotbal si a-i insoti la petrecerile cu ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 812 | Added by: admin | Date: 2011-04-29 | Comments (0)

Fred O'Hare este un ratat incapabil sa isi gaseasca un loc de munca, pe care parintii l-au dat afara din casa si care s-a refugiat temporar in locuinta surorii sale Samantha. Intr-o seara in care se intoarcea cu automobilul spre casa, imprudentul Fred il accidenteaza pe Iepurasul de Pasti si ii fractureaza acestuia un picior, fiind fortat sa isi adaposteasca victima in locuinta Samanthei in perioada de convalescenta. Samantha il ingrijeste cu devotament pe iepurasul ranit, chiar daca acesta nu este chiar cel mai comod si usor de multumit musafir, in vreme ce fratele ei Fred trebuie sa se antreneze pentru a prelua atributiile Iepurasului de Pasti, a carui misiune este sa ascunda oua de ciocolata prin casele oamenilor. Intrucat iepurele nu mai poate sa alerge si sa topaie din cauza piciorului fracturat, Fred si Samantha sunt nevoiti sa faca echipa cu el pentru a salva sarbatorile, pe parcursul desfasurarii ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 891 | Added by: admin | Date: 2011-04-19 | Comments (0)

O expozitie egipteana, cu ocazia descoperirii mumiei lui Anubis, are loc in muzeul din oras. Yugi impreuna cu Tya si Solomon Motou, bunicul sau, merg sa-l viziteze si afla despre Piramida Lumii. Intr-un vis, lui Kaiba i se arata cum poate sa invinga trio-ul de Zei Egipteni ai lui Yugi. Facand rost de tot ce are nevoie, il provoaca pe Yugi la o revansa, acesta acceptand. De aici totul ia o intorsatura groaznica, Yugi aflandu-se in pozitia de a salva din nou lumea.
                                                                        &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 868 | Added by: admin | Date: 2011-04-15 | Comments (0)

Blue este un papagal dintr-o specie foarte rara cu pene de culoare
albastra, duce un trai plictisitor, dar confortabil intr-o colivie
plasata intr-o locuinta dintr-un orasel din Minnesota si mediteaza cu
tristete la faptul ca este singurul exemplar ramas in viata si, din
acest motiv, incapabil sa se reproduca si sa asigure continuitatea
speciei. Atunci cand blandul, amuzantul si lasul papagal Blue afla ca o
femela din specia lui a fost vazuta in Brazilia, decide sa renunte la
stilul de viata lipsit de griji si sa porneasca intr-o calatorie
palpitanta spre Rio de Janeiro pentru a o cunoaste pe curajoasa si
independenta Jewel. Numai ca intalnirea celor doi papagali nu se
transforma in dragoste la prima vedere, diferentele de personalitate
dintre Jewel si Blue spunandu-si cuvantul si papagalul domestic fiind
fo ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 968 | Added by: admin | Date: 2011-04-13 | Comments (0)

Este anul 1940 si trupele naziste conduse de catre Hitler, Himmler, Goering si Goebbels reusesc sa cucereasca Londra, dupa ce sapa un tunel pe sub Canalul Manecii si ies la suprafata in Trafalgar Square. Intrucat fortele aeriene britanice au fost decimate, iar infanteria este blocata in Franta, la Dunkerque, primul-ministru Winston Churchill ramane prizonier in bunkarul sau din Downing Street, nr. 10 si cere ajutor pe calea undelor radio. Sprijinul asteptat soseste din partea lui Chris, baiatul modest al unui fermier din Kent, care si-a dorit sa lupte impotriva nazistilor in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, dar a fost respins la recrutare din cauza mainilor de dimensiuni gigantice. Ajutat de catre iubita lui Daisy, tatal acesteia care este vicar in satul lor natal, un luptator din Rezistenta franceza si un pilot de avion nord-american pe nume Billy Fiske, Chris mobiliz ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 848 | Added by: admin | Date: 2011-04-06 | Comments (0)

Niko este un tînăr ren care de cînd se ştie doreşte să îşi cunoască tatăl. Aceasta deoarece tatăl său nu face parte din turma frumoasei sale mame, ci este unul dintre renii zburători ai lui Moş Crăciun. Sub îndrumarea Julius, o veveriţă-zburătoare a cărei înţelepciune nu este întrecută decît de lipsa-i de îndemnare, Niko încearcă să ia lecţii de zbor, fiecare dintre ele avînd un final previzibil: proptirea botului său în zăpadă. Lucrul e cu atît mai problematic cu cît micul ren dă dovadă de teamă de înălţimi, dar voinţa sa pare a fi mai puternică.Niko se hotărăşte să se ducă în satul lui Moş Crăciun şi să-şi cunoască tatăl, dar drumul pînă acolo este extrem de greu pentru un mic ren, chiar dacă are parte de sprijinul lui Julius şi de cel al Wilmei, cu atît mai mult cu cît în aceeaşi direcţie se îndreaptă o haită de lupi. Aceştia au intenţia malefică să-i sfîşie pe renii lu ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 793 | Added by: admin | Date: 2011-04-04 | Comments (0)

                                                                                                             
                                          ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 705 | Added by: admin | Date: 2011-04-04 | Comments (0)

Rango este un cameleon domesticit care traieste intr-un terrariu si viseaza la statutul de erou, consolandu-se cu speranta ca intr-o zi i se va oferi sansa de a-si demonstra calitatile de justitiar. Atunci cand paraseste confortul terrariului in cautare de aventuri palpitante, vanat fiind de catre un soim, Rango se trezeste intr-un oras din Vestul Salbatic denumit Dirt, in care localnicii nevinovati sunt terorizati de catre un grup de banditi si nu exista un reprezentant al legii capabil sa restabileasca ordinea. Ucigand in mod intamplator pasarea de prada care il haituia, Rango este privit de catre locuitorii din Dirt ca un erou curajos si capabil sa instaureze domnia legii, motiv pentru care este numit in functia de serif. Numai ca raufacatorii din oras nu sunt dispusi sa renunte fara lupta la pozitiile pe care si le-au castigat, iar cameleonul va invata pe propria piele ca nu este suficient s ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 849 | Added by: admin | Date: 2011-04-01 | Comments (0)

Din ultima pagină a jurnalului lui Superman aflăm că super-eroul e pe moarte. Celulele din corpul său se dezintegrează, iar timpul ce i-a mai rămas de trăit e scurt. Adversarul său, Lex Luthor, îşi face de cap şi ameninţă violent, explicând că nimeni nu va fi rănit dacă toată lumea va depune armele. Superman mai are o ultimă şansă să salveze lumea şi porneşte în ultima sa aventură. În timp ce îl înfruntă pe Lex Luthor şi amândoi cad în gol de pe o clădire, vicleanul care vrea să domine lumea îl asigură pe super-erou că va muri cel dintâi. "Toate lucrurile bune au un sfârşit", e sloganul producţiei animate.
                                                 ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 921 | Added by: admin | Date: 2011-03-24 | Comments (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 19 20 »
....

eXTReMe Tracker