filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Duminică
2024-04-28
7:52 AM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Aprilie 2024  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » FILME ONLINE ANIMATIE
Bikini Bottom este lovit in plin de necazuri.Cineva a furat coroana Regelui Neptun si afacut ca Dl. Krab(seful Buretelului Bob) sa para principalul vinovat.In ciuda faptului ca Dl. Krab nu ia oferit lui Bob promovarea vietii lui la care a visat o viata intreaga il va ierta si ii va salva pielea in fata executiei cel astepta.oricum eroii nostri vor descoperi ca coroana a fost dusa in Shell City,unul dintre cele mai sinistre locuri marine,de unde foarte rar sau mai intors alte vietati. Alaturi de bunul sau prieten Patrick vor avea 6 zile pt a gasi coroana si astfel sa-i salveze pielea Dl. Krab.Se vor indrepta spre cel mai periculos loc cunoscut al marii,insa vor reusi ei sa se mai intoarca inapoi?Vor gasi ei coroana si pe cel cea furato,salvand astfel reputatia Dl. Krab?
                   & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 873 | Added by: admin | Date: 2010-06-28 | Comments (0)

"The princess and the frog" este un musical si un film de familie ce consemneaza reintoarcerea la animatiile traditionale in format 2D, starnind deja o vie controversa legata de faptul ca eroina principala este prima printesa de culoare din istoria bogata a desenelor animate marca Walt Disney.



Povestea se centreaza pe viata Tianei, o tanara al carei vis este sa deschida un restaurant, acest vis fiind initial al tatalui sau si frumoasa printesa de origine afro-americana, in varsta de 19 ani, care locuieste impreuna cu mama sa Eudora in luxosul Cartier Francez din New Orleans, in timpul asa-zisei Epoci a Jazz-ului. Actiunea se complica prin interventia nedorita a doctorului Facilier, un magician voodoo si un ghicitor, care joaca rolul personajului negativ al basmului, precum si a mamei Odie - o preo ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 1005 | Added by: admin | Date: 2010-06-24 | Comments (0)

Aceasta este adevarata poveste a 8 personaje selectate pentru a locui intr-o casa pentru a afla ce se intampla cand oameni inceteaza a fi umani si incep a fi animati. Prezentat ca si un show de reality , Drawn Together raspunde intrebarilor ce se intampla cu 8 personaje diferite , din diferite epoci de animatie si stiluri unice de a trai. Printre participanti se numara: "Captain Hero," un super erou nu chiar moral luat din animatile anilor 70' ; Clara o fata de 20 de ani naiva luata din basme ; Toot un caracter alb negru luat din ani 20' ; Foxxy Love o detectiva sexy muzicanta ; Spanky Ham un porc downlodat dupa internet ; Ling-Ling un asiatic adorabil ce se gaseste pe cartonase ; Wooldoor-Sockbat si Xandir.
                                   &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 808 | Added by: admin | Date: 2010-06-01 | Comments (0)

In antichitate, Amazoanele se afla intr-un razboi de lunga durata cu Ares, zeul razboiului. In cele din urma este este infrant. Zeus nu le da voie sa il ucida, dar le da sarcina de a a-l tine prizonier pe o insula ascunsa numita Themyscira. Secole mai tarziu, un pilot pe nume Steve Trevor este atras intr-o cursa in timpul unui exercitiu aviatic si se prabuseste pe insula. Intre timp Ares este ajutat sa evadeze, iar printesa Diana castiga intr-un turneu sansa de a-i dovedi mamei sale cine este cu adevarat. Ea are responsabilitatea de a-l adduce inapoi la civilizatie pe Steve si sa gaseasca o cale de a-l opri pe Ares care vrea sa cucereasca toata lumea.
                                             &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 825 | Added by: admin | Date: 2010-05-30 | Comments (0)

                                                                                                                    
                                   & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 891 | Added by: admin | Date: 2010-05-30 | Comments (0)

Marinarii de pe un vas oarecare intalnesc in calatoria lor pe mare Cargobotul Negru, ai carui pirati veniti din lumea de dincolo sunt intr-o neoprita cautare de sange, de cat mai mult sange. Din tot echipajul vasului scapa cu viata doar capitanul, naufragiat pe o insula pustie. Cand acesta isi da seama ca piratii ucigasi se indreapta spre orasul in care locuieste familia lui, cu orice pret lupta pentru a se intoarce si a o salva. Dar calatoria pe mare, in singuratate, printre cadavrele echipajului sau ii afecteaza ratiunea iar lucrurile cunosc o intorsatura neasteptata.
                                                        &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 784 | Added by: admin | Date: 2010-05-28 | Comments (0)

Eroul
atâtor aventuri nemaipomenite, Shrek se simte cam stingher în mlaştina
lui, ducând o viaţă paşnică alături de Fiona şi cei trei copii ai lor.
Aprigul căpcăun, odinioară spaima satelor din jur, a ajuns o adevărată
vedetă locală, iar autografele (acordate chiar pe furcile cu care era
urmărit până nu demult) sunt la ordinea zilei. Nostalgia vieţii de pe
vremuri îl face pe Shrek să aplece urechea la vorbele dulci ale
maleficului Rumplestilskin, care-i întinde o meşteşugită capcană şi-l
aruncă într-un Departe, departe alternativ, unde căpcăunii sunt vânaţi
de localnici, spiriduşul e însuşi regele, iar Shrek n-a întâlnit-o
niciodată pe Fiona. Va reuşi căpcăunul să se întoarcă la cei dragi?
              ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 779 | Added by: admin | Date: 2010-05-27 | Comments (0)

O entitate necunoscuta, care povesteste evolutia Terrei, ne arata ca de cand a aparut omul, planeta nu a mai fost aceeasi. Ceea ce spunea acea entitate, numita Centrul ("The Center") este finalul unei povesti ilustrate, scrisa de un personaj necunoscut care se sinucide. Actiunea centrala se petrece la sfarsitul razboiul din Korea, cand militarii primesc ordinul de a inceta orice forma de atac. Filmul insa spune povestea fiecarui personaj in parte. Astfel este spusa povestea lui Flash inainte de Liga si cum a devenit Hal Jordan o Lanterna Verde. Filmul prezinta si venirea pe Pamant a lui J'onn J'onzz, unicul extraterestru martian in viata, si cum acesta a devenit un super-erou. Apare si Batman care cerceteaza cazul cultului "Centrului". Femeia-Minune se afla in Amazonia ataca de Centru. Amazoana il anunta pe Superman despre ce va urma sa se intample cand Centrul va ataca America. Se formeaza o echipa de ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 1150 | Added by: admin | Date: 2010-05-27 | Comments (0)

Aceasta este inca o aventura a faimoaselor personaje de desene animate Tom & Jerry dar de data aceasta pe Marte. Doi astronauti pornesc intr-o expeditie pe Marte vrand sa afle daca se afla viata pe aceasta. Inainte de plecare Tom il fugareste putin pe Jerry ajungand in naveta.Cand aterizeaza pe Marte cei doi astronauti stau mai putin de 5 minute dupa catre pleaca spre Pamant dar de data aceasta fara cei doi pasageri:Tom & Jerry. Dupa ceva timp Jerry afla ca pe Marte Exista viata iar acestia il preacinstesc pe el. Vrand sa plece acasa o martiana il ajuta pe Jerry si pe Tom.Ajunsi pe Pamant descopera ca Martiieni vor sa ii distruga pe pamanteni.Tom si Jerry Incerca sa sitruga puternica arma a Martiienilor cu ajutorul cainelui care nu il prea suporta pe Tom. Pana la urma reusesc sa ii invinga pe Maritieni dar cainele se foloseste de arma pentru ,,a pune mana'' pe Tom.
   &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 1027 | Added by: admin | Date: 2010-05-26 | Comments (0)

Dupa ce o furtuna face ca nava in care se afla sa se scufunde langa coasta Africii, un cuplu britanic gaseste drumul catre tarm impreuna cu micul lor baietel. Parintii sunt omorati de un leopard, lasandu-l pe copil sa se descurce singur. Acesta este gasit de o gorila care il creste ca pe propriul fiu. Ajuns mare, baiatul pe nume Tarzan se intalneste in jungla cu cativa exploratori. Asfel, Tarzan se afla intre dorinta de a se intoarce cu semenii sai si dorinta de a ramane cu gorilele care l-au crescut.
                                                        &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 923 | Added by: admin | Date: 2010-05-26 | Comments (0)

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 20 »
....

eXTReMe Tracker