filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Vineri
2024-04-26
1:33 AM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Noiembrie 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2011 » Noiembrie » 06
Soţii Kyle şi Sarah Miller sunt proprietarii unei vile situate într-un cartier select al oraşului, conduc maşini de lux şi au seiful din interiorul locuinţei plin cu bani şi diamante, motiv pentru care pun preţ pe siguranţă şi au investit în sisteme moderne de securitate. Exasperată de comportamentul rebel şi insolent al fiicei adolescente pe nume Avery, soţia influentului om de afaceri se ocupă şi de supravegherea lucrărilor de renovare a proprietăţii, privirea fiindu-i atrasă de Jonah Collins, unul dintre muncitorii sexy care are tupeul de a înota în piscina lor. Numai că atrăgătorul Jonah nu este atât de inocent precum pare şi îl informează pe fratele lui mai mare Elias despre bogăţia în care se lăfăie familia Miller, cei doi infractori făcând echipă cu două femei din anturajul lor, dând năvală cu forţa într-o noapte în vila lui Kyle şi a lui Sarah, luându-i ostatici pe ce ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 712 | Added by: admin | Date: 2011-11-06 | Comments (0)

Terri este un adolescent supraponderal in varsta de 15 ani, care este crescut de unchiul James de cand i-au decedat parintii si care este tachinat de catre colegii de liceu din cauza comportamentului bizar si din cauza obezitatii, motiv pentru care a devenit izolat si incapabil sa se integreze intr-un grup. Directorul adjunct Fitzgerald, care se regaseste intr-o oarecare masura in Terri intrucat si el a fost singuratic si nepopular in perioada liceului, este impresionat de cazul baiatului al carui unchi sufera de Alzheimer in primul stadiu de manifestare si decide sa il consilieze in fiecare dimineata de luni in asa fel incat sa-i demonstreze elevului ca inima lui buna il poate ajuta sa-si faca prieteni si sa socializeze. Datorita acestor sedinte de consiliere cu vorbaretul domn Fitzgerald, Terri se imprieteneste cu rebelul Chad, al carui temperament vulcanic mascheaza multa nei ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 557 | Added by: admin | Date: 2011-11-06 | Comments (0)

Ray Liotta (Goodfellas) ofera o interpretare intensa electrizanta in aceasta continuare a indraznetului thriller urban exploziv Stapanii strazilor/ Street Kings. Ray Liotta joaca rolul detectivului din Detroit, Marty Kingston, liderul unei echipe de la Narcotice sub acoperire, ai carei membri sunt ucisi in mod sistematic, unul cate unul. Ca sa rezolve crimele brutale, Kingston isi uneste fortele cu un tanar detectiv infumurat de la Omucideri. Insa niciunul dintre ei nu este pregatit pentru coruptia socanta pe care o vor descoperi in urma investigatiilor, pentru secretele uluitoare care-i vor arunca pe ambii barbati pe o traiectorie de coliziune violenta cu tradarea si razbunarea. Nu rata Stapanii strazilor 2/ Street Kings 2, un film de actiune care te va tine cu sufletul la gura pana la final!
            ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 736 | Added by: admin | Date: 2011-11-06 | Comments (0)

Sally si Jason formeaza un cuplu atipic pentru zilele noastre, deoarece relatia lor se bazeaza pe sinceritate, iubire, respect. Jason este fost pilot in armata, actualemente inginer aerospatial, iar Sally este o cantareata promitatoare, in cautarea marelui turneu. In momentul cand cei doi se pregateau sa plece intr-o binemeritata vacanta, in Tahiti, suna telefonul iar Sally primeste groaznica veste: cea mai buna prietena a ei impreuna cu sotul au murit intr-un accident de avion, cea cu care a inceput sa cante si pe care n-a mai vazut-o de cativa ani buni. Astfel sunt contactati de asistentul social care se ocupa de cazul celor 4 copii, ramasi acum orfani, care sunt lasati in grija lui Sally si a lui Jason, pana ce li se va gasi o noua familie, care tocmai de asta nu aveau timp si nevoie acum, mai ales ca nu stiu cum e sa fii parinte. De aceea pe de o parte copiii trebu ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 737 | Added by: admin | Date: 2011-11-06 | Comments (0)

Dupa petrecerea memorabila a burlacilor pe care Phil Wenneck, Alan Garner si Stu Price i-au organizat-o bunului lor prieten Doug Billings in Las Vegas, prilej cu care, dupa o crunta noapte de betie, grupul a constatat ca viitorul mire este de negasit cu 24 de ore inainte de nunta, prin camera lor de hotel se plimba nestinherit un tigru, in debara plange un bebelus a carui mama este o dansatoare de striptease si pe urmele lor se afla un gangster asiatic pe nume Mr. Chow, Stu nu vrea sa isi asume niciun risc inainte de propria casatorie si isi invita amicii in Thailanda la o masa care se vrea complet lipsita de peripetii. Numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ si blajinul Stu Price invata pe pielea lui ca aventurile de care poate avea parte in Bangkok sunt mai salbatice decat cele pe care le ofera Las Vegas-ul, trezindu-se tatuat pe fata in sti ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 696 | Added by: admin | Date: 2011-11-06 | Comments (0)

Lucy, o tânără studentă îşi caută de lucru şi ajunge la un interviu cu o femeie sofisticată şi severă, care îi oferă posibilitatea de a lucra "cu alte fete, dintre care unele cu mai multe responsabilităţi". Lucy intră într-o lume misterioasă în care frumuseţea este cel mai de preţ lucru, iar scopul suprem este satisfacerea dorinţelor ascunse. Lumea prostituţiei de lux. Lucy, o fată de o frumuseţe răpitoare, cu un chip angelic şi cu ochi senini, o fascinează imediat pe "şefă", femeia mai în vârstă, încă frumoasă, dar foarte distantă şi calculată. "E o plăcere deosebită să văd o frumuseţe atât de unică. (...) Eşti foarte frumoasă şi foarte talentată, dar te vom face şi mai frumoasă şi mai talentată", îi spune femeia lui Lucy, pe un ton plat. Cu aceeaşi voce detaşată şi puţin guturală, femeie explică şi insistă cât de importante sunt discreţia şi încrederea reciprocă, iar ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 747 | Added by: admin | Date: 2011-11-06 | Comments (0)

O drama despre un sport ce a devenit hi-tech, boxul, plasata intr-un viitor apropiat, In care roboti cu aspect umanoid lupta pentru distractia publicului.
Hugh Jackman interpreteaza rolul unui fost luptator ce a pierdut sansa la titlu in momentul in care boxul intre oameni devine un sport ilegal, deoarece este prea violent iar luptatorii din ring sunt inlocuiti de roboti de o tona in greutate si 2,5 metri inaltime, ce preiau actiunea ringului de box. Charlie Kenton trebuie sa supravietuiasca in aceasta lume noua a sportului. El castiga atat cat sa poata achizitiona roboti uzati in incercarea de a pregati unul care sa castige titlul la aceasta noua categorie de box. Cu ajutorul fiului sau nelegitim - Max , vor descoperi un robot care pare a castiga mereu, iar acest lucru le da sperante pentru a iesi invingatori in luptele dintre roboti. Asa cum mizele cresc in luptele din ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 876 | Added by: admin | Date: 2011-11-06 | Comments (0)

                                                                      
                                                                        
     ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 837 | Added by: admin | Date: 2011-11-06 | Comments (0)

Filmul este bazat pe celebrele benzi desenate cu acelasi nume. Un ser experimental pentru armata Statelor Unite l-a transformat pe Steve Rogers, dintr-un papa-lapte slabanog intr-un titan plin de muschi. El a fost cel mai mare erou al Americii in timpul celui de-al doilea rozboi mondial, drept urmare si-a luat numele de Capitanul America. Acesta si-a petrecut cea mai mare parte din razboi, luptandu-se cu nazistii si aparandu-si propria tara. Punctele forte ale Capitanului America sunt: costumul sau antiglont, scutul sau facut din aliaj de smalt si titaniu, care il face indestructibil, si o agilitate supraomeneasca: poate alerga o mila in mai putin de un minut. Acesta a jurat ca daca America are nevoie de un erou care sa lupte cu fortele raului, el va fi acela.
              &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 947 | Added by: admin | Date: 2011-11-06 | Comments (0)

Un drum îngust, prestabilit, fără prea multe oportunităţi, caracterizează viaţa Mariei Raminez(Katerina Graham) care locuieşte cu mama sa, Connie (Lonette Mckee). Însă o seară într-un club local îi dă Mariei şansa să se exprime prin dans cu bucuria şi energia pe care aproape le uitase.Talentul său şi mişcările de dans atrag atentia lui Brandon(Randy Wayne),care o invită să îl ajute să transforme un grup de dansatori talantaţi, dar indisciplinaţi, denumiţi HD. Abilităţile Mariei atrag, de asemenea, atenţia fostului său iubit Luis(Christopher Martinez),conducătorul carismatic al unui grup de dans cu rezultate de top, care încearcă să o ademenească din nou pe stradă, acolo de unde doreşte să scape.Văzând o şansă de a crea o viaţă nouă şi plină de sens, Maria pune inimă şi sufletul în dans şi începe antrenamentul trupei HD pentru a participa la concurs de dans "Dance or Die".Astf ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE MUZICALE | Views: 968 | Added by: admin | Date: 2011-11-06 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker