filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Miercuri
2024-04-24
5:49 PM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Noiembrie 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2011 » Noiembrie » 03

Nick, Kurt și Dale sunt trei angajați care sunt în permanență terorizați de șefii lor: o stomatologă nimfomană, căreia îi place să-și pună angajații în situații neplăcute, un superior care își urăște angajații atât de mult, că i-ar concedia pe toți și un nemernic, care îi manipulează pe angajați să-și submineze propriile cariere. Demisia nu este o opțiune în situația lor, însă, într-o noapte, după ce consumă prea mult alcool și primesc niște sfaturi dubioase din partea unui fost pușcăriaș, cei trei prieteni pun la cale un plan bine pus la punct, pentru a scăpa de superiorii lor...permanent! După cum era de așteptat, planul lor de a-și omorî șefii nu decurge deloc cum ar fi trebuit.
                                ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 691 | Added by: admin | Date: 2011-11-03 | Comments (0)

Supraponderalul, blajinul si amabilul Griffin Keyes lucreaza ca ingrijitor la parcul zoologic Franklin si este adorat de catre animalele exotice pe care le are in grija intrucat si-a dedicat viata protejarii acestora si si-a sacrificat sansa de a iubi si de a fi iubit de o femeie pentru a-si petrece timpul in compania prietenilor lui "necuvantatori". Desi se simte mai confortabil langa un leu decat langa o femeie, Griffin tanjeste dupa o relatie amoroasa in adevaratul sens al cuvantului si decide sa renunte la actualul loc de munca pentru a-si cauta o slujba diferita, care sa ii permita sa socializeze cu oamenii si sa intalneasca reprezentante ale sexului opus. Afland despre hotararea ingrjitorului lor de a parasi gradina zoologica, animalele intra in panica si rup codul tacerii pentru a-l convinge pe Griffin Kayes sa se razgandeasca in privinta demisionarii din functie. So ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 683 | Added by: admin | Date: 2011-11-03 | Comments (0)

Timp de cateva secole, pacea si ordinea in Univers a fost mentinuta de catre un grup restrans, dar puternic de razboinici intergalactici reuniti sub titulatura de Green Lantern Corps, fiecare membru detinand cate un inel de culoare verde ce ii confera forte supranaturale. Atunci cand luptatorul Green Lantern Abin Sur este grav ranit si isi da seama ca va muri pe Terra, ii cere inelului magic sa ii gaseasca un inlocuitor demn de incredere si il cunoaste astfel pe pilotul de incercari Hal Jordan, caruia ii incredinteaza secretul lui si onoarea de a deveni primul pamantean recrutat vreodata in armata Green Lantern Corps. Incurajat de catre Carol Ferris, o femeie-pilot de care este indragostit din copilarie, dar si initiat de catre mentorul Sinestro in tainele bataliei pe care o poarta razboinicii Green Lantern impotriva unui dusman mult mai periculos decat toti cei cu care ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 802 | Added by: admin | Date: 2011-11-03 | Comments (0)

Bodi Grogan este lasat de mama sa la bunic, impreuna cu cainele lasat in grija de unchi. Acesta obtine promisiunea mamei ca va avea propriul caine daca va reusi sa-l dreseze pe Marley. Asadar, la sugestia unei prietene, face o echipa haioasa din Marley si cei doi caini vecini, pe care o inscrie pentru concursul "The puppy years". Deci se pune pe treaba, amenajeaza ajutat de bunic un teren de antrenament pentru cei trei prieteni patrupede care invata regulile concursului, dar facand si tot felul de traznai. Intre timp, Hans - stapanul echipei castigatoare de anul trecut isi antreneaza echipa prin mijloace ilegale si inumane, pentru a castiga concursul precum si sponsorizarea aferenta. Toate-s bune, concursul incepe, apare si mama lui Bodi, echipa lui Hans castiga... dar... cu ajutorul lui Marley, este demascat, descalificat... iar 2 cainii din echipa sa adopta ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE FAMILIE | Views: 875 | Added by: admin | Date: 2011-11-03 | Comments (0)

Pilotul e un tip enigmatic cu o viaţă dublă. Shannon (Bryan Cranston) este agentul Pilotului atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Ziua Pilotul concurează, iar noaptea participă la jafuri. Ca orice mafiot de talie mică, Shannon are un plan pentru Pilot: construcția unei mașini cu care acesta să poată concura pe un circuit profesionist.Aparent singuratic, Pilotul se îndrăgostește de vecina lui Irene (Carey Mulligan), o mamă vulnerabilă, târâtă într-o lume a infractorilor odată cu întoarcerea soțului ei din închisoare, Standard (Oscar Isaac). Când un jaf nu decurge conform planului, Pilotul ajunge să fugă, însă devine responsabil pentru Irenen și copilul ei.Acum, gangsterii (Albert Brooks și Ron Perlman) nu-l mai urmăresc doar pe el, ci sunt pe urma lui Irene și a fiului ei, moment în care pilotul este forțat să schimbe viteza și să intre pe contrasens. Instinctul pilotul ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 797 | Added by: admin | Date: 2011-11-03 | Comments (0)

Love, Wedding, Marriage este o dramedie despre iubire si divort, care ne introduce in lumea Avei - o specialista in probleme de cuplu. Dupa ce a salvat de la divort numeroase cupluri, oferind ca exemplu casnicia parintilor ei, care se mentine puternica chiar si dupa 30 de ani, ea refuza sa accepte decizia mamei si a tatalui ei de a divorta. Determinata sa ii aduca din nou impreuna, tanara, care s-a casatorit de curand cu un tanar carismatic , isi neglijeaza propria casnicie, iar consecintele sunt hilare si dezastruoase. Intrebarea este: poate sa salveze casnicia parintilor, inainte s-o distruga pe a ei?
                                             ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 875 | Added by: admin | Date: 2011-11-03 | Comments (0)

Marley Corbett lucreaza la o agentie de publicitate, este buna prietena cu colega ei de serviciu Sarah Walker si este atat de preocupata de construirea unei cariere de succes in domeniul afacerilor incat nu are timp pentru dragoste si prefera relatiile sexuale pasagere, in care niciunul dintre parteneri nu se implica emotional. La scurta vreme dupa ce este promovata in functia de vicepresedinte, Marley este diagnosticata cu cancer in faza avansata si simte ca lumea ei se prabuseste, incercand totusi sa apeleze la umorul caracteristic pentru a-i da aceasta veste cumplita mamei sale Beverly Corbett. Femeia dependenta de munca, care nu a crezut niciodata in iubirea adevarata, se indragosteste treptat de medicul ei curant pe nume Julian Goldstein, ceea ce complica si mai mult situatia fiindca lui Marley ii este si mai greu sa renunte la viata acum cand are sansa de ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 651 | Added by: admin | Date: 2011-11-03 | Comments (0)

                                                                                 
                                                                     ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE WESTERN | Views: 1133 | Added by: admin | Date: 2011-11-03 | Comments (0)

Holly este o escorta profesionista din Sydney care-si petrece ultima noapte in "bransa" inainte de a se retrage definitiv si de a se muta la Paris, Michael(un client aproape obsedat de ea) netrebuind sa stie despre planul ei. Aceasi noapte este prima "de lucru" pentru Shay, o tanara de 17 ani care fugise de acasa dupa ce mama ei murise. Prima noapte pe strada nu e insa de loc usoara, atat clientii cat si concurenta facandu-i destule probleme. Destinele celor doua se vor intersecta insa, Holly avand nevoie(pentru ceea ce ar trebui sa fie ultimul angajament) de o partenera pentru o partida in trei. In schimbul sumei de 300 de dolari Shay o va insoti in apartamentul clientului care e, dupa toate probabilitatile, un traficant de droguri. Ceea ce incepe ca o partida "fierbinte" se va termina insa prost, clientul lor fiind impuscat de un partener de afaceri(despre care vom afla ulterior ca e ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 689 | Added by: admin | Date: 2011-11-03 | Comments (0)

Doi indragostiti ce urmeaza sa se casatoreasca in viitorul apropiat sosesc in capitala Frantei si decid sa profite la maximum de oportunitatea de a petrece o scurta vacanta in Orasul Iubirii. Numai ca planurile logodnicilor de a savura clipe intime de neuitat unul in compania celuilalt sunt zadarnicite de intalnirile cu parintii fetei si cu un prieten arogant si cu aere de intelectual rasat, de care tanara pare in mod inexplicabil atrasa si care il calca pe nervi pe partenerul ei de viata prin insistenta cu care ii invita sa viziteze obiective turistice si sa frecventeze impreuna localurile in care se danseaza. Agasat de acest rival care a atras atentia iubitei lui, tanarul nord-american incepe sa exploreze de unul singur Parisul dupa ce orologiul bate miezul noptii si este vrajit de atmosfera magica a orasului european si de pariziencele pasionale si libertine cu aj ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 799 | Added by: admin | Date: 2011-11-03 | Comments (0)

                                                         
                                                                
                           &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 739 | Added by: admin | Date: 2011-11-03 | Comments (0)

Grace a economisit bani pe toata durata liceului lucrand ca chelnerita intr-o cafenea, cu scopul de a-si permite luxul de a calatori la Paris, a se plimba pe malul Senei si a urca in varful Turnului Eiffel. Dupa absolvire, adolescentei i se ingaduie sa faca o excursie in Franta impreuna cu buna ei prietena Emma si sora ei vitrega Meg, insa calatoria visata se transforma intr-un cosmar din cauza hotelurilor mizere in care sunt cazate si a plictiselii pe care un ghid neinspirat o imprima turului de vizitare a obiectivelor turistice. Pierzand autocarul cu care se deplasau, cele trei fete se trezesc in holul unui hotel de 5 stele, iar Grace este confundata cu o mostenitoare britanica rasfatata, nesuferita si cu un comportament scandalos pe nume Cordelia, cu care seamana izbitor din punct de vedere fizic. Facand schimb de identitate cu infumurata Cordelia, Grace si insotitoarel ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 819 | Added by: admin | Date: 2011-11-03 | Comments (0)

Un film cu o poveste emotionanta care este bazat pe o intamplare reala
care astazi este cunoscuta ca '' Dezastrul Aerian de la Munchen''.Echipa
de legenda a lui Manchester United din anii '50 se intorcea acasa de la
Belgrad acolo unde jucase o partida din Cupa Campionilor Europeni,dar
avionul nu a rezistat pana in Anglia si s-a prabusit in Munchen pe 6
februarie 1958.23 de persoane din 44 au murit in acel accident dintre
care 8 jucatori.In rolul principal se afla Bobby Charlton,pe atunci un
pusti ce se afla in prima echipa a lui United la numai 20 ani.El a
supravituit dezastrului si in urmatorii ani avea sa faca istorie pentru
echipa care l-a lansat in fotbalul de performanta.
                          ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE SPORT | Views: 932 | Added by: admin | Date: 2011-11-03 | Comments (0)

La 11 ani de la explozia fatala survenita la decolarea zborului 180 cu destinatia Paris, la 8 ani de cand s-a produs pe autostrada 23 un accident in lant in care si-au pierdut viata o multime de oameni, la 5 ani de la deraierea unui roller-coaster intr-un parc de distractii si la 2 ani de cand un accident intamplat la o cursa de masini s-a soldat cu pierderea multor vieti omenesti, tanarul Sam Lawton are o premonitie bizara referitoare la prabusirea podului suspendat pe care se afla in acel moment si reuseste in ultima clipa sa evite moartea si sa salveze vietile catorva alte persoane. Numai ca Sam Lawton si iubita lui Molly Harper nu au prea multe motive sa se bucure ca au evitat catastrofa intrucat descopera in curand pe propria piele ca destinul nu poate fi pacalit si ca moartea te gaseste oriunde te-ai ascunde, reclamandu-si datoria in cele mai cumplite si brut ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 703 | Added by: admin | Date: 2011-11-03 | Comments (0)

"Piratii din Caraibe: On Stranger Tides" surprinde distracţia, aventura şi umorul ce "aprinde" franciza - de această dată în Disney Digital 3D. În această poveste plină de acţiune, istorisiri ale adevărului, trădare, tinereţe şi moarte.

Jack Sparrow şi căpitanul Barbossa pornesc în căutarea iluzoriei Fântâni a Tinereţii, dar ei află că nu sunt singurii în căutarea acesteia. Ei vor trebui să lupte cu un oponent periculos, care dispune de o tehnologie net superioară săbiilor, flintelor, tunurilor şi corăbiilor celor doi piraţi: Blackbeard, un pirat cu renume, care este de asemenea în căutarea ei. Când căpitanul Jack Sparrow îşi intersectează traseul cu o femeie din trecutul său (Penelope Cruz), el nu este sigur dacă este dragoste sau dacă ea este un fals artist, nemilos care-l foloseşte pentru a găsi fantastica Fântână a Tinereţii. Când ea î ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 742 | Added by: admin | Date: 2011-11-03 | Comments (0)

                                                                  
                                                                           
     &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 592 | Added by: admin | Date: 2011-11-03 | Comments (0)

                                                                       
                                                                               ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 658 | Added by: admin | Date: 2011-11-03 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker