filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Joi
2024-03-28
10:20 PM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Noiembrie 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2011 » Noiembrie » 02
Thadeous este un print indolent si arogant, care si-a petrecut toata viata fumand marijuana, consumand bauturi alcoolice si avand aventuri amoroase cu femei de moravuri usoare, fiind gelos pe fratele sau mai mare pe nume Fabious, un cavaler viteaz si onest, care este mostenitorul tronului regatului si care isi demonstreaza zi de zi suprematia luptandu-se cu dragonii si alte creaturi mitice si salvand fecioarele de la moarte. Atunci cand Belladonna, logodnica virgina a lui Fabious, este rapita de catre vrajitorul Leezar, regele ii ordona mezinului Thadeous sa isi ajute fratele in misiunea de salvare a printesei si sa il insoteasca pe acesta in calatoria plina de pericole ce ar putea avea ca rezultat distrugerea regatului lor in cazul in care nu ar fi incununata de succes, amenintand sa il dezmosteneasca daca nu revine pe calea cea dreapta. Pe drum, Thadeous si Fabiou ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 813 | Added by: admin | Date: 2011-11-02 | Comments (0)

Fred O'Hare este un ratat incapabil sa isi gaseasca un loc de munca, pe care parintii l-au dat afara din casa si care s-a refugiat temporar in locuinta surorii sale Samantha. Intr-o seara in care se intoarcea cu automobilul spre casa, imprudentul Fred il accidenteaza pe Iepurasul de Pasti si ii fractureaza acestuia un picior, fiind fortat sa isi adaposteasca victima in locuinta Samanthei in perioada de convalescenta. Samantha il ingrijeste cu devotament pe iepurasul ranit, chiar daca acesta nu este chiar cel mai comod si usor de multumit musafir, in vreme ce fratele ei Fred trebuie sa se antreneze pentru a prelua atributiile Iepurasului de Pasti, a carui misiune este sa ascunda oua de ciocolata prin casele oamenilor. Intrucat iepurele nu mai poate sa alerge si sa topaie din cauza piciorului fracturat, Fred si Samantha sunt nevoiti sa faca echipa cu el pentru a salva sarbatorile, pe ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 723 | Added by: admin | Date: 2011-11-02 | Comments (0)

Biserica a stiut dintotdeauna de existenta vampirilor. Numai ca acum, un grup de vampiri condusi de Valek, cauta un artifact care le-ar putea oferi puterea de a rezista luminii soarelui. In incercarea de a-l opri pe Valek, Vaticanul il trimite pe Jack Crow si echipa lui de vanatori de vampiri in cautarea acestei cruci. Numai ca dupa ce distrug un cuib de vampiri, toata echipa lui Jack este anihilata intr-o seara cand acestia petreceau. Jack Crow, a carui familie a fost ucisa de vampiri cand el era mic, traieste numai ca sa ii extermine pe acesti monstrii ai noptii. Jack Crow, impreuna cu singurul supravietuitor al echipei sale, Tony, prostituata Katrrina, care a fost muscata si in curand se va transforma si ea intr-o creatura a noptii, si cu preotul Adam, pleaca in cautarea crucii negre, artifactul care ar putea pune in pericol toata omenirea, daca Valek pune mana pe ea.
 & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 720 | Added by: admin | Date: 2011-11-02 | Comments (0)

Inspectorul Lee de la politia din Hong Kong se intoarce in China impreuna cu colegul sau de la politia din Los Angeles, James Carter. Ei intentioneaza sa se bucure de o mica vacanta, insa trebuie sa investigheze un caz aparut pe neasteptate. Doi agenti americani au fost omorati in timp ce investigau afacerile lui Ricky Tan, unul din cei mai puternici gangsteri din Asia si un vechi inamic al lui Lee.
                                                                                  & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 824 | Added by: admin | Date: 2011-11-02 | Comments (0)

Jackie Moon e un cantaret de succes ce a obtinut venituri uriase de pe urma unui singur cantec, "Love Me Sexy". Acesta a dominat timp de luni bune toate topurile muzicale, urcandu-l pe Jackie in topul celor mai populari artisti.Ajuns aici sus, el doreste sa-si indeplineasca in sfarsit visul de a detine o echipa de baschet. Insa echipa creata de el, Flint Michigan Tropics e cea mai proasta echipa din liga si in pericol de a se dezmembra in momentul in care NBA anunta intentia sa de a se uni cu ABA Daca vor sa supravietuiasca Jackie si The Tropics trebuie sa faca imposibilul si anume sa castige.
                                                 & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 716 | Added by: admin | Date: 2011-11-02 | Comments (0)

Lee este un inspector din Hong Kong. El reuseste sa impiedice scoaterea ilegala din tara a unor antichetati, organizata de un clan mafiot condus de Juntao, un cap al mafiei chinezesti. Dupa 2 ani, acelasi clan mafiot rapeste fata de 11 ani a consului Han Solon. Lee este trimis in Los Angeles sa o gaseasca pe fata consulului Han Solon, care era totodata si prietenul sau.Ajuns in L.A. el trebuie sa-l accepte pe James Carter ca partener. Chiar daca la inceput nu se intelegea deloc cu politistul cu cea mai mare gura din L.A. in urma unor intamplari haioase, mai ales cele care se lasa cu multi adversari batuti, Lee devine bun prieten cu acesta. Cei doi sunt ajutati in lupta impotriva celor rai de catre Tania Johnson, o frumoasa experta in dezamorsarea bombelor.
                      ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 824 | Added by: admin | Date: 2011-11-02 | Comments (0)

Joe Bauers este un soldat mediu din toate punctele de vedere care nu doreste decat sa fie lasat in pace intr-un post uitat de lume. Insa el este transferat si i se atribuie sarcina de a fi un cobai intr-un proiect militar ultra-secret, alaturi de o prostituata - sa fie criogenati. Insa dupa doi ani, cei care stiu de ei dispar, iar capsulele celor doi sunt aruncate la gunoi. Dupa 500 de ani, dintr-un accident, capsula ii este deschisa si se trezeste intr-o lume in care constata ca prostia e la loc de cinste si ca el ar putea fi usor cel mai inteligent om de pe planeta. Asa ca, trecand printr-o serie de aventuri, pleaca in cautarea "masinii timpului" pentru a se intoarce in trecut si a-i avertiza pe toti de iminenta distrugerii (mai bine zis prostirii) umanitatii.
                     ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 839 | Added by: admin | Date: 2011-11-02 | Comments (0)

In aceeasi dimineata in care Harold si Kumar mananca la Castelul Alb, primul afla ca Maria, fata pe care o iubeste, a plecat spre Amsterdam. Cei doi se decid sa o urmareasca pentru ca Harold sa-si marturiseasca dragostea.Insa lucrurile nu merg conform planului, un pasager al avionului in care calatoreste perechea confundandu-l pe Kumar cu un terorist. In acest moment avionul is modifica ruta iar cei doi sunt prinsi intr-un caz de confundare de identitate.
                                                                    &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 936 | Added by: admin | Date: 2011-11-02 | Comments (0)

Ryan, Wade si Emmit sunt incantati de prima lor zi de liceu, dar numai pana cand dau de Filkins, un derbedeu a carui cea mai mare placere este sa chinuie elevii mai mici. Ingroziti de perspectiva de a-l intalni zi de zi, pustii isi angajeaza un bodyguard, cel mai ieftin pe care l-au putut gasi: Drillbit Taylor. Acesta nu are casa si locuieste pe plaja, dar tupeul si felul extrem de personal de-a vedea lucrurile il ajuta sa-i invete pe baieti cateva tehnici de autoaparare hiperamuzante.
                                                                  & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 928 | Added by: admin | Date: 2011-11-02 | Comments (0)

Venit la cabana sa pentru a se relaxa, un senator se trezeste bombardat cu plangeri de la satenii din comuna care ii gazduieste impresionanta vila. O parte din oamenii de aici au ramas fara pamant din cauza unei revarsari de apa. In plus, din cauza ca politicianul are pofta de melci, primarul le ordona tuturor cetatenilor disponibili sa mearga la cules de melci. Acesta este un prilej pentru niste rromi sa incerce s-o violeze pe o romanca. De aici porneste un conflict etnic ce scapa de sub control, iar senatorul se vede nevoit sa faca orice pentru a ascunde acest incident de ochii unor reporteri francezi.
                                            &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ROMANESTI | Views: 874 | Added by: admin | Date: 2011-11-02 | Comments (0)

In anul 1830, Euphemia Ashby si Georgia Lawshe sunt cele mai bune prietene si isi petrec impreuna tot timpul liber. Atunci cand tatal Euphemiei decedeaza din cauza unui atac de cord, fetita este obligata sa plece in Texas pentru a locui impreuna cu sora ei Sarah McClure si cu sotul acesteia Bartlett, despartindu-se astfel de amica ei Georgia.  Ajunse la maturitate, cele doua fete au visuri si aspiratii diferite, Euphemia intorcandu-se de la scoala cu o atitudine de activista sociala, iar Georgia dorindu-si sa se casatoreasca, sa aiba copii, sa conduca o plantatie de bumbac si sa-si trateze cat mai echitabil posibil sclavii de culoare.Atunci cand Georgia si sotul ei se muta in Texas, tanara are ocazia de a-si revedea vechea prietena si  de a trece impreuna cu ea prin evenimente istorice care le marcheaza vietile, precum Razboiul Civil sau obtinerea ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 931 | Added by: admin | Date: 2011-11-02 | Comments (0)

Atunci cand enigmatica si frumoasa Cassandra Nightingale se muta in oraselul Middleton, intra in posesia unei asa-zise case bantuite in jurul careia se tes o serie de legende si isi deschide un magazin cu produse naturale de aromotarapie, vietile majoritatii localnicilor se schimba in bine ca sub efectul unei vraji. Lori si Brandon, copiii politistului Jake Russell, o considera pe Cassie o vrajitoare buna intrucat i-a ajutat sa scape de cosmaruri si respectiv sa se imprieteneasca cu Kyle, un baiat agresiv de la scoala, care este maltratat de catre un tata alcoolic. Dupa ce o ajuta pe agenta imobiliara Nancy sa ramana insarcinata si pe George O'hanrahan, socrul lui Jake Russell, sa viziteze Irlanda natala, Cassandra Nightingale devine tinta insultelor sotiei primarului pe nume Martha, care vrea cu orice pret sa-i inchida magazinul de suveniruri. Desi este indragostit d ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE FAMILIE | Views: 839 | Added by: admin | Date: 2011-11-02 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker