filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Marţi
2024-03-19
10:16 AM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  August 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2010 » August » 31
                                                                                                          
                                            &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE AVENTURA | Views: 1366 | Added by: admin | Date: 2010-08-31 | Comments (0)

Bazat pe romanul omonim al autorului Jim Thompson, filmul "The killer inside me" il are in centrul actiunii pe seriful Lou Ford, care este considerat un stalp al comunitatii in micul sau oras din Texas si este apreciat de catre localnici pentru tratamentele lipste de mila pe care le aplica criminalilor. Desi pare calm, rabdator si chiar plictisitor, Lou Ford ascunde un secret intunecat si sumbru, care isi are radacinile in copilarie si care il transforma din cand in cand dintr-un om al legii intr-un criminal sociopat si maniac. In adolescenta, Lou a abuzat sexual o fata si a fost pe punctul de a fi trimis la inchisoare pentru aceasta infractiune, insa fratele sau adoptat pe nume Mike a luat vina asupra lui si l-a salvat de rusine. In prezent, Lou Ford are o relatie amoroasa stabila cu profesoara Amy Stanton, ceea ce nu il impiedica sa se implice intr-o aventura de tip sadomasochi ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE WESTERN | Views: 901 | Added by: admin | Date: 2010-08-31 | Comments (0)

Producătorii continuă franciza de success Step Up, de data aceasta оn 3D. Оn STEP UP 3D, povestea dansului urban se extinde la nivel global, cu o nouă poveste impresionantă despre dragoste, visuri şi trupuri оn mişcare, cu un plus de emoţie, pasiune şi suspans conferite de tehnologia 3D de vвrf.

Luke este un dansator de street-dance orfan, care оncearcă cu disperare să nu fie evacuat din adăpostul său : un depozit dărăpănat care constituie refugiul dansatorilor din оntreaga lume. Această familie de conjunctură are o trupă de dans, House of Pirates (Casa Piraţilor). Pentru ca trupa să supravieţuiască, trebuie să оşi оnvingă rivalii consacraţi, House of Samurai (Casa Samurailor) оn cadrul Competiţiei World Jam, unde cele mai bune trupe din lume concurează pentru un premiu uri ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 1135 | Added by: admin | Date: 2010-08-31 | Comments (0)

In cea de-a treia parte a filmului "Blade", eroul oamenilor isi va uni fortele cu doi vanatori de vampiri ce fac parte dintr-un grup numit Nightstalkers. Pentru a-i ingreuna si mai tare munca, vampirii il vor readuce la viata pe Dracula, in speranta de a controla lumea, transformand-o in una dominata de vampiri. Blade, impreuna cu Nightstalkers, trebuie sa foloseasca un virus pentru a-i ucide pe toti, insa pentru acest lucru nu li se ofera decat o singura incercare.
                                                                         ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 1022 | Added by: admin | Date: 2010-08-31 | Comments (0)

Nemesis este cel mai tare rapper din cel mai rap oraş: Miami. Dar tânărul ascunde un secret... nu este cu adevărat rapper. Pe când era doar un copil, Nate Harris realiza benzi desenate şi visa să schimbe lumea. O casă de discuri a văzut talentul artistic din Nate şi s-a oferit să-l facă un star, dar ca rapper. L-au creat astfel pe Nemesis, un gangster al hip-hop-ului făcut să vândă discuri şi să împrăştie ură...
                                                                  & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE MUZICALE | Views: 888 | Added by: admin | Date: 2010-08-31 | Comments (0)

Sidhu este un simplu taietor de legume din Chandni Chowk - New Delhi, care tanjeste sa scape de existenta lui banala si mizera, motiv pentru care apeleaza la astrologi, ghicitori in carti de tarot sau fachiri falsi, in ciuda eforturilor tatalui sau Dada de a-l readuce cu picioarele pe pamant. Destinul sau pare sa se schimbe atunci cand doi chinezi il considera o reincarnare a razboinicului Liu Shengh si il iau impreuna cu ei in China pentru a-i ajuta sa scape un sat intreg de sub stapanirea opresiva a unui ticalos pe nume Hojo.

    Fiind demascat de catre oamenii lui Hojo, care dezvaluie tuturor faptul ca Sidhu nu este decat un bufon si nicidecum reincarnarea unui razboinic din trecut, acesta jura sa se razbune pentru umilinta indurata si sa devina omul de care au nevoie localnicii respectivului sat chinez pentru a se elibera. Cu ajutorul u ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 934 | Added by: admin | Date: 2010-08-31 | Comments (0)

"Crossing over" este o drama despre lupta unor imigranti ilegali de diferite nationalitati de a obtine statut legal in Los Angeles-ul secolului XXI, abordand teme spinoase precum securizarea granitelor Statelor Unite ale Americii, problema terorismului, falsificarea de documente oficiale, incercarea disperata de a procura cartea verde sau dreptul de azilant, naturalizarea, locurile de munca la negru sau ciocnirea dintre culturi.

     Imigranti din toate colturile lumii se revarsa zi de zi ca un fluviu in interiorul orasului Los Angeles, animati de speranta ca vor avea un trai mai indestulat decat in tarile lor de origine, dar fara sa aiba nici cea mai vaga notiune despre pretul pe care trebuia sa-l plateasca pentru a-si implini Visul American. Tentativele lor disperate de a supravietui si de a se integra in societate pun la incercare umanitate ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 686 | Added by: admin | Date: 2010-08-31 | Comments (0)

Ben (Joshua Dallas) este eliberat din inchisoare, ispasind pedeapsa pentru ca in trecut isi lovise tatal vitreg atat de tare in cat acesta ajunsese in scaun cu rotile. El incearca sa isi refaca viata in bine, dar mama sa (Leslie Malton) nu il iarta asa usor. Ben se vede nevoit sa isi caute de munca, dar mai peste tot este refuzat din cauza trecutului sau de fost puscarias. Intr-un final gaseste o sala de box, a lui Joe (Stacy Keach), un fost celebru boxer. El vede in Ben un posibil mare luptator si il tot oferteaza pe acesta de a se apuca de sport. Baiatul insa are remuscari in legatura cu ce-i facuse tatalui sau vitreg si nu accepta. Dar se indragosteste de Natalie (Kelly Adams), o tanara asistenta, si se apuca de box iar in numai cateva luni ajunge sa se bata pentru centura mondiala.
               ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 732 | Added by: admin | Date: 2010-08-31 | Comments (0)

Yonkers Joe este un maestru al escrocheriilor care, impeuna cu partenerii lui in ale infractionalitatii, masluieste zarurile si triseaza la jocul de poker. Castigurile pe care le obtine de pe urma inselatoriilor pe care le perfecteaza nu sunt exagerat de mari, dar ii permit sa aiba in garaj un automobil Lincoln si sa intretina o vila luxoasa in Yonkers. Iubita lui Janice isi uneste din cand in cand fortele cu ale lui pentru a-l ajuta sa puna in scena lovituri financiare de o mai mare anvergura.

     Viata lui Yonkers Joe este complet data peste cap atunci cand fiul lui Joe jr., care sufera de sindromul Down, este exmatriculat de la scoala speciala la care invata din cauza comportamentului sau violent si vine sa locuiasca impreuna cu el. Yonkers Joe doreste sa puna in aplicare o inselatorie de proportii la Las Vegas cu scopul de a aduna suficient ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 659 | Added by: admin | Date: 2010-08-31 | Comments (0)

Ordinul templierilor este o cheie pentru portile ferecate ale istoriei. Asistam la o calatorie fara tihna inapoi, de-a lungul secolelor, la o goana fara oprire dupa ultimul mare mister al omenirii, dupa cea mai mare taina a cavalerilor templieri: tezaurul.
                                                                                                           &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 1074 | Added by: admin | Date: 2010-08-31 | Comments (0)

                                                                                                            
                                                ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 787 | Added by: admin | Date: 2010-08-31 | Comments (0)

Poveastea a doi indragostiti ce fug si se casatoresc in secret, pentru a descoperi curand ca mariajul nu este acel pat plin de trandafiri la care visau.
                                                                                                     
    &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 1039 | Added by: admin | Date: 2010-08-31 | Comments (0)

In continuarea filmului Night at the Museum, Muzeu National de Istorie Naturala este inchis pentru renovare si inbunatatiri, iar exponantele sunt mutate in arhiva, la Institutia Smithsonian din Washington unde exponantele din cel mai mare muzeu din lume vor prinde viata, mai precis 136 milioane de articole. Amy Adams va juca o figura istorica, ea fiind indragostita de paznicul Larry, care este iar ocupat cu personajele ce prind viata:  Amelia Earhart, Al Capone, Dorothy si Archie Bunker, personaje care ii dau multe batai de cap.
                                                        &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 824 | Added by: admin | Date: 2010-08-31 | Comments (0)

Familia Baker se intoarce pe marele ecran, de aceasta data cu o excursie, la un camping, pe malul unui lac. Aici se reintalneste cu un vechi adversar din concursurile organizate in camping, familia Murtaugh. Datorita rivalitatii neintrerupte dintre capii familiilor, precum si datorita unor mici "accidente" provocate de copii familiei Baker, familiile hotarasc sa se intreaca intr-un nou concurs la care sa participe cu totii.
                                                                              &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 855 | Added by: admin | Date: 2010-08-31 | Comments (0)

Impactul nimicitor al unei comete nu este un viitor pe care omenirea il poate accepta. Dar o cometa este pe cale de a lovi planeta Pamant. Leo Biederman este tanarul care descopera aceasta cometa care acum se indreapta spre Pamant. Daca cometa Wolf-Biederman loveste pamantul, omenirea ar putea fi fata in fata cu extinctia ca specie. Dar guvernul american planuieste o solutie pentru prevenirea acestui dezastru. O echipa de astronauti este trimisa de arunce in aer aceasta cometa, dar misiunea lor da gres. Intre timp, inapoi pe Pamant, presedintele planuieste sa adaposteasca 1 milion de oameni, cei mai importanti de pe planeta, care ar putea ajuta omenirea sa isi continue existenta chiar si ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE SF | Views: 1143 | Added by: admin | Date: 2010-08-31 | Comments (1)

Filmul are ca punct de plecare povestea corabiei Black Pearl si a
echipajului acesteia, blestemati pentru furtul comorii aztecilor.
Personajele si locurile exotice, la care se adauga un amestec perfect de
comedie si aventura, fac din acest film cu pirati o experienta placuta
pentru toate virstele.
                                                                                                ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE FANTEZIE | Views: 985 | Added by: admin | Date: 2010-08-31 | Comments (0)

Bazat pe popularul joc video cu acelasi nume, filmul "Far Cry" urmareste tentativele reporterilor Valerie Constantine si Tom Moore din Seattle si ale capitanului unei barci pe nume Jack Carver, angajat de femeie pentru a-i conduce pe o insula situata in Pacificul de nord-vest dinspre care sosesc la ziar informatii contradictorii si ingrijoratoare, de a revela lumii intregi grozaviile rezultate in urma experimentelor militare lipsite de etica profesionala facute de doctorul Herman Krieger si anume crearea in laborator a unor soldati inzestrati cu forte supranaturale, plini de adrenalina si furie incontrolabila, care au fost transformati in adevarate masini de ucis.

    Intrucat Tom Moore este ucis de catre mercenari, Jack si Valerie trebuie sa apeleze la toate abilitatile de care dispun pentru a supravietui in lupta cu soldatii con ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 1047 | Added by: admin | Date: 2010-08-31 | Comments (0)

Dupa ce Elizabeth (Keira Knightly), Will (Orlando Bloom), si Capitanul Barbossa (Geoffrey Rush) il salveaza pe Jack Sparrow (Johnny Depp) de monstrul Kraken, trebuie sa-si invinga dusmanii de moarte, Davey Jones (Bill Nighy) si Lordul Cutler Beckett (Tom Hollander). Beckett, avand acum controlul asupra inimii lui Jones, formeaza o alianta intunecata cu acesta pentru a domina marile si a distruge pe oricine la sta in cale.
Acum, Jack, Barbossa, Will, Elizabeth, Tia Delma, si echipajul trebuie sa-i adune pe toti capitanii piratilor din cele patru colturi ale pamantului, incluzandu-l pe vestitul Sao Feng (Chow-Yun Fat), pentru a da o ultima lovitura si a sta uniti in fata lui Beckett, Jones, Norrington, Olandezul zburator, si a intregii Companii de negutatori ale Indiilor de Vest.
               &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 961 | Added by: admin | Date: 2010-08-31 | Comments (0)

Goal 2 - Living the Dream il gaseste pe Santiago Munez transferat de catre agentul lui Glen de la formatia de fotbal Newcastle United, la galacticii de la Real Madrid. Visul lui Santiago este implinit atunci cand acesta ajunge sa joace pe acelasi teren cu legendele vii ale fotbalului european, David Beckham, Ronaldo, Zinedine Zidane si multi altii. Cand nu este ocupat sa faca antrenamente, Santiago este ocupat cu distractia. Viata la Real Madrid are multe surprize de oferit. Chiar daca el urmeaza sa se casatoreasca cu Roz, Santiago cade prada tentatiei, cand o prezentatoare TV foarte sexy, pe nume Jordana Garcia, ii face avansuri. Santiago vede si fata intunecata a succesului, a faimei si a banilor, care ii pericliteaza nu numai cariera, dar si relatia cu prietenii sai ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 1303 | Added by: admin | Date: 2010-08-31 | Comments (0)

Santiago Munez s-a nascut in Mexic, dar a venit in California alaturi de
familia sa cand era doar un baietel. Unul din putinele lucruri pe care
le-a adus cu el a fost placerea de a juca fotbal si, cu toate ca are
doua slujbe, Santiago spera sa ajunga fotbalist profesionist. El isi
petrece timpul liber jucand la o echipa de amatori din Los Angeles si
intr-o zi este vazut de Glen Foy, un scouter al formatiei engleze
Newcastle United. Glen crede ca Santiago este foarte talentat si vrea ca
el sa dea probe la Newcastle, daca poate sa ajunga in Anglia. Tatal sau
refuza sa ii dea bani pentru calatorie, insa bunica sa ii da toate
economiile sale pentru ca Santiago sa-si indeplineasca visul. El ajunge
in Anglia si cu greu reuseste sa isi arate talentul si sa se faca
remarcat.
           &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 808 | Added by: admin | Date: 2010-08-31 | Comments (0)

Filmul este povestea a patru orfani nu foarte tineri: unul crescut de un curator de la Luvru (acolo unde bantuie un asasin albinos), unul este un refugiat din Mexic, a treia este victima recenta a unui avion cu serpi, iar al patrulea – un rezident "normal” al unei comunitati de mutanti "X”. Cei patru viziteaza o fabrica de ciocolata, unde dau peste un dulap fermecat, care le permite intrarea pe taramul Gnarniei. Aici se intalnesc cu un capitan pirat si cu niste studenti constiinciosi ai unei scoli de vrajitorie si toti isi unesc fortele pentru a o invinge pe Vrajitoarea Alba din Gnarnia.
                                                    &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 932 | Added by: admin | Date: 2010-08-31 | Comments (0)

Charile este conducatorul unui grup de hoti care vrea sa fure lingourile de aur dintr-un seif din Venetia. El este supervizat de John, un batran hot care vrea sa se retraga din activitate. Lovitura este un succes total si banda se indreapta spre Alpi. Insa Steve Frezelli, unul dintre ei, ii inseala si fuge cu aurul, omorandu-l pe batranul John. Charile jura sa se razbune si impr ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 1145 | Added by: admin | Date: 2010-08-31 | Comments (0)

Filmul este o adaptare dupa povestea lui Neil Gaiman, despre o fetita ce descopera o usa secreta in noua ei casa si descopera de partea cealalata a acesteia o versiune alternativa a propriei vieti. La suprafata, realitatea paralela pare misterios de asemanatoare cu viata ei reala, chiar mult mai buna. Dar curand, fantastica ei aventura devine periculoasa si parintii din realitatea paralela doresc sa o pastreze alaturi de ei pentru totdeauna.  Pentru a se putea intoarce acasa si a-si salva familia, Coraline trebuie sa se bazeze pe abilitatea ei de a se descurca in situatii extraordinare, pe determinarea si curajul ei.
                                               ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 844 | Added by: admin | Date: 2010-08-31 | Comments (0)

Capitanul Jack Sparrow este din nou incurcat intr-o poveste plina de supranatural. El afla ca este indatorat legendarului Davey Jones, capitanul Olandezului Zburator. Nici o secunda neputand fi pierduta, Jack trebuie sa gaseasca o modalitate de a-si plati datoria, pentru ca destinul sa nu-i fie pecetluit intr-o eternitate ca slujnic in viata de apoi. Si pentru a pune capac la toate, el da peste cap planurile de nunta ale indragostitilor Will Turner si Elizabeth Swann, ce sunt aruncati alaturi de capitan intr-o serie de intamplari mai putin fericite.
                                                       ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE AVENTURA | Views: 992 | Added by: admin | Date: 2010-08-31 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker