filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Marţi
2024-03-19
5:16 AM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Martie 2024  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » FILME ONLINE DRAMA

Filmul ne-o prezinta pe Alice, o fata incapatanata care-si doreste ca dupa terminarea liceului sa face ceva deosebit, ea reuseste sa-si convinga o amica pe nume Darlene sa o insoteasca intr-o excursie la Bankok.

timp in care se bucurau de soare si peisaja intalnesc un tip sarmant pe nume Nick Parks, acesta le propune sa-l insoteasca intr-o calatorie in Hong Kong, insa Nick le atrage in cursa pentru a transporta o cantitate mare de droguri in bagajele lor, drogurile sunt depistate de vamesi iar cele 2 prietene sunt arestate si condamnate la 33 de ani de puscarie la inchisoarea Broke-Down Palace, intamplarea lor atrage atentia unui anume avocat pe nume  Yankee Hank, el este un avocat american  retras in Asia care se hotaraste sa le ajute.


                & ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 1392 | Added by: admin | Date: 2014-05-25 | Comments (0)

Intr-o zona de conflict devastata din teritoriile palestiniene un medic atrage simpatii, un medic tanar canadian din  Quebec pe nume Chloe care este obstetrician merge in teritoriile palestiniene din Israel. Chloe lucreaza in Ramallah cu Semiluna Roșie locuind in Ierusalim, ea lucreaza sub supravegherea unui medic francez si are ca sarcina sa monitorizeze sarcinile tinerelor femei.
Imprietenindu-se cu pers. pe care le intalneste, si anume: vecina sa Ava, Rand un pacient si fratele lui mai mare si cel mic, care sunt hotarati sa plece din Ramallah, Chloe invata viata din acel teritoriu aspru disputat.

                                             ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 1114 | Added by: admin | Date: 2014-04-18 | Comments (0)

Tom Hanks este tatic, o data cu varsta maturitatii el isi aminteste despre copilaria pe care o avea impreuna cu fratele sau mai mic, in anul 1969 mama lora ramana vaduva si sunt nevoiti sa se mute in orasul California pentru a putea incepe o noua viata.
Mama si cei doi frati ajunsi in california incep o noua viata, mama lor se castoreste cu un barbat care are viciul bauturii fapt pentru care acesta se purta urat cu cei 2 copii in lipsa mamei lor, pentru a nu-i crea probleme mamei lor acestia hotarasc sa-i ascunda acest aspect.
Ambii frati incep sa se refugieze intr-o lume imaginara unde incep sa lucreze la ceea ce ei numesc "marea idee", ei incep sa transforme o micuta rulota de jucarie in avion, cei 2 frati vor incerca sa zboare departe de probleme, intr-un cuvant departe de tatal lor vitreg.            ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 1061 | Added by: admin | Date: 2014-04-17 | Comments (0)

Supravietuitorii unor acte de violenta intamplate intr-un restaurant din orasul Los Angeles pe numele lor Carla Davenport, Anne Hagen, Doctorul Bruce Laraby, Charlie Archenault si Jimmy Jaspersen, viata le-a fost schimbata in urma atrocitatilor la care au fost martori, eu nu mai pot fi intelesi de catre membrii familiilor lor, acesti oameni care s-au nascut inca odata trebuie sa mearga pe drumul lor pentru a-si redobandi increderea in oameni, ei acum fac parte dintr-o lume haotica.
Filmul este o tragedie despre speranta oamenilor de azi care exploreaza viata efemera care este trecatoare precum pasarea in zbor.
Filmul ne prezinta mai multe povesti al unui grup adunat, membrii grupului sunt legati prin soarta unul de celalalt.

                     ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 954 | Added by: admin | Date: 2014-04-16 | Comments (0)

Un batran pictor candva celebru pe numele lui Edouard duce o viata linistita cu sotia sa undeva la tara. Cu ocazia unei vizite a unui amic de-al sau pe nume Nicolas care este insotit de superba lui nevasta pe nume Marianne,pe Edouard incepe sa-l obsedeze si sa puna in aplicare ideea de a repicta un tablou mai vechi intitulat "Frumoasa scandalagioaică", pe care l a inceput acum mut timp dar a fost abandonat, Eduard ii propune lui Nicolas ca frumoasa sa sotie sa-i pozeze ca model pentru tablou fiind convins ca tabloul va fii un succes total si va fii capodopera vietii lui, de aici intre cei 2 se nasc dispute verbale si fizice despre arta si viata. Fiecare incearca sa-si impuna mai bine viziunea despre tablou si se pare ca indiferent cine se va impune arta va avea de castigat......

             ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 1251 | Added by: admin | Date: 2014-04-16 | Comments (0)

Filmul ne prezinta un jurnalist care lucreaza la New York Times pe nume Sydney Schanberg care se ocupa cu razboiul civil din Cambogia. Sydney Schanberg si un reprezentant local pe numele lui  Dith Pran scrie despre tragedia si nebunia razboiului care are loc in ochii lor. dupa ce trupele americane pleaca Dith Pran reuseste sa-si trimita familia in USA el ramanand cu prietenul sau jurnalistul Sydney Schanberg sa-l ajute. Acesta din urma nu are probleme in a pleca din tara fiind american, dar Dith Pran cand lucrurile se precipita nu mai poate pleca din tara, el este obligat sa asiste la masacrul facut de Khmerii Rosii.....

                                       &n ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 1115 | Added by: admin | Date: 2014-04-15 | Comments (0)

Un tip lucreaza ca sef, el este un sef intermediar, nu are o functie prea inalta dar nici prea joasa, el incepe sa-si dezvolte o aversiune fata de ideile de a fii un om bun, odata cu varsta mijlocie el incepe sa se chimbe si automat se schimba si felul sau de a fii, incet, incet el pierde controlul si viata lui dinainte linistita se transforma...

                                                                                      ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 871 | Added by: admin | Date: 2014-04-08 | Comments (0)

O nunta este pe cale sa se desfasoare, Kristin si Scott sunt pe cale sa-si uneasca destinele, ei l-au ales pe Lumpy sa le fie cavaler de onoare, nunta a fost planuita sa se desfasoare in Arizona. Lumpy este un tip plin de viata si este sufletul petrecerii, dar din pacate si-a permis prea multe in timpul noptii si sfarseste timpuriu. Cei doi miri Scott si Kristin sunt fortati de imprejurari si nu mai pleaca in luna de miere, ei se pregatesc sa plece in Minneapolis sa il ingroape pe prietenul lor Lumpy. Ajunsi in Minneapolis ei o cunosc pe Ramsey, o tanara care se pare ca este singura care cunoaste adevarul despre Lumpy si ce se ascunde de fapt in spatele mastii pe care Lumpy o afisa.......







                &nbs ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 937 | Added by: admin | Date: 2014-04-03 | Comments (0)

Filmul ne prezinta un fermier falit pe nume Franciso Manoel da Silva, dupa o seceta care a durat 11 ani el a pierdut tot ce agonisise, dupa care si-a pierdut si mama, el se trezeste dintr-un mare fermier un hot si talhar la drumul mare si ajunge cel mai renumit talhar din Nordul Braziliei.
Pe parcursul timpului el este angajat de un baron instarit care are afaceri in industria zaharului sa supravegheze scalvii de pe plantatiile lui. Da Silva intra in conflict cu baronul pentru faptele lui, iar acesta il deporteaza in Africa cu pretextul de a dezvolta comertul cu sclavi.
Da Silva intra in conflict si cu civilizatia colonizatoare si cu cea autohtona, el refuza sa fie victima si merge pana la capat........
                               ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 1119 | Added by: admin | Date: 2014-02-27 | Comments (0)

In acest film care practic este un semidocumentar vom vedea cum niste oameni simpli au pus bazele tehnologiei PC si au fondat cele mai mari companii din domeniul IT, de la inceputurile lor (perioada colegiului) si pana la final (infiintarea marilor companii  Apple Computer Corporation şi Microsoft Inc), intr-un cuvant este vorba de cele doua sclipiri mondiale  Steve Job si Bill Gates.....
                                                                                 &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 1243 | Added by: admin | Date: 2014-02-22 | Comments (0)

1 2 3 ... 49 50 »
....

eXTReMe Tracker