filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Marţi
2024-03-19
11:29 AM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  August 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2010 » August » 27
Remake al filmului cu acelaşi nume din 1950, prezintă aventurile unei familii mari. Foarte mari. Tom şi Kate Baker şi-au dorit încă de cînd erau pe băncile facultăţii să aibă cariere care să-i facă să se simtă împliniţi şi o familie mare. Ei bine, partea cu familia le-a reuşit. Pentru că, după ce au făcut cîţiva copii, Kate este silită să renunţe la slujba sa de cronicar sportiv, în vreme ce Tom vede îndepărtîndu-se visul său, de a fi antrenorul echipei de fotbal a universităţii lor. În schimb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1244 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (0)

In filmul "Feel the Noise" este vorba despre despre un tanar rapper aspirant din Harlem, numit Rob, in varsta de 21 de ani din partea de sud a orasului Bronx, al carui vis de a deveni un mare star de hip-hop este naruit atunci cand niste batausi localnici il forteaza sa se ascunda in Puerto Rico alaturi de tatal pe care nu l-a cunoscut nicodata. Rob isi gaseste salvarea in Reggaeton, o combinatie de hip-hop mai colorat, reggae si ritmuri latine. Puerto Rico, casa spirituala a Reggaeton-ului, il inspira pe Rob si pe fratele sau Javi sa-si urmeze visul si sa devina adevarate vedete Reggaeton. Impreuna cu o dansatoare numita C.C., ei invata ce inseamna sa ramana sinceri cu ei insusi si unul fata de altul, in timp ce intalnesc obstacole in dragoste, lacomie si mandrie, toate acestea culminand cu ocazia spectacolului de la New York, numit "Puerto Rican Day Parade".
      ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE MUZICALE | Views: 1195 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (0)

Jason Shepherd este elev in clasa a 9-a la o scoala din California. El isi da seama ca lucrarea lui a fost furata si transformata intr-un film numit "Marele Mincinos". Astfel, se decide sa rezolve singur problema si, cu ajutorul prietenei sale, Kaylee, se duce in Los Angeles unde vrea sa il gaseasca pe producatorul filmului, Marty Wolf. Marty nu accepta sa vorbeasca cu el, asa ca Jas ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1218 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (0)

Fletcher Reede este un avocat obsedat de cariera sa si si-a devotat viata pentru a ocoli adevarul in avantajul sau. Acest obicei a facut ca mariajul cu Audrey sa se destrame, iar relatia cu tanarul sau fiu Max nu merge bine deloc. Fletcher i-a promis in nenumarate randuri lui Max ca va veni la a opta aniversare a sa, dar o afacere importanta se iveste si Fletcher o suna pe Audrey pentru a-i spune ca nu poate ajunge. Max isi pune o dorinta de ziua sa, si anume ca tatal sau sa nu poata spune nici o minciuna pentru o zi intreaga. Deodata, Fletcher isi da seama ca nu poate spune decat adevarul, iar acest lucru va face ziua sa de lucru foarte interesanta.
                                           ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1282 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (0)

O experta in obiecte zburatoare neidentificate isi uneste fortele cu cele ale unui sofer de taxi lipsit de noroc din Las Vegas pentru a proteja doi frati ajunsi la varsta adolescentei si care sunt inzestrati cu puteri paranormale de tentativele unei organizatii diabolice de a-i captura si de a-i folosi cu scopul de a-si pune in aplicare planurile malefice. ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 866 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (0)

Max viseaza sa aiba propria companie de limuzine si acest vis il tine la suprafata, continuand in viata de zi cu zi sa fie un sofer de taxi de mai bine de 10 ani. Dar intr-o noapte nenorocoase, Max ia o comanda care ii va schimba viata. Clientul, Vincent, este un tip carismatic, inteligent, bine imbracat si intr-o forma fizica buna, care il angajeaza pe Max sa il conduca la 5 locatii in Los Angeles pentru a rezolva niste probleme de afaceri. De abia mai tarziu in noapte Max relizeaza ca afacerile tin de lichidarea unor oameni si ca Vincent este un asasin profesionist. Intre cei doi incepe un joc de-a soarecele si pisica, politia si FBI-ul incearca sa-i intercepteze pe cei doi si sa intrerupa sirul crimelor, asa ca totul duce spre un sfarsit pe care nici unul dintre cei doi protagonisti nu il anticipa.
               &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 778 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (0)

Liceenii au ajuns in clasa a XII-a, dar inca se tin de sotii, in special Ionica. Pasionati de rock 'n' roll, ei pun la cale un nou proiect: o formatie rock. Evident, solist este carismaticul Mihai, care dupa ce a trecut prin multe peripetii pentru a cuceri inima Oanei, o pierde din cauza ca au dus relatia prea departe: au facut dragoste, fara a fi suficient de maturi pentru o astfel de experienta. Pe langa iubita, si-a pierdut si o membra a trupei, ceea ce pune in pericol reusita lor pe plan muzical. Nu lipsesc din poveste nici personaje pitoresti ca Isoscel sau Nea Pandele.
Provincialul Mihai, locuieşte la cămin. Este coleg de cameră cu Ionică şi Andrei. Toţi cântă într-o formaţiede muzică, alături de Geta , Dana şi Vlad. Geta este prietena lui IOnică. Acest Ionică care este gelos din fire, dar şi un bun "inventator" de muzică, mai ales datorită acestui sentiment. Mama Getei ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ROMANESTI | Views: 897 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (0)

Jerome Jenkins jr. este un pusti de 13 ani care isi petrece toata ziua alaturi de cei doi prieteni ai lui pe terenul de baschet. Tatal sau este o fosta vedeta de streetball, care a esuat in cel mai important meci si s-a retras. Baiatul viseaza sa ajunga cineva in acest sport, insa e suparat pentru ca tatal lui nu are timp de el, fiind prea ocupat cu serviciul. Intr-o seara, in timp ce se juca la cosul de baschet din curte, Jerome gaseste niste bascheti pe care ii ia in casa. Un fulger ii loveste miraculos si baschetii capata puteri magice. Jerome ii foloseste a doua zi si intra in echipa de streetball Game On, cu care merge in turneu prin tara. Insa Ray, un "var" care sta cu el si mama lui vrea sa-si ia partea, asa ca se autoproclama managerul pustiului. Si cu baschetii, nimeni nu ii sta in fata, dar oare asta inseamna succesul?
          ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 2191 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (1)

John Tucker se bucura de popularitate in scoala si are succes la fete. Ii place sa treaca de la o floare la alta, si asta fara remuscari. Insa 3 fete care se bucura de asemenea de popularitate in scoala descopera ca toate trei s-au intalnit cu acelasi baiat si ca acesta le-a dus de nas pe toate trei, asa ca ele se aliaza pentru a obtine razbunarea. In ciuda sarmului si carismei ticalosului si a popularitatii lui crescande, fetele fac un plan inteligent potrivit caruia, cu ajutorul fetei care tocmai s-a mutat in oras, sa-i distruga reputatia si sa-i rupa inima in bucatele.
                                                     &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1021 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (0)

Tom yum goong este povestea unui tanar, Kham, a carui viata este data peste cap in momentul in care un sindicat mafiot international captureaza din Tailanda, tara lui de bastina, doi elefanti si-i transporta mii de kilometrii, in Sydney. Pentru Kham si tatal lui, elefantii sunt mai mult decat animale, sunt membri ai familiei si fusesera crescuti in semn de devotament fata de regele Tailandei. Singura solutie prin care Kham poate readuce elefantii acasa este sa se aventureze intr-o misiune la capatul careia va descoperi o conspiratie ce strabate cele mai inalte paturi ale societatii avocatesti si de afaceri australiene. Deconspirarea acestui mutant mafiot este o provocare imensa, chiar si pentru un expert in arte martiale, asa cum este Kham, iar pentru a-si duce la bun sfarsit misiunea, trebuie sa-si puna in pericol propria viata.
           ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 2191 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (0)

Date Movie este o parodie in care cinefilii vor recunoaste multe scene
din filme, cum ar fi: Lord of the rings, Hitch, Pretty woman, Kill Bill,
Star Wars si multe altele. Subiectul il reprezinta povestea de iubire a
unei tinere, Julia Jones, pentru care asa ceva parea aproape imposibil
sa se intample, intrucat era supraponderala. Ca in orice poveste de
dragoste, intre Julia si iubitul ei, Grant Funkyerdoder, apar destule
obstacole, printre care si parintii fetei si fosta iubita a lui Grant,
care il vrea inapoi, dar in final totul se termina cu bine.
                                                     ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1108 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (0)

Filmul
este povestea amuzanta a unui motan pe nume Garfield, al carui stapan
se indragosteste de Liz, medicul veterinar. In momentul in care se
intampla acest lucru, in viata nazdravanului motan mai apare un element
nedorit si
anume Odie, catelul Lizei. Intre Garfield si Odie apare o competitie in
ceea ce priveste castigarea atentiei si afectivitatii stapanilor. ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 1163 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (0)

Loren, in varsta de 16 ani, impreuna cu familia ei, horataraste sa ureze
bun venit noului vecin chipes si burlac, insa ea simte ceva misterios
si periculos legat de el. Suspiciunile ei sunt starnite atunci cand o
parte din localnici incep sa dispara rand pe rand. Loren devine obsedata
de vecinul ei si de comportamentul acestuia, iar ea nu constientizeaza
ca este monitorizata atent de cineva precum un lup manat de foame care
isi urmareste prada pe timp de noapte. Cu ajutorul unei personalitati
din emisiunea locala de vanatoare, Redd Tucker si un baiat care face
livrari formeaza un trio nepregatit pentru un spectacol pe timp de luna
plina impotriva unei creaturi nemuritoare insetata de sange.
                        & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 1122 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (1)

Capodopera lui Tarantino e structurata in 4 povestiri violente care
includ ispravile a 2 ucigasi platiti cu replici foarte spumoase,
interpretati de Travolta si S.L. Jackson, a sefului mafiot, a sotiei
sefului mafiot ce ia o supradoza de droguri, a unui boxer ce este somat
sa piarda un meci si a multor alte personaje interesante a caror destine
se intersecteaza. Filmul nu este redat in ordine cronologica, asa ca
trebuie o atentie speciala din partea spectatorului pentru a incerca
sa-i inteleaga toate dedesubturile.
                                                             ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 899 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (0)

Filmul prezinta viata a doua tinere,surori gemene care dupa ce mama lor a
murit,se muta impreuna cu tatal la matusa lor,o femeie foarte bogata
care nu sta prea mult pe acasa.Odata ajunse in casa matusi,feteke sunt
inscrise la cel mai bun liceu din oras,liceu in care invatase si matusa
lor.Din cauza matusii fetele nu sunt foarte bine primite in liceu de
directoare.Din cauza ca sunt gemene si mai ales blonde trec printr-o
serie de necazuri,ajungand chiar in pozitia de a fi exmatriculate din
cauza ca sunt acuzate de copiat,lucru care este pus la cale de o colega
de clasa mai invidioasa.Cu firea lor energica Annie si Izzy reusesc
chiar sa isi modifice uniforma scolara,fara a fi mustrate de directoarea
scolii,din cauza aceasta si a multor alte peripetii ele sunt invidiate
de Tiffany care are o pozitie privilegiata in liceu da ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 894 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (0)

Elle Woods are tot ce-si poate dori. Este Miss iunie in calendarul
campusului, este blonda, se intalneste cu cel mai dragut tip din campus
si vrea sa devina doamna Warner. Insa un singur lucru il impiedica pe
Warner sa o ceara in casatorie: Elle este prea blonda. Iar cand Warner
merge la drept si se intalneste cu o fosta prietena, Elle se inarmeaza
si astfel ajunge la Harvard, pentru a-si recastiga iubitul. Aici Elle
trebuie sa suporte multe si sa lupte pentru iubitul sau, pentru ea si
pentru toate blondele care sunt luate peste picior.
                                                     ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1465 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (0)

                                                                                                            
                                          &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 783 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (0)

                                                                                                               
                                       &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 792 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (0)

7 persoane isi pierd timpu intr-o seara tarzie intr-un restaurant mic
din mijlocul pustietatii.Printre acestia se numera Noreen o chelnerita
aflata intr-o casnicie proasta,Ioan un vanzator melancolic,Hank o
persoana linistita cu un secret,Lonnie un politist dintr-un oras si
Jimmy proprietarul tafnos. Atunci cand la radio se raporteaza niste
crime tulburatoare a unei familii dintr-un judet din apropiere,patronul
imediat il suspecteaza pe noul venit Doe ca fiind el criminalul.Urmeaza o
confruntare sangeroasa,in care patronul si clientii devin ostatici ai
lui Doe care va decide soarta lor.Pe masura ce se afla tot mai multe
secrete,supravietuitorii isi dau seama ca unul dintre ostatici ar putea
fi chiar mai periculos decat cel care i-a rapit.
               &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 773 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (0)

La ceva timp dupa decesul mamei lor ,sora si frate autist sunt lasati
intentionat in timpul unei furtuni in casa cu un tigru bengalez de
catre tatal vitreg , in dorinta. de a ramane unic mostenitor....
                                                                                                           
       &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 761 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (0)

O femeie tanara, inteligenta si harnica viseaza la o viata mai buna
pentru ea si fiul ei in varsta de 10 ani. Camerista la hotelul Bereford,
o colega o convinge sa probeze rochia uneia din clientele hotelului. In
aceasta clipa pe usa intra fiul sau si chipesul Christopher, un
candidat la functia de senator al Statelor Unite, ce o considera o
clienta a hotelului. Atrasi imediat unul de celalalt, cei doi nu
realizeaza pe moment ce probleme va cauza atat falsa identitate a
Marisei, cat si compromiterea carierei politice a lui Christopher.
                                                       &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1127 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (0)

  Bazat pe mini-seria de televiziune cu acelasi titlu difuzata de
catre postul britanic BBC, filmul "State of Play" urmareste o echipa de
jurnalisti de investigatii, ce lucreaza alaturi de un detectiv de
politie pentru a solutiona misterul mortii asistentei si in acelasi timp
amantei unui congressman. Carismaticul congressman Stephen Collins
reprezinta viitorul partidului politic din care face parte, toti ochii
fiind atintiti asupra carierei lui in plina ascensiune si toata lumea
asteptandu-se ca el sa candideze la alegerile prezidentiale. Numai ca,
inainte de inceperea cursei electorale, amanta lui Collins este ucisa in
mod brutal si secrete de multa vreme ingropate ies la suprafata,
partidul rival incercand sa se foloseasca de acest scandal pentru a
compromite definitiv sansele contracandidatului sau la Casa Alba. < ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 772 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (1)

Acest film urmareste un cuplu casatorit inca din timpul liceului .Este o
poveste despre o tanara inteligenta, pe nume Gwen care incearca sa
scape de tatal ei si sa-si gaseasca pacea interioara. Insa ,acest lucru
nu este posibil pentru ca rivala ei inca din copilarie, Hilary,
intervine tot timpul in casatoria ei ,vrand sa se culce cu sotul
acesteaia. Gwen pune la cale un plan pentru a deveni regina balului si
pentru a o distruge pe cea care i-a furat sotul, Hilary vrand sa il
duca la bun sfarsit, chiar daca trebuie sa faca lucruri care ii displac.
                                                   ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 859 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (0)

DJay
este un neinsemnat traficant de droguri si un proxenet care se ocupa de
trei prostituate, nutrind in secret visul de a deveni cantaret de
hip-hop si de a pune punct vietii lui banale si chinuite, care ii
genereaza un permanent sentiment de insatisfactie. Atunci cand isi
procura o claviatura si il reintalneste pe vechiul sau coleg de scoala
Key, care este acum tehnician de sunet, DJay decide sa compuna si sa
interpreteze cantece hip-hop, dovedind un adevarat talent in acest
domeniu si exprimand in versurile sale toate frustrarile unui om simplu
care lupta zi de zi pentru supravietuire. Inregistrand primul single
intitulat "It's hard out here for a pimp", in care prostituata
insarcinata pe nume Shug asigura backing vocals, DJay incep ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 806 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (0)

Avand
la baza romanul autobiografic omonim al scriitorului britanic Danny
Wallace, filmul "Yes man" este o comedie spumoasa care il are in centrul
actiunii pe Carl Allen, un barbat care s-a plictisit de viata lui
banala si lipsita de sare si piper si care obisnuieste sa respinga din
principiu toate ofertele si propunerile pe care le primeste de la
colegi, prieteni sau simplii necunoscuti de pe strada, motiv pentru care
a devenit foarte singuratic si antipatic oamenilor din jurul sau.


In momentul in care se inscrie la un curs de intr-ajutorare a carui
singura regula este aceea de a raspunde afirmativ oricui, indiferent de
cererea pe care ti-o adreseaza, toata existenta lui Carl Allen se
schimba in sensul pozitiv al cuvantului, cas ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 791 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (0)

Drag Me To Hell este
povestea lui Alison Lohman, care lucreaza la banca si cauta sa primeasca
un post mai bun. Pentru aceasta promovare ea trebuie sa concureze cu un
coleg de munca.

Dar pentru a-si convinge seful
ca ea poate lua decizi dificile, Alison refuza un imprumut unei batrane,
pierzandu-si astfel casa. Ca sa se razbune, batrana o blestema pe
Alison, care devine tinta unor intamplari amenintatoare supranaturale.

                                                              &n ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 2397 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (0)

                                                                                                             
                                          &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 754 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (0)

Dragonquest este o producţie ''fantasy'' produsă de *the Asylum * şi
lansat în anul 2009 , acţiunea filmului se petrece în societatea lumii
medievale plină de vrăjitorie , vrăjitori , vrăjitoare şi fantasmele
cele mai cumplite cuprinse de mintea bolnavă a lumii cuprinse de
războaie , în contextul dat un vrăjitor foarte rău trimite un balaur de
foc prin satele medievale pentru ai speria pe locuitori cu intenţia de
ai supune şi în final a câştiga întreaga putere . Balaurul pare să poată
rezista la orice fel de atac şi dă senzaţia că este indestructibil . Cu
toate acestea un grup mic de oameni opune rezistenţă şi folosind şi ei
la rândul lor puterea unui balaur pentru a încerca să oprească asaltul
balaurului de foc cu dorinţa de a salva regatul de tirania vrăjitorului
cel rău , povestea scrisă de Brian Brinkman şi regizată de Mark A ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE FANTEZIE | Views: 1119 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (0)

Bazat pe un fapt real, filmul prezinta povestea vietii lui Frank Dux un
luptator de arte martiale, care si-a petrecut cea mai mare parte a
vietii incercand sa devina cel mai bun sub indrumarea maestrului Tanaka.
Expertul ninjitsu Frank Dux, hotarat sa onoreze mostenirea maestrului
sau muribund, trebuie sa strabata o jumatate de glob pentru a participa
la o brutala competitie de Kumite "full contact” care are loc in secret,
o data la cinci ani. Pentru a aduce un omagiu profesorului sau, Frank
intra in circuitul celui mai dur concurs de arte martiale: Kumite, acolo
unde luptatorii se infrunta pana la ultima suflare. Pentru a ajunge la
Kumite, Frank ignora ordinele superiorilor sai din armata si pleaca spre
Hong Kong pentru a-l intalni pe Chong Li, un luptator cu un trist
renume, care a ucis deja cativa concurenti in ring.
 &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 3704 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (0)

Vizionarul
realizator de film Tim Burton ("Batman", "Charlie and the Chocolate
Factory") si starul premiat cu Globul de Aur, Johnny Depp ("Charlie and
the Chocolate Factory", trilogia "Pirates of the Caribbean"), ne ofera
un nou musical thriller dramatic, "Sweeney Todd, barbierul diabolic din
Fleet Street", ce constituie o viziune originala si captivanta a
renumitului muzical creat de legendarul compozitor si textier Stephen
Sondheim.

Depp joaca rolul lui Benjamin Barker, un om nevinovat
care a fost aruncat in inchisoare timp de 15 ani, peste mari si tari, de
unde scapa pentru a se intoarce la Londra ca sa se razbune, iar Helena
Bonham Carter o interpreteaza pe complicea sa devotata, doamna Nellie
Lovett.
... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 778 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (0)

                                                                                                            
                                            &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 813 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (0)

"The Cusp" este un criminal in serie sadic, care isi ucide victimele si
apoi le readuce la viata, fortandu-le sa repete experientele agonizante
de atat de multe ori incat acestea isi doresc sa moara.  Maya Casteneda a
fost victima monstrului cu chip uman in trecut,  a stat un an in coma
profunda, dar a reusit sa supravietuiasca si a jurat sa se razbune pe
cel care a torturat-o. Recrutata de FBI pentru a-i ajuta sa il captureze
pe criminal datorita capacitatilor paranormale pe care le-a dobandit
dupa acea experienta la limita, Maya stie ca unica solutie de a-l
localiza pe "The Cusp" este aceea de a patrunde in mintea lui. Singura
problema este ca, daca isi pierde viata in mintea asasinului, Maya
Casteneda va muri si in realitate.
                & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 873 | Added by: admin | Date: 2010-08-27 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker