filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Vineri
2024-04-19
5:43 AM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Noiembrie 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2011 » Noiembrie » 19
Actiunea filmului se petrece in Los Angeles unde Emily Tyler, care apreciaza surfingul, si sora ei geamana Tess, care este membra a unei echipe de scafandri, locuiesc cu tatal lor Maxwell, un sculptor talentat. Sotia lui murise cu ceva timp in urma iar fetele il vad pe tatal lor singur si nefericit. si incearca diferite metode de a-i gasi o prietena. Dupa cateva tentative esuate, ele decid sa picteze un anunt pe un panou urias plasat deasupra bulevardului Sunset Boulevard. Dupa 5 intalniri esuate, tatal lor o intalneste pe Brooke Anders si cei doi se plac. Din pacate Nigel, agentul lui Maxwell, crede ca arta lui are de suferit datorita acestei relatii si incearca sa ii desparta. Chiar daca initial fetele nu il plac pe fiul lui Brooke, Ryan, acesta le ajuta sa elaboreze o schema pentru a-i tine pe cei doi impreuna.
          & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE FAMILIE | Views: 1273 | Added by: admin | Date: 2011-11-19 | Comments (0)

Bruges, cel mai bine pastrat oras medieval din Belgia, e o destinatie tentanta pentru turistii straini. Insa pentru mercenarii Ray si Ken, ar putea fi destinatia lor finala. Dupa o slujba extrem de dificila, cei doi au fost trimisi de seful lor sa-si petreaca Craciunul si inca cateva saptamani in acest oras pentru a iesi de sub atentia inamicilor.Astfel, cei doi isi petrec cateva zile comportandu-se ca turisti normali, vizitand toate colturile orasului. Ray, inca bantuit de macelul din Londra uraste acest loc, dar Ken se simte ca acasa aici. Insa cu cat stau mai mult si asteapta telefonul lui Harry, cu atat experienta lor devine mai ireala, avand parte de intalniri ciudate cu localnici, turisti, arta medievala si prostituate daneze. Totodata, Ray se intalneste cu Chloe, o fata care reuseste sa-l cucereasca si care are cateva secrete bine ascunse si destul de intunecate.Cand tele ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 702 | Added by: admin | Date: 2011-11-19 | Comments (0)

John Q. Archibald lucreaza ca muncitor la o fabrica si se confrunta cu dificultati materiale atunci cand ii sunt reduse orele de munca. Tanarul sau fiu, Michael, sufera un atac de cord in timpul unui meci de baseball si este dus la spital unde John afla ca Michael are nevoie de un transplant de inima. Cu toate ca John are asigurare medicala, este informat de catre administratorul spitalului ca asigurarea sa nu poate acoperi o asemenea operatie costisitoare. Neavand de unde sa obtina suma necesara, John il convinge de doctorul Turner sa renunte la onorariul sau, dar si asa suma pentru operatie este prea mare. John clacheaza si ii ia prizonieri pe cativa oameni din staff-ul spitalului in speranta ca se va face ceva pentru fiul sau.
                           ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 802 | Added by: admin | Date: 2011-11-19 | Comments (0)

Eliberat din închisoare în baza circumstanţelor atenuante invocate în faţa Curţii de avocatul său dependent de cocaină, fostul rege al drogurilor, Carlito Brigante surprinde lumea interlopă când jură că se va îndrepta. Acceptând să administreze un local de noapte frecventat de scursuri şi mafioţi mărunţi, Brigante o regăseşte pe iubita vieţii lui şi reînnoadă povestea lor de dragoste, promiţându-i că s-a schimbat pentru totdeauna. Dar visul lui Carlito de a respecta legea este subminat la fiecare pas de foştii prieteni criminali şi chiar şi de mafioţii tineri şi periculoşi care încearcă să-şi facă un nume. În ciuda celor mai bune intenţii, loialităţile prost orientate ale lui Carlito şi un cod al onoarei demodat îl aruncă într-o salbatică luptă pe viaţă şi pe moarte împotriva unor forţe nestăvilite care refuză să-l lase să plece.
       &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 830 | Added by: admin | Date: 2011-11-19 | Comments (0)

Realizat in 1988 de George Cornea dupa romanul/ scenariul scris de Radu Aneste - Petrescu, filmul romantic, incanta la acea vreme publicul prin subiectul sau, mai greu de imaginat in acele vremuri. Mara, o tanara maramureseanca, una dintre cele mai mandre fete ale judetului soseste intr-un sat din sudul tarii impreuna cu tatal si cu fratii sai (cinci dulgheri, care de care mai vrednic si mai priceput in meseria sa) ce fusesera angajati sa faca lucrari de tamplarie la un C.A.P. intr-un sat din Baragan si sa construiasca grajduri pentru vite. Aici ea se indragosteste de agronomul Nan Hurezan (Lucian Nuta), un tanar absolvent frumos si plin de sarm care-i cucereste inima, dar tatal sau cu greu accepta aceasta relatie de iubire si va incerca sa faca tot posibilul sa-i desparta.
                 ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ROMANESTI | Views: 766 | Added by: admin | Date: 2011-11-19 | Comments (0)

Locotenentul A.K. Waters si echipa sa din elita marinei, SEAL, sunt trimisi intr-o zona de coflict din Nigeria pentru a o salva pe Lena Kendriks, o doctorita din organizatia Medici fara Frontiere. Aceasta refuza insa sa plece fara protejatii sai si pune conditia ca acestia sa fie ajutati sa se refugieze in tara vecina.
                                                                            
                  & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 932 | Added by: admin | Date: 2011-11-19 | Comments (0)

Adaptation este povestea unui scriitor care sufera de o lipsa de inspiratie acuta. Nicholas Cage joaca rolul principal dar si un al doilea rol in acest film, fratele geaman al scriitorului. Datoria lui este de a adapta cartea lui Susan Orlean, "The Orchid Thief" intr-un scenariu de film bazat pe viata excentricului John Laroche, un colectionar de plante exotice. In timp ce fratele lui scrie scenarii cu usurinta, Charlie nu isi poate regasi ritmul.
                                                                           ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 678 | Added by: admin | Date: 2011-11-19 | Comments (0)

Raj Mathur conduce o mica firma de transport, si este implicat intr-o mica altercatie pe autostrada cu o soferita de care se indragosteste instantaneu. Priya Chopra, de origine greaca, este um designer de succes, care a venit in India sa lucreze si sa locuiasca impreun cu matusa sa. Povestea lor de dragoste continua cu o casatorie care are loc neasteptt pentru familia fetei , logodita anterior cu un prieten din copilarie, care se realizase financiar si social. Priya se adapteaza la viata modesta pe care i-o poate oferi Raj, refuza ajutorul familiei sale,iar atunci cand firma lui Raj are probleme, ea merge la Sameer si-i cere sa o imprumute sa-si poata ajuta sotul.Acesta afla de originea cecului si se infurie facand scandal.Casatoria lor evolueaza sinusoidal, Raj fiind un barbat cu bune intentii pe care insa firea sa nestapinita le ruineaza. Dupa mai multe neintelegeri, z ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 926 | Added by: admin | Date: 2011-11-19 | Comments (0)

Alexandru - rege
razboinic, arogant si ambitios. Acest tanar, geniu militar, a cladit in
numai 13 ani cel mai mare si efemer imperiu din istoria omenirii. Fiu al
unui tata distant si sever si al Olimpiei, a resimtit din plin
influenta temperamentalei sale mame, o prezenta permanenta in viata lui.
O viata tumultoasa, traita la limita si curmata in imprejurari nu
foarte clare. Alexandru este fiul Olimpiei regele grec, care bineоnţeles
avea mai multe neveste şi descendenţi. Olimpia este foarte ambiţioasă.
Vrea totul pentru fiul ei, şi prin el, normal şi pentru ea. Olimpia
creşte şi оngrijeşte şerpi..... Olimpia are grijă să scape de rege....ce
moare...apoi vor muri şialte soţii, precum şi descendenţii lor.
Alexandru devine rege. El estemai ambiţios ca tatăl său. Оşi face o
armată vastă, bine instruită şi porneşte să cucerească teritorii : ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 818 | Added by: admin | Date: 2011-11-19 | Comments (0)

"American Gangster" este filmul bigrafic al lui Frank Lucas (Denzel Washington), un barbat de culoare independent care a scapat de perioada segregarii din sud si a devenit un lord al drogurilor in Harlem. Lucas a inceput ca sofer pentru un mafiot si pe parcurs a invatat cum se face treaba. Cand seful sau a murit, Lucas a profitat de oportunitatea de a-si construi imperiul introducand ilegal heroina de calitate si ieftina in sicriele soldatilor morti in Vietnam. Filmul va examnia paralele dintre Lucas si politistul care in cele din urma l-a prins, detectivul Richie Roberts (Russell Crowe), si care au reusit sa-si respecte codul etic propriu in ciuda lacomiei si coruptiei din jurul lor. Pentru acest film, atat Washington, cat si Crowe s-au intalnit cu persoanele adevarate interpretate in film pentru a le deprinde manierele si a le putea imita vocile.
   &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 656 | Added by: admin | Date: 2011-11-19 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker