filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Sâmbătă
2024-04-20
11:38 AM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Noiembrie 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2011 » Noiembrie » 17
Şobolanul Ratso e un escroc, mereu pe drumuri, care visează să reuşească în lumea spectacolului. Pînă una-alta, însă, pînă să ajungă la marele carnaval, culme a dorinţelor sale, o duce de azi pe mîine ca impresar al mereu nemulţumitului vierme de specatol Wesley. Dar cînd Ratso ajunge la o crescătorie de raţe şi e silit să aibă grijă de un ou gigant, lucrurile se schimbă, iar şobolanul e pe cale să afle ce înseamnă prietenia. Cînd oul se sparge şi din el iese o pocitanie, Ratso o numeşte Ugly (Urîtul) şi se trezeşte împotriva voinţei sale în rolul de tată.

Dar Ugly nu e o răţuşcă oarecare, e răţuşca cea urîtă. Ratso are revelaţia posibilelor cîştiguri grandioase în momentul în care vede în Ugly şi în stîngăcia sa o potenţială sursă de venituri şi începe să se gîndească la modalităţile în care să-i exploateze u ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 759 | Added by: admin | Date: 2011-11-17 | Comments (0)

Dupa ce ramane orfana, Curly Sue este ingrijita de Bill Dancer. Acesta este un escroc marunt, dar care o iubeste pe micuta si incearca pe cat posibil sa aiba grija de ea. Intr-o zi, unei inselatorii marunte puse la cale de cei doi ii cade vicitma avocata Grey Ellison, care pana acum nu stia decat ce inseamna succesul, dar nu si ce inseamna o familie. Destinul ii leaga pe cei trei, in pofida obstacolelor de tot felul care le ies in cale, asigurandu-i astfel lui Curly Sue un camin linistit si calduros in care sa simta ca e acasa.
                                                            & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1596 | Added by: admin | Date: 2011-11-17 | Comments (0)

In cel de-al doilea razboi mondial, victoria nu a fost atinsa doar prin tactici de razboi sau generali cu vointa de fier, ci si de sacrificiul unor oameni simpli care cu sau fara voia lor, si-au schimbat meseria de zi cu zi, pentru a deveni soldati. Filmul regizat de Steven Spielberg ne prezinta jurnalul unei misiuni de salvare, in care scopul misiunii este gasirea si aducerea acasa a unui singur om. Ultimul supravietuitor din 4 frati plecati la razboi. Filmul este realizat in genul filmului documentar cu detalii grafice explicite, si cit se poate de apropiat de realitate, intr-o maniera in care razboiul este aratat fara menajamente sau retusuri.
                                      & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 960 | Added by: admin | Date: 2011-11-17 | Comments (0)

Doua lumi se intrepatrund, laolalta cu doi barbati care intruchipeaza valorile si esenta acestor lumi. Attila, capeteneia hunilor, este un vizionar care observa in poporul lui mai mult decat observa el insusi. In vreme ce hunii se multumesc sa jefuiasca si sa asupreasca popoarele invecinate, Attila priveste mai departe, spre posibilitatea crearii unui imperiu si a unei noi ordini mondiale. Generalul roman Flavius Aetius intruchipeaza ce-i mai bun dar, pe de alta parte, si ce-i mai rau in Roma in ultimii ani ai existentei sale. El este motivat de un singur scop: Roma trebuie sa continue sa conduca lumea. Doua viziuni diferite cu privire la viitor, doua viziuni apartinand celor mai puternici doi oameni ai secolului... cu aceste conflicte se confrunta Attila.
                     &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 867 | Added by: admin | Date: 2011-11-17 | Comments (0)

Frank este un locotonent-colonel al armatei americane, retras din functie. El este orb si are un caracter foarte dificil. Charlie este un student care accepta sa aiba grija de Frank pentru cateva zile in care familia lui Frank este plecata, pentru a strange ceva bani ca sa poata ajunge acasa de Craciun. Ce nu stie Charlie este ca Frank are planificata o calatorie la New York in aceste cateva zile, asa ca Charlie este pus intr-o situatie foarte delicata.
                                                                         ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 778 | Added by: admin | Date: 2011-11-17 | Comments (0)

James Clayton si-a terminat recent studiile la MIT, fiind cel mai bun din grupa sa iar in timpul liber lucreaza ca barman. Intr-o seara, Clayton face cunostinta cu Walter Burke, care recruteaza tineri pentru CIA si care crede ca James este exact genul de om de care are nevoie. James si-a dorit dintotdeauna o cariera ca spion si crede ca tatal sau chiar a lucrat pentru CIA in trecut. El accepta oferta lui Burke si este trimis in campusul de antrenament al CIA, unde se face imediat remarcat prin inteligenta si abilitatile sale. James trebuie sa tina minte de sfatul lui Burke, si anume ca nimic nu este ceea ce pare a fi, mai ales atunci cand primeste o misiune speciala, aceea de a gasi spionul din CIA care da informatii inamicilor.
                         &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 796 | Added by: admin | Date: 2011-11-17 | Comments (0)

Shaw a fost ofiterul care s-a oferit sa conduca prima companie de soldati afro-americani in timpul Razboiului Civil din America. Aceasta companie era formata in mare parte din sclavi evadati si trebuia sa curete drumul pentru "adevaratii" soldati, primind astfel muncile josnice si impovaratoare. Iar Shaw trebuie sa lupte atat cu adversarii care au ordin sa ii ucida pe ofiterii de culoare, cat si cu aliatii care nu isi pot invinge prejudecatile. Dar totusi, in ciuda tuturor obstacolelor, colonelul Robert G. Shaw planuieste sa aduca aceasta trupa in mijlocul evenimentelor pentru ca oamenii sai sa poata lupta cu adevarat.
                                             & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE RAZBOI | Views: 1263 | Added by: admin | Date: 2011-11-17 | Comments (0)

                                                                          
                                                                           & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 755 | Added by: admin | Date: 2011-11-17 | Comments (0)

Ben Randall este prins intre realitate si legenda. Salvamar profesionist, el a reusit sa salveze in trecut numeroase vieti, insa ii este din ce in ce mai greu sa si-o salveze pe a sa, dupa ce se desparte de sotie, iar intreg echipajul sau moare in urma unui accident. Ultima speranta de care se agata cu disperare vine sub forma unui post de antrenor la o scoala de salvamari de elita, unde starneste controverse prin metodele sale neortodoxe de antrenament. Dintre toti studentii cu care are de-a face, atentia ii este atrasa de Jake Fischer, campion la natatie, ce reuseste sa doboare toate recordurile lui Ben. Intre cei doi se leaga o prietenie frumoasa, iar dupa absolvire, cand ajung sa lucreze impreuna, Jake va descoperi ca mai are inca multe de invatat de la profesorul sau.
                   ... Detalii... »

Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 839 | Added by: admin | Date: 2011-11-17 | Comments (0)

In incercarea de a gasi un leac pentru cancer, un grup de oameni de stiinta isi incep seriile de experimente pe niste serpi, mai precis vipere. Ei spera sa puna capat victimelor pe care cancerul le face zi de zi, prin mutatiile pe care le provoaca serpilor mai sus amintiti. Insa ceva merge prost si serpii scapa in padure. Si de aici incepe calvarul, caci serpii nu numai ca musca oameni dar ii si omoara, intentia initiala a oamenilor de stiinta materializand-se in opusul sau, pe masura ce numarul victimelor creste.
                                                                ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 950 | Added by: admin | Date: 2011-11-17 | Comments (0)

Filmul prezinta viata bravului legendar trac, Spartacus. Silit sa-si petreaca o mare parte a vietii sale, muncind din greu, ca sclav, in desertul Egiptului, Spartacus (Goran Visnjic) este cumparat de catre proprietarul unei scoli romane de instruire a gladiatorilor, Lentulus Batiatus, impresionat de curajul si forta tanarului trac. In timpul instruirii sale, Spartacus se indragosteste de frumoasa Varinia (Rhona Mitra), una din sclavele personale ale lui Batiatus, dar pe care il respinge de fiecare data.
Vrand sa razbune moartea colegului sau Draba, un razboinic etiopian, Spartacus conduce rascoala sclavilor impotriva regimului roman. Conducerea romana se simte amenintata o data ce Spartacus pare sa castige toate razboaiele, asta pana cand unul din membrii Senatului, Marcus Crassus, vrea sa il infrunte personal pe invincibilul trac ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 778 | Added by: admin | Date: 2011-11-17 | Comments (0)

Un cuplu casatorit de 15 ani, cu doi copii, o casa frumoasa, si in general o viata confortabila, isi dau seama ca dragostea dintre ei a disparut, iar ceea ce odata i-a facut sa se indragosteasca, acum ii desparte. In aceasta situatie, ei trebuie sa ia o decizie: sa incerce sa-si salveze mariajul sau sa se desparta si sa-si vada fiecare de drumul lui. Cei doi copii ai lor, Josh de 12 ani si Erin de 10, pleaca in vacanta intr-o tabara, asa ca Ben si Katie hotarasc sa traiasca separat cat timp copiii sunt plecati si sa chibzuiasca bine.
                                                          &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 661 | Added by: admin | Date: 2011-11-17 | Comments (0)

Larry Wilson si Richard Parker sunt doi prieteni ce au o functie neimportanta in compania de asigurari a lui Lomax, Bernie, pentru prieteni. Cand cei doi dau lovitura, aratandu-le sefului lor ca compania este inselata, seful le cere sa mai verifice o data numerele, iar cu aceasta ocazie ii invita sa lucreze la el acasa.

Acestia, fiind foarte fericiti ca vor petrece weekendul in luxoasa casa a lui Bernie, sosesc si se fac comozi, dar li se cam taie avantul cand il descopera pe Bernie mort in biroul acestuia. Larry si Richard au de gand sa sune la politie, dar isi dau seama ca vor fi retinuti si interogati, asa ca le vine o idee traznita: sa creeze iluzia ca seful lor mort este in viata!
                       ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 765 | Added by: admin | Date: 2011-11-17 | Comments (0)

Thomas Johnson moare intr-un accident auto si revine la viata reincarnandu-se intr-un catel pe nume Fluke, care ulterior avea franturi de amintiri din viata anterioara si asfel isi aduce aminte ca are o sotie si un copil. Fluke porneste in cautarea celor dragi pentru ai proteja de cel care a provocat accidentul. Usor, usor revenindu-i memoria isi da seama ca nu a fost tocmai un sot si un tata bun in viata anterioara. Lucrurile "importante" pe care le-a apreciat in timpul vietii (banii, cariera) devin insegnifiante in sufletul reincarnat in catel care descopera dragostea,afectiunea fata de familie.
                                                &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 968 | Added by: admin | Date: 2011-11-17 | Comments (0)

In anii premergatori izbucnirii celui de-al doilea Razboi Mondial, Winston Churchill a incercat fara succes sa atraga atentia primului-ministru Stanley Baldwin asupra pericolului pe care il reprezinta ascensiunea Germaniei naziste si consolidarea fortelor armate aeriene de catre Adolf Hitler. Intrand in posesia unor documente strict secrete cu ajutorul lui Ralph Wigram, talentatul orator Winston Churchill ii convinge in sfarsit pe membrii Camerei Comunelor de necesitatea luarii unor masuri urgente impotriva Germaniei, iar noul prim-ministru Neville Chamberlain il numeste Lord al Amiralitatii si ii incredinteaza conducerea flotei britanice pe timp de razboi. Nici viata de familie a politicianului nu a fost ocolita de necazuri in aceasta perioada istorica tulbure, certurile frecvente cu loiala si intelegatoarea lui sotie Clementine culminand cu plecarea acesteia intr-o ex ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 647 | Added by: admin | Date: 2011-11-17 | Comments (0)

"Martian child" este o drama romantica ce il are in centrul actiunii pe David Gordon, un scriitor de literatura science-fiction care sufera inca cumplit din cauza decesului survenit in urma cu doi ani al sotiei sale Mary si care, pentru a depasi acest episod tragic din viata sa, decide sa il adopte pe Dennis, un baietel ciudat in varsta de 6 ani care pretinde ca vine de pe planeta Marte.Cu toate ca sora sa Liz, agentul sau Jeff si chiar un angajat al fundatiei de plasament il avertizeaza pe David cu privire la faptul ca nu este pregatit sa devina parinte al unui copil atat de ciudat, care este tinta batjocurii colegilor lui deoarece isi petrece cea mai mare parte a timpului inchis intr-o cutie uriasa de carton pentru a se feri de razele soarelui si poarta o centura grea formata din baterii pentru a fi sigur ca legea gravitatiei actioneaza asupra lui si il tine legat de ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE FAMILIE | Views: 932 | Added by: admin | Date: 2011-11-17 | Comments (0)

La începutul anilor '20, intr-o suburbie londoneza, Virginia Woolf se lupta cu maladia psihica ce ameninta sa puna stapanire pe ea, si incearca sa scrie primele pagini ale romanului "Mrs. Dalloway". Laura Brown, tanara mama si sotie care traieste in Los Angeles in perioada care precede cel de-al Doilea Razboi Mondial, începe sa citeasca "Mrs. Dalloway", iar lectura o emotioneaza intr-o asemenea masura, incat pune sub semnul îndoielii insasi esenta vietii pe care si-a ales-o. Clarissa Vaughan, care traieste in New York-ul zilelor noastre, devine o proiectie moderna a doamnei Dalloway. Cele trei povestiri, desi aparent fara nici o legatura, vorbesc despre femei din epoci diferite care impartasesc un sentiment de neadaptare si care cauta sensul existentei lor.
                     & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 687 | Added by: admin | Date: 2011-11-17 | Comments (0)

Carl Brashear este decis sa devina primul scafandru de culoare din istoria marinei americane. Ne aflam in 1931, iar timpurile sunt grele pentru el din cauza rasismului inradacinat in America. Leslie Sunday este cel care va decide care dintre aspirantii la postul de scafandru va fi ales, iar din pacate pentru Carl, Leslie vrea sa-l vada pe acesta esuand. Ce nu stie Leslie este faptul ca Brashear este un tip extrem de ambitios.
                                                                        
    &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 680 | Added by: admin | Date: 2011-11-17 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker