filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Vineri
2024-03-29
3:19 PM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Noiembrie 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2011 » Noiembrie » 13
Travis Bickle, un veteran al razboiului din Vietnam, este un sofer de taxi pe timpul noptii in New York. El este cam singuratic, fiind de asemenea obsedat de violenta si pornografie. Pe masura ce viata sa ia o turnura nefavorabila, furia sa se va revarsa asupra "drojdiei societatii", pe care o uraste atat de mult. Tom este un redactor la un ziar. La acel ziar lucrează şi frumoasa Betsy. Ziarul lor, sprijină pe omul politic Palantine. Betsy este urmărită de şeferul de taxi, Travis care-i dă întâlnire. Ei merg la un film, ce nu este un gen agreat de fată. Se ceartă. Viaţa lui Travis, şoferul de taxi, ce asistă la multe lucruri, are diferiţi clienţi, este monotonă, până o întâlneşte, pe Iris, prostituată. Iubirea apare din nou în viaţă lui Travis care însă nu este lăsat în pace, de sechelele războiului....
            &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 667 | Added by: admin | Date: 2011-11-13 | Comments (0)

Olivia este o fosta profesoara singura, care acum lucreaza ca menajera. Ea are trei bune prietene care insa au destui bani si care se uita la ea cu mila. Insa fiecare dintre cele 3 are problemele ei in familie si in a vedea lumea, pentru ca s-au obisnuit sa incerce sa-i manipuleze pe ceilalti. Iar Olivia a ajuns acum sa se coboare pana la a solicita multe materiale promotionale cosmetice doar pentru a nu plati cosmetice scumpe. Iar barbatul pe care Franny i-l prezinta reuseste sa-i faca viata si mai mizerabila. Dar poate ca soarele va rasari si pe strada ei, nu?
                                                      ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 732 | Added by: admin | Date: 2011-11-13 | Comments (0)

Orfanul Shi-Jie este crescut la o şcoală de kung fu şi devine un adevărat maestru, avînd şi un simţ aparte tactil. Dar dovedeşte şi mai mult, că are simţul direcţiei şi un talent nativ pentru a marca la baschet. Cu ajutorul lui Wang Li, în încercarea de a-şi găsi părinţii şi, totodată, de a supravieţui după ce fusese dat afară de la şcoala de kung fu, Jie intră în echipa de baschet a universităţii locale.pare şi o fată la mijloc, Li Li, sora lui Ting Wei, căpitanul echipei de baschet. Shi Jie, în încercarea de a atrage atenţia fetei, intră în competiţie directă cu Xiao Lan, jucătorul care e preferat de Li Li. Cu ajutorul lui Ting Wei, echilibrul se restabileşte în echipă, iar Shi Jie învaţă să integreze în sport cunoştinţele sale de kung fu, devenind un jucător cu adevărat valoros.În campionat, echipa de baschet tot îşi depăşeşte adversarii, pînă în acest ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 684 | Added by: admin | Date: 2011-11-13 | Comments (0)

O comedie inteligenta despre o zi petrecuta intr-o frizerie din sudul Chicago-ului. Calvin, ce a mostenit afacerea neprofitabila de la tatal sau, vede localul ca pe o pierdere de timp. Dupa ce vinde frizeria unui camatar, Calvin incepe sa-si dea seama incet de viziunea si mostenirea tatalui sau si se chinuie cu ideea ca tocmai a vandut locul. Frizeria lui Calvin este plina de personaje excentrice si amuzante ce isi impartasesc povestile, glumele si problemele.
                                                                       &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 815 | Added by: admin | Date: 2011-11-13 | Comments (0)

Profesorul Sherman Klump se pregateaste de casatorie si tot clanul Klump nu-si mai incape in piele de fericire. Dar Buddy Love, alter-ego-ul lui Sherman, reapare riscand sa ii ruineze toate planurile de casatorie. Dar de data asta, profesorul este hotarat sa scape de Buddy odata pentru totdeauna, folosind ultimele cercetari facute de Denise in domeniul AND-ului. Profesorul se va gasi intr-o mare incurcatura incercand sa-si recapete inventia in momentul cand Denise o fura si nu mai vrea sa i-o inapoieze.
                                                                ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 789 | Added by: admin | Date: 2011-11-13 | Comments (0)

Filmul I-am dat de capăt ? vine ca o urmare a anteriorului Are we there yet ? (Mai e mult pоnă ajungem ?) şi ne prezintă mai departe aventurile familiei Persons. Dacă оn prima parte, Nick era logodit cu Suzanne, acum cei doi sоnt căsătoriţi, iar cei doi copii ai ei au devenit copiii lor. Nemaisuportоnd să trăiască оn oraş, cei doi se hotărăsc să se mute оn suburbii, astfel оncоt copiii să aibă parte de o viaţă mai bună şi mai liniştită. Prin urmare, Nick cumpără o casă frumoasă şi spaţioasă оntr-un cartier liniştit.

Dar frumosul vis de linişte se sfarmă оn mii de bucăţi оn momentul оn care оşi dau seama că trebuie să supună casa unor reparaţii complexe şi costisitoare. De parcă n-ar fi fost de ajuns, ideea de cămin a familiei Persons se va altera cu totul şi familia se va trezi оn mijlocul unui veritabil coşmar, оn mom ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 909 | Added by: admin | Date: 2011-11-13 | Comments (0)

Un grup de elevi de liceu sunt trimişi sa stea dupa ore la scoala din motive inexplicabile. Acolo, adolescentii se trezesc abandonati şi blocati în sala de clasă după ce profesorul lor de detenţie dispare în mod misterios. Noaptea se apropie încet, iar afara se pregateste o furtuna.Ploi abundente şi fulgere provoacă o pană de curent masiv ce arunca şcoala în întuneric total.Imagini ciudate ale unor fantome încep să apară în şcoală. Copiii reuşesc să iasă din sala de clasă doar pentru a afla că vechea cladire a luat o viaţă proprie,si ii tine prinsi în interior. În timp ce ei luptă să scape, adolescentii afla mai multe despre moartea unui student în anii 1970. Încet, ei descopere istoria acestei tragedii şi că acestea sunt cumva legate de moartea macabra a elevului. De asemenea, vor afla în curând că sunt responsabili pentru acest eveniment oribil din trecut, si vor trebui sa plateasca. & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 765 | Added by: admin | Date: 2011-11-13 | Comments (0)

Doug si Richard concureaza pentru a obtine un post de conducere la un magazin din Chicago ce face parte din trustul Donaldson's. Atunci cand Doug, asistent-manager la o ramura locala a gigantului lant de magazine Donaldson's, afla ca un nou supermarket va fi deschis in curand chiar in cartierul sau, este convins ca el va fi persoana pe care conducerea o va desemna ca manager. Contand pe veniturile substantiale pe care i le-ar aduce promovarea, Doug si sotia acestuia achizitioneaza o casa noua si sufera un adevarat soc atunci cand Richard, un tip cam dubios sosit din Canada, ii informeaza ca intentioneaza sa isi depuna CV-ul pentru angajarea la acelasi ravnit loc de munca. Desi initial intre rigidul si ezitantul Doug si relaxatul si sociabilul Richard se leaga o relatie de prietenie, in momentul in care competitia devine acerba si fiecare trebuie sa-si dovedeasca calitatile ce ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 626 | Added by: admin | Date: 2011-11-13 | Comments (0)

Avocatul Alan McKim are doua mari pasiuni in viata: loiala lui sotie Wendy si masina de epoca din anul 1904 botezata Genevieve. Atunci cand se organizeaza cursa anuala de automobile de epoca Londra - Brighton, sotii McKim decid sa se inscrie in competitie impreuna cu amicul lor Ambrose Claverhouse si cu noua iubita a acestuia pe nume Rosalind Peters. Desi initial cei patru tineri privesc cursa ca pe o modalitate de distractie, pe masura ce se apropie de linia de sosire se lasa coplesiti de vechi gelozii si de spiritul competitiv, motiv pentru care se implica in tot felul de intamplari amuzante si hilare. Infuriat de glumele pe care Ambrose Claverhouse le face pe seama masinii lui, care s-a defectat de mai multe ori in timpul cursei de la Londra la Brighton, Alan McKim pariaza suma de 100 de lire sterline ca va reusi sa ajunga inapoi in capitala Angliei inaintea masinii condu ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 644 | Added by: admin | Date: 2011-11-13 | Comments (0)

Deci...pare-se ca e continuarea primei parti, cel putin daca ne luam dupa actorul principal, cel care a participat la majoritatea glumelor/farselor si in prima parte. Filmul prezinta relatiile dintre cei 4 baieti si 4 fete, din prima parte, doar ca acum acestia sunt studenti. Eun-sik este parasit de iubita sa, fata care a iubit-o in liceu, astfel el incepe o relatie cu Kyeong-ah, o studenta campioana la inot, care deasemenea este instructoare de inot la bazinul olimpic al facultatii. Cand aceasta merge sa-l ia de la politie, Eun-sik s-a dus cu prietenul sau la un bordel, Kyeong-ah intalneste un frumos procuror, care incearca sa-i castige afectiunea fetei. Eun-sik se simte dat la o parte, insa el nu stie ca iubita lui a fost violata in liceu, de aceea ea nu indrazneste sa mearga mai departe intr-o relatie, fetei ii este teama sa faca sex. Ea este convinsa de Gi-joo, ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 736 | Added by: admin | Date: 2011-11-13 | Comments (0)

Sydney Prescott trece prin momente grele in viata sa: inca nu si-a revenit dupa ce mama ei a fost omorata si violata intr-un mod brutal cu un an in urma, iar acum una din prietenele ei a fost ucisa de un nebun imbracat intr-un costum de Halloween si care o hartuia cu telefoane in mijlocul noptii. Acum Sydney primeste apeluri asemanatoare si este atacata de acelasi nebun mascat. De partea sa nu este decat Tatum, o foarte buna prietena si fratele acesteia, Dewey. Cat despre criminal, poate fi oricare din prietenii ei.
                                                              &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 805 | Added by: admin | Date: 2011-11-13 | Comments (0)

Un film dedicat eroismului elevilor si ofiterilor români din scolile militare care si-au daruit viata pentru libertatea si independenta patriei, aparând granitele de vest ale tarii, in zilele imediat urmatoare actului de la 23 august 1944 cand România intoarce armele impotriva nazistilor. Acestia primesc ordinul sa intarzie retragerea trupelor germane sau sa moara facand asta. Ironia face ca acestia sa fi avut o relatie de prietenie pe timpul scolii cu cei din trupele germane deveniti acum inamici si sa trebuiasca sa lupte impotriva lor. In film se desfasoara in paralel povestile a doua personaje: elevul Andrei Petrescu fire artistica aflat in opozitie cu camarazii sai si cu comandantul scolii colonelul Maxineanu si tanarul taran Adrian care a castigat increderea colonelului si care primeste o misiune ce va fi dusa la bun sfarsit inrolându-se in final alaturi de de ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ROMANESTI | Views: 808 | Added by: admin | Date: 2011-11-13 | Comments (0)

Jay-Jay, Josh, Bug, Holly, Peter si Karen sunt sase prieteni care cauta un moment de relaxare si distractie in munti. Insa problemele apar atunci cand fac accident cu masina intr-o zona pustie si fiind neajutorati iar noaptea apropiindu-se cauta un loc de adapost. Ei gasesc o fabrica subterana abandonata si decid sa ramana acolo peste noapte. Problemele insa se tin lant si Karen ramane afara iar ceilalti realizeaza ca nu mai au cale de iesire. Timpul trece si se instaureaza teama care duce la multe neintelegeri in randul grupului. In incercarea de a gasi o solutie salvatoare dau peste doua cadavre ale unor oameni de stiinta si isi dau seama ca este un laborator secret unde se faceau experimente si mai ales ca nu sunt singuri iar pericolul le sufla in ceafa.
                      ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 735 | Added by: admin | Date: 2011-11-13 | Comments (0)

                                                                            
                                                                     & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 695 | Added by: admin | Date: 2011-11-13 | Comments (0)

Latif Yahia a fost obligat de Uday, fiul cel sadic al lui Saddam Hussein, sa ii devina sosie. Filmul "The Devil's Double / Dublura Diavolului" e bazat pe experienta reala a lui Latif, care a povestit cum a fost sa locuiasca alaturi de familia dictatorului Saddam Hussein.

Bagdadul, capitala Irakului, e terenul de joaca pentru cei bogati si marsavi, locul unde orice poate fi cumparat, daca e platit pretul corect. Uday Hussein, fiul cel depravat, imoral si sadic al lui Saddam, e un soi de print al acestei lumi, in care isi poate face toate poftele. Locotenetul Latif Yahia e chemat la palatul presedintelui-dictator unde i se cere, de fapt, sa isi dea viata. Yahia trebuie sa renunte la tot ce are si la traiul lui alaturi de cei dragi pentru a se transforma in dublura lui Uday si asta pentru ca ii seamana fizic fiului de dictator.

In caz ca refuza, familia l ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 698 | Added by: admin | Date: 2011-11-13 | Comments (0)

                                                                       
                                                                           ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 856 | Added by: admin | Date: 2011-11-13 | Comments (0)

Paul Rudd e Ned, un barbat idealist care a uitat sa creasca si sa se maturizeze asa ca a ramas cu toata inocenta unui copil. Inocenta lui insa e luata drept prostie fiindca Ned e un adult atat de credul incat oamenilor le e foarte usor sa ii faca rau. Ned are trei surori care pot sa il ajute - Liz, Natalie si Miranda - asa ca, dupa ce iese din inchisoar, da buzna in vietile lor, rand pe rand.

De fiecare data cand e oaspetele care doarme pe canapeaua din casa uneia dintre surori, reuseste sa faca ceva insuportabil si sa-si strice relatia cu acea sora. In cele din urma, e de inteles de ce Ned, adorabil si jucaus cum e, nu poate avea o relatie de durata decat cu cainele sau, Willie Nelson. Surorile insa vor descoperi ca Ned are o influenta benefica asupra lor si va fi cel care le va ajuta sa lupte cu demonii lor int ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 703 | Added by: admin | Date: 2011-11-13 | Comments (0)

                                                                 
                                                                 
                   ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 765 | Added by: admin | Date: 2011-11-13 | Comments (0)

Desi NASA a pretins intotdeauna ca Apollo 17 a fost ultima misiune intreprinsa de catre astronautii nord-americani pe Luna, nava cu trei oameni la bord fiind lansata pe orbita pe data de 07.12.1972, au circulat destule legende legate de o misiune selenara secreta ce ar fi avut loc in decembrie 1973 si ar fi descoperit dovezi incontestabile ale existentei unor forme de viata extraterestre.

NASA neaga autenticitatea asa-ziselor imagini de arhiva cu cei doi astronauti care ar fi constituit echipajul navei spatiale trimise in anul 1973 in misiunea Apollo 18, insa destule voci sustin ca acest zbor spatial, despre care Guvernul afirma ca nu ar fi avut loc, explica adevaratul motiv pentru care oamenii nu au mai calcat niciodata pe Luna din anii '70 si pana in prezent. Fie ca este vorba despre o musamalizare guvernamentala, fie ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 729 | Added by: admin | Date: 2011-11-13 | Comments (0)

E o zi obisnuita in Padurea de o Suta de Acri, iar ursuletul Winnie the Pooh e plecat sa caute niste miere cu care sa-si potoleasca foamea legendara. Prietenul sau, baietelul Christopher Robin i-a lasat un biletel, insa Winnie the Pooh interpreteaza gresit mesajul. Ursuletul ii convinge pe amicii sai, Tigger, Rabbit, Piglet, Owl, Kanga, Roo si Eeyore ca o creatura rea pe nume "Backson" l-a prins si il tine captiv pe Christopher Robin. Locuitorii Padurii de o Suta de Acri pornesc intr-o misiune de salvare a prietenului lor.

Noul film cu "Winnie the Pooh" si prietenii sai nu a luat calea noilor tendinte cinematografice, ci pastreaza traditia Disney. "Winnie the Pooh" ramane apropiat de seria desenelor animate clasice, asa cum le cunoastem din copilarie, fara inovatiile digitale si fara 3D. Acelasi actor care i-a dat ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 620 | Added by: admin | Date: 2011-11-13 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker