filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Marţi
2024-04-23
11:36 AM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Noiembrie 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2011 » Noiembrie » 01
Filmul de acţiune "13 Assassins" urmăreşte un grup de asasini care vor să răzbune chinurile prin care trece o comunitate condusă de un stăpân despotic. Takasi Miike, regizorul filmului "13 Assassins" din 2010 e unul dintre cei mai prolifici cineaşti din lume. Filmul "13 Assassins" e cel cu care Miike a câştigat toate premiile tehnice oferite de Academia de Film din Japonia în 2011 (în afară de cel pentru montaj). Producţia de acţiune e un remake al filmului cu acelaşi nume lansat de Eiichi Kudo în 1963.Acţiunea are loc în epoca Shogun, când un tânăr şi foarte rău lord violează şi ucide, sub pavăza legii. Însă nimic nu îl poate proteja de cei 13 asasini. Aceştia sunt o forţă secretă de temut, fiecare dintre cei 13 având un meşteşug ucigător diferit. Cei 13 pornesc o misiune sinucigaşă de a-l prinde şi asasina pe lord şi planul pare să le reuşească atunci când acest ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 752 | Added by: admin | Date: 2011-11-01 | Comments (0)

Larry McCoy,Bill Little si Everett Shackleford sunt amici,dar cam zevzeci de felul lor,ei facand parte din rezerva de stat a armatei americane.Cand se primeste ordinul de mobilizare ajung sub comanda sergentului Kilgore si dusi la baza Fort Davis unde incep antrenamentele.Primesc misiunea de a merge la Fallujah in Irak,dar in timpul zborului,obositi fiind,se culca intr-un jeep militar aflat la bordul avionului.Din cauza unor turbulente intalnite,pilotii parasuteaza incarcatura suplimentara de care se agata din greseala si sergentul Kilgore.Ziua urmatoare se trezesc in mijlocul desertului,mai putin sergentul,pe care cei trei i-l ingroapa in nisip crezandu-l mort.Luandu-si misiunea in serios,ataca o mica localitate pe care ei cred ca au eliberat-o de garda republicana a lui Sadam Hussein si devin eroii sarbatoriti de intreaga comunitate,iar Larry devine pentru localnici gen ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 753 | Added by: admin | Date: 2011-11-01 | Comments (0)

Haioasa urmare a succesului "Daddy Day Care" ii gaseste pe taticii Charlie Hinton si Phil Ryerson (Cuba Gooding Jr., Paul Rae ) intr-o noua aventura cand preiau conducerea unei tabere de vara. Nestiind nimic despre natura, o cladire parasita si un grup de excursionisti nebuni, nu dureaza mult pana ce lucrurile scapa de sub control. Confruntandu0se cu iminenta inchideri si refuzand inrolarea, Charlie este fortat sa-l sune pe tatal sau, colonelul Buck Hinton ( Richard Gant ) sa-l ajute sa puna tabara pe picioare si sa-i invete pe toti despre lucrul in echipa, perseverenta si puterea iertarii.
                                                & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1099 | Added by: admin | Date: 2011-11-01 | Comments (0)

Filmul incepe cu scene sangeroase in care singurul supravietuitor netransformat in strigoi, Renchard, jucat cu talent de actorul Mark Dacascos, se apara cu succes de atacatori, un fel de ,strigoi' (,,undead"), sau de zombi---oameni transformati in monstri pe cale de a muri. Este un thriller post-apocaliptic cu scene de groaza. Actorul aproape innebunit de oroarea situatiei in care se afla singur, ultimul om in viata, dupa ce si-a pierdut sotia si fiica lui in intimplari pe care nu le vedem in film. Din mai multe puncte de vedere se poate compara cu un film precedent-- ,,I Am Legend". Renchard este un barbat frumos, atletic, atragator, inteligent si un fel de expert in arte martiale orientale care evident i-au permis sa supravietuiasca intr-o lume primejdioasa plina de monstri-strigoi, sau zombi, se pare produsi datorita unor experiente esuate de inginerie genetica pe bacterii si/sau vi ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 792 | Added by: admin | Date: 2011-11-01 | Comments (0)

Un grup de studenti de la un colegiu din Boston, fascinati de succesul de care s-a bucurat mitul vrajitoarei din Blair, se decid sa merga in Burkittsville si sa afle adevarul.  Jeff Donavan a transformat mitul vrajitoarei intr-o adevarata "industrie" si realizeaza un tur prin padure pentru fani. Studentii isi intind corturile in padure, numai ca, in zorii zilei realizeaza ca nu au dormit, dar nu-si amintesc nimic din noaptea precedenta. In plus, cineva le-a distrus toata munca: aparate de filmat, lucrari scrise...Se retrag in casa lui Rustin Parr. Descopera pe trupurile lor semne bizare si, pe masura ce evenimentele stranii incep sa se deruleze, realizeaza ca, o data ce au parasit padurea, au luat cu ei ceva sau...pe cineva.
                       ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 823 | Added by: admin | Date: 2011-11-01 | Comments (0)

Un avocat american de succes (Jack Moore) se afla in China pentru afaceri. Dupa lungi si dificile negocieri de afaceri, petrece o noapte cu o tanara si frumoasa chinezoaica, iar cand aceasta este gasita moarta el este acuzat de crima, arestat si incarcerat in China comunista. Moore isi sustine nevinovatia, dar lupta impotriva unui sistem complet strain si nedrept nu este deloc usoara, iar sansele sale de succes sunt infime. Pierderea procesului poate insemna executarea sa.Singura care pare a-l crede nevinovat in cele din urma este avocata sa. Desi este numita din oficiu, tanara avocata Yuelin isi sustine clientul in lupta impotriva sistemului, ceea ce poate deveni foarte periculos pentru viata ei insesi. 
                        & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 651 | Added by: admin | Date: 2011-11-01 | Comments (0)

In Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan, eroul nostru, personalitate marcanta a televiziunii din Kazakhstan, este trimis in Statele Unite pentru a realiza un reportaj despre "cea mai mare tara din lume". Cu o intreaga echipa de filmare dupa el, Borat devine din ce in ce mai interesat de proiectul de a se casatori cu Pamela Anderson, decat de a filma decumentarul.
                                                                            &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 930 | Added by: admin | Date: 2011-11-01 | Comments (0)

Malvin Udall este un romancier obsesivo-compulsiv si cel mai rau de gura om din Manhattan. El se si lauda cu abilitatea acesta de a fi cat mai antipatic si de a rani cat mai tare. Are fixurile lui, ca de exemplu de a merge in acelas restaurant, de a servi acelas mic dejun, si de a fi servit de aceeasi chelnerita care-i suporta fitele. Insa atunci cand vecinul sau Simon este spitalizat, Melvin este fortat sa aiba grija de cainele lui Simon. Acest act involuntar de bunavointa, la care se adauga si intalnirile cu chelnerita Carol Connely, il vor ajuta pe Melvin sa redevina om simpatic.
                                                 &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 875 | Added by: admin | Date: 2011-11-01 | Comments (0)

Bianca Stratford este o adolescenta care nu a avut nici o intalnire pentru ca tatal ei este un om strict si care are o regula. Ea nu are voie sa se intalneasca cu nici un baiat sau sa faca ce vrea decat daca sora ei mai mare nu isi face un prieten sau iese impreuna cu ea in oras. Problema este ca sora ei mai mare, pe nume Kat, nu vrea sa aiba de-a face cu baieti si este introvertita, cu toate ca este inteligenta si arata bine. Bianca si baiatul pe care a pus ochii incearca sa ii aranjeze lui Kat o intalnire cu Patrick Verona, un elev nou care s-ar putea sa ii fie pe plac. Acesta este platit pentru a fii iubitul lui Kat dar intr-un final ajunge chiar sa o iubeasca. Totul devine din ce in ce mai complicat, mai ales ca Patrick afla ca e nu este una din fetele pe care le cucereste asa usor si isi sa silinta pentru a obtine o intalnire.
      ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 797 | Added by: admin | Date: 2011-11-01 | Comments (0)

Tomcats este povestea unor prieteni care decid sa faca un pariu pe o suma de bani depusa de fiecare, suma ce urma sa ii revina aceluia din urma care va ramane necasatorit. Timp de sapte ani, totul decurge ideal pentru Michael si Kyle. Toti prietenii si-au gasit sufletul pereche, dar ei doi nu vor sa faca pasul cel mare nici in ruptul capului. Suma de bani pe care pariasera si care fusese investita de-a lungul timpului, ajunge acum la aproape jumatate de milion de dolari. Intr-una din escapadele sale, Michael pierde in Las vegas o mare suma de bani, pe care nu o poate achita. Dar cazinoul ii ofera o sansa sa aduca banii, altfel o sa isi piarda "barbatia" si apo viata. Singura sansa a lui Michael este sa castige acel pariu. Asa ca decide sa il indragosteasca pe Kyle si sa il casatoreasca. Natalie este tinta lui Michael. El ii propune acesteia jumatate din suma de bani daca ea se casato ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 595 | Added by: admin | Date: 2011-11-01 | Comments (0)

Brad Gluckman este fiul unor oameni foarte bogati si a crescut in lux in Malibu. Cu toate acestea, lui Brad ii place sa-si imagineze ca este un gangster din Los Angeles si vrea sa se lanseze intr-o cariera muzicala sub numele de B-Rad. Tatal sau vrea sa candideze pentru postul de guvernator al Californiei, si este convins ca Brad o sa-i strice campania cu atitudinea lui de gangster. Domnul Gluckman angajeaza doi actori afro-americani care trebuie sa se dea drept gangsteri din Compton si trebuie sa ii fure masina lui Brad.
                                                           &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 786 | Added by: admin | Date: 2011-11-01 | Comments (0)

Inainte de a implini 21 de ani, Frank W. Abagnale a lucrat ca doctor, avocat si co-pilot la o companie de avioane celebra. Maestru al inselaciunilor, el a fost si un foarte bun falsificator, reusind sa castige milioane de dolari cu ajutorul unor cecuri false. Agentul FBI Carl Hanratty si-a stabilit drept prioritate sa-l prinda pe Frank si sa-l aduca in fata justitiei, dar Frank se afla intotdeauna cu un pas inaintea sa, silindu-l sa continue urmarirea.
                                                                       &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 1059 | Added by: admin | Date: 2011-11-01 | Comments (0)

Locotenentul Frank Drebbin se intoarce sa salveze ziua inca odata. De
aceasta data, Frank este in cautarea sefilor care se ocupa de afacerile
cu energia electrica, pentru a-i infrange. Un cercetator de top, Dr.
Mainheimer, este pe cale sa faca publice rapoartele sale in legatura cu
proviziile de energie electrica pentru viitor. Acest lucru nu este
tocmai benefic pentru traditionalii aprovizionatori; petrol, carbune si
nucleara. Pentru a-si salva industria, aprovizionatorii il rapesc pe Dr.
Mainheimer si il inlocuiesc pe acesta cu o momeala cu un raport mai
favorabil lor. Jane, secretara lui Dr. Mainheimer, este o fost iubire
de-a lui Frank; flacara dintre cei doi pare sa se reaprinda atunci cand
pleaca in cautarea lui Mainheimer. Vor reusi acestia sa-l gaseasca si
sa-l salveze pe Mainheimer?
... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 735 | Added by: admin | Date: 2011-11-01 | Comments (0)

Inspirat din realitate, filmul prezinta un jaf care a avut loc in Londra in urma cu 30 de ani. In momentul in care politia se afla in postura de a nu putea aresta o persoana din cauza ca aceasta detine fotografii compromitatoare cu o personalitate regala (pastrate intr-o cutie valorica dintr-o banca de pe Baker Street), singura solutie este sa vina cu o idee inovatoare. Astfel, detectivul Tim Everett o santajeaza pe Martine, o femeie seducatoare, care cunoaste persoane interesate sa dea marea lovitura, sa isi foloseasca sarmul pentru a-i convinge sa jefuiasca banca de pe Baker Street si sa recupereze pozele. Martine reuseste sa il convinga pe un vechi iubit si prieten de-al ei,Terry si pe prietenii lui sa se ocupe de treaba, insa nu le spune ca acesta e un jaf comandat de politie.Folosindu-se de relatiile sale, Terry pune la punct u ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 734 | Added by: admin | Date: 2011-11-01 | Comments (0)

Dean si John Solomon sunt doi frati de treaba, dar cu inexistente abilitati in zona romantismului. In momentul in care afla ca ultima dorinta a tatalui lor, aflat pe patul de moarte, este de a avea un nepot, cei doi se afla in dificultatea de a gasi pe cineva dispus sa aiba un copil cu vreunul dintre ei. Dupa ani buni in care au fost scoliti acasa de tatal lor, intr-o atmosfera autoritara, barbatii isi dau seama ca sunt niste nulitati din punct de vedere social si deloc cunoscatori ai psihologiei feminine. Incercarea lor de a se dovedi niste tati responsabili declanseaza dezastre nebanuite.
                                               & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 682 | Added by: admin | Date: 2011-11-01 | Comments (0)

Povestea unui student chinez care riposteaza intr-un mod foarte violent cand sansele lui de a castiga Premiul Nobel sunt ruinate de politica scolii. In filmul inspirat dupa povestea adevarata a lui Gang Lu, un student chinez la fizica, modest, dar genial care ajunge la Valley State University si se adapteaza rapid vietii americane cu ajutorul Joannei Silver (Meryl Streep). Aceasta este patroana universitatii, o femeie foarte bogata, care se ataseaza de tanarul student si se hotaraste sa il ajute. Xing se alatura unui grup de cosmologie care se afla sub indrumarea eroului sau, faimosul profesor cosmologist Jacob Reiser (Aidan Quinn).
                                         &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 731 | Added by: admin | Date: 2011-11-01 | Comments (0)

Vanatorul de recompense Jack Walsh este trimis sa-l gaseasca si sa-l prinda pe Jonathan "The Duke " Mardukas, fost avocat al mafiei, care nu si-a platit cautiunea, a fugit si acum este cautat de FBI, care nu prea are succes in actiunea de cautare a acestuia. Jack il gaseste pe "The Duke" destul de repede, lucru care-i pune intr-o situatie jenanta pe cei de la FBI, dar pentru a-si colecta recompensa de 100.000 dolari trebuie sa-l aduca pe acesta de la New York tocmai la Los Angeles, iar drumul va fi mai greu decat cum era prevazut de Jack.
                                                          & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 734 | Added by: admin | Date: 2011-11-01 | Comments (0)

Filmul este o comedie usoara si o dubla poveste de dragoste: a unei mame si sotii parasite si a unei fiice care se îndragosteste pentru prima data în viata. Rosie, un scenarist de sitcomuri de succes , este parasita de sot si parca blestemata de a-si trai restul vietii intre locul de munca si fetita ei, fara a mai simti nevoia de a iubi. Asta pana cand se intalneste cu Adam, un actor aspirant la succes si mult mai tanar decat ea. Rosie ii ofera un loc in sitcomul sau, dar si in inima sa.Evident ca diferentele de varsta se simt atat in relatiile dintre cei doi, cat si fata de ceilalti. Cea mai "suferinda" este Jeannie, secretara lui Rosie, o tanara focoasa ce-si foloseste farmecele pentru a-si atinge scopurile. Tot drumul parcurs de Rosie dintre singuratate si  noua iubire o face alaturi de "Mama natura" , un personaj comic, pesimist si care uraste tot ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 793 | Added by: admin | Date: 2011-11-01 | Comments (0)

Danny si Wheeler sunt doi agenti de vanzari burlaci, trecuti de 30 de ani, cu un comportament salbatic si rebel, care rabufnesc impotriva conditiei lor prin savarsirea unei infractiuni, ce duce la arestarea lor. Ajunsi la proces, judecatorul le ofera posibilitatea de a alege intre a petrece o perioada la inchisoare sau a servi 150 de ore in folosul comunitatii prin inscrierea la un program de tip Big Brother pentru indrumarea adolescentilor cu probleme. Luptandu-se sa-si recapete iubita pierduta, Danny il primeste in grija pe agasantul Augie, un tanar timid in varsta de 16 ani, care a dezvoltat o adevarata obsesie pentru rolurile din piese de teatru medievale. Intre timp, carismaticul Wheeler se straduieste sa se vindece de dependenta fata de femei si petreceri prin ajutorul pe care i-l acorda lui Ronnie, un pusti negru, care se exprima intr-un limbaj vulgar si ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 764 | Added by: admin | Date: 2011-11-01 | Comments (0)

Intr-o zona muntoasa din Alaska, numita Bull Mountain, principala ocupatie a acestori oameni este bautul berii si snowboardul. Totul este foarte bine pana cand in superbul paradis inghetat, apare un tip foarte bogat pe nume John Majors impreuna cu cele doua fiice ale sale. Acesta cumpara locul de la Ted Muntz, fiul lui Papa Muntz, cel ce a numit acea zona. Localnicii, ca urmare, trec printr-o schimbare radicala, privind modul de viata, iar pentru a porni in recuperarea zonei, acestia pun la cale un plan si il executa intr-un stil original.
                                                          &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 657 | Added by: admin | Date: 2011-11-01 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker