filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Joi
2024-03-28
4:43 PM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Iunie 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2010 » Iunie » 25
High school senior Bartleby "B" Gaines is on his way to scoring eight out of eight rejection letters from colleges, which isn't going to go over big with Mom and Dad. At least he's not alone in the exclusion. Several of his crew of outcast friends are in the same, college-less boat. So how does a guy facing a bleak career please his parents and get noticed by dream girl Monica? Simple. Open his own university. B and his band of misfit freshmen take "liberal" arts literally when they fool their parents and peers and create the esteemed South Harmon Institute of Technology. Just as they are settling in, B and company realize they've done their jobs too well. Dozens of other college rejects show up for classes at this less-than-lofty institute. Under the scornful eyes of the privileged students from the neighbo ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 774 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

Un meteorit se-ndreapta spre terra in incercarea de al distruge se formeaza mii de bucati ce cad pe pamant infesteaza apa si oamenii mor, in rolul principal o familie in care El isi va cauta sotia si fgetita luate in carantina.
                                                                                                         
           ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE AVENTURA | Views: 855 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

Un grup mic de oameni neinfectati, un membru S.T.A.R.S. pe nume Jill si liderul Carlos Oliveir lupta pentru viata lor impotriva mutantilor si a celor mai rapizi si mortali Likers. Ramanand fara resurse si noroc, grupul este salvat de Alice si impreuna incep sa porneasca o bataie disperata pentru supravietuire inainte ca Corporatia Umbrella sa-si stearga experimentul de pe fata pamatului. Singura lor speranta este Doctorul Charles Ashford , unul din oamenii de stiinta ai Corporatiei Umbrella, care ii va ajuta sa scape din oras in siguranta daca acestia ii gasesc fiica.

Intre timp, o arma secreta cu numele de cod Nemesis a fost experimentata cu mari modificari pe care Alice a fost programata sa le urmareasca si sa le distruga daca mutantii nu ajungeau la timp la grup. Alice, Jill si Carlos vor avea nevoie de toata puterea si abilitatile lor pentru a purta batalia vietii lor impotriva raului care a inf ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 827 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

Alice si Rain sunt doua membre ale comando-ului care trebuie sa se infiltreze in Hive, un laborator secret aflat sub pamant si care este patronat de intreprinderea Umbrella. Oamenii din laborator au contactat un virus biologic si acum s-au transformat in zombie. O singura muscatura sau zgarietura a acestora ii poate infecta pe ceilalti, asa ca Alice si Rain incearca sa fie atente in incercarea de a ajunge la Regina Rosie, computerul laboratorului. Ele descopera ca imprastierea virusului nu a fost un accident si ca exista un remediu.
                                                  &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 973 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

                                                                                                      
                                                   &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 687 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

Bazata pe fapte reale, povestea lui Henri Charriere, zis si Papillon, este aceea a unui infractor marunt, condamnat pe nedrept pentru crima si deportat in Guiana Franceza. Conditiile mizere, munca grea si nedreptatea situatiei, il fac pe Papillon sa se gandeasca la evadare. Insa multiplele incercari de scapare nu ii aduc libertatea mult visata, ci noi pedepse, dintre care cea mai rea este carcera, in care va sta cinci ani...
                                                                                      ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 1211 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (1)

Quincy McCall si Monica Wright au crescut in acelasi cartier si se cunosc de cand erau mici. Cu timpul, prietenia lor s-a transformat in dragoste si au o pasiune comuna: baschetul. Ei sunt foarte buni jucatori si fiecare evolueaza la echipa liceului. In timp ce Quincy si Monica se zbat pentru ca relatia lor sa poata continua, ei isi urmeaza cariera, fiecare in liga sa, si spera ca intr-o zi sa ajunga in liga profesionista.
                                                                                   &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 888 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

Bazat pe o poveste reala, filmul "The Haunting in Connecticut" este un horror in centrul caruia se afla familia Campbell, al carei fiu adolescent pe nume Matt este diagnosticat cu cancer si trimis sa urmeze un tratament medical adecvat in nordul statului Connecticut. Fortati sa se mute intr-o noua locuinta, situata in apropierea clinicii in care trebuie sa fie tratat Matt, sotii Sara si Peter Campbell constata ca fiul lor este din ce in ce mai afectat de activitatea paranormala ce pare sa se desfasoare in interiorul si in exteriorul casei si, desi pun initial pe seama stress-ului cauzat de maladie evenimentele supranaturale violente care il implica pe Matt, fac cercetari si descopera ca s-au mutat de fapt intr-o fosta morga cu un istoric intunecat.

Fiind disperata, Sara apeleaza la ajutorul unui preot enigmat ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 739 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

Acceptand intr-o seara sa joace carti impreuna cu colegii in magazinul de elctronice unde lucreaza, Andy Stitzer, recunoaste ca pana la varsta de 40 de ani la care se afla, nu a facut niciodata sex, din cauza ca nu a gasit dragostea vietii sale, care sa-i aduca fericirea.
Auzind acest lucru, colegii lui pun la cale o multime de intalniri cu prietenele lor insa fara nici un rezultat. Se pare insa ca perioada de castitate ia sfarsit cand Andy o intalneste pe Trish, de care se indragosteste. Nici in aceasta relatie lucrurile nu sunt chiar asa de roz pe cum par la inceput...
                                           ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 691 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

                                                                                                         
                                             &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 677 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

Dead Man Running '' este o producţie britanică regizată de Alex De Rakoff şi distribuită de Revolver Entertainment în anii 2009 , la 30 octombrie . A fost lansat în United Kingdom şi a avut un buget de 5 milioane dolari . Jucătorii de fotbal , Ashley Cole şi Rio Ferdinand au fost producători executivi în acest film . După ce un număr tot mai mare dintre clienţii săi nu reuşesc să se achite de îndatoririle pe care le aveau , Dl . Thigo decide să ia lucrurile în propriile mâini şi face o călătorie la Londra pentru a da un exemplu către ceilalţi creditori şi-i pune în vedere lui Nick să se achite de datoria de 100.000 mii lire pe care o avea către acesta în 24 de ore . Pentru a se asigura că Nick se va achita de datorie Dl. Thigo o ia pe mama sa drept gaj şi o leagă într-un scaun cu rotile . Deoarce , Nick , avea şi aşa probleme financiare destul de grave este nevoit să-şi pună serios imaginaţia la încercare pentru a reu ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 708 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

In Franţa, în timpul celui de-al doilea război mondial, germanii execută cîteva zeci de prizonieri de război americani, încălcînd Convenţia de la Geneva. În timpul masacrului, cîţiva prizonieri reuşesc să fugă, pentru ca ulterior patru dintre ei să se reîntîlnească. Grupul lor, format dintr-un sanitar, un soldat fără prea multă minte, un sergent şi un caporal, Deacon, va da peste un pilot RAF doborît, care se află în posesia unor informaţii cruciale privind contraofensiva germană de pe Meuse. Cei cinci, înarmaţi iniţial numai cu o puşcă şi un pistol, se hotărăsc să rişte libertatea abia redobîndită şi să se strecoare printre liniile germane, pentru ca pilotul englez să poată transmite armatelor aliate informaţiile deţinute. ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 1305 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

Dybbuk (dĭb'ŏŏk, dē-bōōk') : substantiv. Un demon, sau sufletul unei persoane decedate care intra in corpul unei persoane vii si ii dirijeaza comportamentul; exorcizarea este posibila numai printr-o ceremonie religioasa;
Uneori, sufletul unei persoane care a murit a fost atat de intinat de rau incat nu ii este permisa intrarea in Rai. Trebuie sa rataceasca vesnic intre granitele celor doua lumi, cautand cu disperare un nou trup in care sa locuiasca.
Iar cateodata reuseste.
Pentru crearea viziunilor de cosmar ale tinerei bantuite de un demon puternic Goyer si-a selectat o echipa de tehnicieni si creatori talentati, printre care regizorul de imagine JAMES HAWKINSON (The Hitcher, Arrested Development), scenograful CRAIG JACKSON (Stranger Than Fiction, The Lake House), editorul JEFF BETANCOURT (The G ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 2329 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

                                                                                                              
                                              ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 787 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

                                                                                                               
                                       &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 740 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

                                                                                                       
                                                     &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 908 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

                                                                                                    
                                                      &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 932 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

Un sat pierdut in lume unde nimic nu merge , toti satenii fiind la limita subzistentei . Insa 4 prieteni jefuiesc un camion cu Viagra , si ascund butoaiele in fantana satului , unde cateva containere se fisureaza , satul revenind la viata cu mic cu mare dupa ingerarea apei sub diverse forme ; O comedie unde totul se termina cu bine si unde apa sfintita de la Izvorul Sfant , aduce turisti din toate colturile lumi in acest loc cu un real ,,potential' turistic
                                                               & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 769 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

Este
iarasi vara, iar Harry si prietenii sai sunt inapoi la Hogwarts. De
data aceasta insa, scoala lor este gazda legendarului concurs Triwizard
Tournament, o intrecere intre cele mai mari scoli de magie. Campionii
fiecarei scoli sunt selectati de catre Pocalul de Foc, iar anul acesta,
spre surprinderea tuturor, inclusiv a sa, Harry este ales sa reprezinte
Hogwarts. Toate acestea, combinate cu iminenta reintoarcere a lordului
Voldemort, il vor pune pe Harry in situatii mai periculoase si mai
intense decat pana acum, la care micul erou va incerca sa le gaseasca
solutii in stilul sau unic.
                              & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE AVENTURA | Views: 1080 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

TOTUL SE VA SCHIMBA.

Castigator al Premiului publicului THE ORANGE FILM OF THE YEAR la Premiile Academiei Britanice de Film si Teatru (BAFTA).
Harry
Potter, in varsta de treisprezece ani, (DANIEL RADCLIFFE) a petrecut cu
greu o alta vara alaturi de rudele sale ingrozitoare, familia Dursley,
"comportandu-se frumos" fara a practica nici o magie. Adica, pana in
momentul in care sora dominatoare a unchiului Vernon, matusa Marge (PAM
FERRIS) vine in vizita. Matusa Marge s-a purtat intotdeauna oribil cu
Harry si acum merge atat de departe incat, o face, ca dintr-un accident
sa se umfle ca un balon monstruos si sa zboare!
Temandu-se de
razbunarea matusii si unchiului (si repercusiunile de la Hogwarts si de
la Ministerul Magiei, care le interzice cu strictete discipolilor sa
utilizeze magia in lumea noastra), Harry fuge de acasa.
Este luat cu
promptitudine ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE AVENTURA | Views: 907 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

Harry
Potter si prietenii sai, Ron Weasley si Hermione Granger, se intorc
pentru al doilea an la Hogwarts, unde profesorului Dumbledore i se
alatura Gilderoy Lockhart, un dascal expert in magia defensiva. Lui
Harry nu-i ia mult sa isi dea seama ca in scoala se intampla ceva
bizar; unii elevi sunt gasiti pietrificati, amenintari scrise cu sange
sunt descoperite pe pereti si un monstru se plimba liber pe culoare. Se
pare ca totul este legat de Camera Secretelor, pe care cineva a
deschis-o si astfel a eliberat monstrul. Harry, Ron si Hermione
incearca sa gaseasca camera si sa rezolve misterul.
                               ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE AVENTURA | Views: 1006 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

Atunci
cand implineste 11 ani, Harry Potter, care traieste in mizerie alaturi
de unchiul si matusa sa, care nu-l doresc, afla ca parintii sai au fost
vrajitori puternici. Lui i se ofera un loc la Hogwarts, o scoala pentru
vrajitori care exista intr-un tinut magic dincolo de existenta
oamenilor obisnuiti. La Hogwarts, Harry isi face repede prieteni noi si
incearca sa descifreze misterul mortii parintilor sai.
                                                               &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE AVENTURA | Views: 1670 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

TAJOMARU este faimosul bandit din padurea Rashomon. Cel care il ucide pe Tajomaru ii mosteneste numele, statutul social si sabia. Un frate al regelui isi paraseste regatul pentru a o proteja pe printesa pe care o iubeste, doar pentru a trai o serie de aventuri de-a lungul drumului care il duce inapoi la origini, ca apoi sa se lepede de trecutul sau pentru a deveni banditul TAJOMARU.
                                                                                            ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 726 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

Actiunea se desfasoara pe taramurile de nord ale Italiei, aflate sub stapanirea imparatului german Federico, supranumit Barbarossa. Visul lui este de a cuceri si regiunile centrale si sudice, spre a reintregi imperiul care odinioara apartinea lui Carlo Magno. Povestea incepe in anul 1158, in taberele aflate in apropiere de Milano. Un baiat salveaza din intamplare viata unui cavaler necunoscut. Tanarul se numeste Alberto da Giussano, de origine milaneza, fiu al unui fierar. Acestuia nu ii vine sa creada ochilor cand isi da seama ca razboinicul teribil pe care il are in fata este chiar Federico I de Hohenstaufen, insusi imparatul. Este primul dintr-o serie de intalniri intamplatoare, intre doua persoane, care datorita originii si conditiei sociale nu s-ar fi putut intalni vreodata.
         ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 968 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

La varsta de 7 ani, 3 pusti alcatuiau Mystery Team, care se ocupa cu rezolvarea misterelor pentru copii. Cazurile erau care mai de care mai complicate (cine a pus degetul in placinta cu mere, sau cine furase tricicleta cuiva). Tot orasul ii iubea. Acum, la varsta de 18 ani, mai au putin si termina liceul si ei inca se mai ocupa cu rezolvarea cazurilor, numai ca tot oraselul din Oakdale s-a saturat pana peste cap de ei. Ei sunt contactati de o fata care le cere sa rezolve misterul mortii parintilor ei. Mystery Team se implica intr-o conspiratie destul de serioasa si violenta, care ii va pune in fata unui pericol foarte real, care ii va testa cat de "detectivi" sunt ei cu adevarat.
                        ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 714 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

Thriller psihologic cu buget redus, Blood River prezintă amănunţit descompunerea unui cuplu. Aflaţi pe drum către părinţii unuia dintre ei, doi tineri proaspăt căsătoriţi ajung într-un oraş abandonat după ce o pană de cauciuc îi obligă să facă popas. În straniul orăşel, cei doi întâlnesc un bărbat misterios ce pare să deţină suspect de multe informaţii despre ei. Printr-un apăsător joc al manipulării, bărbatul reuşeşte să distrugă aparent puternica încredere reciprocă dintre cei doi tineri. De aici şi până la ivirea unor secrete teribile mai e doar un pas. Cine este necunoscutul, de unde ştie atâtea despre ei şi, mai ales, ce va aduce pentru cei doi întâlnirea cu acesta?
                                          &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 691 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

ECHIPA DE ŞOC urmăreşte isprăvile îndrăzneţe ale unei echipe pitoreşti de foşti soldaţi din Forţele Speciale, cărora li se întinde o cursă pentru o crimă nesăvârşită de ei. Devenind "proscrişi", se folosesc de aptitudinile lor unice pentru a încerca să-şi spele numele şi să găsească adevăratul vinovat.

Liam Neeson (Teroare în Paris), Bradley Cooper (Marea mahmureală), artistul de arte marţiale mixte Quinton "Rampage" Jackson şi senzaţia din District 9, Sharlto Copley, sunt "Echipa de şoc". În film mai joacă vedetele Jessica Biel şi Patrick Wilson.

Liam Neeson, a cărui nenumărate merite includ "Lista lui Schindler" laureat cu Oscar şi recentul succes de box-office, "Teroare în Paris", îl portretizează pe Hannibal Smith, un dotat planificator de misiuni inventive ce necesită o sincronizare la mini-secundă, ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 807 | Added by: admin | Date: 2010-06-25 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker