filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Joi
2024-03-28
12:28 PM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Mai 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2010 » Mai » 30
Bob Ho ( Jackie Chan) este un super agent CIA sub acoperire, care de-a lungul timpului a reuşit să doboare numeroşi dictatori, terorişti şi chiar imperii malefice, asta până când s-a lovit de cea mai complicată misiune a carierei sale: să fie babysitter.

Înainte ca Gillian (Amber Valleta) să-i devină soţie devotată, Bob mai are de îndeplinit o singură misiune, respectiv să câştige prin orice mijloace încrederea celor trei copii ai iubitei sale.

Imediat ce Gillian află că trebuie să plece într-o deplasare, Bob profită de ocazie şi se oferă să ţină loc de babysitter micuţilor, pe care abia aşteaptă să-i impresioneze. Atunci când unul dintre copii descarcă din greşeală de pe Internet un cod secret, Bob este nevoit să se confrunte cu cel mai mare duşman al său, un terorist rus care abia aşteapt ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 3208 | Added by: admin | Date: 2010-05-30 | Comments (0)

Actiunea
acopera 60 de ani din viata membrilor familiei Cleary, veniti in
Australia pentru a prelua o ferma lasata mostenire de o matusa, si se
centreaza pe povestea iubirii interzise dintre tanara Meggie Cleary si
preotul Ralph de Bricassart.
                                                                                             ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 2000 | Added by: admin | Date: 2010-05-30 | Comments (0)

In anii 80, un psihopat numit Freddy Krueger, a omorat cativa copii cu ajutorul unei manusi prevazute cu lame ascutite pe post de degete. Arestat dar eliberat el devine victima razbunarii parintiilor copiilor ucisi si moare ars, in beciul unde lucra. La ani dupa moartea sa, adolescentii Nancy, Tina, Rod si Glen, ai caror parinti au fost responsabili de moartea lui Krueger, trec prin cosmaruri terifiante in care apare un om ars, imbracat ciudat, purtind o manusa cu lame ascutite. Fantoma lui Freddy Krueger ii vaneaza unul cite unul iar Nancy isi da seama ca trebuie sa ramina treji si isi avertizeaza si prietenii. Nancy stie ca trebuie sa gaseasca o cale de a-l opri pe Krueger sau nu va mai dormi niciodata.
                                  &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 850 | Added by: admin | Date: 2010-05-30 | Comments (0)

Odinioara un supererou popular in randul concetatenilor sai din Los Angeles, Hancock a devenit acum lenes, sarcastic si alcoolic, fara nici un fel de respect fata de proprietate si autoritate, iar faptele sale aparent bine intentionate par sa lase in urma lor numai pagube, distrugere si dezastru. Locuitorii cinstiti ai metropolei au ajuns la limita suportabilului si, desi recunoscatori pentru faptul ca au un erou local cu puteri supranaturale, care zboara cu o viteza mai mare decat cea a sunetului si pe care gloantele nu il pot dobori, se intreaba ce pacate au comis ca sa merite o astfel de persoana ca protector al lor.

Hancock nu este genul de om care sa puna pret pe parerea celorlati despre el, insa in ziua in care ii salveaza viata expertului in relatii publice Ray Embrey isi da seama ca este posibil sa aiba el insusi o latur ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 858 | Added by: admin | Date: 2010-05-30 | Comments (0)

Visul
de o viata al inventatorului, astronautului si omului de stiinta,
Dr.Reed Richards, este pe cale sa se realizeze: e desemnat sa conduca o
expeditie in spatiu, sa studieze secretul codului genetic uman. Cinci
astronauti urca intr-o naveta spatiala si naveta intra intr-o furtuna
radioactiva, care ii modifica pe cei cinci dupa cum urmeaza: unul
devine ignifug-incendiator, altul se transforma intr-un bolovan care
cara pumni, un altul capata proprietati de elastic, iar fata devine
maestra a camuflajului.Al cincelea este raul in persoana...
                                          & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 925 | Added by: admin | Date: 2010-05-30 | Comments (0)

Boys and girls, o comedie sexy si foarte antrenanta, este povestea unei prietenii puse la grea incercare atunci cand cei doi amici foarte buni ajung sa petreaca o noapte impreuna. Jennifer si Ryan se stiu de mici si sunt studenti la aceeasi facultate. Ea e spirituala, dezghetata, culta, ironica si independenta.El e constiincios, domol, asezat si serios, studiaza ingineria structurala si lucreaza mereu la cate un plan. Cei doi se plimba impreuna, se consoleaza reciproc si isi impartasesc gandurile. Jennifer se pregateste sa plece in Italia imediat dupa absolvire dar, spre surpriza amandurora, intr-o noapte ajung impreuna in pat. Problemele incep pentru ca ea nu vrea sa se implice intr-o relatie intima, insa vrea sa-si pastreze prietenia, iar el e ranit de reactia ei si da inapoi.
       &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 960 | Added by: admin | Date: 2010-05-30 | Comments (0)

In antichitate, Amazoanele se afla intr-un razboi de lunga durata cu Ares, zeul razboiului. In cele din urma este este infrant. Zeus nu le da voie sa il ucida, dar le da sarcina de a a-l tine prizonier pe o insula ascunsa numita Themyscira. Secole mai tarziu, un pilot pe nume Steve Trevor este atras intr-o cursa in timpul unui exercitiu aviatic si se prabuseste pe insula. Intre timp Ares este ajutat sa evadeze, iar printesa Diana castiga intr-un turneu sansa de a-i dovedi mamei sale cine este cu adevarat. Ea are responsabilitatea de a-l adduce inapoi la civilizatie pe Steve si sa gaseasca o cale de a-l opri pe Ares care vrea sa cucereasca toata lumea.
                                             &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 820 | Added by: admin | Date: 2010-05-30 | Comments (0)

Nick Wells, un hot profesionist, decide sa se lase de meserie si sa traiasca in pace alaturi de sotia sa Diane, avand grija de clubul sau de jazz. Max insa, prietenul si partenerul sau in afacerile ilegale, vine cu o oferta pe care Nick n-o poate refuza: furtul unui sceptru francez foarte vechi. Nick va trebui sa faca echipa cu tanarul Jack Teller, un hot foarte talentat si agresiv.
                                                                 ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 783 | Added by: admin | Date: 2010-05-30 | Comments (0)

                                                                                                            
                                                ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 766 | Added by: admin | Date: 2010-05-30 | Comments (0)

Filmul este bazat pe personajul fictiv creat de Marvel, va fi regizat de Louis Leterrier si ii va avea in rolurile principale pe Edward Norton, Liv Tyler, Tim Roth si William Hurt . Aventura exploziva si plina de actiune din una din cele mai celebre povesti cu supereroi din toate timpurile incepe cu un leac pentru cea mai puternica forta provocata de furie din lume: Incredibilul Hulk. Il gasim pe cercetatorul Bruce Banner (Edward Norton) traind in umbra, hoinarind prin lume in cautarea antidotului. Dar cei care viseaza sa profite de puterea lui nu-l lasa in pace, dar nici nevoia lui de a fi cu singura femeie pe care a iubit-o vreodata, Betty Ross (Liv Tyler).
La intoarcerea sa in civilizatie, doctorul este urmarit de Abominaie (Tim Roth), o bestie parca din cosmaruri ale carei puteri sunt asemenea celor ale lui Hulk. O lupta de proportii epice incepe iar Banner trebuie sa-l trezeasca pe eroul din el pentru a ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 865 | Added by: admin | Date: 2010-05-30 | Comments (0)

Sam Bell lucreaza de trei ani la baza Selene pentru compania privata Lunar Industries, extragand Helium 3, pretiosul gaz despre care se crede ca ar putea solutiona criza energetica de pe Pamant. Dupa ce si-a petrecut zilele in singuratate, neputand comunica cu sotia lui Tess si cu fiica lui in varsta de trei ani pe nume Eve decat prin intermediul unor inregistrari din pricina unui satelit defect, astronautul asteapta cu nerabdare sa se intoarca acasa si sa se revanseze fata de familie pentru indelungata absenta. Dar cu doua saptamani inainte de expirarea contractului, Sam Bell incepe sa sufere de dureri de cap cumplite, halucinatii si lipsa de concentrare. Cand in baza apare o alta versiune a lui, e clar ca Sam are probleme...
                               &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE SF | Views: 945 | Added by: admin | Date: 2010-05-30 | Comments (0)

Eliza Welsh e o mama "aproape" singura, pentru ca e convinsa ca sotul habar nu are prin ce trece ea si nici nu-l intereseaza. Ea incearca sa organizeze o petrecere nemaipomenita pentru fiica ei, care urmeaza sa implineasca sase ani. Cu doar doua zile inainte de marele eveniment, lucrurile o iau razna, iar femeia se vede nevoita sa lupte cu parteneri de afaceri, rude, straini, politisti, clowni (!) pentru ca petrecerea sa aiba, totusi, loc. Ghinioanele o urmaresc la tot pasul, iar greutatile aglomereaza intr-un sir de scene hazlii si gaguri. Sheila, cea mai buna prietena a ei si sotul sunt cei care pana la urma o sustin si totul iese bine; sotul fiind cel care in ultimul moment scoate familia dintr-un impas atat financiar cat si emotional.
             &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 829 | Added by: admin | Date: 2010-05-30 | Comments (0)

Crazy Heart ni-l oferă pe Bad Blake (interpretat de Jeff Bridges), un cântăreţ de muzică country falit, cu o viaţă furtunoasă în spate. Aflat la vârsta înţelepciunii, Bad a avut o droaie de soţii, a pierdut o prea mare parte din viaţă pe drumuri, în turnee, şi n-a ştiut niciodată să refuze încă un pahar de tărie. Cu toate astea, talentatul Bad se lasă salvat de Jean, o tânără jurnalistă care, săpând suficient de sârguincios, reuşeşte să descopere bărbatul din spatele muzicianului.
                                                                        &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 826 | Added by: admin | Date: 2010-05-30 | Comments (0)

Un regizor între două vârste, Guido Contini (Daniel Day-Lewis), încearcă să-şi termine noul film. Singura lui problemă este că în jurul său se află prea multe femei: Luisa (Marion Cotillard) - soţia lui, Carla (Penelope Cruz) - amanta, Claudia (Nicole Kidman) - muza şi protejata lui, dar şi mama (Sophia Loren), toate bătându-l încontinuu la cap.

"Scăpat de sub control” este regizat de Martin Campbell ("Casino Royale”) şi îi are în distribuţie pe Mel Gibson ("Braveheart”), Ray Winstone ("The Departed”), Danny Huston ("X-Men Origins: Wolverine”), Bojana Novakovic ("Drag Me to Hell”) şi Shawn Roberts ("I Love You, Beth Cooper”).

Filmul se bazează pe miniseria BBC cu acelaşi nume, cîştigătoare BAFTA şi este produs de Graham King (Oscar pentru "The Departed”) şi asociatul său, Headington ("The Young Victoria”), Michael Wearing, producătorul seriei originale BBC. Scenariul este semnat de William Monah ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 964 | Added by: admin | Date: 2010-05-30 | Comments (0)

În Egiptul secolului 4, aflat sub cucerirea Imperiului Roman, revoltele religioase izbucnite pe străzile din Alexandria ajung şi la zidurile faimoasei biblioteci. Închisă între zidurile acesteia, Hypatia (Rachel Weisz), astronom şi matematician de geniu, se luptă să salveze înţelepciunea Lumii Vechi cuprinsă în nepreţuitele comori literare, ajutată de discipolii săi. Doi tineri se luptă pentru a cuceri inima frumoasei Hypatia - discipolul acesteia, Orestes (Oscar Isaac), un tânăr nobil, foarte abil, şi Davus (Max Minghella), sclavul ei. Davus are de făcut o alegere cumplită - aceea de a rămâne alături de stăpâna sa pe care o iubeşte în secret sau să aleagă libertatea, alăturându-se rebelilor religioşi care vor cuceri cu siguranţă şi biblioteca.


Cu patru ani în urmă, când terminase proiectul extrem de pe ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 822 | Added by: admin | Date: 2010-05-30 | Comments (0)

Punctul de pornire al filmului il reprezinta clasica poveste a sportivului, care din anumite motive este obligat sa renunte la performanta. Brandon, personajul cu pricina, isi incearca norocul in lumea obscura a pariurilor, bazandu-se pe cunostintele sale in domeniu. Dupa un debut furtunos, ajunge repede celebru si intra pe mana lui Walter Abrams, un caracter deosebit, pentru care banii reprezinta totul. In scurt timp, Brandon devine preferatul acestuia si ii aduce o multime de bani. Insa exista un punct in care afacerea cade si cei doi ajung la marginea prapastiei. Daca cei doi vor trece peste toate acestea, urmeaza sa vedeti urmarind filmul.
                                               ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1145 | Added by: admin | Date: 2010-05-30 | Comments (0)

Spanky si Mert sunt doi prieteni adolescenți. Într-o zi părinții îl lasă pe Spanky să-și petreacă noaptea la Mert. După ce le spionează pe vecinele lesbiene și sunt pedepsiți de către acestea, ele îi invită la o petrecere în Malibu, la care trebuie să aducă ceva băutură. Ei descoperă în casă o pungă cu ceea ce cred ei a fi 'iarbă', dar de fapt este un puternic afrodisiac. Pentru a ajunge la petrecere ei iau mașina fratelui lui Mert. Pe drum, în încercarea de a cumpăra băutura, sunt jefuiți de un cerșetor. Două prostituate - una trensexuală iar cealaltă începătoare - îi roagă să le asigure transportul, oferindu-le o sticlă de tequila. Zis și făcut. Fiind urmăriți de poliție pentru depașirea vitezei, aruncă pe geam punga cu ierburi. Vor reuși să o recupereze de la o petrecere de puștani care, datorită ierburilor va degenera într-o orgie. Ajungînd în cele din urmă la petrecerea vizată, vor reuși oare să îndeplinească ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 941 | Added by: admin | Date: 2010-05-30 | Comments (0)

                                                                                                                    
                                   & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ANIMATIE | Views: 885 | Added by: admin | Date: 2010-05-30 | Comments (0)

n
timp ce nava de remorcare Nostromo se intoarce spre Pamant, echipajul
intercepteaza un semnal SOS de pe o planeta apropiata si pornesc in
directia ei pentru a investiga. Dupa o aterizare proasta, cativa membri
ai echipajului parasesc nava pentru a explora zona, gasind cuibul unei
creaturi necunoscute. In acest timp, computerul navei lor descifreaza
mesajul, care se dovedeste a nu fi de fapt o chemare in ajutor, ci un
avertisment. Cand unul din ouale din cuib este tulburat, echipajul nu
constientizeaza pericolul ce ii paste, decat atunci cand este prea
tarziu.
                                       &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 788 | Added by: admin | Date: 2010-05-30 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker