filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Vineri
2024-04-19
7:49 PM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Iunie 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2010 » Iunie » 29
Stephen si Cheryl sunt colegi de facultate care fac un documentar despre ce anume ii sperie pe oameni. dar ei n-au nici cea mai mica idee ca partenerul lor, Quaid a fost martor atunci cand parintii sai au fost ucisi de catre un lunatic si vrea sa faca experiente pe propria lui spaima. Cei trei incep sa discute cu oamenii pentru a descoperi ce experiente terifiante au trait sau de ce anume se tem cel mai mult, dar Quaid se plictiseste repede si decide sa ridice studiul la un alt nivel , afisand propriile lor vulnerabilitati in fata camerei. Cand Stephen si Cheryl realizeaza ca au facut echipa cu un nebun, ei se regasesc si ca subiecte in experimentul caruia i-au dat viata. Aceasta experienta ii va invata despre frica si spaima mai mult decat o minte umana poate suporta.
                     &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 718 | Added by: admin | Date: 2010-06-29 | Comments (0)

Rachel si Heck se pregatesc sa se casatoreasca, fiind foarte siguri de dragostea lor. Insa cei doi o cunosc pe Luce, o florareasa care le furnizeaza aranjamentele la nunta. Intre cei trei se leaga o prietenie, iar cei doi proaspeti miri incearca sa o combine pe Luce cu cel mai bun prieten al lui Heck, Ned. Luce ii spune lui Ned ca nu poate merge intre ei pentru ca ea este lesbiana. Rachel se apropie din ce in ce mai mult de Luce si ajunge sa se intrebe la cine tine ea cu adevarat. Heck incepe sa simta ca ceva nu e un ordine, iar evenimentele se precipita, spre nefericirea celor trei implicati in aceasta poveste.
                                     &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 899 | Added by: admin | Date: 2010-06-29 | Comments (0)

Michael Oher este un adolescent afro-american, analfabet, şi supraponderal, din Memphis, provenit dintr-o familie cu 13 copii în care tatăl a fost ucis, iar mama este dependentă de droguri, care a fost plasat de 6 ori în familii adoptive şi a fugit de fiecare dată pentru a duce o existenţă dificilă şi periculoasă pe străzi. Norocul băiatului se schimbă atunci când este adoptat de către soţii Leigh Anne şi Sean Touhy, care îi oferă un cămin stabil şi îmbelşugat, multă iubire şi compasiune şi o educaţie corespunzătoare, înscriindu-l la un colegiu la care obţine o bursă sportivă. Îndrumat de către noii părinţi, Michael Oher dobândeşte încredere în forţele proprii şi este capabil să îşi valorifice potenţialul, agilitatea, viteza, conştiinciozitatea şi puterea de care dă dovadă impunându-l în atenţia multor antrenori de fotbal de la colegiu. ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 1099 | Added by: admin | Date: 2010-06-29 | Comments (0)

În viitor, fiinţele umane trăiesc izolate, folosind roboţi înlocuitori (surogatele din titlu), cu un aspect asemănător dar îmbunătăţit în comparaţie cu originalul uman, pentru activităţile sociale. Când roboţii încep să fie distruşi printr-o metodă care duce şi la uciderea "operatorului" uman, un detectiv (Willis) ajunge să descopere o adevărată conspiraţie. Cum surogatul său are parte de aceeaşi soartă, bărbatul este obligat să-şi părăsească locuinţa pentru prima oară în ani de zile şi să pornească în lume pentru a-l descoperi pe criminal.

                                                  &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 902 | Added by: admin | Date: 2010-06-29 | Comments (0)

Plasata pe fundalul razboiului civil din Sierra Leone de la inceputul anilor ’90, actiunea filmului Blood Diamond are in centru doi barbati – Danny Archer, un mercenar sud-american, si Solomon Vandy, un pescar din Mende. Desi amandoi sunt africani, povestile vietilor lor sunt total diferite, pana cand destinul ii aduce impreuna si ii pune in slujba unei misiuni comune: aceea de a recupera un diamant roz, care le poate schimba vietile. Aflat in inchisoare pentru contrabanda, Archer afla ca Solomon, care fusese rapit de langa familia lui si obligat sa munceasca in minele de diamante, a gasit si ascuns extrem de pretioasa piatra. Ajutati de Maddy Bowen, o jurnalista americanca, cei doi se vor aventura intr-o calatorie plina de pericole, dar la capatul careia si-ar putea recapata vietile.

                   ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 1440 | Added by: admin | Date: 2010-06-29 | Comments (1)

Actiunea se petrece in timpul civilizatiei mayase. Viata linistita a unui barbat este intrerupta de o armata violenta de invadatori, iar el incepe o calatorie riscanta intr-o lume guvernata de teama si opresiune, in care un final chinuitor il asteapta. Printr-o schimbare a sortii si manat de puterea iubirii pentru femeia lui si pentru familia sa, el va face o incercare disperata sa se intoarca acasa si sa incerce sa-si salveze modul de viata.
                                                                   &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 897 | Added by: admin | Date: 2010-06-29 | Comments (0)

Atunci cand mama lui Karen primeste un loc de munca in New Jersey, adolescentul Will Burton este nevoit sa se mute la un alt liceu, acolo unde este fie ignorat, fie luat in bataie de joc de catre noii sai colegi. Singura persoana cu care baiatul se intelege bine este Sam, care ii impartaseste pasiunea pentru muzica, are o voce minunata si canta la chitara. Spre surprinderea amandurora, una dintre cele mai populare fete din scoala pe nume Charlotte Banks, o talentata interpreta si compozitoare, il alege tocmai pe Will pentru a-i resuscita formatia rock din care face parte. Desi doreste sa concureze in cea mai importanta competitie muzicala locala impotriva formatiei "Glory Dogs" a fostului ei iubit Ben Wheatley, Charlotte Banks se retrage din propria trupa dupa ce trece printr-o tragedie familiala. Pusi in fata unei situatii-limita, Will, Sam si co ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 799 | Added by: admin | Date: 2010-06-29 | Comments (0)

Filmul spune povestea adevarata a contesei Bathory. Nascuta in 1560, aceasta se casatoreste la varsta de 14 ani cu un comandant de osti care va deveni ani de zile mai tarziu comandantul suprem al armatei ungare. In timpul indelungatelor absente ale sotului, contesa capata din ce in ce mai multa putere, ajutata si de confidenta ei, vrajitoarea Anna Darvulia. Temuta, dar si admirata de multi, se spune ca pana si regele trebuia sa se supuna dorintelor ei. Dupa moartea sotului, Elisabeta intalneste un tanar nobil de care se indragosteste. Obsedata de faptul ca nu mai este suficient de tanara pentru a si-l pastra aproape, contesa incepe sa se imbaieze in sangele tinerelor fecioare, convinsa ca acesta ii va da tinerete si frumusete vesnice.
                ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 865 | Added by: admin | Date: 2010-06-29 | Comments (0)

Izolat de mic de restul oamenilor din cauza urateniei lui, Grinch traieste intr-o pestera alaturi de Max, cainele sau. El uraste tot ce are legatura cu oamenii si bineinteles uraste si Craciunul. Cand viziteaza oraselul Whoville si vede pregatirile de sarbatori, ii vine o idee, si anume sa strice toata sarbatoarea. Asa ca fura toate cadourile, toti bradutii si toate beculetele. Toti copiii raman tristi, gandindu-se ca nu au fost cuminti in anul acela si au fost pedepsiti. Dar pana la urma isi va da seama ca spiritul Craciunului inseamna mai mult decat jucarii si podoabe de pom
                                          &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 1100 | Added by: admin | Date: 2010-06-29 | Comments (0)

Terry Fletcher este o adolescenta dintr-un mic orasel, care-si doreste sa cante. Fratele sau este cel care, in secret, o inscrie la o cea mai buna scoala de muzica din Los Angeles. Tatal lor nu este de acord ca ea sa isi paraseasca familia pentru a canta. Dupa ce fratele ei moare intr-un accident, Terry este si mai sigura ca trebuie sa lupte pentru ceea ce isi doreste si pleaca fara stirea tatalui sau, la scoala de vara. Aici experimenteaza adevarata viata intr-un oras mare. Isi dezvolta aptitudinile in domeniul muzicii si cunoaste si dragostea printre colegii sai de scoala.
                                             & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 839 | Added by: admin | Date: 2010-06-29 | Comments (0)

Vietile a trei barbati din New York se intersecteaza in mod tragic atunci cand curatitorul de fose septice Sully Haverson, care se rusineaza de IQ-ul sau scazut, decide sa fure suma de 50.000 de dolari din seif-ul gangsterului local Parmie Tarzo pentru a-i oferi iubitei lui Mary un camin confortabil si sansa de a se inscrie intr-un program de fertilizare in vitro, care permite selectarea fetusilor cu un coeficient ridicat de inteligenta. Disperat ca lumea sa isi aminteasca de el pentru ceva memorabil si dorind sa intre in Cartea Recordurilor, mafiotul Parmie Tarzo incepe o campanie de salvare a padurii Staten Island, in vreme ce oamenii lui il obliga pe bacanul surdo-mut Jasper Sabiano, care este prieten cu Sully Haverson si este pasionat de cursele de cai, sa transeze cadavrele victimelor provenite din afacerile murdare ale gangsterului.
        &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 627 | Added by: admin | Date: 2010-06-29 | Comments (0)

Rahul si Anjali sunt prieteni din copilarie si sunt si colegi. Ei sunt cei mai populari din facultate. Anjali e indragostita in secret de Rahul,insa Rahul se dadea la toate fetele din facultate cautandu-si iubirea. Intr-o zi apare Tina care il cauta pe decanul facultatii iar Rahul incercand sa vorbeasca cu Tina ii zicea sa il lase pe decan ca e un capos,etc...pentru ca in final sa afle ca Tina e fiica decanului. Ei se indragostesc unul de altul,Anjali pleaca departe renuntand la barbatul iubit. La nastere Tina moare lasand in urma 8 scrisori pentru fiica sa Anjali(au pus fiicei lor numele prietenei din copilarie al lui Rahul...Anjali). Mama lui Rahul voia ca el sa se recasatoreasca insa el nu voia spunand ca se naste o singura data si iubeste o singura data. In ziua in care fetita implineste 8 ani primeste cea de a-8-a scrisoare in care mama ei o roaga sa i-o readuca in viata tatalui sau pe Anjali prie ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 789 | Added by: admin | Date: 2010-06-29 | Comments (0)

Terence McDonagh (Nicolas Cage) este promovat locotenent după ce salvează un om în timpul uraganului Katrina. Actul său de eroism nu are niciun efect pozitiv asupra vieţii lui Terence, totuşi, căci îl lasă cu o afecţiune a spatelui şi dependent de analgezice. Un an mai târziu, Terrence începe o luptă pe cont propriu împotriva lui Big Fate, un traficant de droguri bănuit că ar fi ucis o întreagă familie de imigranţi senegalezi.
                                                                  &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 730 | Added by: admin | Date: 2010-06-29 | Comments (0)

Atonement" este un film britanic regizat de Joe Wright, adaptare a romanului omonim scris de Ian McEwan. Ii are in rolurile principale pe Keira Knightley si pe James McAvoy si este produs de Working Title Films, fiind distribuit de Universal. Filmul incepe in Anglia anului 1935, in cea mai calduroasa zi a anului. In umbra din ce in ce mai aproape a Celui De-al Doilea Razboi Mondial, Briony Talis si familia ei duc o viata instarita si privilegiata in enormul lor conac in stil victorian. Dupa ce familia se aduna la sfarsit de saptamana, combinatia dintre caldura sufocanta si multele emotii reprimate iesite la suprafata creaza un sentiment de amenintare si pericol. Briony, o scriitoare promitatoare, e o fata cu imaginatia bogata. Printr-o serie de neintelegeri catastrfice ea il acuza pe Robbie Turner, fiul administratorului si iubitul surorii sale Cecilia, de o crima pe care nu a comis-o. Acuzatia distruge dr ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE | Views: 1121 | Added by: admin | Date: 2010-06-29 | Comments (0)

This is it este documentariul-omagiu despre ultimul concert mondial pe care il pregatea Michael Jackson. Este un colaj bine structurat de interviruri, imagini din culise si fragmentele inregistrate ale repetitiilor. Filmul, regizat de Kenny Ortega, colaborator vechi al starului pop, confirma faptul ca Micheal Jackson a fost pana in ultima clipa un "entertainer" autentic.
                                                                                     
 &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE MUZICALE | Views: 849 | Added by: admin | Date: 2010-06-29 | Comments (0)

Este Ajunul Crăciunului, orăşelul se întunecă, iar cei câţiva chiriaşi rămaşi la Ravenwood realizează că sunt blocaţi în clădire. Să fie ei singuri acolo?
                                                                                             
                            &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 822 | Added by: admin | Date: 2010-06-29 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker