filme online subtitrate romana hd, filme online noi hd 2014, filme online gratis subtitrate hd, toate filmele pot fii urmarite online gratis si au subtitrare, filmele online au o claritate superioara fiind in format hd,tot aici puteti urmari ultimele aparitii de filme online subtitrate gratis cu o claritate hd,
Marţi
2024-04-23
1:38 PM
CAUTA FILM
Bikini Model
CATEGORII
FILME ONLINE ACTIUNE [822]
FILME ONLINE COMEDIE [851]
FILME ONLINE GROAZA/HORROR [396]
FILME ONLINE THRILLER [340]
FILME ONLINE FANTEZIE [50]
FILME ONLINE DRAGOSTE/ROMANTICE [195]
FILME ONLINE DRAMA [499]
FILME ONLINE ANIMATIE [194]
FILME ONLINE AVENTURA [82]
FILME ONLINE SF [58]
FILME ONLINE DOCUMENTARE [41]
FILME ONLINE ROMANESTI [66]
FILME ONLINE CRIMA [37]
FILME ONLINE RAZBOI [20]
FILME ONLINE WESTERN [21]
FILME ONLINE MUZICALE [21]
FILME ONLINE FAMILIE [31]
FILME ONLINE SPORT [11]
FILME ONLINE VECHI [20]
FILME ONLINE INDIENE [2]
FILME ONLINE CRACIUN [30]
SERIAL ONLINE ARROW [15]
SERIAL ONLINE THE VAMPIRE DIARIES [15]
SERIAL ONLINE GAME OF THRONES – URZEALA TRONURILOR [10]
CUVINTE CHEIE
FILME DRAMA FILME THRILLER FILME ACTIUNE FILME CRIMA FILME FANTEZIE FILME NOI FILME COMEDIE FILME GROAZA/HORROR FILME GROAZA FILME DRAGOSTE FILME DRAGOSTE/ROMANTICE FILME RAZBOI FILME ANIMATIE FILME AVENTURA FILME FAMILIE FILME SF FILME DOCUMENTARE FILME ROMANESTI FILME WESTERN FILME ISTORICE FILME MISTER FILME MUZICALE FILME BIOGRAFIE FILME SPORT FILME INDIENE FILME BIOGRAFICE aFILME ACTIUNE FILME ROMANTICE FILME CRACIUN DILME DRAMA FILME THRILLR FILME DRAGOSTE/ROMANTICE. FILM DRAMA filme 2013 FILME HD FILME 3D Filme Horror Filme online Filme 2012 FILME HS TRAILER ONLINE FILME SUBTITRATE filme gratis FILME VECHI filme online gratis Filme Online 2013 FILME 2014 FILME ONLINE HD FILME ONLINE SUTITRATE Filme Online Subtitrate A MURIT NAE LAZARESCU BLOG FILME ONLINE SUBTITRATE Brad Pitt producator actrita scenarist) Angelina Jolie actor regizor scenarist Arnold Schwarzenegger Antonio Banderas Bruce Willis Cam Gigandet Marcel Iures Brandon Lee Al Pacino Bolo Yeung Alec Baldwin Alain Delon Brian Cox Carlos Saldanha (regizor Amza Pellea Anthony Hopkins Cameron Diaz Brendan Gleeson Bradley Cooper Aaron Taylor Johnson Bryan Cranston Adam Beach Ben Kingsley Amanda Seyfried seriale online ARROW SEZONUL 3 The Vampire Diaries THE VAMPIRE DIARIES SEZONUL 6 Arrow Aksel Hennie Benedict Cumberbatch filme Game of Thrones GAME OF THRONES SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR FILME 2015 Armand Assante Ben Affleck SERIAL ONLINE ARROW SERIALE HD ARROW SEZONUL 3 EPISODUL 10 SERIAL ARROW SEZONUL 3
CALENDAR
«  Mai 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Filme Online Subtitrate HD,Filme Noi Online

Principala » 2010 » Mai » 31
Uneori, ca să-ţi salvezi căsnicia, să accepţi ca terapie neconvenţională o călătorie într-o insulă tropicală pare a fi soluţia cea mai simplă.

Iar când locul de destinaţie se numeşte Eden Resort, e clar ce te poate aştepta acolo: cocktailuri cu nume exotice, plimbări prelungi pe nisipul auriu, relaxare totală la spa şi plajă de voie. Pe scurt: distracţie la maximum. Bine, şi un pic de terapie…!

Dar Dave (Vince Vaughn) şi soţia lui, Ronnie (Malin Akerman) vor descoperi, alături de alte trei cupluri, adevăratul preţ al exoticei lor călătorii.

Căci, atunci când "Paradisul” e condus de faimosul guru "Îmblânzitor de cupluri”, pe nume Marcel (Jean Reno), relaxarea e rapid înlocuită de exerciţii fizice epuizante, somnul e scurtat pentru a "capta” vibraţiile răsăritului de soare. Şi nimic din toate ast ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 960 | Added by: admin | Date: 2010-05-31 | Comments (0)

În Halloween II răul are un nou destin. Regizorul Rob Zombie preia exact momentul în care s-a oprit în 2007 cu Halloween pentru a-l aduce înapoi pe diabolicul Michael Myer (Tyler Mane) într-un sequel şi mai înspăimântător. La câţiva ani după ce Michael a ucis cu furie pe oricine i-a stat în cale în drumul său spre sora lui, Laurie Strode (Scout Taylor Compton), aceasta încearcă să se împace cu trecutul. Dar Michael are alte planuri. Îşi doreşte o reuniune de familie, pentru a rememora masacrul trecut şi a pregătit şi un "cadou” pe care sora lui nu-l va uita niciodată...

Dezlănţuind o serie de orori cum numai un maestru al genului horror precum Rob Zombie poate realiza, maleficul Myers nu va putea fi oprit de nimeni. Cu toate că în oraş a apărut un nou erou! Măcar de-ar putea supravieţui îndeajuns ca să poată o ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 1046 | Added by: admin | Date: 2010-05-31 | Comments (0)

Meryl Streep este Julia Child iar Amy Adams este scriitoarea Julie Powell în comedia Norei Ephron, Julie & Julia.

Julia este femeia care a schimbat pentru totdeauna modul de a găti al americanilor. Dar în 1948, Julia Child (Meryl Streep) nu era decât o americană obişnuită care trăia în Franţa. Ajunsese la Paris datorită slujbei soţului ei, iar ea, din cauza firii ei neobosite, dorea să-şi găsească o ocupaţie.

După cincizeci de ani, Julie Powell (Amy Adams) se află într-un impas. Pentru că se apropie de 30 de ani, trăieşte în Queens şi lucrează într-un mediu cenuşiu, în timp ce prietenele ei obţin succese uluitoare, ea se hotărăşte să urmeze un plan care să-i valorifice toate energiile. Julie decide ca într-un an să încerce toate cele 524 de reţete din cartea de bucate a Juliei Child: Mastering the Art ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 795 | Added by: admin | Date: 2010-05-31 | Comments (0)

Crudul tiran si totodata razboinic japonez, Lordul Godless, doreste sa cucereasca China. Pentru aceasta, ii cere Comandantului aflat la putere sa se predea, il ia prizonier pe imparat si familia acestuia, si reuseste sa subjuge un mare numar de maestri in arte martiale folosindu-se de otrava sa speciala. Printre prizonieri se afla Cloud, care s-a predat din grija fata de Chu Chu, precum si legenda Mou Lam, Nameless. Lordul Godless le-a oferit maestrilor doua optiuni: sa se predea si sa lucreze sub comanda sa, sau vor fi executati. Niciun maestru nu a acceptat oferta sa si pe multi dintre ei, acest curaj nebun i-a costat viata. Cloud reuseste sa scape si impreuna cu fratele sau Wind pun la cale strategia de a scapa de Lordul Godless. Urmeaza o serie de pregatiri si actiuni care mai de care mai sangeroase iar la sfarsit, marea confruntare.
           &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 833 | Added by: admin | Date: 2010-05-31 | Comments (0)

Bernie Lootz (William H. Macy) este un ghinionist. Orice atinge se strica. Oricum, ghinionul sau este singurul lucru pe care se bazeaza pentru a-si face meseria. Bernie Lootz este cea mai mare piaza-rea din oras.

Angajat la unul dintre ultimele cazinouri din epoca de aur a Las Vegasului, Bernie munceste pentru neinduplecatul Shelly (Alec Baldwin, in rolul pentru care a fost nominalizat la Premiul Oscar) si are misiunea de a-i alunga norocul oricarui client. Dar viata guvernata de ghinion si-a pus amprenta asupra lui Bernie, care decide sa mearga mai departe.
Dupa un timp o cunoaste pe Natalie (Maria Bello), iar viata lui incepe sa se indrepte. Odata ce i s-a schimbat norocul, la fel se intampla si cu abilitatea lui de a „intoarce” o mana norocoasa, si in curand Shelly se hotaraste sa faca tot ce-i posibil ca B ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 815 | Added by: admin | Date: 2010-05-31 | Comments (0)

Ambitiosul proiect al senatoarei Lilian DeHaven (Anne Bancroft) de a introduce o femeie in programul de pregatire al trupelor de elita SEALS pare din start supus esecului. Antrenamentele acestora sunt atat de dure, incat 60% dintre barbatii implicati in program nu reusesc sa-l duca pana la capat. Astfel ca atunci cand locotenentul Jordan O’Neil (Demi Moore) este propusa pentru integrarea in lumea extrem de dura si exclusiv masculina a marinei americane toata lumea ia in deridere ambitiosul proiect. Insa pentru Jordan esecul nu constituie o optiune, astfel ca nici cele 20 de ore de antrenamente pe zi, nici durerea fizica, nici agresiunile psihice la care este supusa de maniacul comandant Urgayle nu vor reusi sa o descurajeze. Suportand cu stoicism toate incercarile (chiar daca mai scapa printre dinti o injuratura tipic masc ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 829 | Added by: admin | Date: 2010-05-31 | Comments (0)

Armored prezinta o poveste la care toata lumea viseaza. O sansa de a pune mana pe multi bani. In cazul de fata, un grup de angajati ai unei firme de securitate isi risca vietile atunci cand incep sa puna la cale un jaf a carui victima sa le fie propriul angajator. Inarmati cu un plan pus la punct pana la cel mai mic detaliu, ei intentioneaza sa fure toata suma de bani dar fara sa provoace nici o dauna si sa nu raneasca pe nimeni. Dar planurile de acasa nu bat cu cele de la drum, mai ales atunci cand un martor se trezeste fara voie amestecat in planul lor.
                                              &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 741 | Added by: admin | Date: 2010-05-31 | Comments (0)

Yuri Orlov, un cetatean american de origine ucraineana, este implicat accidental in afaceri cu droguri si arme... La inceput este ceva mai retinut in ceea ce priveste afacerile de genul acesta, dar cand prinde gustul banilor nu mai poate renunta. Odata cu terminarea razboiului rece, el se foloseste de relatiile sale din Ucraina si vinde diferitor asa-zise grupuri de eliberare si teroristilor arme de orice fel, chiar si tancuri si elicoptere militare. Urmarit de niste agenti FBI, Yuri reuseste sa scape cu succes, dar sotia sa afla de afacerile sale si ii cere sa renunte. Nestiind insa cand sa o faca, isi pierde fratele si sotia.
                                                   ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 745 | Added by: admin | Date: 2010-05-31 | Comments (0)

Într-o adaptare pentru marile ecrane a serialului omonim produs de HBO, "Sex and the City: The Movie" surprinde aventurile din Manhattan ale celor patru personaje principale - Carrie, Samantha, Charlotte si Miranda, dupa patru ani de la evenimentele petrecute în ultimul episod al serialului tv. Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis si Cynthia Nixon revin în rolurile care le-au consacrat, iar Michael Patrick King, directorul executiv al serialului, semneaza scenariul si regia filmului.
Alaturi de actorii Chris Noth, David Eigenberg, Evan Handler si Jason Lewis va aparea si actrita Jennifer Hudson ("Dreamgirls"), în rolul asistentei lui Carrie Bradshaw.

Carrie se lasa dusa de val si organizarea nuntii devine mai mare decat Big insusi, in Miranda se da o lupta daca sa il iesrete sau nu pe Stev ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 866 | Added by: admin | Date: 2010-05-31 | Comments (0)

Sharon este o fetita care are probleme cu somnambulismul. In transele ei mentioneaza un nume: Silent Hill!
Mama sa Rose pleaca spre aceasta localitate pentru a gasi raspunsuri ale starii fetitei sale. Acest orasel a fost evacuat din cauza unui incendiu cauzat de emiterei de gaze provocate de carbune, pericol inca iminent. Dupa un accident, Rose se trezeste intr-o alta dimensiune a localitatii, unde Sharon este disparuta. Urmarind o umbra a ceea ce Rose crede ca e silueta fetitei sale, ea este atrasa catre un grup terifiant care transforma tot ce ating!
                                                              & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 1033 | Added by: admin | Date: 2010-05-31 | Comments (0)

AR FI TREBUIT SA FIE CEA MAI SIGURA CAMERA DIN CASA...

Camera de refugiu:
Locul cel mai bun în care sã te afli în situatia celui mai rãu scenariu

În timpurile medievale se numea donjon. Secolul 20 a dat nastere adãposturilor pentru bombardamente, care au evoluat în adãposturi contra uraganelor. Acum, chiar si Casa Albã are o camerã pentru situatii de urgentã - un complex sigur, dotat cu aparaturã de înaltã performantã, amplasat în subsolul clãdirii, care a functionat încã din perioada administratiei Kennedy.

În film, camera de refugiu este formatã din 4 pereti de beton, o linie telefonicã ascunsã care nu este conectatã la linia principalã, un sistem propriu de ventilatie si un perete de monitoare pentru supraveghere care acoperã aproape fiecare ungher al casei - toate fiind protejate de lumea de a ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE DRAMA | Views: 958 | Added by: admin | Date: 2010-05-31 | Comments (0)

Horatiu este un pusti de 8 ani care, spre mirarea tuturor, este inca fascinat de existenta unui Mos Craciun pe care il asteapta cu nerabdare an dupa an. Acum baietelul primeste in cadou sansa de a petrece ziua din ajunul Craciunului in Mall. Horatiu este fericit si curios nevoie mare, insa nu stie ca ceea ce lui i se parea ca va fi o distractiva zi in lumea entuziasmanta a oamenilor mari, se va transforma intr-o aventura de zile mari. Ratacind curios si fascinat pe holurile luminoase si impanzite de "spiritul" sarbatorii, Horatiu da nas in nas cu Ion, un pungas ordinar ascuns siret dupa un costum de Mos Craciun. Criminalul nostru e in mijlocul unei operatiuni nu tocmai crestinesti, iar Horatiu il incurca. Lucrurile insa scapa de sub control si aventura se pune in miscare...
                        &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ROMANESTI | Views: 1474 | Added by: admin | Date: 2010-05-31 | Comments (0)

Manuel "Smoke" Galloway este conducatorul grupului Black Knights, un club de motociclisti. Smoke este un tip instarit, care isi permite sa cheltuiasca multi bani pentru a-si cumpara motociclete de calitate. El si-a castigat reputatia de "Regele din Cali" si accepta orice provocare. Kid este un tanar foarte talentat, insa Smoke nu vrea sa-l primeasca in randul cavalerilor negri. Astfel, Kid si cativa prieteni ai sai infiinteaza un club nou, Biker Boyz, si il provoaca pe Smoke la o cursa de zile mari.
                                                                        & ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 1506 | Added by: admin | Date: 2010-05-31 | Comments (0)

Dupa ce planeta Pamant a trecut prin cele mai mari dezastre posibile, iar anarhia, foametea si criminalitatea au decimat o parte insemnata a populatiei, se pare ca situatia nu poate deveni mai disperata decat atat. Insa o epidemie mortala, care raspandeste teroarea si moartea cu o iuteala uluitoare, ameninta sa distruga ceea ce a mai ramas dintr-o umanitate aflata in pragul colapsului. Gibson Rickenbacker (Jean-Claude Van Damme) are misiunea de a o escorta pe Pearl Prophet, o creatura jumatate robot, jumatate femeie, catre cartierul general din Atlanta. Misiunea este una foarte delicata, pentru ca de ea sunt legate sperantele de supravietuire ale omenirii. Caci Pearl Prophet detine informatiile care ar putea duce la eradicarea cumplitei maladii.

Insa Fender Tremolo, cel mai aprig dusman al lui Prophet, are nevoie de anarhie pentru ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE ACTIUNE | Views: 886 | Added by: admin | Date: 2010-05-31 | Comments (0)

Alex şi prietenii ei merg la pădure, pentru câteva zile, intr-o regiune din Virginia de Vest. Prietenii ei sunt ucişi de un grup de sălbatici, mutanţi desfiguraţi oribil, care, desigur, canibali fiind, i-au mâncat. Ea este ultima rămasă în viaţă şi trebuie să se descurce singură, dar nu pentru mult timp. Între timp, câţiva prizonieri periculoşi sunt transferaţi la o altă inchisoare de Nate Wilson, un gardian, care era în ultima sa zi înainte de a părăsi închisoarea pentru a deveni avocat. În timpul transportului camionul lor este atacat de aceşti mutanţi şi prizonierii au evadat. Fiind urmariţi prin pădure, prizonierii au dat peste un camion abandonat plin cu saci de bani. Unul câte unul mutanţii ucid toţi deţinuţii şi pe toţi cei care îi caută.
                          &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 1135 | Added by: admin | Date: 2010-05-31 | Comments (1)

Jason Creed, împreună cu alţi câţiva colegi amatori, realizează un film horror în pădurile din Pennsylvania, când află vestea că morţii s-au reîntors la viaţă. Conduşi de Debra, prietena lui Jason, tinerii încearcă să ajungă în unicul loc pe care-l consideră sigur: casele lor. Dar criza în care ajung oamenii este fără scăpare, niciunul din lucrurile pe care se bazau nu îi mai poate salva, iar morţii vii sunt pretutindeni.

Prietenii îi mor, atacurile sălbatice ale cadavrelor se succed unul după altul, iar Jason continuă să filmeze totul, ager, obsesiv, încercând să cuprindă fiecare aspect al dramei. Comunicarea cu restul lumii devine imposibilă, autorităţile sunt depăşite de situaţie, iar o mână de supravieţuitori ajung să se ascundă într-un ultim refugiu, un adăpost care se transformă într-o capcană din care nu mai ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 936 | Added by: admin | Date: 2010-05-31 | Comments (0)

Al treilea film din seria Cube il are in prim-plan pe Eric Wynn, un muncitor intr-un proiect de testare a armelor biologice si chimice. Toate testarile sunt facute intr-un sistem de mici cuburi aflate intr-un cub mai mare, din care se poate evada prin doua iesiri, pe oameni care au de ales intre condamnarea la moarte si participarea la testari.

Cand Eric cauta intr-un dosar despre o femeie inchisa in cub, el descopera ca acordul ei de participare la teste lipseste, iar el, convins ca e nevinovata, nu urmeaza sfaturile colegului sau si intra in cub, dandu-si seama pe parcurs de niste adevaruri sinistre legate de el.
                                   &nb ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 874 | Added by: admin | Date: 2010-05-31 | Comments (0)


Edward Cole si Carter Chambers sunt doi barbati din medii sociale total
diferite. Edward Cole este un om de afaceri cu o avere impresionanta,
iar Carter este un mecanic auto foarte inteligent.

Din cauza
problemelor de sanatate, Edward se interneaza intr-un spital , al carui
proprietar este. Intamplarea face ca cei doi sa fie colegi de salon,
amandoi fiind intr-o situatie neplacuta: stare terminala a cancerului.

Chiar
daca la inceput nu se accepta reciproc, dupa un timp se hotarasc sa
foloseasca ultimele lor luni de viata pentru a face toate lucrurile pe
care le doreau, conform unei liste de dorinte creata de ei. Avand in
vedere ca dispuneau de foarte multi bani isi puteau permite orice . Pe
parcursul acestor luni cei doi devin prieteni buni, se ajuta reciproc, ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE COMEDIE | Views: 811 | Added by: admin | Date: 2010-05-31 | Comments (0)

John Kelso este un reporter ce se duce in Savannah pentru a asista la o faimoasa petrecere de Craciun. Aici el va asista la o cearta care se va concluziona cu o crima ce se presupune a fi comisa de chiar cel ce dadea petrecerea, Jim Williams, un bogat colectionar de arta, om cu mare succes in societate si homosexual nedeclarat. Ulterior, Jim este acuzat, incepe procesul sau, iar John nu stie daca sa creada ca un om atat de rafinat si cult este capabil de crima.
                                                                         &n ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE CRIMA | Views: 911 | Added by: admin | Date: 2010-05-31 | Comments (0)

Virusul care a consumat carnea unor studenti din cabana din padure acum ceva vreme se intoarce. De data asta virusul va lovi un un bal al bobocilor. Temandu-se pentru vietile lor, fiecare student incearca sa scape nevatamati si neatinsi de acest virus care "mesteca” toata pielea de pe ei, descompunandu-i bucata cu bucata pana in pragul mortii. Fiecare se izoleaza incercand sa evite orice contact cu oricine ar putea fi infectat cu acest virus. Din pacate acest virus nu ia prizonieri, si se pare ca toti participantii la acest bal, vor suferi o moarte cumplita.
                                           &nbs ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE GROAZA/HORROR | Views: 804 | Added by: admin | Date: 2010-05-31 | Comments (0)

Un thriller psihologic, conturat in jurul unui interogator privat si a unui agent FBI ce preseaza pana la limita inumanitatii un terorist care detine informatii legate de locatia a 3 bombe nucleare, plasate de-a lungul teritoriului Statelor Unite.

Atunci cand Guvernul intra in posesia informatiei potrivit careia trei arme nucleare ar fi plasate de catre un extremist musulman in trei orase diferite ale Statelor Unite ale Americii, se convoaca de urgenta echipa anti-terorista condusa de agenta FBI Helen Brody pentru a solutiona situatia de criza. Desi teroristul Younger este capturat destul de repede, specialistii in interogatorii nu reusesc sa il determine pe musulman sa divulge locatiile in care sunt ascunse bombele, iar Helen Brody nu face progrese r ... Detalii... »
Category: FILME ONLINE THRILLER | Views: 731 | Added by: admin | Date: 2010-05-31 | Comments (0)

....

eXTReMe Tracker